Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Φίλες τσακώνονται αυτή τη στιγμή στη γειτονιά για ένα μωρό που κλαίει.

Βασικά οκ το κρατάνε μέχρι πολύ αργά (είναι το κοριτσάκι της κομμώτριας που λέγαμε), αλλά κ η μανδάμ που βγήκε για παρατήρηση δεν κοιτάει το σκύλο της που λυσάει όλη μέρα!!!!! Βασικά όλοι σε αυτή τη γειτονιά έχουν σκύλο γαβγάβκι, όχι αστεία.

Ανθή ανάδρομα μας μπήκε το σκ γμτ!

Κ εγώ τη βόλτα θα έκλαιγα! Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Μας περαστικά εύχομαι. Αν κ δεν είμαι γιατρός δεν νομίζω να είναι από το μμρ. Έχει ζωντανό στέλεχος κ δεν έχει προλάβει να επωαστεί καν.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!δεν μπορουσα να κοιμηθω και εχω ξυπνια απο τις 7!!εχω πιαστει και στην αριστερη πλευρα του λαιμου και ουτε να στριψω δεν μπορω!!!

τζινι,τι να πω....ευχομαι η ζημια ναναι οσο μικροτερη γινεται!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλή Κυριακή να ΄χουμε.

Περάσαμε ένα βράδυ θαύμα, τι να σας πω. Έφτασαν και οι δυο 39.5 αλλά σε διαφορετικές ώρες, τα μεσάνυχτα ο Μίλτος, γύρω στις 4 ο Αλέξανδρος. Ασε την ατελείωτη γκρινια γιατί θα πονάγανε τα μικρά μου. Βάλε και το ότι τους έβαζα θερμόμετρο ανα 3ωρο και νωρίτερα, όταν τα ένιωθα ζεστά, βάλε ότι πεταγόμουν κάθε φορά που άρχιζαν να βήχουν ή να γκρινιάζουν, δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου.

Σήμερα τα βλέπω λίγο καλύτερα από άποψη πυρετού προς το παρόν αλλά τα παιδιά είναι κομμάτια. Ούτε όρεξη για φαγητό και παιχνίδι, ούτε ένα χαμόγελο να σκάσουν. Βλέπω να αρχίζει και βήχας σιγά σιγά και δεν μου αρέσει. Μακάρι να συνέλθουν μέχρι αύριο, να πάω δουλειά και να μην αγχωνομαι πολύ.

Κι όσο σκέφτομαι ότι μέχρι να συνέλθουν μπορεί να ξανακάνουν πυρετό από το εμβόλιο μεσοβδόμαδα... κάτι παθαίνω.

Τζίνι, δε λες που εμφανίστηκαν ο πατέρας και ο φίλος του μικρού και του έδωσαν να καταλάβει ότι είχε μπλέξει, διαφορετικά θα έκλαιγες και τα χρήματα που θα πλήρωνες να φτιάξεις το αμάξι. Γκαντεμιά μεγάλη όμως.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Τι άλλο ήθελα να πω; Για το σίδερο. Εγώ δεν το κατέχω το άθλημα καλά. Κανα πουκάμισο της δουλειάς του άντρα μου, κανα ρούχο για τη δουλειά για μένα που και πού. Αλλιώς, τίποτα άλλο. Ούτε των μωρών ούτε δικά μας. Ειδικά τώρα δεν έχω χρόνο ούτε να τα τακτοποιήσω τα πλυμένα, βάζω τα πλυντήρια το ένα μετά το άλλο και μετά μαζεύονται στίβες τα ρούχα.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλησπερα!τι κανετε κοριτσια ?ιωσουλεσ απο τωρα βλεπω ε?περαστικα στα αρρωστα μωρουλια σασ και υπομονη!

απο οσα προλαβα να διαβασω βλεπω πωσ η περιοδοσ αυτη για την τζινι ειναι πολυ ευνοικη και μεσ την τυχη!

ετοιαμαζετε συναντηση?για ποτε λετε?

εγω με το σιδεερο σεν την παλευω οποτε τα ρουχα για το σχολειο των παιδιων τα σιδερωνω το προηγουμενο βραδυ ...και τα υπολοιπα οτν ειναι να φορεθουν!

εντομεταξυ εδω και μια βδομαδα ο αχιλλεασ φοβαται την σκουπα!καπνοσ γινεται με το που την βλεπει η βαζει τα κλαματα!πραγματικα δν ξερω τι εχει παθει!αυτα απο εμασ !πολλα φιλια!!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!

