Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τώρα έχει κι ο Αλέξανδρος πυρετό. Όχι, που θα τη γλίτωνε. Του Μίλτου μια κατεβαίνει μια ξαναπάει στο 38και. Ο γιατρός είπε Ντεπόν και Πονστάν εναλλάξ και κανά μπανάκι, και ότι μάλλον είναι ίωση. Θα δείξει.

περαστικα σας!!!

1647848po2jw3nzlj.gif

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Παπιτσα μου αχ ποσα βραδυα ξυπνανε κ δεν κοιμουντε....χωρις κλαμα-γκρινια!!! γαλα ποτε δεν εδωσα,μας ειχε πει η γιατρος οχι!!!

Νερακι μονο....μπορει να μας εχουν ετσι κ 2 ωρες,ειδικα το μικρο!

Mash ποιο εμβολιο κανατε;

Περαστικα σας,μαλλον ιωση ειναι...δεν νομιζω τοσο γρηγορα απο το εμβολιο!

Γιατί ρε παιδιά όχι από το εμβόλιο?? Ισα-ισα εγώ πιστεύω ότι τα εμβόλια δημιουργούν όλων των ειδών τις παρενέργειες.

Όπως και να'χει περαστικά σας!!!! Εγώ κάνω και εντριβές με οινόπνευμα και στο στέρνο και στις πατούσες για να ρίξω τον πυρετό όταν δεν είναι κοντά στο 38,5 που μου επιτρέπει η παιδίατρος να δίνω αντιπυρετικά.

120247mcv711uxx1.gif

Ευχαριστούμε για τα περαστικά.

Σέβη, κάναμε το μμρ, της ιλαράς ερυθρας παρωτιτιδας που γίνεται στους 14 μήνες περίπου, που συζητούσαν κάποια κορίτσια πριν λίγες μέρες.

Λαέρτα, κι εγώ συμφωνώ, όλα τα εμβόλια μπορεί να κάνουν παρενέργειες. Απλά το συγκεκριμένο αν κάνει πυρετό το κάνει μετά από μια βδομάδα, το είπε κι ο γιατρός και που το εψαξα λίγο όλα τα σάιτ αυτό λένε. Αυτό με τις εντριβές είναι καλή ιδέα, θα το δοκιμάσω. Δεν έχουμε ξανακάνει κανονικό πυρετό και είμαι λίγο απροετοίμαστη. Είμαι και μόνη μου και θέλουν και τα δύο αγκαλιά, απίστευτη γκρίνια. Τα πονάει η ψυχή μου, σα ζαλισμένα κοτόπουλα είναι.

Φεύγω. Μη με δουν να καθίσω στο κομπιούτερ, αμέσως κλάματα. Καλό μεσημέρι σε όλες.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Γεια σας!

Μπαίνω στα γρ'ηγορα γιατί θα πάμε βολτούλα!

Λαέρτα έχω πάει εκεί που λες. Πολύ ωραίο είναι αλλά θα είμαστε κάπως στριμωγμένα μου φαίνεται. Είμαστε και πολλές!

Σέβη καλέ γιατί όχι Αθήνα; Sorry δεν ξερω τι έχετε πει. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα για όπου πείτε. Εσύ πού είσαι;

Αυτά πάω να ετοιμάσω! Τα λέμε αργότερα!

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Καλημέρα να πώ σε όλες, εκτός από κάποια που διαβάζει κ φθονεί (θα σου ευχηθώ πιό κάτω προσωπικά)

Πάει το ρενό για 10 μέρες εργάσιμες τουλάχιστον με βάση την εκτίμηση του πωλητή της ρεναυλτ, Γιατί το σερβις είναι κλειστό σήμερα.

Με τράκαρε ένα μεθυσμένο παιδαρέλι 28 ετών ενώ το δικό μου ήταν σταθμευμένο.

Μετακίνησε το ρεναυλτ 2 μέτρα από εκεί που το είχα παρκαρισμένο.

