Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τζινι κάνατε φιλικό διακανονισμό?? Πάντως κάνεις εσύ δήλωση στην ασφαλιστική σου, και αυτός πρεπει να παει στην δική του να κανει δήλωση. Γιατι αλλιώς θα πρεπει να ενεργοποιήσεις την νομική κάλυψη.

Αν δε σου κάνει δήλωση δηλαδή θα αργήσεις πολύ. όταν κάνει δήλωση, τότε κανονίζεις εσύ μετον εμπειρογνώμονα το ραντεβου. Εαν εχετε κάνει φιλικό μιλάς με την δική σου εταιρία. Εαν όχι θα κανονίσεις με την δική του εταιρία το ραντεβού εσύ

Συνήθως βέβαια τον εμπειρογνώμονα τον κανονίζει και το συνεργείο, αρκει να έχιε γίνει η δήλωση.

Επιτόπου ήρθαν κ οι δικοί του κ οι δικοί μου.

Απλά δεν έχω αντίγραφο από την δικιά του.

Θα έπρεπε?

Πήρα τους δικούς μου κ θα πάνε αύριο στο συνεργείο, γιατί σήμερα πήγαν την ώρα που κλείναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τζο τί ανάγκη να υπάρχει κ να το έχουν σε μαξιλάρια από τόσο μικρό?

Της απιβεβαίωσης μήπως?

Λέγε τε καλέ!

Κανα παιδότοπο να λειτουργεί καθημερινές πρωί ξέρουμε?

Φρόσω η γάτα.... Πώς είναι η γάτα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζο τί ανάγκη να υπάρχει κ να το έχουν σε μαξιλάρια από τόσο μικρό?

Της απιβεβαίωσης μήπως?

Λέγε τε καλέ!

Κανα παιδότοπο να λειτουργεί καθημερινές πρωί ξέρουμε?

Φρόσω η γάτα.... Πώς είναι η γάτα?

Κι εγώ τα πήγα σήμερα σε παιδότοπο που είναι ανοιχτός άπό τις δέκα το πρωί ως τις δέκα το βράδυ αλλά είναι στο Περιστέρι. Δεν νομίζω ότι βολεύει η περιοχή εσένα. Έτσι δεν είναι?

Κι εγώ τα πήγα σήμερα σε παιδότοπο που είναι ανοιχτός άπό τις δέκα το πρωί ως τις δέκα το βράδυ αλλά είναι στο Περιστέρι. Δεν νομίζω ότι βολεύει η περιοχή εσένα. Έτσι δεν είναι?

Κ εκεί πάω! Γιατί όχι?

Κόσμο είχε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κ εκεί πάω! Γιατί όχι?

Κόσμο είχε?

Σήμερα που πήγαμε στις έντεκα το πρωί όχι δεν είχε. Προχθές το Σάββατο που είχαμε ξαναπάει γινόταν πανικός. Καθημερινή λίγο δύσκολο μου φαίνεται νά έχει κόσμο το πρωί. Στον δεύτερο όροφο που είμασταν εμείς είμασταν μόνοι. Το ευχαριστηθήκανε. Χαχα!!!!

Δηλαδή ο παιδότοπος είναι ακίνδυνος για ιώσης?? Χειρότερα είναι! Εμείς όποτε πηγαμε αρρωστήσαμε.

Τζίνι εντάξει αφου πήγαν απο ασφάλεια είσαι οκ.

Πάντως οι περισσότεροι παιδότοποι καθημερινές είναι κλειστά. Είναι ένα θέμα το που να τα πας το πρωί. Θα εξαρτηθεί και απο τον καιρό που σήμερα τσιμπάει λίγο.

Εμείς τελικά αποφασίσαμε??

Seferland λέγεται. Μπείτε ή facebook ή στο google και δείτε. Καινούριος είναι. Τώρα άνοιξε. Εμένα προσωπικά μου άρεσε γιατί διαφέρει από όλους τους άλλους. Τώρα εντάξει βέβαια. Αυτά είναι και γούστα. Είναι κοντά στο κανάλι extra channel. Έχει και φώτο να δείτε αν θέλετε.

Σήμερα που πήγαμε στις έντεκα το πρωί όχι δεν είχε. Προχθές το Σάββατο που είχαμε ξαναπάει γινόταν πανικός. Καθημερινή λίγο δύσκολο μου φαίνεται νά έχει κόσμο το πρωί. Στον δεύτερο όροφο που είμασταν εμείς είμασταν μόνοι. Το ευχαριστηθήκανε. Χαχα!!!!

Άντε βρε πέστο κ με έσκασες!

Δηλαδή ο παιδότοπος είναι ακίνδυνος για ιώσης?? Χειρότερα είναι! Εμείς όποτε πηγαμε αρρωστήσαμε.

Τζίνι εντάξει αφου πήγαν απο ασφάλεια είσαι οκ.

Πάντως οι περισσότεροι παιδότοποι καθημερινές είναι κλειστά. Είναι ένα θέμα το που να τα πας το πρωί. Θα εξαρτηθεί και απο τον καιρό που σήμερα τσιμπάει λίγο.

Εμείς τελικά αποφασίσαμε??

Μόνο τσιμπάει??? ήρθε τελικά ο αλουμινάς το απόγευμα (με τέτοια φωνή πως να μην ερχόταν) κ άυριο στρώνω χαλιά, έβγαλα κ χειμωνιάτικα.... είμαι έτοιμη κ να χιονίσει δεν με νοιάζει! (εγώ να δώ τί θα φοράω)

Αν μποτείτε ηράκλειο είναι καλά.

Αποφασίστε όμως να πώ της χρύσας να έρθει παρασκευή βράδυ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Hello! Προτείνω να πάτε στο μαγαζί που δουλεύει ο μπάρμαν να βγάλει τα σπασμένα η ΤΖΙΝΙ :D:D:D

Αυτός ο παιδοτοπος στο περιστέρι είναι του Σεφερλη και είχα ακούσει πως διαφέρει απο τους κλασικους.

p1Utp3.png

Περιστέρι που ακριβώς?? Αν έχω και άυριο κατάληψη να τα φέρω και γώ!

Σου στέλνω τφ.

Seferland λέγεται. Μπείτε ή facebook ή στο google και δείτε. Καινούριος είναι. Τώρα άνοιξε. Εμένα προσωπικά μου άρεσε γιατί διαφέρει από όλους τους άλλους. Τώρα εντάξει βέβαια. Αυτά είναι και γούστα. Είναι κοντά στο κανάλι extra channel. Έχει και φώτο να δείτε αν θέλετε.

Από αθηνών κορίνθου δηλ.

Οκ αν πάω θα πάρω κ γπς

Τουίνς ποία μπουγάδα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...