Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μασάκι περαστικά σας μωρέ κορίτσι!

Α ρε, η μάνα, σύζηγος τρέχει για όλους και όλα!

Δε λες που την έχεις γλυτώσει εσύ μέχρι στιγμής?

Κι εγώ έχω ένα σωρό μάσκες και όταν ήρθε ο Ρίβις από τον τρύγο ήταν χάλια ο λαιμός του και συναχωμένος κτλ κτλ και του είπα να βάλει ..αλλά με "έγραψε" κοινώς..:evil::evil: ευτυχώς τα παπιά τη σκαπούλαραν από ό,τι έδειξε..

Σεμίν κι εμείς χθες στο mall πήγαμε μια σύντομη βολτίτσα για ταινιούλα..

μετά όταν γυρίσαμε ..μας πήραν μονότερμα τα δίδυμα λες και μας τιμώρησαν που λείψαμε 4-5ώρες....με αποτέλεσμα σήμερα να είμαι "ξενύχτω"..και είχα όρεξη και μόνο στην ιδέα του Σαββατόβραδου......

Ανθή στο δικό μου το μυαλό, μπορώ απόλυτα να καταλαβω γιατί σε ενόχλησε που χάλασε η βόλτα πιο πολύ..τώρα αν είμαι κι εγώ "ανώμαλη" δεν ξέρω...θα με κρίνουν άλλες:tongue:

πάντως αυτό με την οδική το είχα υπόψη μου..ότι τσουρομαδάει όταν τη χρειαστείς και δεν είσαι γραμμένος..για αυτό και φροντίζω να έχω πάντα μια οδική κάλυψη..έστω και μια υποτυπώδη..αχρείαστη να είναι..

Τζίνι εμείς τα είπαμε...όσο προλάβαμε..

μούντζα λέμε.. να της/του καεί το βίντεο :evil: (έτσι δε λέγαμε παλιά?)

Σχετικά με την έξοδό μας, να σας εξομολογηθώ κάτι. Δεν ξέρω τί με έπιασε (ΛΑέρτα ακούς? ερμήνευσε παρακαλώ γιατί δεν προλαβαίνω να δω τα άστρα..)

ενώ θέλω πολύ να βρεθούμε, να σας δω, και σας νιώθω πολύ κοντά μου..αυτές τις τελευταίες 2-3μέρες..δε το σκεφτόμουν με όρεξη..δεν ξέρω τί με έπιασε..έτσι κάτι σαν ανία με μελαγχολία..εστι, χωρίς όρεξη για μάζωξη..(ποια εγώ..που πετούσα τη σκούφια μου..μυστήρια πράγματα..:confused:)τώρα που το γράφω βέβαια είμαι ήδη καλύτερα..καμία σχέση με πριν..

απλά λέω να σας το πω κι αυτό το κουλό..

Τζεμι ρε συ τώρα διάβασα το ποστάρισμά σου με το παραπονάκι με μαδερ κι έτσι..

Να σου πώ..κι εμένα η μαμά μου 54,5 είναι και με βοηθάει όποτε της το ζητήσω, αν και προσπαθώ να μη το ζητάω από μόνη μου συχνά, έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο, απλά ήθελα να το ζήσω όλο στο φουλ..ακόμα και την πίεση κτλ (άστο..μιλάμε για ανωμαλάρα τελικά)..τεσπα, εκεί που θα ήθελα να καταλήξω, είναι ότι θα ήθελα η δική μου η μητέρα να έχει έτσι ενδιαφέροντα, χόμπι και να είναι περισσότερο της βόλτας κτλ..(νταξ..όχι ακραία πράγματα..στο άλλο άκρο δηλ. ή να με "κρεμάει" όταν τη θέλω..), γιατί ψιλό-θύμα μου κάνει και δε θέλω, και στεναχωριέμαι και νευριάζω..γιατί και νέα γυναίκα είναι, και μια ζωή τρέχει για όλους και όλα, παραμερίζοντας το εαυτό της..και τα θέλω της πολλές φορές..κι αυτό δε μου αρέσει και δε το θέλω καθόλου..μπορεί και να τσακωνόμαστε και για αυτό πολλές φορές..

