Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Υπάρχει αυτό το μαγαζί!

Το βρήκα!

Θα πάω να του τα κάνω όλα ποτάνα, ζημιές, Θα ζητάω ντάκιουρι κ δε θα μου αρέσει.... θα φύγω τελευταία με την παρέα μου κ όταν θα καθαρίζει το μπουφέ για να κλείσει θα του πετάω ζάχαρη παντού!

Κ αν δεν πάω εγώ θα στείλω άλλους!

Ω ρε γλέντια!

Αν δεν πάμε τώρα.....

τις απόκριες εκεί θα πάμε στάνταρ!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Εντιτ: κ θα έχει έρθει κ ο νίκ.!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τα νεότερα με το αμάξι δεν σας τα είπα.

Καταρχάς έχουν πάρει κ οι δύο δεξιές ζάντες αλουμινίου από το κοπάνημα στο πεζοδρόμια (δεξιά μου ήταν πεζοδρόμιο)

Το σκατόπαιδο δεν είχε πάρει καν τφ για να προχορήσει πιό γρήγορα η διαδικασία.

Κ όταν πήρα τον μπαμπά του, γιατί το βόδι δεν απάνταγε, είχε κ θράσσος:

Πλάκα μας κάνεις που θα πάρει ο γιός μου για να στείλει για το δικό σας αμάξι εμπειρογνώμονα??

Τον έβαλα στη θέση του κ αυτόν τον θρασύδειλο με την κατάλληλη απάντηση.:rolleyes:

Αστο διάλα με τους μαλάκες δηλ!

(μου είπαν όλοι οτι δεν παίζει ρόλο που ο τροχαίος κάνει αναφορά μόνο για το σημείο πρόσκουσης.

Λύνουν κ βλέπουν το αμάξι τί θέλει.... Σωστά μου τα λένε?? Εϊναι οκ?)

έφυγα. βγάζω χειμερινά, χαλιά δεν μπόρεσα να στρώσω, γιατί το τούβλο ο αλουμινάς με κρέμασε κ αν δεν έρθει το απόγευμα, η αύριο το πρωί απλά την απαύτωσε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Kαλτσάκι περαστικά σας!

Φοβερή ιδέα το τ σιρτ.....!

Λοιπον νέο ηράκλειο τα μανταλάκια είναι χαμηλά από σταθμό.

Εκεί είναι σημείο συνάντησης με συμμαθητές, αλλά ..... τσούζει αρκετά γι αυτό που προσφέρει.

Είναι καλό όμως.

Μπυραρία επίσης παίζει, αλλά επίσης τσούζει κάπως.

Βασικά αν αποφασίσετε για προς ηράκλειο έχει κ ένα καλό που δεν θα πώ δημόσια. Καφέ, ποτό, οτι θέτε κ με τσιγάρο..... κ με απίστευτα ωραία μοχιτάκια κ κοκτέιλ γενικότερα.

Διαφορετικά σε κάτι τύπου μαλλ που έχει πολλά. Τί λέτε?????

Ρε παιδιά είχα υποσχεθεί στη Σύλια κοπάνα κ στα μικρά παιδότοπο σήμερα.

Πάω να βρώ ένα ballooν στο ηράκλειο.... τίποτα, πουθενά το μπαλόνι.

Πάω μαλλ παίξαμε στα αηδονάκια κ σε κάτι άλλα kουνιστα με κέρματα που έχει.

Δεν ξετρελάθηκα κ εγώ.....

Φεύγουμε να βρώ ένα άλλο στο ηράκλειο στον άγιο νεκτάριο, δεν το βρήκα ήταν στην άλλη πλευρά του δρόμου κ δεν είχα εύκαιρο χάρτη!

Τελικά πήγαμε σε μια ωραία παιδική κ περάσαμε τέλεια!

Ερώτηση: οι παιδότοποι είναι ανοιχτοί το πρωί τις καθημερινές?

Βασικά ούτε αύριο θα την στείλω παιδικό. Θα κάνουμε της γρίπης αύριο κ επειδή λείπαν πολλά παιδιά από το σταθμό... είπα να μην κολλήσουμε τπτ!

ΥΓ: έχω βαρεθεί τις μελανιές στο κούτελο του άλεξ.

