Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μαγειρευω..

μπηκα για λιγο και βλεπω οτι μπηκα στην καταλληλη στιγμη!

θα ξαναμπω σε 3 τεταρτα.

τωρα γραφω και σας στελνω πμ αλυσιδα

ελπιζω να εχει τη δυνατοτητα για μετα του reply to all οπως με τα λοιπ[α emails.

παω γραφω στελνω

μαγειρευω

ξαναμπαινω για απαντησεις

φιλια

μουτς

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

εχω στειλει

σε σεμιν

σελεστιν

σεβη

λαερτα

τζινι

νουνου

νουφι

φροσω

τζου

τουινς

ποια αλλη ειναι?

δεν μπορω να βρω τωρα τη λιστα

αν ειναι προωθηστε εσεις

φιλια

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

επανόρθωσα και για την Εύη μας!

1000 συγνώμη..

γουιτς? γουιλ γιου τζοιν ας ?

μπουγος?

μοριτσα?

αλλες?

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Πήρα το παπιομήνυμα. Εγώ είμαι οκ αλλά να περιοριστούμε λίγο στην τιμή αν γίνεται ....

Και γώ μέσα είμαι. Συνήθως κανά 15 πάει..δε νομίζω παραπάνω..

Περιμένουμε τα οκ τότε.

Hρθα!

Παπί θα τα πούμε τφκά γιατί δεν έχει έρθει τπτ.

Εβελίνα υπομονή κορίτσι κ όλα θα πάνε καλύτερα.

Η αρχή είναι λίγο δύσκολη, αλλά θα έρθουν κ καλύτερες μέρες!

Νάκι φαντάζομαι το χάος που βρήκες! Μα καλά το γείτονα? Πώς της ήρθε?

Ωραία νέα για τον άντρα σου!

Τί κατασκευές θα κάνεις τελικά?

Σελέστο..... εύχομαι οι επόμενες νύχτες να είναι καλύτερες.!

φρόσω περαστικά σας!

Το βλέπω να μου βγαίνει κ αυτό του χρόνου με τα δίδυμα.

Εμείς... πήγαμε στο σεφερλανδ μετά τον ντοκ,

οκ, δεν έχω ξαναπάει σε παιδότοπο να συγκρίνω, αλλά ήταν αρκετά καλά.

Τα παιδιά τέλεια πέρασαν. (τζό είδες που μπροστά μου πάρκαρε σιτροεν σάξο μπλέ????)

Ο οισοφάγος της Σύλιας πολύ καλύτερα από το έγκαυμα.

Κάναμε κ εμβόλια σήμερα.... κ όλα αυτά στην ευρωκλινική παίδων.

αλλά ....

παρβοιός β19 η Σύλια, ένας ιός που στα σκυλιά είναι η μόρβα λέει.

Τώρα κατά πόσο είναι σωστή η διάγνωση δεν ξέρω. Με το μάτι έγινε, εν μέσω τρομερής φασαρίας γκρίνιας από τα δίδυμα κ πολύ γρήγορα.

Γέμισε σήμερα σπυράκια στα χέρια, δίπλα στα νύχια, στα άκρα εντελώς δηλ αρχικά. Μικρά σαγρέ σπιθουράκια κ μετά κ από κάτω στην παλάμη, (δεν το πρόσεξα καλά το πρωί. γιατί με ενδιέφερε ο οισοφάγος της κυρίως κ δεν καλοκοίταξα το ζώον που είμαι!)

όταν πήγαμε στο γιατρό είχε κ λίγα στα πόδια/πατούσες.

Κάτι ελαφρές κοκκινίλες μέχρι τους ώμους είδα, αλλά μέχρι τώρα τπτ άλλο.

Δυστυχώς διάβασα γι αυτό στο νετ κ φρίκαρα ξανά. Ο γιατρός μας δεν μου είπε τπτ τόσο παρακινδυνευμένο, αλλά μου είπε οτι ίσως κάνει πυρετό κ οτι είναι κολλητικό (γι αυτό κ δεν παίξαμε με τα παιδιά της τζό σήμερα. στον 1ο αυτά στο ισόγειο εμείς, φύγαν αυτά? στον 1ο εμείς)

Στο σταθμό δεν έχουν τέτοιο κρούσμα λέει. Ο γιατρός μου είπε οτι έιχε άλλα 2 παιδάκια στο ιατρείο του προχτές.

Θα το παρακολουθήσω κ θα δώ.

Το έχει ακούσει κάποια αυτό?

Παιδοοδοντίατρο βπ ξέρουμε?