γιατί καμιά φορά της "Τη λέω" κάπως απότομα, ξερά κι αληθινά..εεεε, και τσούζει...(έχω κι έναν τρόπο ώρες ώρες κι εγώ...πολύ καθηλωτικό..)

Ελίζα από πρέσα δεν κατέω πράμα. Θα ήθελα να είχα πάντως μία ! (άγιε μου Βασίλη ακούς????? - ήμουν κάπως καλό κορίτσι φέτος..)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

[quote=Chemin;1761619

Λαέρτα εννοείται πως δεν σουτ δε μεσσαντζερ. Ποιος θα μας ενημερώνει μετά;;; Μου χρωστάς απάντηση: τι ζώδιο είναι τα παιδιά μου Υδροχόοι ή Αιγόκεροι; 20/1 γενεθλιάζουν. Σε άλλα περιοδικά λέει το ένα και σε άλλα το άλλο! Να απευθυνθώ στη Λίτσα Πατέρα;;; Μουά Ζυγός ελπίζω να την περάσω ξώφαλτσα..

και προσπαθούσα να θυμηθώ αν όντως μου ζητήθηκε κάτι για 20/1 ή το είδα στον ύπνο μου. :tongue::tongue::tongue::tongue: για πες μου και τις ώρες γέννησής τους

120247mcv711uxx1.gif

Λαερτα ρωτησα τον αντρα μου κ μου ειπε πληρωσαμε του 2009 και τωρα περιμενουμε του 2010.

Μας περαστικά...39 τα καημενουλια...και πως ειναι? γκρινιαζουν?

Δεν ξερω για παυσιπονα καθολου, μη σε αγχωνω. Απλά νομιζα οτι το πονσταν για τους ενηλικες το εχουν καταργησει...

σεμιν μια χαρα στο μολ! μεγεια και τα καλτσόνια!!:tongue:

ειμαι κουρσμενη και πειναω...και δε θελω να φαω μπας και δεν ειναι η κοιλια τοσο τουρλα αυριο στη βαφτιση. Τα μωρα δεν κοιμουνται γμτ κι εγω πρεπει να πεταχτω στη μαμα μου να μου κανει λιγο τα μαλλια για αυριο....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Tzini kai anthi έλεος....τί γκαντεμιά είναι αυτή;

Ελπίζω να μην είναι μεγάλες οι ζημιές ή τουλάχιστον να καλύπτονται από αφάλεια.

Τζίνι άλλο προσέκρουσε και άλλο συγκρούστηκε ;).

Παπίτσα όλες περνάμε μουργέλα κατά καιρούς. Είναι ότι είσαι και όλη μέρα στο σπίτι και έτσι βαριέσαι περισσότερο να ντύνεσαι, να ξεβολεύεσαι.

Για τη συνάντηση συμφωνώ με τη Τζόυ. Έχει ένα σωρό προσφορές στο ίντερνετ.

Μαρς περαστικά στους άνδρες σου.

Κι εμάς ο Χριστ. κλασικά....με μύξα μέχρι το πάτωμα πάλι. Αλλά δεν κάνω τίποτα. Θα τον αφήσω όσο πάει μόνη η ίωση να του περάσει.

Μπορεί να έφαγε και τίποτα και να έκανε αλλεργική ρινίτιδα.

Βαρέθηκα πλέον. Δεν ασχολούμαι.

Ο Χριστ. παρεπιπτόντως έχει μανία με τα παζλ. Φτιάχνει παζλ 100 κομματιών :confused:. Τσακ τσακ μόνος του.

Ο Αλέξ. άρχισε και διαβάζει. Πώς ξεπετάγονται έτσι ρε παιδί μου;;;;;

Σήμερα τσακώθηκα με τη γάτα :lol: και με δάγκωσε και πονάω. Τλς. Της έβαλα τις φωνές και δεν μπαίνει σπίτι τώρα. Κρύβεται.

Λαερτα ρωτησα τον αντρα μου κ μου ειπε πληρωσαμε του 2009 και τωρα περιμενουμε του 2010.