Τζίνι πεθαίνω για τις περιγραφές σου!! Καλά το τυπάκι θεϊκό ακούγεται!! Θαυμάζω την ψυχραιμία σου... καλά που ήρθε ο μπαμπάκας! Μακάρι να μη σου βγει τόσο μεγάλη η λυπητερή όσο λένε.

Λαέρτα 22.45 η μεγάλη 22.46 η μικρή. Καλά μη σου γίνω και εφιάλτης :tongue::lol: όποτε μπορείς, αν μπορείς, μου λες.

Ντακουλίνι καταλαβαίνω πώς νιώθεις. Αυτή τη μελαγχολία που λες, την είχα πάθει την προηγούμενη φορά που βγήκατε. Ενώ μπορούσα να μπω να ρωτήσω πού θα πάτε και να έρθω δεν το έκανα για αυτό το λόγο. Γενικά πάντως όποτε έχω αντισταθεί σε αυτό το συναίσθημα μου έχει βγει σε καλό.

Μας χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που αφήνω τα παιδιά μου ασιδέρωτα.. Περαστικούλια στα παιδάκια σου και Μάνα υπομονή!

Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά. Ψιλοπήγαμε να τσακωθούμε χτες με τον μον αμούρ γιατί έχω αγχωθεί με τις δουλειές και γύρισε και μου είπε ότι δεν οργανώνομαι. Τες πα μάλλον το λύσαμε αν και θα δείξει. Ξύπνησα στις 4.30 το πρωί από άγχος (τα γνωστά τι θα γίνει με τη δουλειά κ.λπ, κ.λπ) το οποίο μετατράπηκε σύντομα σε πειειενα.. Ήρθα κουζίνα έφαγα ψωμί και γάλα, είχαμε ξεχάσει το λαπί τόπι αναμμένο και διάβασα την ιστορία της Τζίνι (να σαι καλά, πολύ με βοήθησες να ξεχαστώ! :-D:tongue:) μετά κοιμήθηκα μέχρι τις 9 (ευτυχώς πήρε ο ύπνος λίγο παραπάνω τα μωρά) και συμπλήρωσα. Ουφ! Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι θα λείπω τόσο πολύ και κάποιος άλλος θα είναι εδώ την πρώτη φορά που θα κάνουν διάφορα..:(. Ό,τι και να κάνω τελικά αυτό δεν πρόκειται να το ξεπεράσω :(:(

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημέρα κορίτσια! Καλή Κυριακή να ΄χουμε.

Περάσαμε ένα βράδυ θαύμα, τι να σας πω. Έφτασαν και οι δυο 39.5 αλλά σε διαφορετικές ώρες, τα μεσάνυχτα ο Μίλτος, γύρω στις 4 ο Αλέξανδρος. Ασε την ατελείωτη γκρινια γιατί θα πονάγανε τα μικρά μου. Βάλε και το ότι τους έβαζα θερμόμετρο ανα 3ωρο και νωρίτερα, όταν τα ένιωθα ζεστά, βάλε ότι πεταγόμουν κάθε φορά που άρχιζαν να βήχουν ή να γκρινιάζουν, δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου.

Σήμερα τα βλέπω λίγο καλύτερα από άποψη πυρετού προς το παρόν αλλά τα παιδιά είναι κομμάτια. Ούτε όρεξη για φαγητό και παιχνίδι, ούτε ένα χαμόγελο να σκάσουν. Βλέπω να αρχίζει και βήχας σιγά σιγά και δεν μου αρέσει. Μακάρι να συνέλθουν μέχρι αύριο, να πάω δουλειά και να μην αγχωνομαι πολύ.

Κι όσο σκέφτομαι ότι μέχρι να συνέλθουν μπορεί να ξανακάνουν πυρετό από το εμβόλιο μεσοβδόμαδα... κάτι παθαίνω.

Τζίνι, δε λες που εμφανίστηκαν ο πατέρας και ο φίλος του μικρού και του έδωσαν να καταλάβει ότι είχε μπλέξει, διαφορετικά θα έκλαιγες και τα χρήματα που θα πλήρωνες να φτιάξεις το αμάξι. Γκαντεμιά μεγάλη όμως.