Σκατα σας λέω. Είμαι θεόσκατα!

Σοβαρά τώρα μου έκανε μεγάλη ζημιά!

Σκατά.

Λεπτομέρειες κάποια στιγμή.

Υγ: όποια διάβασε κ με φθονεί-μάτιασε, που λογικά έιναι από άλλο καφέ (επειδή είπα θα σας πάω εγώ με το καινούργιο)... της εύχομαι με όλη μου την καρδία να πάθει ακριβώς το ίδιο πολύ σύντομα!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

K πέφτω κ σε ένα πιπίνι (φιλιπινέζος στα καράβια) στο δορυφορικό κ ούτε καν τα στοιχειώδη αγγλικά δεν ξέρει.

Ιτσ νοτ σομθινκ σίριους λέμε. Ι γουιλ κολ μπακ λατερ!

_ οκ ι τελλ χιμ κολ γιου.

Να σου ταμτιριρί κ εσένα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τρελοκοριτσο κ εγω αυτο ξερω για το mmr οτι κανει πυρετο στη εβδ αντε 10 μερες το πολυ......

Πυρετο δεν εχουν κανει οι δικοι μου ακομα αλλα εχω 2 λιτρα καθαρο οινοπνευμα...:shock::lol:

Mash οπως κ να εχει να γινουν γρηγορα καλα....

Chemin εγω Γερακα μενω αλλα ειχαμε πει οχι κεντρο γιατι ειναι δυσκολο να παρκαρουμε....οτι θελετε ομως!!!

Τζινιω τι να πω τωρα;;; οτι χειροτερο να σου χτυπανε το αμαξι!!!!!!!

Για τους αγαπητους αστυνομικους δεν εκφερω γνωμη,θα πεσει ποινη!

3 αυτοκινητα ειχα στα 8 χρονια απο την hertz,παντα τα εδινα ατρακαριστα....ομως το 3ο σε μια μερα μου το χτυπησε ενας ταριφας κ ενας γυφτος!!!

Το πρωι ο ταριφας την πορτα του οδηγου κ το απογευμα ο γυφτος του συνοδηγου......!!! τρελα λεμε.....ειχα σκασει κ ας μην ηταν δικο μου!

Σήμερα είναι η μέρα... Τι σκ@τ@, έχει κανέναν ανάδρομο;

Τζίνι τι να σου πω κορίτσι μου, αυτά τα μικρά πιάνουν το τιμόνι του αμαξιού και νομίζουν ποιός ξέρει τι κάνουν...

Μας, περαστικά στα Μασάκια! Και εμείς το κάναμε το μμρ και είπε οτι μπορεί σε δέκα μέρες να ανεβάσουν πυρετό. Δεν ανέβασαν.

Εγώ σήμερα είμαι να σκάσω.... Ξεκινάω το πρωί η κυρία, σηκώνομαι, στολίζομαι, ντύνω, ταίζω τα παιδιά μου κλπ, μαζεύω τα συμπράγκαλα τους και τα πηγαίνω στην μάνα μου. Είχαμε κανονίσει επίσκεψη σε συνάδελφο του άντρα μου στο Κιλκίς και θα πηγαίναμε και την εκδρομούλα μας. Ρε κορίτσια ξέρετε πόσο καιρό έχω να βγω; Και χωρίς τα μωρά;;;;

Ξεκινάμε λοιπόν, με τα δώρα μας τα σεα και τα μεα μας και είκοσι χιλιόμετρα μετά την Κατερίνη στον διεθνή αρχίζει το αμάξι να ανεβάζει θερμοκρασία και να βγάζει καπνούς....