Μας περαστικά...39 τα καημενουλια...και πως ειναι? γκρινιαζουν?

Δεν ξερω για παυσιπονα καθολου, μη σε αγχωνω. Απλά νομιζα οτι το πονσταν για τους ενηλικες το εχουν καταργησει...

σεμιν μια χαρα στο μολ! μεγεια και τα καλτσόνια!!:tongue:

ειμαι κουρσμενη και πειναω...και δε θελω να φαω μπας και δεν ειναι η κοιλια τοσο τουρλα αυριο στη βαφτιση. Τα μωρα δεν κοιμουνται γμτ κι εγω πρεπει να πεταχτω στη μαμα μου να μου κανει λιγο τα μαλλια για αυριο....

Πονστάν δίνουν κανονικά στα μωρά παιδικό.

Μπορείς να δώσεις πχ ντεπόν ανά 6 ώρες. Αν όμως χρειαστεί μπορείς να δώσεις στο 3ωρο κάποιο άλλο αντιπυρετικό.

Εγώ τους έδινα και το αποτέλ σε υπόθετα γιατί δεν το έπιναν με τίποτε το σιρόπι.

Διαφημίσεις

Μικρά αινστάιν τα φροσώπαιδα δηλαδή!! Εύγε!!! Για αντιπυρετικό κι εγώ δίνω και ντεπόν και πονστάν και ντολάλ σε υπόθετο όταν δεν μπορούν να πιούν το σιρόπι ή κάνουν εμετό από τον πυρετό.

Για προσφορές πρέπει να αγοράσουμε από πριν. Ποια θα αναλάβει να μας προτείνει μερικές? Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάω όπου θέλετε αρκεί να έχει έστω μετρό/τραίνο και εντάξει, ας μην είναι και πολύ βόρεια.

120247mcv711uxx1.gif

Ρε δεν το έγραψα για να σας πω ότι είναι αινστάιν χαχαχαα απλά ότι ξαφνικά κάνουν πράγματα που δεν το πιστεύεις χαχααα

Κι εγώ για βόρεια δεν....

Η Τζόυ κάτι είχε πει ότι αγόρασε.

Duck, Κάποιες κρίσεις αγοραφοβίας τις είχες το προηγούμενο διάστημα αλλά η μαγκιά είναι και να τις αντιμετωπίσεις. Ο πανόπουλος πάντως, απ'ότι κοίταξα, σε δικαιολογεί...

120247mcv711uxx1.gif

Ε κάτσε, είμαι 35 και δεν μπορώ να φτιάξω παζλ εύκολα, αν και έχω προσπαθήσει, μη νομίζεις. όσο το να διαβάζεις στα 3 σου, αυτό κι αν είναι κατόρθωμα!!! Γιατί δηλαδή να μην το περηφανευτείς??!!! Δεν το συζητάω, είναι υπέροχο συναίσθημα ειδικά για τη μαμά πιστεύω!!!!!

120247mcv711uxx1.gif

έριξα μια ματιά γκρουπόν, γκολντενντιλς και τσιπις και μόνο αυτό βρήκα http://www.cheapis.gr/406716/deals/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84

που πέφτει προς ΕΙΡΗΝΗ. είναι λίγο μακριά... δείτε το αν θέλετε...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Βλέπω το βορρά μήτε να το δείτε...;)

τελικά θα πάμε για μάσα ε?

έχει σημασία που δίνουμε βαρύτητα ..στο φαί? στο περιβάλλον? στη μουσική?

συνήθως σπάνια τα βρίσκεις και τα 3 μαζί στα καλύτερά τους.. κάτι θα πρέπει να "θυσιαστεί"..

πάντως όπου και να πάμε μάλλον εμείς θα γεμίσουμε το μαγαζί, γιατί ρε κορίτσια κι από εχθες που βγήκαμε..νέκρα...πολύ ψόφια τα πράγματα....

προσωπικά έχω καιρό να βγω για φαγητό αλλού εκτός από τα "βόρεια" , λόγω απόστασης/χρόνου/εξοικονόμησης χρόνου δηλ..οπότε τώρα με την κρίση..δεν ξέρω τί τρέχει κι αν μπορώ να εμπιστευτώ κάτι από τα παλιά γνώριμα μέρη κέντρου και άλλων περιοχών..αν είναι δηλαδή εξίσου καλά όπως παλιά, το value for money κτλ κτλ..

θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ όμως και να μου έρθει κάτι..

αυτό που ξέρω πρόσφατα είναι το "κρεατοπωλείον" στο μικρολίμανο για καλή ποιότητα..αλλά κάτι με χαλάει στο χώρο δεν ξέρω τι..άσε που νομίζω ότι πέφτει σε όλες μας και μακρυά..

ΥΓ. ενδιαφερόμαστε για κάποια ειδίκή κουζίνα? πχ κρητική, μικρασιάτικη ή κάποια άλλη? πώς το έχουμε σκεφτεί? chill out να μιλάμε? ή ντάπα ντούπα ντίρι ντίρι? εγώ θα προτιμούσα να μιλάμε πάντως.

ΥΓ2. σήμερα τους έδωσα τραχανά (γλυκό) και μόνο που δε μου το έφτυσαν στη μούρη..

θέλω να επειμείνω όμως..

καμιά ιδέα..πώς το δίνετε εσείς που δίνετε? σκέτο ? με λαχανικά? (ξινό.. ή γλυκό?) κτλ ? εεεε???????

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Λαέρτα τώρα το είδα!

όχι δεν είναι ειρήνη είναι νέα ιωνία με περισσό, κοντά στον ηλεκτρικό.

Είναι κοντά μας!

Δεν το έχω ακούσει βέβαια αλλά μπορώ να μάθω.

Πάντω εάν αυτό δεν το θεωρείτε "Βόρρεια" ξέρω κι άλλα να σας προτείνω..καλά βέβαια όχι με τέτοια προσφορά τιμής που πέτυχες.

Paulo Coelho

πάω.......

κορίτσια όταν αποφασίσουμε πού θα πάμε καλά είναι να μην το γράψουμε δημόσια..;)

φιλάκια

εντιτ: έχω σκιαχτεί............

Paulo Coelho

Xρωστώ πάπλωμα?

Πάρτε το!

Είμαι κομμάαααατια. Τρώω πίτσα, θα πιώ μπύρα κ θα την πέσω ξερά!

Λαέρτα θα σε πυροβολίξω από κοντά ρε!

Περίληψη:

Με ξυπνάει στις 8+ η αδερφή μου με τφ κ κουδούνια. Πανικός σας λέω.

Σε τρακάρανε πάρα πολύ βγές τώρα έξω, μου λέει!

Να φοράω νεγκλιζέ κ να μην βρίσκω όχι ρούχα, ούτε σαγιονάρες! Τεσπά, βρήκα στα τυφλα κάποια από τα χτεσινά φτυσμένα από τα παιδιά άπλυτα, Τα βάζω κ βγαίνω έξω σαν χυμένη.... Από λουκουμάδες (ρε).

Γβαίνω λοιπόν κ έχει σκάσει πίσω κ αριστερά στο αμάξι μου ένα σιτροέν σαχο, το οποίο έχει πάει απέναντι πιό κάτω γιατί σέρνεται κάτω το ψυγείο του πςςςςς θόρυβος, έχει ανοίξει στα δύο το φτερό του, ο προφυλακτήρας του κλπο.

Με αγοεί το τυπάκι κ μιλάει στο τφ λέγοντας : είναι παρκαρισμένο το άλλο, με είδαν, βγήκαν, δεν βλέπω το νούμερο, δεν ξέρω κλπο.

Εντωμεταξύ έχουν βγεί γείτονες κ η αδερφή μου που μου λέει: τον πήρε ο ύπνος λέει.

Καταρχάς βλέποντας οτι το αυτοκίνητο μου έχει μετακινηθεί κ είχε μόλις δύο? άντε τρία εκατοστά απόσταση από τον κώλο της μπροστινής μου ( μα τί έγινε? Εγώ πιό πάνω ήμουν παρκαρισμένη!), κατάλαβα οτι όχι απλά έτρεχε σαν φούστης, αλλά ουσιαστικά σταμάτησε πάνω στο αμάξι μου. Έπειτα τον είδα που με έκοβε κ ήταν στην τσίτα αλλά παράλληλα με μια φάτσα κλαίουσας ιτιάς κ κάπου εκεί συνδίασα την περίεργη ώρα γι αυτόν κ λέω εδώ είμαστε είναι σκνίπα το μωρό.

