Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια. τι κανετε;

φροσω τι εγινε καλε; ολα καλα; περαστικα σας...

gemini ετσι ειναι. και εμεις αυτο λεγαμε. απο εδω και περα πανε αυτα... και αμα περπατησουνε εκει να δεις τρεξιμο. μηπως χασουμε και κανενα κιλο ετσι. λεωωεγω τωρα...

sevi και εμεις ψιλοπερπαταμε... η μικρη πολυ καλυτερα αλλα ο μικρος μου σαν τον δικο σου. ειναι πιο ασταθης και οταν τον βαζω να περπατησει τρεχει. μονος του δεν μπορει ακομα.

σεμιν και εγω οταν ξεκινησα τη δουλεια αυτο τον αγχος ειχα. μην χανω πραγματα. ακομα και το ταισμα που εχανα στην αρχη αισθανομουν ασχημα. απλα ειναι κατι που πρεπει να γινει και προσπαθω να το φιλοσοφω διαφορετικα. οτι τη δουλεια την χρειαζομαι για να μην τους λειπει τιποτα και σε λιγο που θα ξεκινησουν παιδικους και σχολεια δεν θα μπορεσω ευκολα να βρω αντιστοιχη δουλεια. σκεφτομαι να παρω και γυναικα για να βοηθαει μια στις 10 μερες με τα χοντρα για να εχω περισσοτερο χρονο οταν ειμαι σπιτι με τα μικρα. απλα χαλαρωσε γιατι με το αγχωνεσαι δεν καταφερνεις τιποτα.

και εγω με το σιδερο το ιδιο θεμα εχω απλα των μωρων προσπαθω να το σιδερωνω αμεσως για να μην μου σκονιζονται. για τα δικα μας δεν με νοιαζει τα σιδερωνω εκεινη την ωρα. η πρεσα ειναι μονιμη στο τραπεζι πλεον...

ταζ και εμενα η μικρη φοβοταν τη σκουπα και το μπλεντερ αλλα ευτυχως το ξεπερασαμε. πολυ κλαμα λεμε και παρεσυρε και τον μικρο.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Λέτε να τη ζηλέυει την ελπίδα???

Αφού δεν είναι ζωηρή η καψερή. Τί να κάνω δηλ.

να της φωνάζω για να του κάνω το χατίρι????

Εχω διαβάσει ότι δεν πρέπει να μαλώνεις το ενα δίδυμο μπροστά στο άλλο κι επίσης όταν κάνουν λαδιά να τους απομονώνεις (τον φταίχτη δηλαδή) σε άλλο δωμάτιο. Είναι λέει η καλύτερη τιμωρία σ'αυτή την ηλικία.

Τραπεζομάντηλα πήρα από μαγαζί με χαρτικά. 150 κομμάτια αν δεν κάνω λάθος με 11 ευρώ (σίγουρα σωστό).

Σεμίν, δεν σ'εχω ξεχάσει!!!

120247mcv711uxx1.gif

Ο Χριστ. ξανά.... αποκοιμήθηκε στον καναπέ και έπεσε με το κεφάλι κάτω και ίσως να βρήκε πάλι στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Αυτή τη φορά πάντως τα είδα όλα γιατί όπως τον σήκωσα έτρεχε αίμα και του είχε κλείσει το μάτι και νόμιζα ότι χτύπησε το μάτι του. Τον πήρα αγκαλιά και έσταζε αίμα από τον ώμο μου μέχρι τους αστραγάλους μου. Το πάτωμα μέσα στα αίματα. Το είδε ο Φίλ. που ήταν μπροστά και λαχτάρησε. Πήγε και καθόταν στη βεράντα και δεν έμπαινε μέσα.

Εγώ αφού είδα ότι ήταν το κούτελο έβαλα τα κλάματα και ο Α. μου φώναζε ότι δεν είμαι ψύχραιμη κτλ. ούτε να τον βρίσω δεν είχα όρεξη.

Τώρα έχει και 39 πυρετό αλλά είχε μύξες. Μάλλον ίωση ποιος ξέρει; Προβλέπεται χοντρό ξενύχτι.

Τζίνι εγώ πάντως ΔΕΝ θα του την χάριζα του νεαρού. Αν στο δρόμο ήσουν με τα παιδιά σου και έπεφτε πάνω σας (σόρυ που το λέω ωμά) τί θα γινόταν;

Άκου και σοκοφρέτες ρε χειροπέδες θα του έβαζα αν μπορούσα.

Ο Χριστ. ξανά.... αποκοιμήθηκε στον καναπέ και έπεσε με το κεφάλι κάτω και ίσως να βρήκε πάλι στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Αυτή τη φορά πάντως τα είδα όλα γιατί όπως τον σήκωσα έτρεχε αίμα και του είχε κλείσει το μάτι και νόμιζα ότι χτύπησε το μάτι του. Τον πήρα αγκαλιά και έσταζε αίμα από τον ώμο μου μέχρι τους αστραγάλους μου. Το πάτωμα μέσα στα αίματα. Το είδε ο Φίλ. που ήταν μπροστά και λαχτάρησε. Πήγε και καθόταν στη βεράντα και δεν έμπαινε μέσα.

Εγώ αφού είδα ότι ήταν το κούτελο έβαλα τα κλάματα και ο Α. μου φώναζε ότι δεν είμαι ψύχραιμη κτλ. ούτε να τον βρίσω δεν είχα όρεξη.

Τώρα έχει και 39 πυρετό αλλά είχε μύξες. Μάλλον ίωση ποιος ξέρει; Προβλέπεται χοντρό ξενύχτι.