Περαστικά σας! Δεν νομίζω οτι είναι απο το εμβόλιο, μάλλον ίωση είναι. Και δεν πιστεύω οτι θα ανεβάσουν ξανά πυρετό, ελπίζω να ηρεμήσετε και να κοιμηθείτε απόψε... Δεν υπάρχει χειρότερο απο το να είναι και τα δύο άρρωστα μαζί. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

Τι άλλο ήθελα να πω; Για το σίδερο. Εγώ δεν το κατέχω το άθλημα καλά. Κανα πουκάμισο της δουλειάς του άντρα μου, κανα ρούχο για τη δουλειά για μένα που και πού. Αλλιώς, τίποτα άλλο. Ούτε των μωρών ούτε δικά μας. Ειδικά τώρα δεν έχω χρόνο ούτε να τα τακτοποιήσω τα πλυμένα, βάζω τα πλυντήρια το ένα μετά το άλλο και μετά μαζεύονται στίβες τα ρούχα.

Εγώ σιδερώνω μόνο παραλλαγές για τον καλό μου, αν είναι κάτι που θέλω να βάλω στα μωρά και θέλει σίδερο και τίποτε άλλο. Η σιδερώστρα είναι πάντα στημένη σε μια γωνία στο σαλόνι στο περίμενε... Όσο για στοίβες... δεν ξέρω που να τα βάλω. Η τραπεζαρία μου κοντεύει να καταρρεύσει γιατί τα στοιβάζω εκεί πάνω. Τώρα που έχει ακόμα ζέστη και δεν έχω μαζέψει και τα καλοκαιρινά των μωρών επικρατεί το χάος εδώ. Και τα βλέπω και τρελαίνομαι...:shock::shock::shock:

καλησπερα!τι κανετε κοριτσια ?ιωσουλεσ απο τωρα βλεπω ε?περαστικα στα αρρωστα μωρουλια σασ και υπομονη!

απο οσα προλαβα να διαβασω βλεπω πωσ η περιοδοσ αυτη για την τζινι ειναι πολυ ευνοικη και μεσ την τυχη!

ετοιαμαζετε συναντηση?για ποτε λετε?

εγω με το σιδεερο σεν την παλευω οποτε τα ρουχα για το σχολειο των παιδιων τα σιδερωνω το προηγουμενο βραδυ ...και τα υπολοιπα οτν ειναι να φορεθουν!

εντομεταξυ εδω και μια βδομαδα ο αχιλλεασ φοβαται την σκουπα!καπνοσ γινεται με το που την βλεπει η βαζει τα κλαματα!πραγματικα δν ξερω τι εχει παθει!αυτα απο εμασ !πολλα φιλια!!!!

Εμάς την σκούπα την φοβάται ο σκύλος!!! Ούιιιιι η ουρά στα σκέλια και γίνεται καπνός!!!

Kαλησπέρα!

Τζίνι πεθαίνω για τις περιγραφές σου!! Καλά το τυπάκι θεϊκό ακούγεται!! Θαυμάζω την ψυχραιμία σου... καλά που ήρθε ο μπαμπάκας! Μακάρι να μη σου βγει τόσο μεγάλη η λυπητερή όσο λένε.

Λαέρτα 22.45 η μεγάλη 22.46 η μικρή. Καλά μη σου γίνω και εφιάλτης :tongue::lol: όποτε μπορείς, αν μπορείς, μου λες.

Ντακουλίνι καταλαβαίνω πώς νιώθεις. Αυτή τη μελαγχολία που λες, την είχα πάθει την προηγούμενη φορά που βγήκατε. Ενώ μπορούσα να μπω να ρωτήσω πού θα πάτε και να έρθω δεν το έκανα για αυτό το λόγο. Γενικά πάντως όποτε έχω αντισταθεί σε αυτό το συναίσθημα μου έχει βγει σε καλό.

Μας χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που αφήνω τα παιδιά μου ασιδέρωτα.. Περαστικούλια στα παιδάκια σου και Μάνα υπομονή!

Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά. Ψιλοπήγαμε να τσακωθούμε χτες με τον μον αμούρ γιατί έχω αγχωθεί με τις δουλειές και γύρισε και μου είπε ότι δεν οργανώνομαι. Τες πα μάλλον το λύσαμε αν και θα δείξει. Ξύπνησα στις 4.30 το πρωί από άγχος (τα γνωστά τι θα γίνει με τη δουλειά κ.λπ, κ.λπ) το οποίο μετατράπηκε σύντομα σε πειειενα.. Ήρθα κουζίνα έφαγα ψωμί και γάλα, είχαμε ξεχάσει το λαπί τόπι αναμμένο και διάβασα την ιστορία της Τζίνι (να σαι καλά, πολύ με βοήθησες να ξεχαστώ! :-D:tongue:) μετά κοιμήθηκα μέχρι τις 9 (ευτυχώς πήρε ο ύπνος λίγο παραπάνω τα μωρά) και συμπλήρωσα. Ουφ! Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι θα λείπω τόσο πολύ και κάποιος άλλος θα είναι εδώ την πρώτη φορά που θα κάνουν διάφορα..:(. Ό,τι και να κάνω τελικά αυτό δεν πρόκειται να το ξεπεράσω :(:(

