Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Hello! Προτείνω να πάτε στο μαγαζί που δουλεύει ο μπάρμαν να βγάλει τα σπασμένα η ΤΖΙΝΙ :D:D:D

Αυτός ο παιδοτοπος στο περιστέρι είναι του Σεφερλη και είχα ακούσει πως διαφέρει απο τους κλασικους.

Αν κ δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου.....

Ερώτηση

Πές μου γλορ πως έχει πάρκινγ απ έξω.

ε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ούτε εμένα μου αρέσει ο Σεφερλής αλλά δεν έχει να κάνει. Σιγά. Πάρκινγκ δεν έχει αλλά εμείς βρήκαμε ανετότατα και τις δύο φορές που πήγαμε. Σήμερα ακριβώς απέξω και προχθές λίγο παραπέρα. Είναι σχετικά καλά. Εκτός αν είσαι άτυχη και δεν βρεις. Α να σας πω ότι ως δύο ετών είναι 3 ευρώ και από εκεί και πάνω είναι 5 ευρώ τις καθημερινές και τα ΣΚ οκτώ ευρώ το πρώτο παιδί και πέντε το δεύτερο. Ακριβά.........Έχει φθηνό καφέ βέβαια συγκριτικά με άλλους που ακούω Only 2 euros. Βέβαια εγώ που πήρα γαλλικό είχε 1.70 αν θυμάμαι καλά. Γιατί κι εμείς δεν έχουμε πάει σε άλλους.

Τέλος πάντων εμένα μου άρεσε πολύ .....................αυτά.....Τι θα πάρεις αν πας? γπς? :confused:

Ναι ούτε εμένα μου αρέσει ο Σεφερλής αλλά δεν έχει να κάνει. Σιγά. Πάρκινγκ δεν έχει αλλά εμείς βρήκαμε ανετότατα και τις δύο φορές που πήγαμε. Σήμερα ακριβώς απέξω και προχθές λίγο παραπέρα. Είναι σχετικά καλά. Εκτός αν είσαι άτυχη και δεν βρεις. Α να σας πω ότι ως δύο ετών είναι 3 ευρώ και από εκεί και πάνω είναι 5 ευρώ τις καθημερινές και τα ΣΚ οκτώ ευρώ το πρώτο παιδί και πέντε το δεύτερο. Ακριβά.........

Τέλος πάντων εμένα μου άρεσε πολύ .....................αυτά.....Τι θα πάρεις αν πας? γπς? :confused:

gps ωρε!

7 έκαστο σε έναν εδώ στο ηράκειο μου είπαν χωρίς σκότο στο 2ο παιδί.

Τί προσφέρουν κ καλά. Χυμό?

Να πάρω το κάτι τις τους μαζί?

ΈΛΕΟς ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝ!

Δεν με πάει κ τελευταία βλέπεις.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι και κέντρο περιστέρι. Αρα δεν νομίζω να παιζει πρόβλημα με παρκαρισμα.Προσπαθώ να το βρω στο χάρτη και παρακαλάω για καταληψη!!! Θα διαβασει και κανεις και θα ξευτιλιστούμε!

Εμένα παίξανε μια χαρά. Στον δέυτερο και τρίτο όροφο που καθήσαμε την καταβρήκανε. Κάτω στο ισόγειο δεν προλάβαμε. Άλλη μέρα. Επάνω εχει τραπέζια με ξύλινες κατασκευές και τέτοια. Κουζίνες, ψυγεία, καράβια πειρατικά, τρένα, σπιτάκια όλα σε μικρογραφία. Αυτά που έχει στο ;elc αν έχετε υπόψιν. Και έχει και ένα φουσκωτό στον β όροφο που εμένα τα δικά μου δεν το θέλουν με τίποτα. Προτίμησαν να ασχοληθούν με όλα τ 'αλλα. Ανάλογα και με το παιδάκι βέβαια και τι του αρέσει να κάνει.

Όσο για το τι προσφέρει , ναι δίνει κι από ένα χυμό. Εγώ τους πήρα και τοστάκι μαζί αλλά έχει κι εκεί. (1.50 ευρώ.) Και άλλα διάφορα. Και έχει κοπέλες ναι. Εμάς σήμερα ασχολήθηκε ένας νεαρός. Αλλά επειδή είχαμε πάει και με τις νονές ασχολιόντουσαν κι αυτές. Αυτά...........