Βγαζω μόλις 5-6 φώτος με τη μηχανή (έμεινε από μπαταρία!)

Βγάζω κ από το κινητό δεκαετίας το οποίο με άφησε από μπαταρία ευτυχώς, αφού γύρισα σπίτι από τη ρενό.

Κλείνει το τφ κάαααποια στιγμή κ κ του λέω: Τί επαγγέλεσαι, πώς σε πήρε ο ύπνος?

Κ μου αρχίζει ένα τσαμπουκαλίδι με υφάκι (αφού έχω σωριαστεί ήδη από τις αναθυμιάσεις αλκοόλ στο χνώτο του κ ευτυχώς δεν έχω ανάψει τσιγαρέτο, γιατί θα είχα πάει στάχτη κ μπούρμπερη στον άλλο κόσμο!)

Ατάκα: Δεν κατάλαβα πρέπει να σας πώ τί δουλειά κάνω? Στον πληθυντικό σας μιλάω!

Μου ρθε να του πώ βούλωσέ το το ριμάδι σου κ κάνε τουμπεκί κωλοπαίδι γιατί θα πας στη μπουζού σηκωτός....., αλλά γνωρίζοντας τη νομοθεσία περί εμπλοκής υπαίτιου οδηγού υπό την επήρεια αλκκόλ σε ατύχημα κ την ασφαλιστική κάλυψη (αναγνώρισα οτι δεν ήταν ο τζίγκερ για να έχει απαλλαγή από το σωρό της πλειάδας συνισταμένων σε κοινό ασφαλιστήριο ιχ αυτοκινήτου)

Του λέω απλά : ο μπαμπά σου παιδάκι μου, κάποιος φίλος μεγαλύτερος ηλικιακά που είναι? Αν έρθει πρώτη η τροχαία κ σε βρεί σε αυτή την κατάσταση κ είσαι όντως υπό την επήρεια πας αφτόφωρο κ στην καλύτερη περίπτωση βγαίνεις Δευτέρα μεσημέρι κ επίσης πάμε δικαστικά, γιατί δεν σε καλύπτει η ασφάλεια εφόσον είσαι μεθυσμένος.

Καφέ, νερό, σοκοφρετίτσες των παιδιών μου που έχω θες να ξενερώσεις? Δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, του λέω.

Μπου ρου μπου ρου μπουρου αυτός.

Πέρνω τροχαία, πέρνω ασφαλιστική κ τσούπ σκάει ευτυχώς κ για εμένα κ για αυτόν πρώτος ο μπαμπάς του. Μου λέει: καλημέρα σας, συγνώμη για την αναστάσωση κ ξέρετε είναι η κακιά η ώρα (να πετάγονται οι γείτονες) .....να πούμε πως οδηγούσα εγώ?

Του λέω: Η κακιά η ώρα με σκέτο αλκκόλ αντί για αίμα στις φλέβες μας δεν είναι η σωστή για να οδηγούμε κύριε μου κ αυτό που μου λέτε εσείς προσπαθώ να του το εξηγήσω εγώ τόση ώρα, αλλά δεν είναι σε θέση να συνεννοηθεί το καμάρι σας! (Η σύλια να τσιρίζει μέσα κ η αδερφή μου να κάνει χρέη βαβυσιττινγ)

Σκάει η χρύσα. Φέρνει καφέδες η σίστερ λοιπόν κ σκάει κ ένας φίλος του 40άρης μυαλωμένος. Του λέμε, βλέπει οτι είναι σκνίπα (σιγά που δεν ήξερε) κ πάει φέρνει καφέδες, νερά κλπο, διότι το βούρλο δεν καταδέχεται το δικό μας καφέ κ τις σοκοφρέτες.

Ξενερώνει το τυπάκι αργά αλλά σταθερά κ έρχεται στα συγκαλά του.