Σεμίν αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Πάντα θα υπάρχει το άγχος για τα μωρά, οτι κάνουν κάτι και εσύ το χάνεις, το θέμα του ποιοτικού χρόνου κλπ... Εδώ τα νιώθω εγώ που είμαι όλη την μέρα στο σπίτι, φαντάζομαι πόσο χειρότερα θα είναι και για σένα...

Τζίνι πεθαίνω για τις περιγραφές σου! Να παίξουμε κανένα λόττο, με τέτοια τύχη...

Χθες πάλι δεν κοιμηθήκαμε... Δεν μας έφταναν τα νεύρα και η κούραση και η στενοχώρια, το ζουζούνι το μικρό είχε αυπνίες... Και νιαρ νιαρ όλη νύχτα... Αλλά αρχίζω και σκέφτομαι οτι σκάω για τα ασήμαντα αυτής της ζωής και οτι κάπου χάνω το πραγματικό νόημα...

Καλό σας απόγευμα!

ixhPp3.png

Εγώ σιδερώνω μόνο παραλλαγές για τον καλό μου, αν είναι κάτι που θέλω να βάλω στα μωρά και θέλει σίδερο και τίποτε άλλο.

γεια σου συναδελφισσα!!!και φαντασου ναμαστε και στην ιδια πολη!!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα.....

Τζινιω πολυ θα το ηθελα να ημουν μπροστα στο σκηνικο!!!!! μα να μην καταδεχεται τις σοκοφρετιτσες σας;

Ολα καλα;

Mash περαστικα στα αγορακια σου!!!

Ταζ κ εμεις ειχαμε θεμα με την ηλεκτρικη στην ηλικια σας....το ξεπερασαν ομως!

Chemin δυσκολο να αφησεις τα κοριτσακια σου!!! μπορει να μην δουλευω αλλα θα στεναχωριομουν αφανταστα εαν δεν ζουσα τα παντα μαζι τους!

Φροσακι τι εγινε παλι; ποιος; που;

Ο μεγαλος πια περπαταει κανονικα σε ολο το σπιτι...

Ο μικρος ενω ξεκινησε πρωτος τα βηματα δεν εχει καλη ισσοροπια κ ολο πεφτει αλλα πιστευω ειναι θεμα ημερων να περπαταει κ αυτο κανονικα!

Καλησπερα! Τι κανετε?

Τζινι ολα τα λεφτα ο χικ χικ οδηγός!:tongue: Κι εσυ αφου συννενοηθηκες, μια χαρα!!

Φροσω τι εγινε??

Σεβη σε λιγο θα περπαταει και ο μικρος και σε βλεπω για πολλά χλμ κι εσένα!!!

Σεμιν μη συγχιζεσαι, ειπαμε ειναι ο Κρονος!!

Δεν ξερω για την αδεια...εδω εγω το σκεφτομαι που οταν παω σχολειο θα ειναι ενος και κατι:rolleyes: Απλά καλυτερα οτι ειναι να το μαθεις συντομα για να προγραμματιζεσαι, εστω και ψυχολογικα!

Μας πως ειναι τα μικρα??

ταζ εγω δεν μπορω με τιποτα να σιδερωνω τελευταια στιγμη...και τη σιδερωστρα δεν μπορω να τη βλεπω ανοιχτη συνεχεια. Οπότε τα κανω ολα μαζι. Και μου αρεσει δεν μπορω να πω...ειπαμε ολα μου αρεσουν εκτος απο ξεσκονισμα κ σφουγγαρισμα:? Αλλά δε σιδερωνω οπως πχ η πεθερα μου που σιδερωνει πολύ απλά α ψ ο γ α!!

Ειμαι πτωμα αλλά εχω υπερενταση...τι ειναι κι ετουτο πάλι...δε μ αρέσει:? Προτιμω να ειμαι πτωμα κ να ξεραινομαι!

Πηγαμε σε βαφτιση σημερα οικογενειακως. Και γυρνωντας, αφου ενιωθα λες κι εσκαβα οοολη μερα, λεω στον αντρα μου πως ημασταν παλια που οταν πηγαιναμε σε τετοια event τρωγαμε με ησυχια, βλεπαμε τους φιλους μας, πιναμε τα κρασακια μας, καναμε τα τσιγαρακια μας...χαρμα ηταν!!! Σημερα ενα συνεχες κυνηγητο, μια ο ενας να κλαιει, πειναει, γκρινιαζει, κτλ κτλ ουφ! Τι σας λεω κι εσας!

