Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Χάθηκα αλλά ξέρω ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε...

Πέρασε ένας μήνας που γέννησα τον οποίο ήμουν σχεδόν όλη μέρα στο Ιασω... Πριν 10 μέρες πήρα την μπεμπα σπιτι.. Οπότε έχω όλη μέρα και νύχτα την μικρή και κάπου στο ενδιάμεσο πεταγομαι και στο μαιευτήριο να δω τον μικρό... Ελπίζω ότι κ αυτός σε καμία εβδομάδα θα έρθει σπιτι..

Με την μικρή τα πάμε γενικά καλά.. Είναι ήσυχο μωρό αλλά τις νύχτες έχει πονακια και τρώμε κάτι ξενύχτια από τις 2 εώς τις 7 το πρωί που σκουζει μέσα στον ύπνο της γιατί πονάει... Ανακουφιζεται μόνο με αγκαλιτσα αλλα δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι αυτό όταν έρθει και ο μπεμπης σπιτι...

Με τον θυλασμο ξεκίνησα καλα αλλα μέσα σε αυτό το τρέξιμο που δεν προλαβαίνω ούτε να φάω πολλές φορές και δεν τηρώ και τα ωράρια στις αντλησεις (απορώ ακόμα πως δεν έχω πάθει καμία μαστιτιδα) μου έχει μειωθεί αρκετά το γάλα... Και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω όταν έρθει και ο μπεμπης σπιτι μιας και δεν έχω και ιδιαίτερη βοήθεια...

Θα προσπαθήσω να ρίξω μια ματιά στα νέα σας αλλα δεν υπόσχομαι πολλά... Ελπίζω σιγά σιγά να μπορώ να σας παρακολουθω και να συμμετέχω...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Νάκι μου, νομιζω όλες μας πιάνει μια κρίση όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλουμε, ειδικά με τα παιδιά...δυστυχώς ή ευτυχώς μόνο εμείς τα ξέρουμε τόσο καλά και οι άλλοι απλά προσπαθούν...έτσι το βλέπω εγώ που από την πρώτη στιγμή είχα βοήθεια και έφτασα πολλές φορές στα όρια μου...μέχρι που τις προάλλες η πεθερά μου φώναξε για βοήθεια στο τάισμα την κόρη της, η οποία ήταν άρρωστη με δέκατα!!! είναι τυχαίο που μετά από λίγες μέρες ήταν και τα δύο χάλια με βήχα και καταρροή? τι να κάνω όμως? αφού την έχω ανάγκη...της λέω και ευχαριστώ που τα κρατάει και με ξεκουράζει έστω και λίγες ώρες μέσα στην εβδομάδα...

Εβελίνα, όλες περάσαμε από το στάδιο αυτό και είναι πράγματι το πιο δύσκολο...θα κάνεις υπομονή και θα περάσει...΄το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι ότι όλα πήγαν καλά και τώρα έχεις τα δύο μωράκια σου...με τις αντλήσεις προσπάθησέ το, αλλά μην τρελαθείς κιόλας...προέχει η δική σου σωματική και ψυχική υγεία...ειδικά όταν έρθει και ο μπέμπης που τα πράγματα θα δυσκολέψουν, θα πρέπει πρώτα εσύ να είσαι καλά και όλα τα άλλα βρίσκονται...όλα να πάνε καλά ευχομαι!!!

φτου...ξύπνησαν και κλαίνε παλι!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Νάκι μου εγώ δεν έχω βοήθεια. Είμαι μόνη μου με τα μπεμπέκια 24 ώρες το 24ωρο. Η μαμά μου ενδιαφέρεται αλλά δεν μπορεί να τα κρατήσει μόνη της και η πεθερά μου είναι εντελώς αδιάφορη. Δεν την ενδιαφέρει καν. Η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα πολύ να είχα λίγη βοήθεια, έστω και μια μέρα την εβδομάδα αλλά αν μου ανακάτευαν τα πράγματα θα θύμωνα.

Τζίνι χθες πήραμε το αμάξι (αν και μισοτελειωμένο ουσιαστικά επειδή ο συμβίος δεν είχε με τι να πάει στην δουλειά του σήμερα το πρωί). Την Πέμπτη που θα γυρίσει θα πάμε για δεύτερο γύρο. Το μαλλί μέχρι στιγμής 350 ευρώ. Φυσικά δεν συγκρίνεται με την δική σου ζημία αλλά απλά το αναφέρω...