Καταλαβαίνει τη ζημιά στο αμάξι του κυρίως κ αρχίζει κ συνηδειτοποιεί τί έχει κάνει γεμικότερα, οτι είναι Σάββατο πρωί κ πώς είναι η όλη κατάσταση.

Μετά να κατουριέται. Ε! Χέστηκα κ εγώ. Του είπα να πάει σπίτι του. (μένει πολύ κοντά)

Τζας: στην παλιά σου γειτονιά!!!!!! Ντακ παίζει να ήσασταν στο ίδιο σχολείο, είναι 2 χρόνια μικρότερος σου κ χρόνια στην περιοχή.

Εντωμεταξύ κατέβηκαν κ τα δικά μας παιδιά της ελας (της πολυκατοικίας) κ πήραν τφ δικούς τους για να έρθει τροχαία πιό γρήγορα.

Σκάει το αστροπελέκι με τη μηχανή. Του λεώ του μωρού κάνε σα πέρα κ μην βγάλεις άχνα.

Οκ , το έπιασε αυτό για το αυτόφωρο οπότε πάμε παρακάτω.

Φεύγει ο ιππότης κ έρχεται ο δικός του δον κιχώτης, ο δικός του πραγματογνώμονας δηλ. κ εκεί αρχίζουν τα δύσκολα.

Μα πώς χάσατε πάλι τον έλεγχο κύριε στην ευθεία??????

Να μιλάει ο μπαμπάς να πατέγεται ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin σαν κλανιά! Εσείς οδηγούσατε κύριε του λέει???

Έρχεται κ ο δικός μου δον. Την κατάλαβε τη δουλειά κ προχοράμε κανονικά.

Με τα πολλά ξεμπερδέψαμε. Έρχεται κ η δική του οδική κ το πέρνει (στο γνωστό συνεργείο πιό κάτω ντακ).

Να ξεφορτώνω καθίσματα, καρότσια, αμαξάκια, κουκλάκια, παιχνίδια παιδικής, χαρτιά, σκουπίδια, ....

Η δική μου οδική να μην μπορεί να πάρει το αμάξι (στενός ο δρόμος) μια κλώσσα να κορνάρει ασύστολα (την καταράστηκα να πάθει ακριβώς το ίδιο επιτόπου!)

Να κάνει κύκλους το παληκάρι όλη την μεταμόρφωση κ πέριξ κ ξανά σε εμάς (αδειάσαμε εντωμεταξύ αυτοκίνητα στο δρόμο για να μπορέσει να με τραβήξει)

Όλο αυτό το διάστημα μίλαγα με τον γαμπρό μου (τον καλό) κ τον κουμπάρο μου (απο βριλήσσια) στο τφ.

Με ρωτάει ο γαμπρός μου: τί χρώμα είναι το σάξο?

Μπλέ λέω.

Γιατί βλέπω ένα κωλόπαιδο με κίτρινο που πάει σαν διάολος συνέχεια, μου λέει.

Κ χεπιτέλους ταλειώνω από όοοοολα κ πέρνει πίσω ο νίκος τφ κ του εξιστορώ τα γεγονότα.

Μπλέ η κίτρινο μου λέει σε χτύπησε????? Γιατί τα έχω δεί κ τα δύο τα μαμακισμένα που πάνε σαν διάολοι! Κ άλλα γαλλικά για όταν έρθει τί θα του κάνει με ματρακά κλπο πο.

Έλεος ρε!!!!!! K μετά λένε εμάς κοτσομπόλες!

Μου έκανε μια πρώτη εκτίμηση ο πωλητής: σίγουρα πάνω από 2000.

Ο κουμπάρος, ο νίκος κ ο γαμπρός μου λένε για πάνω από 5000.

Κ μετά να έχω τα παιδιά στην αυλή, μετά κουρτίνες για βγάλσιμο, πλύσιμο, βάλσιμο κ να φτίαξω κ ένα κουρτινόξυλο που κατέβασε η χρύσα ατόφιο! Ευτυχώς δεν ήθελε τρυπάνι. Σουβλάκι θα την έκανα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...