Και γυρισα κι εφτιαξα και παστα φλωρα να παει ο αντρας μου αυριο στο σχολειο. ΑΥτα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σεβούσκα θα έρθει η μέρα που κυνηγάς συνέχεια κ θα ρωτάς: πώς να τα βάλω στο ταβάνι τα πράγματα του σπιτιού???

Σας έχω πεί οτι την τιβι κ το δβδ είναι ψηλά στον τοίχο ε????

Tί έγινε φρόσω? Ποιός ο χρισ πάλι???

Εγώ έχω τον άλεξ σαν τον πειρατή της καραϊβικής με μια χοντρή μολυβιά στο κάτω μέρος από το δεξί κάτω βλέφαρο.

Θα του την έχωσε η Ελπίδα, την οποία ελπίδα δεν ξέρω γιατί αλλά χτες την κοπάναγε όλη την ώρα ο πανίβλακας. Φυσικά του ξέρανα το χέρι άλλες τόσες φορές κ εγώ για να μάθει κ το απόγευμα τον έβαλα κ τιμωρία στη γωνία (Κ όμως έκατσε). Σας μιλάω μπροστά μου έτσι? Ε¨κανα να πιάσω κάτι από ντουλάπι κ τσακ της την έχωνε! Κ να έχω κ τον Μάτσα όλη την ώρα: μαμάαα ο αλέκαντος χτύπησε την ελπίδα, νά έτσι!!!

Σεμ αγχώνεσαι με τη δουλειά κ τις στιγμές των παιδιών ε? Λογικό είναι. Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν.

Όταν είχα κοπέλα για τα δίδυμα.... σε κάποια φάση συνειδητοποίησα πως τα έχανα όλα. Είχα ήδη αποφασίσει η επόμενη να είναι για το σπίτι.

Για δες αν κάνεις ένα πρόγραμμα.... μήπως σου βγεί καλύτερα με το σπίτι.

Η τζεμ είχε ένα.

Μας ελπίζω να έχει πέσει ο πυρετός.

Ταζ κ εμένα μια εποχή άκουγε σκούπα ο άλεξ κ έκλαιγε, παρόλο που ήξερε τον θόρυβο στο χαμηλό της. Μετά έπερνε κ αυτός τη σκούπα για δουλειά! Τώρα κάθεται μέχρι κ να του σκουπίσεις τα ρούχα με το σκουπάκι!

Τρελοκόριτσο, από πού πήρες αυτά τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης???

Προς το παρόν βάζω εφημερίδες από κάτω, αλλά με τα χαλιά τί θα κάνω?

Μήπως να βάλω διάφαν τραπεζομάντηλο? Αλλά κ πάλι καθάρισμα θα θέλει!

Αύριο έχω να κάνω ένα σωρό πράγματα κ λίγα λέω!!!!!!

Ερώτηση: κερνάμε τους μηχανικούς αυτοκινήτων για να κάνουν καλή δουλειά?

Τί μαλακίες μου λέει ο ν? Βασικά ο κουμπάρος μου θα το αναλάβει, αλλά ρωτάω κ εσάς.

Κ το τυπάκι ο αρχημηχανικός εκεί, είναι φίλος του χάσμπαν κ του κομπάρου από το σχολείο (μικρός ο κόσμος λέμε!)

Επίσης κάθε φορά που πάει πραγματογνώμονας πρέπει να είναι κ εγώ? (πέστε όχι πέστε μου όχι)

Επίσης αυτό που δυστυχώς δεν κοίταξε κανείς μας! είναι εάν χτύπησα την μπροστινή μου κ έχει ραγίσει ο προφυλακτήρας μου μπροστά κάπου! Την οποία μπραστινή που είναι πιό ελαφριά, είναι πολύ πιθανό να έσπρωξε το αμάξι μου που είναι πιό βαρύ κ απλά να την πήγε πιό κάτω.

Αλλά κ αυτό έχει λύση είπε ο κομπάρος μου.

Το θέμα μου είναι να μου το φτιάξουν καλά, γιατί βάζω τα παιδιά μου μέσα

κ αν έχει πάρει από κάτω (εκτός από θόλο που είναι πασιφανές) να μου το πεί ο μηχανικός, για να το δώσω.

Οπότε θα κεράσω στάνταρ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...