Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Βλεπω συζητατε για την εξοδο...οτι ζηλευω το ειπα?:tongue:

joy για πες τι σου ειπε η παιδοψυχ για το σταθμο...μ ενδιαφερει γτ κανω διαφορα σχεδια στο κεφαλι μου...

twins που ησουν εσυ καλέ τοσον καιρο?

σεβου εσεις καλά?

λαερτα?

τζινιω τι επαθες??

εγω σημερα παλι πτωμα γμτ Τα μωρα ξεσαλωσαν ολο το απογευμα, τραγουδαγαμε, καναμε βολτες με το καροτσι, χορευαμε ξεθεωθηκα! Ευτυχως ηταν η μαμα μου σημερα, και το καλο ειναι οτι κοιμηθηκαν τα τζεμτζεμια τωρα. Ο μεγαλος ξυπναει που και που αλλά οκ ξανακοιμαται.

Επισης πειναω κι εχω φαει ενα σωρο βλακειες...κι ας ειπα το πρωι εκει που τα ειχα δει ολα στο γυμν οτι δε θα ξαναφαω βλακειες για να μην ειμαι ετσι!! Κοριτσια εχω χασει τη φυσικη μου κατασταση ετσι...νιωθω γρια που δεν μπορει να κουνησει τα ποδια της!!!:shock::shock:

εντιτ: taz φεις δεν εχω...ειμαι κατα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Χμ, χμ συμφωνω και εγώ για το κέντρο και αυριο που θα γίνουν και επεισόδια θα συμφωνώ περισσότερο.

Το σκέφτομαι, το σκέφτομαι.

Λοιπόν.... τι ξέρω για φαγητό (feel free να απορρίψετε, διότι οι γνώσεις μου περιορίζονται στα πέριξ

1. Η Υδρούσσα που μου αρέσει πάρα πολύ και έχει ωραίο κρασί (και ωραίο κήπο να κάτσουμε έξω)

2. Πολίτικα και απλά στην Παπανικολή με κεμπαμπ. Εχει και έξω

3. Δίπλα από αυτό το Pars με Περσικα (οικονομικό - δεν έχω πάει)

4. Το κουκλάκι, αν θέλετε πιο ζόρικες καταστάσεις. Δεν θυμάμαι να έχει εξωτερικό.

Και αφού εξάντλησα τη γειτονιά (με την πολύ στενή έννοια του όρου) πάω και παρακάτω

5. Ρωμανάκια στην Αγ. Παρασκευή αν σας αρέσει η Κρητική Κουζίνα και η κρητική μουσική

6. Νεοελληνικόν (μουσική ταβέρνα)/ 1920 (μπυραρία) δίπλα στο μετρο "Αγ. Παρασκευη.

Μπορώ να σκεφτώ και άλλα, αλλα στερώ γνώσεων σε μακρινές περιοχές.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λαερτα θα παμε καπου που να μας βολευει ολες μας.....αλλιως ουτε εγω θα ερθω εαν δεν ερθεις....τωρα απειλω!:tongue:

Τζεμ ξεκινησα κουρτινες,καλυμματα,γενικη καθαριοτητα γιατι το βλεπω να στρωνω νωριτερα....

Σαν ερειπιο νιωθω απο τοτε που γεννησα.....ειναι κ θηριακια τα δικα μου,οποτε η μεση κ γονατα κομματια!

Καλημέρα φιλενάδες μου!!

Έχετε γράψει πάρα πολλά και δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα και φυσικά ούτε να σχολιάσω...

Να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα πολυμήχανα Φροσάκια!!! Περαστικά για τα ραμματάκια και τα καρουμπαλάκια!! Να δείς Φροσού τα παιδάκια σου είναι ζωηρά και σου βγάζουν τη ψυχή αλλά είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν τα καλύτερα παιδιά!!!