Μετά απο πολλές, πάρα πολλές, πάρα πάρα πολλές ώρες ταλαιπωρίας στον ήλιο, γύρισα σπίτι πριν απο λίγο με 75 ευρώ λιγότερα για την εξπρές (μα τι εξπρές να πάρει και να σηκώσει...) και το λιγότερο 200 ευρώ ζημία στο αμάξι. Τώρα τη Δευτέρα δεν έχουμε να πάει ο σύζυγος στην δουλειά, δεν ξέρω καν πότε θα το πάρουμε και το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι;

Οτι περισσότερο απο όλα στενοχωριέμαι που έχασα την βόλτα μου... Τελικά είμαι ανώμαλη; Κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό μου;

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Σας προειδοποίησα για την είσοδο σήμερα του Κρόνου στον Σκορπιο, σωστά? Να θυμάστε ότι είναι τιμωρός!!! Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν κι ειδικά για τους Σκορπιούς. Κι επίσης να θυμάστε not to shoot the messenger!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπερα κοριτσια!!

Σημερα εκανα μποτέ! Και νυχια και αποτριχωση περικαλώ!!! Αυριο εχουμε μια βαφτιση βλέπετε... Και χτες πηγαμε και βολτιτσα κεντρο και κατσαμε μεχρι τις 12 περιπου για μπυριτσα. Τα τζεμτζεμια δεν ηταν σχετικά ηρεμα. Μονο ο μικρος μας τη χαλασε λιγο στο τελος, αλλά οκ φυγαμε...

τζινιω μλκ με το αμαξι...ποια σε ματιαξε καλέ, οντως μολις το ειπες... μεγαλη ζημια? θα στα πληρωσουν φανταζομαι...

anthi ειναι η μερα του συνεργειου φαινεται! μην το σκεφτεσαι, εσεις να στε καλά! οσο για τη βολτα σε καταλαβαινω...εγω τη φυλαω σαν κορη οφθαλμου!

μας περαστικά σας! δε νομιζω να ειναι τυχαιο που εχουν και οι δυο πυρετο..απ το εμβολιο θα ναι... Πονσταν δινουν ακομα στα μωρα? Οι μεγαλοι παιρνουν?

Σεβη τι ωραιο να σου παρεχει η δουλεια σου αμαξι!! Και μπραβο σου που τα προσεχες κιολας!:tongue:

κοιμηθηκατε κιολας, μια χαρα!

Παπιτσα γτ δε δινουμε γαλα?? εμενα ξυπνανε στανταρ συνεχεια το βραδυ περιπου ανα 3ωρο και υποθετω οτι πεινανε και ταιζω...δεν εχω σκεφτει να ρωτησω τον γιατρο για τπτ αλλο....

σεμιν που πηγατε βολτουλα τελικά?

Ποτε θα σου πουν για την αδεια?

δε θυμαμαι αν ηθελα να σχολιασω τπτ αλλο...Το σπιτι μου ειναι χαλια και πρεπει να καθαρισω, αλλά φοβαμαι μη χαλασω τα νυχια μου (δεν τα εκανα με τζελ...). Ε να κρατησουν τα κακομοιρα μεχρι αυριο.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σας προειδοποίησα για την είσοδο σήμερα του Κρόνου στον Σκορπιο, σωστά? Να θυμάστε ότι είναι τιμωρός!!! Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν κι ειδικά για τους Σκορπιούς. Κι επίσης να θυμάστε not to shoot the messenger!!!

ωχ ναι, καλα λες!!! Κι εγω μη νομιζεις εκανα το μποτε μου μεν, αλλά με δυσκολιες απ το πρωι. Αλλά ειπα να μη σταθω εκει....

Δεν τον shootαρουμε τον messenger γτ θελουμε messages οι ασχετες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γυρίσαμε!!! Ευτυχώς όλοι καλά με αυτά που διαβάζω!

Τζίνι τι γκαντεμιά;! Να βάλεις χάντρα θαλασσιά στο avatar!

Anthi κι εσύ;; Τι να πω;; Φυσικά και για τη βόλτα σου θα στενοχωρηθείς. Αυτό ήταν που περίμενες τόσο καιρό! Ευτυχώς που είστε καλά!