Α και να πω ότι είναι σαν να είσαι μέσα σε πειρατικό καράβι. Αυτό είναι το θέμα του............

Εμένα παίξανε μια χαρά. Στον δέυτερο και τρίτο όροφο που καθήσαμε την καταβρήκανε. Κάτω στο ισόγειο δεν προλάβαμε. Άλλη μέρα. Επάνω εχει τραπέζια με ξύλινες κατασκευές και τέτοια. Κουζίνες, ψυγεία, καράβια πειρατικά, τρένα, σπιτάκια όλα σε μικρογραφία. Αυτά που έχει στο ;elc αν έχετε υπόψιν. Και έχει και ένα φουσκωτό στον β όροφο που εμένα τα δικά μου δεν το θέλουν με τίποτα. Προτίμησαν να ασχοληθούν με όλα τ 'αλλα. Ανάλογα και με το παιδάκι βέβαια και τι του αρέσει να κάνει.

Όσο για το τι προσφέρει , ναι δίνει κι από ένα χυμό. Εγώ τους πήρα και τοστάκι μαζί αλλά έχει κι εκεί. (1.50 ευρώ.) Και άλλα διάφορα. Και έχει κοπέλες ναι. Εμάς σήμερα ασχολήθηκε ένας νεαρός. Αλλά επειδή είχαμε πάει και με τις νονές ασχολιόντουσαν κι αυτές. Αυτά...........

Α και να πω ότι είναι σαν να είσαι μέσα σε πειρατικό καράβι. Αυτό είναι το θέμα του............

Κ προσωπικό να τα προσέχει???

Τέλειο ακούγεται!

Να σαι καλά κοπέλα μου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κ προσωπικό να τα προσέχει???

Τέλειο ακούγεται!

Να σαι καλά κοπέλα μου!

Ναι έχει προσωπικό. Προχθες βέβαια που γινόταν πανικός μην φανταστείς ότι ήταν τόσο πολύ από πάνω τους. Δίκιο έχουν κι αυτοί,άν έχει πολλά παιδιά ποιο να πρωτοκοιτάξουν? Ρίξτε κι εσείς βρε γονείς κανένα βλέφαρο στα παιδάκια.........γιατί τα είδα κι αυτά. Γονείς τελείως στον κόσμο τους. Δεν βαριέσαι. Ούτε κάν γυρναγαν το κεφάλι να δουν τι κάνουν τα καμάρια τους. Τέλος πάντων.............ας μην πω άλλα.

κοριτσια τι κανετε?

δεν εχω διαβασει τιποτα,λειπαμε 2 μερες και τωρα βραζω,βραζω......

γιατι φευγω αφου μετα μου βγαινει απο τη μυτη ,πειτε μου!!

γυρισα και τα βρηκα,αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα:evil::evil::evil:

λειπουν μπιμπερο,λειπουν καπακια,αγνοουνται 5 πιπιλες την τρελα μου,ολα τα πραγματα ειναι σε αλλες θεσεις

και ο μικρος πηγε για υπνο νηστικος,Θεονηστικος:evil::evil::evil:

γιατι????????????????????

γιατι ενω ειχα πει να ειναι παντα 2 ατομα στο σπιτι καποια στιγμη δεν το κανονισαν και ηρθε η ωρα για το ταισμα και η πεθερα μου πελαγωσε βεβαια και φωναζε τον γειτονα για να ταισει τον εναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν λεω ο ανθρωπος καλος,χρυσος,προθυμος,τα αγαπαει τα μωρα ΑΛΛΑ ο μικρος ειναι ζορικος (ειδικα με το γαλα) και δεν τρωει με τιποτα απο αλλους.ΚΑι φυσικα δεν ανοιγε το στομα του.Οταν τον προσπαθησε η γιαγια ηταν πλεον αργα.

τα νευρα μου????????????????????

οχι κροσια,οχι σερπαντινες,οχι παστιτσιο αλλα και εγω δεν ξερω τι!!!!!!!!!!!!

