Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εχουμε πει για παρασκευή έξοδο και να πέξει και κανάς μεζές. Αλλά ακόμα δεν έχουμε πει που. Μήπως να κάνουμε λίστα με ονόματα και προτίμησεις???

JOY79

twins2010 κάπου με εύκολη πρόσβαση αν είναι δυνατόν.... διάβασα γρήγορα ότι λέγατε για κουπόνια. Να κοιτάξω;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γιουχου!!!!!!!!

μια πεταχτη χαιρετουρα κ παω γιοα μπανιο κ να πιω ενα δυο τρια κρασακια να χαλαρωωωωσωωωω

φροσω περαστικα.........τι λαχταρα...

τζινι δε σε θελει τελευταια, τι ηταν κ αυτο με το βλακα το ανευθυνο μεθυσμενο???

joy κ εγω αυτο ξερω για παιδικο. μετα τα 3 ειναι καλο να πηγαινουν τα παιδακια, αν υπαρχει η δυνατοτητα..

twins τι κανετε??ολα καλα με σχολειο τα μικρα ε? μπραβο! απο δουλεια πηζεις ακομη πολυ?

σεβη μαζι θα παμε αν μας θες παρεα στην κουρσα!!!!

φιλια σε ολες!

φιλια!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

γιουχου!!!!!!!!

μια πεταχτη χαιρετουρα κ παω γιοα μπανιο κ να πιω ενα δυο τρια κρασακια να χαλαρωωωωσωωωω

φροσω περαστικα.........τι λαχταρα...

τζινι δε σε θελει τελευταια, τι ηταν κ αυτο με το βλακα το ανευθυνο μεθυσμενο???

joy κ εγω αυτο ξερω για παιδικο. μετα τα 3 ειναι καλο να πηγαινουν τα παιδακια, αν υπαρχει η δυνατοτητα..

twins τι κανετε??ολα καλα με σχολειο τα μικρα ε? μπραβο! απο δουλεια πηζεις ακομη πολυ?

σεβη μαζι θα παμε αν μας θες παρεα στην κουρσα!!!!

φιλια σε ολες!

φιλια!!!

Δεν με λες, εσύ τι κάνεις φέτος;

Από πήξιμο, αλλο τιποτα. Κατάσταση ανεκδιηγητη.

Είμαι στο τσακ να προτείνω τόπο συνάντησης στο Χαλάνδρι, αλλά θα με πουν όλες τοπικίστια (μα δεν είμαι καθόλου, δεν είμαι :P)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ε ναι ειναι το εξωτικο χαλαντρρρρι δε μπεστ ιντιντ!

εγω ξεκινησα επιτελους κ ειμαι κοντα στο σπιτι

προσαρμοζομαι...

γενικα μια κουρασηηηηηηηη νιωθω κ δυστυχως εκτος απο σωματικη ειναι κ ψυχολογικη, το χειροτερο..

τεσπα, ελπιζω να τα πουμε απο κοντα!

σας αφηνω γιατι νιωθω τοσο πτωμα, λες κ ειναι 3το πρωι ενα πραγμα..

33E7p2.png

παιδιά, εγώ για γαλάτσι χλωμό το κόβω για μένα προσωπικά (δεν έχω τρόπο ούτε να πάω ούτε να γυρίσω) αλλά δεν πειράζει, θα έρθω άλλη φορά μαζί σας.

ε οχι βρε , θα παμε καπου να βολευει γενικως!

εγω μεσα κ για κεντρο παντως, μου αρεσει κ μου λειπει...

κ τωρα καληνυχτιζω, γειαχαρανταν!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

παιδιά, εγώ για γαλάτσι χλωμό το κόβω για μένα προσωπικά (δεν έχω τρόπο ούτε να πάω ούτε να γυρίσω) αλλά δεν πειράζει, θα έρθω άλλη φορά μαζί σας.

ε οχι βρε , θα παμε καπου να βολευει ολες!

εγω μεσα κ για κεντρο παντως, μου αρεσει κ μου λειπει...

κ τωρα καληνυχτιζω, γειαχαρανταν!

33E7p2.png

Kανε τετοια αστειακια......ααααααα!!!

Θα παμε αλλου,ελα πες που θες!

Κάτσα, κάτσε να βρούμε κάτι που βολεύει....

Για βράδυ μιλάμε πάντα ε;

Αν πούμε για κάπου σχετικά νωρίς για να γυρίσουμε και νωρίς και να πάμε με μετρό; π.χ. Πλάκα η κάτι τέτοιο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσάρες μου, εγώ δεν έχω θέμα να πάω όπου να'ναι, αλλά να έχει μετρό/τραίνο ώστε να πάρω μόνο μια κούρσα ταξί (αυτή της επιστροφής). Αν ξέρετε καπου καλά και Χαλάνδρι πάω, νόου πρόμπλεμ. Εννοείται ότι κέντρο με βολεύει αλλά όντως δεν έχει πάρκινγκ, δεν είναι ίσως τόσο ασφαλές (αν και εγώ βγαίνω μόνο κέντρο και δεν το σκέφτομαι συνήθως αυτό). Απο΄κει και πέρα δεν θέλω να κάνω χαλάστρα :oops::oops::oops::oops::oops: και να το παίζω δύσκολη αλλά καταλαβαίνετε...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...