Όσο για τον νεαρό στο μπαρ δεν θα έπρεπε να πάμε εμείς αλλά να ξαμολύσουμε τα παιδιά μας όλες για κανένα δίωρο. Εκεί να δεις τιμωρία, χαχαχαχαχ ;)

Σελεστίν καλό κουράγιο. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμείς έχουμε έτσι απο τον Μάιο. Τα περισσότερα βράδια έχω τον ένα απο τους δύο ξύπνιο να ουρλιάζει και μόλις καταφέρω να τον κοιμίσω ξυπνάει κεφάτος και ξεκούραστος ο άλλος. Μερικά βράδια είναι ακόμα καλύτερα! Για μπόνους είναι και οι δύο ξυπνητοί! Περνάμε υπέροχα! Και φυσικά δεν το συζητώ για τον δικό μου ύπνο... οι βρικόλακες κοιμούνται περισσότερο. Και κανείς δεν καταλαβαίνει οτι πέρα απο τα ξενύχτια, το σπίτι θέλει καθάρισμα και τα μωρά προσοχή και μαγείρεμα και πλύσιμο και, και, και....

Εβελίνα να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Γερά και καλότυχα να είναι και καλό κουράγιο, για μένα είσαι ήρωας που θηλάζεις... Πολύ θα ήθελα και εγώ αλλά δεν μου έκατσε το πράγμα...

Ελίζα και ο δικός μου ο μικρός λέει όταν κάνει κακά... Κατόπιν εορτής όμως! χαχαχαχα!!! Το λέει την ώρα που του αλλάζω την πάνα είτε έχει κάνει είτε όχι! Εγώ πάντως γελάω... με ξετρελαίνει η πονηρή του έκφραση όταν το λέει, είναι όλα τα λεφτά!!! Ο μεγάλος είναι υπεράνω, δεν ασχολείται με τέτοια! Είναι υπέροχο συναίσθημα όταν αρχίζουν και επικοινωνούν και σου δείχνουν τι θέλουν!

Την καλημέρα μου σε όλα τα κορίτσια!!!

ixhPp3.png

celestine τι να λέμε τώρα; ο βραδυνός ο ύπνος και η ξεκούραση δεν αναπληρώνονται αλλά που θα πάει; δεν μπορεί. Μην καταρρεύσεις ακόμα, κρατήσου!!

ELISA TWINS λογοτέχνισσα μας εσύ!! Να σαι καλά ελιζάκι που μου υπενθυμίζεις να στέκομαι στις μικρές στιγμές που είναι τελικά ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΕΣ!!

Πως πάτε εσείς εκεί στη ξενιτιά;

evelina.t είσαι σε καλό δρόμο, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Κατά 50% έχεις επιτύχει με το θηλασμό. Με το που πάρεις τον μικρό στο σπίτι θα ξεκινήσεις να βάζεις και αυτόν στο στήθος, λίγο πριν πεινάσει και υστεριάσει και εκεί θα αρχίσει το στήθος να παράγει περισσότερο. Τον πρώτο καιρό θα συμπληρώνεις με ξένο και αν μπορείς να αντλείς για να του δίνεις με το μπιμπερό δικό σου. Με αρκετή υπομονή θα μάθει και αυτός και αν οχι δεν τρέχει τίποτα όσο μπορέσεις και αντέξεις είναι καλό. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και περιμένουμε νεότερα όταν ξελασκάρεις (λέμε τώρα). Φιλιαααααα στα πιο φρέσκα πατουσάκια μας!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

nunu θα μελετησω το αρθρο με ησυχια,ευχαριστουμε!

ελιζα ομορφοι διαλογοι!!αντε να δουμε κι εμεις ποτε γιατι λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια εδω και καιρο.

εμενα μου κανουν πλακα οι πλανητες ε??!!

ερχεται η ΔΕΗ και ενω εχω προετοιμαστει για να δω κανενα 180-190,ανοιγω και βλεπω 360:confused::shock::shock:

παιρνω τηλ:βρε παιδια εγω δεν εχω χαρατσι και εχω και μειωση 20%,γιατι δεν εχετε βαλει τη μειωση και μου εχετε βαλει και το χαρατσι???

πρεπει να πληρειτε λεει αυτα και αυτα και μπουρου μπουρου....

μαλιστα τα πληρω.:evil::evil:(εχω φορτωσει ηδη εννοειται)

ε,τοτε να πατε στην εφορια να βγαλετε ακρη.:shock::shock:

τι λες ρε φιλε???θα τρεχω στην εφορια γιατι η ΔΕΗ χρεωνει οτι γουσταρει και οπου πιασει????