Επειδή τα πεμτοχίλιαρα δεν κάνουν δουλειά, πώς την είπατε την κρέμα που βάζετε εσείς σεβη κτλ. Η τσοκ απαιζυλ τελειώνει κ θέλω να δοκιμάσω άλλη,

ΥΓ2: μου είπε η φαρμακοτρίφτρισσα, οτι δεν επαρκούν τα εμβόλια της γρίπης για την 2η δόση κ τα πήρα όλα. Το νού σας στη 2η δόση.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΛΑΜΈΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΆΚΑΡΕ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΜΠΑΡΜΑΝ??

Στην κηφισιά μου είπε κ να πάω να πιώ το βόσπορο τσαμπέ (τον παλιομαλάκα!)

Κοινωνικό μαγαζί!!!!!!!!!!!!

Μήπως να πάμε εκεί για ποτό μετά?? Πες θα έρθω για ποτό αλλά θα φέρω και την παρέεα μου!!! χααχαχα!!

Καλησπέρα..........................

Απορία. Βρε παιδιά βάζουμε το μωρό από τεσσάρων μηνών ν αρχίσει σιγά σιγά να κάθεται στον πωπό με μαξιλάρια γύρω γύρω? γιατί αν θυμάμαι καλά μετά τον έκτο το είχα κάνει εγώ. έτσι δεν είναι? κάνει τόσο μικρό? ή εγώ δεν θυμάμαι καλά?:confused:

Καλησπέρα..........................

Απορία. Βρε παιδιά βάζουμε το μωρό από τεσσάρων μηνών ν αρχίσει σιγά σιγά να κάθεται στον πωπό με μαξιλάρια γύρω γύρω? γιατί αν θυμάμαι καλά μετά τον έκτο το είχα κάνει εγώ. έτσι δεν είναι? κάνει τόσο μικρό? ή εγώ δεν θυμάμαι καλά?:confused:

Μετά τον 6 σίγουρα. Αλλιώς ότι κάνει μόνο του. Δε το βάζουμε εμεις

Μετά τον 6 σίγουρα. Αλλιώς ότι κάνει μόνο του. Δε το βάζουμε εμεις

Α.............γιατί το άκουσα κι αυτό το κουλό............και μου φάνηκε πολύ νωρίς.........Τόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα μεσα σε δύο χρόνια?

Διαφημίσεις

Τζινι κάνατε φιλικό διακανονισμό?? Πάντως κάνεις εσύ δήλωση στην ασφαλιστική σου, και αυτός πρεπει να παει στην δική του να κανει δήλωση. Γιατι αλλιώς θα πρεπει να ενεργοποιήσεις την νομική κάλυψη.

Αν δε σου κάνει δήλωση δηλαδή θα αργήσεις πολύ. όταν κάνει δήλωση, τότε κανονίζεις εσύ μετον εμπειρογνώμονα το ραντεβου. Εαν εχετε κάνει φιλικό μιλάς με την δική σου εταιρία. Εαν όχι θα κανονίσεις με την δική του εταιρία το ραντεβού εσύ

Συνήθως βέβαια τον εμπειρογνώμονα τον κανονίζει και το συνεργείο, αρκει να έχιε γίνει η δήλωση.

Α.............γιατί το άκουσα κι αυτό το κουλό............και μου φάνηκε πολύ νωρίς.........Τόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα μεσα σε δύο χρόνια?

τσ τσ τσ!

Μα πού ζείς ?

6 μηνών περπατάνε τα μωρά!

ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕς??????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τι να πω.............δεν ξέρω. Έτσι τους είπε η παιδίατρος. Και μου φανηκε πολύ περίεργο.:confused:

Εμας ήταν απόλυτος στο 6. Πάντως μην ακούτε και ότι λένε. Μπορεί να έχει το παιδάκι κάποια άλλη ανάγκη και πρεπει να το βάλουν τι να πω.

Εμείς ρε παιδιά συναντήσαμε κάτι φίλους με παιδί στην ηλικία τον δικό μας. Και ενω μας τα είχαν παρουσιασει όλα φυσιολογικά...΄δεν ήταν ακριβώς έτσι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...