Laerta βλέπω γιογιό ε; μπράβο μπράβο. Σκεφτόμουν και γω πριν βάλω τα χαλιά να κάνω μια προσπάθεια αλλά με τον παιδικό δε ξέρω τι θα κάνουμε. Θα ρωτήσω τις κοπέλες εκεί. Με τις εξετάσεις σας τι έγινε; Βόλτες βγαίνεις; καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

για τη συνάντηση που λες θα πάμε μαζί με το κάρο μου!!

ΑΑΑΑ δεν έφτασα στο μήνυμα της συνάντησης μας, στείλτε μου πμ και μένα τι αποφασίσαμε; χεχε

Επίσης χαίρομαι γιατί βρήκα και γω το alter ego μου. Ποιά δε σιδερώνει; και γω μαζί της!!!!

Τζίνι με το αμάξι; και μένα με τρακάρε μια κοπέλα και ήμουν με το μηχανάκι..και δεν παραδέχεται ότι φταίει η ρουφιάνα, ξαφνικά φύτρωσα δίπλα της :confused::confused: Ελπίζω οι ασφαλιστικές να το διευθετήσουν...

Για το φαγητό που λέτε εμένα τρώνε με το κουταλάκι, πιρουνάκι μόνα τους, φυσικά και μαζεύω από κάτω πολλά πράγματα αλλά σε λογικά πλαίσια. Η μικρή είναι πολύ καλή όμως, κυρία, λερώνει ελάχιστα. Μπορεί φυσικά στο τέλος να γυρίσει όλο το πιάτο ανάποδα από την τσαντίλα της :rolleyes::rolleyes:

είδα και twinsaki και nufaki στα τελευταία post;;; ρου ρου!!! φιλάκια στα μπεμπάκια!!!

joy τέλος ο σταθμός; μίλησες με παιδοψυχολόγο; καλά έκανες αυτό για τα 3 το έχω ακούσει και γω αλλά τι να κάνουμε άμα δε μπορούμε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! αχ, δεν μπήκα τώρα τρεις μέρες και έχετε γράψει...ένα κάρο...μισή ώρα τώρα διαβάζω και πάλι δεν τα διάβασα όλα...

Τζίνι, έμπλεξες με το αυτοκίνητο, έ? όμως ήσουν ψύχραιμη και τα σκέφτηκες όλα πολύ σωστά...γιατί αν δεν πλήρωνε η ασφαλιστική θα είχες άλλα...μπράβο σου!!! συνήθως σε αυτές τις καταστάσεις χάνουμε την ψυχραιμία μας και κάνουμε λάθος κινήσεις...αυτό μου θύμισε τώρα ένα t shirt που ήθελα να πάρω και έγραφε πάνω "δεν μπορείς με τίποτα να με τρομάξεις...έχω παιδιά!!!"...αφού έχεις παιδιά (και 3 μάλιστα), έχεις μάθει να μένεις ψύχραιμη στα δύσκολα!!!

Τζέμινι, μια φορά έτυχε να πάρουμε τα μικρά μαζί μας σε βάφτιση και μάλιστα ήμασταν νονοί, αλλά είχαμε ενισχύσεις τους παπούδες, γαιτί αλλιώς βλέπω να χώναμε τα δικά μας στην κολυμπήθρα αντί για το κοριτσάκι!!! έκτοτε, σε τέτοια events πηγαίνουμε μόνοι μας, γιατί το βλέπουμε σαν ευκαιρία να ξεδώσουμε λίγο και να βγούμε από το σπίτι...

κορίτσια, για την Παρασκευή δεν έχω κάτι να προτείνω μιας και πάντα έβγαινα είτε νότια, είτε βόρεια...προς κέντρο ξέρω ελάχιστα μαγαζιά και δεν ξέρω αν βολεύουν από άποψη παρκαρίσματος...πχ. είναι καλό το "τζιτζικας και μέρμυγκας" στην Μητροπόλεως δίπλα στο μετρό του Συντάγματος και έχει και τραπεζάκια έξω...αλλά, όσες έρθουν με αμάξι, που θα το βάλουν? επίσης με το σεμινάκι είχαμε πάει για τσέχικο κοντά στο μετρό αμπελοκήπων, αλλά ήταν κάπως ακριβό, αν θυμάμαι καλά...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