αυριο θα φαω ολη τη μερα ψαχνοντας οτι λειπει και μαζευοντας το σπιτι:evil::evil::evil::evil:

αλλα εγω φταιω γιατι ενω την εχω πατησει αλλες 2 φορες ακουσα παλι τον αντρα μου και αφησα πισω τα μωρα.Καλα να παθω!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βρε Νάκι μη τα παίρνεις τόσο. Κανείς δε είναι σαν τη μανούλα και τον πατερούλη αλλά δεν γίνεται να είσαστε και 365 μέρες το χρόνο εκεί. Θα πρέπει να συμβιβαστείς κάπως ότι δε θα είναι όλα όπως τα θες όταν λείπεις. Χαλάρωσε και πιθανόν ο μικρός να ξυπνήσει και να αναζητήσει το γεύμα του :tongue:

Εμας ήταν απόλυτος στο 6. Πάντως μην ακούτε και ότι λένε. Μπορεί να έχει το παιδάκι κάποια άλλη ανάγκη και πρεπει να το βάλουν τι να πω.

Εμείς ρε παιδιά συναντήσαμε κάτι φίλους με παιδί στην ηλικία τον δικό μας. Και ενω μας τα είχαν παρουσιασει όλα φυσιολογικά...΄δεν ήταν ακριβώς έτσι..

Δηλαδή τι είχαν πει; ότι μιλάει άπταιστα 2 γλώσσες, παίζει πιάνο και τέτοια;

Τζίνι ναι για να σου πουν οριστική τιμή το αμάξι πρέπει να λυθεί, εφόσον έχει πάρει ρόδες πιθανόν να έχει πάρει ψαλίδια, αμορτισέρ και τα σχετικά τα οποία σίγουρα με μια ματιά δε μπορούν να κοστολογηθούν.

Ρε κορίτσια δε πρέπει να βρεθούμε και με τα παιδιά μια μέρα; Σε κανέναν παιδότοπο, να τα αμολήσουμε και γνωριστούν και αυτά;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημέρα!!!βέβαια, η καλή μέρα απτο πρωι φαίνεται και για μένα δεν προβλέπεται καθόλου καλή...πως αντέχει? μου λέτε? εχει κοιμηθεί ελαχιστα ολο το βραδυ και από τις 5 το πρωι έχει τρελη γκρίνια αυτό το παιδι...εχω σαλταρει λέμε...αυπνη και με αυτό το βουητό μέσα στα αυτιά μου!!! τι έχει πάθει? δόντια, στομάχι? ένας θεός ξέρει...όμως μας άκουσε όλο το τετράγωνο...αυτό να ορύεται και γω να του φωνάζω να κάνει ησυχία επιτέλους...αφού τη γλίτωσε σήμερα από τα χέρια μου είναι τυχερός!!! και φυσικά με το που ξεμπέρδεψα με αυτόν και με ένα κεφάλι καζάνι, άρχισε την γκρίνια ο μεγάλος...δικαιολοημένα βέβαια το παιδί, μιας και κοιμάται σερί απτις 9 το βράδυ...τώρα τον έχω εδώ και τον ταίζω...αλλά πόσο να αντέξει μια μάνα που τρέχει όλη μέρα και δεν κοιμάται τη νύχτα? είμαι στα όρια μου...χρειάζομαι επειγόντως τσιγάρο...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

α. Εχθές 07:30 το πρωί, ο Φίλιππος από την κούνια:

- Μααααα, μπααααα, ντους, ντους, μαααα, μπαααα, ντους, ντους, κααααα :tongue::tongue::tongue: (ω ναι... είχε κάνει κακάκια!!!)

β. Εχθές το απόγευμα:

- Φίλιππε, πως σε λένε

- Ποοοοοο!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γ. Εχθές το βραδάκι έπαιξαν για 5 λεπτά καθιστοί μπάλα (την έσπρωχνε ο ένας στον άλλο)!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δ. Κάτσαμε και για μόλις 5 λεπτά είμασταν όλοι αραχτοί (ο μπαμπάς μας και 'γω είχαμε πιάσει από έναν καναπέ και ήταν και από ένα παιδί μαζί μας) και βλέπαμε τηλεόραση

δ. ...και μετά έκαναν γύρω γύρω στο σπίτι βόλτα πιασμένοι χέρι χέρι και γελούσαν !!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχθές έπεσα για ύπνο μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα!!!

Καλημέρααααα!!! (δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα απ' ότι έχετε γράψει...ελπίζω μέσα στην ημέρα).

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...