τι να πω????!!!!!!και ειχα μαζεψει κατι ψιλα μπας και κλεισω καμια τρυπα και θα μου τα φαει η ΔΕΗ???

τεσπα αντε τρεχατε ποδαρακια μου παλι.

παντως σε σχεση με τα υπολοιπα:οι εξετασεις του αντρα μου τελειες!!!!!!!!προχωραμε για την συνεχεις τωρα.Και πηγα και κεντρο και πηρα κατι πραγματακια για τις κατασκευες μου.:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα!

nunu θα μελετησω το αρθρο με ησυχια,ευχαριστουμε!

ελιζα ομορφοι διαλογοι!!αντε να δουμε κι εμεις ποτε γιατι λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια εδω και καιρο.

εμενα μου κανουν πλακα οι πλανητες ε??!!

ερχεται η ΔΕΗ και ενω εχω προετοιμαστει για να δω κανενα 180-190,ανοιγω και βλεπω 360:confused::shock::shock:

παιρνω τηλ:βρε παιδια εγω δεν εχω χαρατσι και εχω και μειωση 20%,γιατι δεν εχετε βαλει τη μειωση και μου εχετε βαλει και το χαρατσι???

πρεπει να πληρειτε λεει αυτα και αυτα και μπουρου μπουρου....

μαλιστα τα πληρω.:evil::evil:(εχω φορτωσει ηδη εννοειται)

ε,τοτε να πατε στην εφορια να βγαλετε ακρη.:shock::shock:

τι λες ρε φιλε???θα τρεχω στην εφορια γιατι η ΔΕΗ χρεωνει οτι γουσταρει και οπου πιασει????

τι να πω????!!!!!!και ειχα μαζεψει κατι ψιλα μπας και κλεισω καμια τρυπα και θα μου τα φαει η ΔΕΗ???

τεσπα αντε τρεχατε ποδαρακια μου παλι.

παντως σε σχεση με τα υπολοιπα:οι εξετασεις του αντρα μου τελειες!!!!!!!!προχωραμε για την συνεχεις τωρα.Και πηγα και κεντρο και πηρα κατι πραγματακια για τις κατασκευες μου.:D

τις πολύ όμορφες κατασκευές σου για διδυμάκια; :D:D

κέντρο;είσαι αθήνα;

το άλλο σ.κ μπορεί να έρθω στα μέρη σας!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Οτι θυμαμαι θα σχολιασω...

ελιζα πολύ μου αρεσε η εικονα των παιδιων σου να κανουν οοοολα αυτα τα ωραια!! να τους χαιρεσαι!, και στα δικά μας:tongue:

σελεστιν κουραγιο....οντως αυτο το ειμαι ξυπνια τοσες ωρες πτωμα με τον εναν και μετα ο αλλος να ξυπναει φρεσκος φρεσκος και ορεξατος ειναι φαση φερτε μου εναν τοιχο να χτυπησω το κεφαλι μου!!!!

νακι μη φρικαρεις... οκ χοντραδες κανανε αλλά δε θα βγαλει τιποτα να σκας...Σκεψου οτι παλι καλα που στα κρατησαν...

Μπραβο και για τις εξετασεις, μεγεια και τα πραγματακια και ...καλές κατασκευες!

εβελινα οσο αντεχεις!! μετα και με τα δυο θα ειναι πιο ζορικα. Φτανει που ειναι καλά τα μπεμπε σου!

anthi πως την παλευεις πες μου!!!!!!!!!!! Και οι αλλες κοπελες φυσικά!. Εγω δεν εχω τοση βοηθεια τελευταια, ξυπνανε και συνεχεια για γαλα και κοντευω να σαλταρω:cry: μα καθε διωρο σχεδον, μου ρχεται να πεσω απ το μπαλκονι τα βραδια... Μαλλον το γαλατακι της μαμας ειναι πλεον σαν "ορεκτικο!" Αντε να ξεκινησουμε τις τροφες μπας και χορταινουν λιγο παραπανω. Θα παμε και στο γιατρο στις 22/10...μπορει να δωσω και ξενο, κουραστηκα... Νουνου εχεις καμια συμβουλη επ αυτού?

Κατα τα αλλα καλά...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Οτι θυμαμαι θα σχολιασω...