Λαέρτα εννοείται πως δεν σουτ δε μεσσαντζερ. Ποιος θα μας ενημερώνει μετά;;; Μου χρωστάς απάντηση: τι ζώδιο είναι τα παιδιά μου Υδροχόοι ή Αιγόκεροι; 20/1 γενεθλιάζουν. Σε άλλα περιοδικά λέει το ένα και σε άλλα το άλλο! Να απευθυνθώ στη Λίτσα Πατέρα;;; Μουά Ζυγός ελπίζω να την περάσω ξώφαλτσα..

Ok Σεβη! Εγκω ντεν οντηγκω οπότε κάνω τουμπεκί. Όπου θέλετε (μας έχουν φάει οι ευγένειες και δεν θα αποφασίσουμε μέχρι τελευταία στιγμή). Σχετικά κοντά μένουμε πάντως, εγώ Παπάγου.

Gem, με γεια το μποτέ!! Ήπιατε και μπυρίτσα χτες! Μια χαρά!! Τι άλλο θέλετε; Εμείς στο mall πήγαμε, μπήκαμε σε μαγαζιά αλλά δεν ψωνίσαμε. Μόνο κάτι καλτσονάκια των μπεμπιών για το χειμώνα. Καλά ήταν αλλά εγώ ήθελα κι άλλο… βολτούλα.

Για τη δουλειά δεν ξέρω. Η κα του προέδρου δεν ξέρει και πολλά. Με ρώταγε πόση άνευ αποδοχών δικαιούμαι.. και είπε ότι θα βάλει το λογιστήριο να μάθει.. Αν θέλανε θα μου τη δίνανε αμέσως πιστεύω. Τες πα. Ελπίζω να μάθουν σύντομα. Θέλουμε και να φύγουμε την άλλη βδομάδα και καλό θα ήταν να ξέρω..

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Τζίνι, τι γκαντεμιά είναι αυτή; Κρίμα το αμάξι και αλίμονό μας με τους ηλίθιους που κυκλοφορούν και δεν προσέχουν την περιουσία του κοσμάκη. Τουλάχιστον είχε ασφάλεια ο μεθυσμένος, θα σου πληρώσει τις επισκευές;

Ανθή, κι εσύ γκαντεμιά σήμερα, θα΄ναι η μερα. :(

Καλησπερα κοριτσια!!

μας περαστικά σας! δε νομιζω να ειναι τυχαιο που εχουν και οι δυο πυρετο..απ το εμβολιο θα ναι... Πονσταν δινουν ακομα στα μωρα? Οι μεγαλοι παιρνουν?

Πονστάν είπε ο παιδιάτρος ή ένα άλλο που να πω την αλήθεια δεν το άκουσα καλά γιατί έκανε διακοπές το τηλέφωνο. Είχα πονστάν στο σπίτι οπότε... γιατί να μη το δίνουν.

Τον πυρετό τον κόλλησαν τα Μασάκια απο τον πατέρα τους, που είναι χάλια μέρες τώρα. (τόσες μάσκες έχω αγοράσει από το φαρμακείο, χάθηκε να φορέσει μία στο σπιτι. Τέλος πάντων.) Γύρισε σήμερα το μεσημέρι απο τη δουλειά και ήταν ασπρος σα χαρτί και έτοιμος να πέσει κάτω, κι ο δικός του ο πυρετός όλο την ανηφόρα παίρνει.

Τα μωρά χτύπησαν 39αρια κι έκανε ώρες να κατέβει, και τώρα πάλι ανέβηκε. Ωραίο βράδυ θα ΄χω με τρεις αρρώστους αλλά τι να κάνω. Καλά που ΄τυχε Σαββατοκύριακο το κακό και δεν έχω να ανησυχώ για το σχολείο.

Μπήκα να ενημερώσω και βγαίνω πάλι. Ζηλεύω. Κι εγώ θέλω μποτέ, κι εγώ θέλω βόλτες, έστω και στο Mall.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...