Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Tελικά βρήκαμε που θα πάμε??? Το πρόβλημα με το deal είναι ότι θα πρέπει να αγοράσουμε τα κουπόνια και να πάρουμε να κλείσουμε..και μη μας πει εξυπηρετό συγκεκριμένο αριθμό ατόμων...

Εμείς τελικά κόψαμε παιδικό. Και εγώ η χαζή είχα πάει και είχα πληρώσει και τον Οκτώβριο και τωρα δεν μας τα επιστρεφουν πίσω!! Τελικά δεν πρέπει να είσαι τυπικός..Δεν τους αξίζει. Επρεπε να είμαι σα μια άλλη που πέτυχα που είχε πάει φέτος να κάνει διακανονισμό για τα περσινά!!!

Αντε να πούμε που θα πάμε!! Την έχω ανάγκη την έξοδο!!

Την τwins Την έχει μιλήσει καμία?? Την έχω χάσει!!!

Διαφημίσεις

Αχ Φρόσω, τι ΄ναι αυτό που πάθατε; Κι εγώ θα είχα πανικοβληθεί τελείως με τα αίματα, δεν το συζητώ. Μα πώς συμβαίνει το κακό τοσο γρήγορα! Κι από πανω τους να είμαστε πάλι πέφτουν και χτυπάνε τα άτιμα.

Άσε και το ξύλο και τις δαγκωνιές που ρίχνει το ένα στο άλλο. Πενήντα χέρια να είχα πάλι δεν θα τους προλάβαινα.

Σέβη, ζηλεύω που περπατάτε. Ξέρω οτι μετά θα γίνουν ακόμα πιο τρελά τα πράγματα αλλά θέλω να δω τα αντράκια μου να προχωράνε.

Εμείς τρίτη μέρα πυρετό σήμερα. Χτες ήταν λίγο καλύτερα και ελπίζαμε οτι το ξεπεράσαμε, σήμερα έκανε ένα ξεγυρισμένο 39αρι μεσημεριάτικα ο Μίλτος και ήρθαμε στα ίσα μας. Τώρα κοιμούνται και οι δύο κανα δίωρο, το χρειάζονταν φαίνεται. Τους έχει κοπεί και η όρεξη, σα να ΄ρεψαν σε δύο μέρες μέσα. Ο παιδιάτρος είπε αν κάνουν μια μέρα ακόμα πυρετό να τα πάμε να τα δει αυριο. Αχ να συνέλθουν τα μικρά μου, δεν μπορώ...

Άσχετο, αλλά έχω και εγώ Facebook και το χρησιμοποιώ πολύ. Στείλτε μου και μένα μηνυμα να σας κάνω φιλενάδες, να δω τα μωράκια σας να δείτε και σεις τους κούκλους μου.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Λαέρτα, Σέβη, ευχαριστώ για τα πμ, σας έκανα αίτηση φιλίας. Φρόσω, το ίδιο και σε σένα. :) Ταζ, σου στέλνω πμ με τα στοιχεία μου τώρα.

Προσπαθώ τόση ώρα να γράψω ένα τεστάκι ιστορίας και δε με αφήνουν. Και θέλω να ετοιμάσω και ένα για τα Μαθηματικά.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μας!!!!

Mash τι μας ζηλευεις καλε; νευριαζουν κ απο πανω που πεφτουν κ μετα μπουσουλανε κιολας για πιο γρηγορα!

Καλε τι δαγκωματιες ριχνουν οι δικοι σου;;; πω πω.....

Φροσακι εγω μεσα για Γαλατσι!

Μήπως πρεπει να βρούμε πρώτα την περιοχή που θα πάμε και μετά το μαγαζί??? Αυτό στο γαλάτσι καλό είναι. Εχει και αυλή έξω αλλά δεν ξέρω αν βολεύει απο άποψη τοποθεσίας.

Καλέ τι όμορφα που είναι τα παιδάκια σας! Και τι μάτια, όλα τους καταπληκτικά ματάκια έχουν! Τους κοιτάζαμε τώρα με τον παραπονιάρη το Μίλτο αγκαλιά και γέλαγε ο κακομοίρης, που του ανεβαίνει πάλι ο πυρετος.

Σέβη, ναι, ο Αλέξανδρος δαγκώνει πολύ, πάρα πολύ. Και πού να δεις τώρα.Τις τελευταίες μέρες τα πόδια του Μίλτου είναι μια τεράστια μελανιά. Χτες δάγκωσε και μένα στο μπράτσο και γελάγαμε μαζί μου σήμερα στο σχολείο. Όλο τον απειλώ ότι θα τον ξεδοντιάσω αλλά δεν με πιστεύει.

Διαφημίσεις

Που εισαι καλέ εσυ??? Και έχεις και το κινητό κλειστο???

Εμείς κόψαμε τον παιδικό γιατι δεν την πάλευαν και μας είπε η παιδοψυχολόγος κάτω των 3 λεει απαγορευεται και πάνω απο 3 επιβαλλεται!

Θα ρθεις την Παρασκευη που κανονίζουμε?

Δεν το εχω κλειστό, απλά τα τουινσάκια το βάζουν στα χεράκια τους όλη την ώρα!

Τι κανονίζετε για Παρασκευή; Για πες για να έρθω!

Τι εννοείς όταν λες δεν την πάλευαν; Γιατί τα δικά μου καλά τα πάνε και ας γκρινιάζουν λίγο το πρωι.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλά η γκρίνια. Την είχαν στην αρχή αλλά μετά ηρεμουσαν. Κάτι έγινε την δευτερη εβδομάδα και η Ιωάννα έκλαιγε, σταμάτησε να τρώει, έκανε εμετό απο το κλάμα και τέτοια. Και αναγκαστικά τα κόψαμε, και ψάχνω γυναίκα.

Εχουμε πει για παρασκευή έξοδο και να πέξει και κανάς μεζές. Αλλά ακόμα δεν έχουμε πει που. Μήπως να κάνουμε λίστα με ονόματα και προτίμησεις???

JOY79

Χμ... όλα αυτά στο πρόγραμμα μου ακούγονται, αλλά βέβαια είναι δική σου επιλογή. Εμάς στην αρχή είχαν πάθει εξάρτηση από αντικείμενα, έκλαιγαν, χαμός. Τώρα έχουν περιοριστεί απλώς να λένε "όχι χιχίο" το πρωί και το μεσημερι μας λένε ιστοριές για τους συμμαθητές.

Μίλησες με τις δασκάλες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...