Μια ροϊνιώτη μου σύστησε, αλλά είναι σούπερ κέντρο πάλι κ αυτή

Επίσης ίσως πάω σε παιδοοφθαλμίατρο την ελπίδα. Ο γιατρός δεν είδε κάτι.

Η μάνα μου κ η μπιγ σίστερ μου τα έχουν κάνει ΝΑ! ξεφεύγει το μάτι του κοριτσιού!

Θα την πάω για βυθοσκόπηση λογικά.

Είμαι εντελώς κομμάτια. Έστρωσα χαλιά (τελικά δεν πήρα, έπιασε κ το σκατόκρυο κ φοβήθηκα) κ είμαι κομμάτια. ΕΥτυχώς έκατσε η χρύσα κ βοήθησε λίγο στους καναπέδες κ στο θεόβαρο διάδρομο .

Με έχει πιάσει ο ώμος μου.... γέρασα ρεεεε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Παιδοοδοντίατρο βπ ξέρουμε?

Μια ροϊνιώτη μου σύστησε, αλλά είναι σούπερ κέντρο πάλι κ αυτή

Επίσης ίσως πάω σε παιδοοφθαλμίατρο την ελπίδα. Ο γιατρός δεν είδε κάτι.

Η μάνα μου κ η μπιγ σίστερ μου τα έχουν κάνει ΝΑ! ξεφεύγει το μάτι του κοριτσιού!

Θα την πάω για βυθοσκόπηση λογικά.

Είμαι εντελώς κομμάτια. Έστρωσα χαλιά (τελικά δεν πήρα, έπιασε κ το σκατόκρυο κ φοβήθηκα) κ είμαι κομμάτια. ΕΥτυχώς έκατσε η χρύσα κ βοήθησε λίγο στους καναπέδες κ στο θεόβαρο διάδρομο .

Με έχει πιάσει ο ώμος μου.... γέρασα ρεεεε!

Αν θέλεις να σου πω για την παιδοδοντιαντρο που πάω τη Βικ που είναι φοβερα οργανωμένη, αν και κάπως ακριβούτσικη. Στο Νέο Ψυχικο.

Τρόμαξα πολύ με τον ιο. Τρελάθηκα! Να έχω και εγώ το νου μου μάλλον με το σταθμό ε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αν θέλεις να σου πω για την παιδοδοντιαντρο που πάω τη Βικ που είναι φοβερα οργανωμένη, αν και κάπως ακριβούτσικη. Στο Νέο Ψυχικο.

Τρόμαξα πολύ με τον ιο. Τρελάθηκα! Να έχω και εγώ το νου μου μάλλον με το σταθμό ε;

Η αλήθεια είναι οτι σήμερα είχαμε κανονίσει να βρεθούμε στον παιδότοπο! Μόλις μου είπε για τον ιο σκιάχτηκα!!! Λέω να κρατήσουμε αποστάσεις γιατι αυτό μου έλειπε τώρα!!

Για στείλε.

Εχω θέμα με τον άλεξ, δεν έχει βγάλει ακόμα τα πιό δίπλα από τους κοπτήρε, δηλ, έχει τέσσερα στη σειρά πάνω- κενό-ένα δόντι μετά.... κ πρέπει να τον δεί γιατρός.

Κάτι λαλακίες μου έιπε κλασικά η μπικ σίστερ για μιά συνάδερφο στο νοσοκομείο που το παιδί της δεν κατέβαζε δόντια γιατί ήταν κολλημένα δύο-δυό μαζί. ουφ.

Το πήρα σεβ.

Ντακ το μαγαζί δεν το ξέρω, αλλά ούτε για πλάκα δεν θα βρούμε να παρκάρουμε εκεί.

Δεν ξέρω παιδιά τί σκατά είναι αυτό που έβγαλε η Σύλια στα χέρια.

Θα δείξει. προς το παρόν το μόνο κοινό σημείο αναφοράς που βρήκα με το νετ είναι η επιδείνωση ας πούμε μετά από ζεστό μπάνιο.

Έχει ξαναβγάλει μετά από ίωση, αλλά αυτά είναι διαφορετικά.

(όταν την είδες τζό ήταν ήρεμα)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ρε συ πάντως πως την παλεύεις με 3 μόνη σου!! Θα το λέω συνεχως! Εγώ σπίτι με τα δίδυμα χωρίς παρέα αντεχω μαξ 3 ώρες μαζί με την dora!!

Εσύ 3 και τόσες δουλείες!! Όνομα και πράμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...