τα δικά μας νέα...τους έχω και τους δύο με βήχα και aerolin - flixotide εδώ και κάποιες μέρες...μου έχουν πει ότι παίζει να είναι και από τα δόντια, αλλά εγώ πολύ φοβάμαι ότι φταίει αυτός ο παλιόκαιρος που όταν τους ντύνω χοντρά ιδρώνουν και όταν τους βάζω κοντομάνικα, είναι παγωμένοι...κατά τ' αλλά πολύ κούραση, μιας και δεν έχω βοήθεια αυτές τις μέρες και ανυπομονώ να έρθει η μάνα μου αυρίο να βοηθήσει λίγο την κατάσταση...πολύ πολύ ξενύχτι, ρε παιδί μου... άρχισα να ταίζω τον μικρό στις 12 τη νύχτα, μήπως το παίρνει σερί μέχρι τις 6 το πρώι...και ενώ τα πρώτα δύο βράδια απέδωσε, τώρα πάλι ξυπνάει μέσα στη νύχτα...πότε στις 4, πότε στις 5 ...και εννοείται πως μένει ξύπνιος και ζωηρός για 1-2 ώρες...οπότε bye bye ύπνε!!!

όσο για τις δουλειές του σπιτιού, εγώ δεν κάνω απολύτως τίποτα εκτός από σίδερο και μαγείρεμα...όλα τα άλλα τα κάνει ο σύζυγος μια φορά τη βδομάδα...αφού δεν πολυασχολείται με τα μωρά, τουλάχιστον να κάνει τις δουλειές!!!;)

Καλημέρα! Εχω χάσει επεισόδια! Δε είχα ιντερνετ και εριχνα κλεφτες ματιές από το κινητό αλλά εσείς γραψατε σεντόνια και παπλωματα :)

Τζινι στα καλά καθουμενα εμεινες χωρίς αυτοκίνητο....ελπίζω να βγάλεις γρήγορα άκρη με ασφαλιστικές και συνεργείο. Εμάς η επισκευή κοστίζει 1800?, πρωτα τα πληρώνουμε και ύστερα θα τα πάρουμε από την ασφαλιστικη τους. Ελπίζω να τα πάρουμε!

Σέβη καλό κυνηγητό τώρα που άρχισαν το περπάτημα :D

Φροσω μεγάλη λαχτάρα πήρες ευτυχώς όλα καλά. Ζορικα τα αγόρια σου!

Τα μικρά μου μεγαλώνουν και θεριευουν. Το καλο ειναι πως έχουν αρχίσει κάτι σερί ύπνου από 5-7 ώρες!!! Προσπαθώ αυτές τις μέρες να τρώνε όσο γίνεται πιο αργά το βραδινό γεύμα μήπως γλιτώσουμε το ξύπνημα, μιας και κοιμούνται τόσο,αλλά θέλει δουλεια ακόμα.

p1Utp3.png

άντε μορίτσα σιγά σιγά να μπαίνουν σε πρόγραμμα και τα ζουζουνάκια σου!

celestine περαστικά στους μπέμπηδες!! εμένα η πρόταση σου για τζίτζικα μέρμηγκα μου αρέσει!!!

Επίσης κοντινό και προσβάσιμο πιστεύω σε όλες λόγω τρένου είναι και το ν. ηράκλειο, ξέρεις κανείς κανένα μαγαζάκι εκεί;

Μα τι δύσκολες γριές που έχουμε γίνει...τι ψάχνουμε; ένα μεζεδοπωλείο με οικονομικούς μεζέδες και κρασί, ελαφριά μουσικούλα, πρόσβαση με μμμ και όμορφους σερβιτόρους χεχεχε

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu εγώ δεν σιδερώνω πολύ καιρό τώρα!!!

Στείλε μου ρε συ μήνυμα το τηλ της θείας..θα σου κάνω αναπαντητη.