ελιζα πολύ μου αρεσε η εικονα των παιδιων σου να κανουν οοοολα αυτα τα ωραια!! να τους χαιρεσαι!, και στα δικά μας:tongue:

σελεστιν κουραγιο....οντως αυτο το ειμαι ξυπνια τοσες ωρες πτωμα με τον εναν και μετα ο αλλος να ξυπναει φρεσκος φρεσκος και ορεξατος ειναι φαση φερτε μου εναν τοιχο να χτυπησω το κεφαλι μου!!!!

νακι μη φρικαρεις... οκ χοντραδες κανανε αλλά δε θα βγαλει τιποτα να σκας...Σκεψου οτι παλι καλα που στα κρατησαν...

Μπραβο και για τις εξετασεις, μεγεια και τα πραγματακια και ...καλές κατασκευες!

εβελινα οσο αντεχεις!! μετα και με τα δυο θα ειναι πιο ζορικα. Φτανει που ειναι καλά τα μπεμπε σου!

anthi πως την παλευεις πες μου!!!!!!!!!!! Και οι αλλες κοπελες φυσικά!. Εγω δεν εχω τοση βοηθεια τελευταια, ξυπνανε και συνεχεια για γαλα και κοντευω να σαλταρω:cry: μα καθε διωρο σχεδον, μου ρχεται να πεσω απ το μπαλκονι τα βραδια... Μαλλον το γαλατακι της μαμας ειναι πλεον σαν "ορεκτικο!" Αντε να ξεκινησουμε τις τροφες μπας και χορταινουν λιγο παραπανω. Θα παμε και στο γιατρο στις 22/10...μπορει να δωσω και ξενο, κουραστηκα... Νουνου εχεις καμια συμβουλη επ αυτού?

Κατα τα αλλα καλά...

Πιστεύω πρέπει να αρχίζεις να μεγαλώνεις τα διαστήματα που τρώνε. Σιγά σιγά 15 με 15 λεπτά να φτάσεις τουλάχιστον το τρίωρο. Το βράδυ ξυπνάνε και τρώνε στους ίδιους ρυθμούς;

Τώρα που θα πας παιδίατρο ρώτα τον να κόψεις το βραδυνό και αν πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι βάλε και ένα μπουκάλι ξένο στο τελευταίο τους γεύμα μπας και σου κοιμηθούν παραπάνω. Μη νομίζεις ότι δε χορταίνουν, εμένα μέχρι 6 μηνών αποκλειστικά μια χαρά ικανοποιημένα ήταν και με νορμάλ βάρη. Αλλά για ύπνο τι να σου πω, 17 μήνες αϋπνίας παρόλο που μπήκαν οι τροφές!!!!

Θα σου γράψω κι άλλα αύριο, θα κάτσω να το φιλοσοφήσω αλλά τώρα με έπιασες στο σχόλασμα! Πιθανόν και να σε κοροϊδεύουν στο βραδυνό το ταϊσμα και να μην το έχουν ανάγκη.

πολλά φιλιά και υπομονή

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

κόρες είμαι τιγκα στα νοτιφικατιονς και 100% στα πμ και δεν έχω χρόνο να σβήσω..

αν κάτι επείγει καλλ με ή σμσ με..

κάτι πήρε το μάτι μου για ν. ηράκλειο (ουαου! τόσο κοντά μας! δεν τολμούσα εγώ να το πω γιατί νόμιζα ότι δε θα είχε απήχηση..)

έχω και κάτι καλό, ζεστό,καθαρό και λιχουδιάρικο, και παρείστικο κοντά στο σταθμό της ν. ιωνίας (για την ακρίβεια στο 3λεπτο από ΗΣΑΠ). Είναι και δικό μας άτομο και δεν τσούζει (αν και δεν καταλαβαίνω την έννοια του τσούζει όπως αναφέρθηκε από τζίνιους? μαρή τί εννοείς για τα ηρακλειώτικα? άσχετο αλλά κατάλαβα πιο μαγαζί περιέγραφες για ποτά..)

οπότε εάν σας ενδιαφέρει πείτε μου. μάλλον θα μπω το βράδυ αλλιώ;ς τηλ΄'εφωνοοοοοο

πήζω τρεχω φευγω

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Κορτσούδια μπαίνω στα γρήγορα για να σας πω ότι κι εγώ είμαι μέσα για Ν. Ηράκλειο. Στείλτε μου π.μ. με ακριβή διεύθυνση γιατί δεν την πολυξέρω την περιοχή. Μιλάμε για Παρασκευή βράδυ ε; Για να οριστικοποιήσω την τεχνική υποστήριξη στο σύζυγο.

Φιλάκια σε όλες!! Ελπίζω αύριο να μπορέσω να μπω πιο νορμάλ!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...