Τζίνι εγώ πάντως ΔΕΝ θα του την χάριζα του νεαρού. Αν στο δρόμο ήσουν με τα παιδιά σου και έπεφτε πάνω σας (σόρυ που το λέω ωμά) τί θα γινόταν;

Άκου και σοκοφρέτες ρε χειροπέδες θα του έβαζα αν μπορούσα.

Πωπω το διάβασα κι ανατρίχιασα!!! Πάλι καλά που του πέρασε ξώφαλτσα! Πανικός και πάλι πανικός, δεν το συζητάω!!! Μπράβο σου ρε Φρόσω!!!

Όσο για τις σοκοφρέτες, θα συμφωνήσω απόλυτα. Εμένα μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με το ποδήλατό μου που το είχα σταθμευμένο στον ΗΣΑΠ και 5' πριν έρθω να το πάρω το κάρφωσε ενας 18χρονος κομμάτια με το αμάξι. Όταν έφτασα ακόμα κάπνιζαν τα λάστιχά του. Μετά από λίγο έφτασε η θεία του και με παρακαλούσε γονατιστή να μην καλέσω την αστυνομία και με το ζόρι με έπεισε. Ήμουν τόσο εξοργισμένη... Τελικά δεν τη γλυτωσε, η ζημιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν τον συνέφερε και εν τέλει το δήλωσε. Αλλά μπορούσε να με είχε σκοτώσει και να πήγαινα άκλαφτη για έναν π...ταρά...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Πακέτο....καλά πού δεν σε άφησε ξέρεις πού...

Όταν ήμουν έγκυος στα δίδυμα είχε πέσει πάνω στο αυτοκίνητο μου με μένα μέσα ένας νεαρός αλλοδαπός με το αμάξι του πατέρα του.

Ερώτηση: θέλω να κατεβάσω ένα ντοκυμαντέρ από το ίντερνετ και χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα. Δεν είναι από το youtube.

Αν ξέρει κάποια-ος με σώζει πραγματικά.

Πακέτο....καλά πού δεν σε άφησε ξέρεις πού...

Όταν ήμουν έγκυος στα δίδυμα είχε πέσει πάνω στο αυτοκίνητο μου με μένα μέσα ένας νεαρός αλλοδαπός με το αμάξι του πατέρα του.

Ερώτηση: θέλω να κατεβάσω ένα ντοκυμαντέρ από το ίντερνετ και χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα. Δεν είναι από το youtube.

Αν ξέρει κάποια-ος με σώζει πραγματικά.

εχω τον συγυζο διπλα που ασχολειται. αμα ειναι τορεντ χρειαζεσαι το bitcomet.

4o4op3.png

Φροσω πως την παλευεις πουλακι μου!?!?!? ειναι να μη σε πιασουν τα κλαματα? εγω νομιζω θα σωριαζομαι αν βλεπω ετσι το παιδι μου...περαστικά σας και πάλι....

ενταξει μωρε θα ηθελε να το προσπερασει ετσι... κι εμενα μια φορα μ ειχε τρακαρει ενα πιτστιρικι με μηχανακι εν κινησει ανασφαλιστο. Ομως λιγο, κι εμενα μ ενοιαζε πιο πολύ να μην ειχε χτυπησει το παιδι. Αφου ηταν ολα καλά και του ειπα για την πορτα μου, μου λεει με φυσικοτητα οτι δεν εχει ασφαλεια (ειχε ληξει εδω και κατι μηνες δηλαδη) και "ποιο μηχανακι κυκλοφορει ασφαλισμενο?":shock::shock: κι εμεις που πληρωνουμε ασφαλεια ειμαστε μλκες δηλ του λεω?? Τεσπα, δε φωναξα αστυνομια, γτ μου ειπε οτι θα βαλει και θα μου κανει δηλωση μετα απο ενα μηνα κτλ κτλ, μου εδωσε κι ενα κιν να τον παρω τηλ κι εγω ηξερα οτι με κοροιδευε αλλά ειπα να δωσω τοπο στην οργη αφου ετσι κι αλλιως ενα ζουληγματακι μου ειχε κανει μονο....

τζινι ζορικλας ο μικρος:rolleyes:

εντιτ: Λαερτα οταν ειχες πει για τα τραπεζομαντηλα μιας χρησεως μου ειχε φανει υπερβολικο....και τωρα που σου λενε οι αλλες κοπελες απο που τα πηρες κτλ αρχιζω και παιρνω μια γευση τη με περιμενει... Τουλαχιστον εχω κι εσας και παιρνω μια ιδεα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

για να βρεις το σωστο προγραμμα και για να μην πει κανενα που δεμ θα σου κανει λεει μπες στο google και γραψε download for dailymotion και θα σου βγαλει καποια προγραμματα να διαλεξεις. δοκιμασε καοιο απο αυτα.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Τζίνι και Φρόσω, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές περί πρέσσας. Θέλω να προσπαθήσω με το που στεγνώνει ένα πλυντήριο να το κάνω άμεσα γιατί θα ξαναμαζευτούν και θα ξαναπελαγώσω (και θα χρειαστεί να ξαναφωνάξω γυναίκα...και θα ξαναπληρώσουμε για σίδερο...).

Αν σας πω ότι ζηλεύω (με την καλή έννοια) που θα μαζευτείτε θα με πείτε κακιά???? Πολύ θα ήθελα να ήμουν και 'γω... αν γινόταν το προηγούμενο Σάββατο (όπως κάποια στιγμή είχε ειπωθεί), το σκεφτόμουν να ερχόμουν γιατί είμασταν Αθήνα όμως τώρα... :?

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια και στα "χτυπημένα" ... Φρόσω... τί λαχτάρα??

Mash, εμείς κάναμε το MMR μόλις εχθές... ελπίζω να μην έχουμε την άλλη εβδομάδα πυρετούς κλπ...

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...