Λοιπόν πρέπει να βρούμε ένα μέρος που να είναι βολικό.

Τελικά κέντρο η ΒΠ?

Διαφημίσεις

και εμένα με βολεύει το ν.ηράκλειο...ξέρω ένα μεζεδοπλείο (τα μανταλάκια λέγεται), αλλά είναι κανένα δεκάλεπτο με τα πόδια από το σταθμό του τραίνου...είναι σε μια πλατεία πιο εσωτερικά και διαθέτει και κήπο για καπνιστές...

και εμένα με βολεύει το ν.ηράκλειο...ξέρω ένα μεζεδοπλείο (τα μανταλάκια λέγεται), αλλά είναι κανένα δεκάλεπτο με τα πόδια από το σταθμό του τραίνου...είναι σε μια πλατεία πιο εσωτερικά και διαθέτει και κήπο για καπνιστές...

Εγώ είμαι μέσα. Βασικά έχει πολλά εκεί. Κάτι θα βρούμε αν καταλήξουμε στο Ηρακλειο

Kαλτσάκι περαστικά σας!

Φοβερή ιδέα το τ σιρτ.....!

Λοιπον νέο ηράκλειο τα μανταλάκια είναι χαμηλά από σταθμό.

Εκεί είναι σημείο συνάντησης με συμμαθητές, αλλά ..... τσούζει αρκετά γι αυτό που προσφέρει.

Είναι καλό όμως.

Μπυραρία επίσης παίζει, αλλά επίσης τσούζει κάπως.

Βασικά αν αποφασίσετε για προς ηράκλειο έχει κ ένα καλό που δεν θα πώ δημόσια. Καφέ, ποτό, οτι θέτε κ με τσιγάρο..... κ με απίστευτα ωραία μοχιτάκια κ κοκτέιλ γενικότερα.

Διαφορετικά σε κάτι τύπου μαλλ που έχει πολλά. Τί λέτε?????

Ρε παιδιά είχα υποσχεθεί στη Σύλια κοπάνα κ στα μικρά παιδότοπο σήμερα.

Πάω να βρώ ένα ballooν στο ηράκλειο.... τίποτα, πουθενά το μπαλόνι.

Πάω μαλλ παίξαμε στα αηδονάκια κ σε κάτι άλλα kουνιστα με κέρματα που έχει.

Δεν ξετρελάθηκα κ εγώ.....

Φεύγουμε να βρώ ένα άλλο στο ηράκλειο στον άγιο νεκτάριο, δεν το βρήκα ήταν στην άλλη πλευρά του δρόμου κ δεν είχα εύκαιρο χάρτη!

Τελικά πήγαμε σε μια ωραία παιδική κ περάσαμε τέλεια!

Ερώτηση: οι παιδότοποι είναι ανοιχτοί το πρωί τις καθημερινές?

Βασικά ούτε αύριο θα την στείλω παιδικό. Θα κάνουμε της γρίπης αύριο κ επειδή λείπαν πολλά παιδιά από το σταθμό... είπα να μην κολλήσουμε τπτ!

ΥΓ: έχω βαρεθεί τις μελανιές στο κούτελο του άλεξ.

Επειδή τα πεμτοχίλιαρα δεν κάνουν δουλειά, πώς την είπατε την κρέμα που βάζετε εσείς σεβη κτλ. Η τσοκ απαιζυλ τελειώνει κ θέλω να δοκιμάσω άλλη,

ΥΓ2: μου είπε η φαρμακοτρίφτρισσα, οτι δεν επαρκούν τα εμβόλια της γρίπης για την 2η δόση κ τα πήρα όλα. Το νού σας στη 2η δόση.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΛΑΜΈΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΆΚΑΡΕ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΜΠΑΡΜΑΝ??

Στην κηφισιά μου είπε κ να πάω να πιώ το βόσπορο τσαμπέ (τον παλιομαλάκα!)

Κοινωνικό μαγαζί!!!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...