Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις ευχές.

Ελίζα σου έστειλα πμ.

Ο τύπος που έκανε την παρενόχληση είναι κι αυτός ανήλικος 14 ετών.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κοινωνική εργασία και ένα χρόνο να τον βλέπει ψυχολόγος :confused:. Τώρα ο πατέρας έχει κινηθεί εναντίον της οικογένειάς του. Έχει πάρει και περιοριστικά μέτρα.

Τι παρενόχληση σου είπε? Τι ακριβώς έγινε δηλαδή...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Σήμερα.....

με έκλεισε το πρωί από έξω στο μπαλκόνι ο Τθόγλανος!

Βγήκα τα πρωί να σκουπίσω κάτι στάχτες (χρύσα ρεπό) κ ο θόγλανος κατέβασε την ασφάλεια, αλλά δεν ξέρει να την ανεβάζει!!!!!!

Σάλτο μορτάλε από το μπαλκόνι η τζίνι στο πάρκιν κ γύρω γύρω να μπώ από τις κρεβατοκάμαρες!

Κ μου το είχε ξανακάνει η Σύλια όταν ήμουν έγκυος στα δίδυμα!

Επίσης σήμερα στην απιδική είχε 4 καρότσια με δίδυμα! 8 δίδυμα ήμασταν! Το πιστύετε????

Ένα ζεύγος αγοριών μεγαλύτερα από εμάς, το είχε φάρει ο πάπος, ο οποίος δεν έντεξε κ έφυγε στο 20λεπτο.

Ένα ζεύγος το είχε φέρει η γιαγιά... αγόρια μικρότερα.

Ένα άλλο ζεύγος πάλι αγοριών μικρότερα από εμάς το είχε φέρει η νταντα χριστίνα

Κ το 4ο ζεύγος ήμασταν εμείς! Βγάλαμε κουβαδάκια κ γίνανε όοοολα γουρούνια!

Ένα έχω να πώ. Τα δίδυμα αδέρφια δεν μένουν ποτέ χωρίς παρέα!

Μπας κ δώ καμία νέα από την περιοχή μου να γράφει εδώ......!

Μας κ εσύ του εκπαιδευτικού??? Πόσες είστε εδώ καλέ???

Εκπίζω να μην κολλήσετε τίποτις τα παιδιά!

Τί ωραίο βάρος που έχετε, Μια χαρά!

Σωστή η φιλενάδα από καζανά (καζανά λέει τον καναδά η μεγάλη κόρη)

Ελίζα η πρέσσα όταν κλείνεις από πάνω δεν βγάζει ατμό.

Όταν πάει να κλείσει βγάζει τον πιό πολύ ατμό (τουλάχιστον η δικιά μου έτσι κάνει)

Ανάλογα με τα μπαρ βγάζει κ ατμό.

Δες μήπως έχει φίλτρο νερού κ πρέπει να αλλαχτεί.

Βγάζει μόνη της άλατα? Τί νερό πρέπει να πέρνει?

Μάνουαλ από νετ μήπως βρείς?

Καλό είναι να την πας κ σε ένα αντιπρόσωπο να της κάνει ένα σέρβις.

Τα σεντόνια τα έβαζα διπλωμένα στα 4 στο μάκρος κ τα έβαζα από την κοντή πλευρά.

Η δικιά νου έχει μεγάλη επιφάνεια κ αρκετά μεγάλο άνοιγμα κ τα σιδερώνω εύκολα.

Αν η δικία σου δεν έχει άνοιγμα σιδέρωσε τα από αριστερά προς τα δεξιά. ( κ όχο από πάνω προς τα κάτω)

Εσώρουχα παιδιών κ σόβρακα αντρών: βάλτα δυό δυό, η τρία στη σειρά, αλλά τα λάστιχα τα αφήνεις απ έξω.

Τα γυναικεία διπλώνεις το καβάλο κ μόνο αυτό σιδερώνεις.

Αν θες μπορείς να τα βάλεις κ το ένα πάνω από το άλλο.

Ο ατμός αποστειρώνει ( κ καλά).

Μπλουζάκια των παιδιών: δυό δυό κ ανάποδα, το πάνω κ το κάτω μέρος αντίστοιχα δηλ.

Φόρμες σπιτιού διπλώνεις τη φόρμα στο μάκρος κ σιδερώνεις κατά μήκος/ μάκρος από αριστερά προς δεξιά.

Αυτά.

Σέβη κάντο πιό λιανά αυτό με τις ζώνες γιατί δεν κατάλαβα γρί!

Κόρες είμαι μουρλή με το σίδερο. Τα πάντα σιδερώνονται εδώ!

Να μην σου τύχει!

Κ μισάωρο αν έχεις έυκαιρο πέσε ξερή κ κοίτα το ταβάνι απλά!

Λον με τα δίδυμα πήγες τράπεζα? Δεν το έχω κάνει ποτέ.

Με τη Συλια μόνη της, ναι. Πάντα μου δίναν σειρά.

Τώρα? Με τόσα προβλήματα που έχει ο κόσμος.... Αγρίεψαν!

Ανθή μικρά είναι ακόμα για γιογιό κ είναι κ δίδυμα!

Μην κοιτάς που η λαέρτα το πήρε ζεστά.

Απλά εγώ έχω βαρεθεί να τον αλλάζω πάνα τον χεστρούλη!

Περιοριστικά μέτρα? Μάλιστα. Κ σε τί ακτίνα δεν τα πλησιάζει δήλ???

Σεμίν μην ανησυχείς! Σχεδόν όλα στην αρχή κάνουν λες κ τους δίνεις δηλητήριο.

Αλλά δεν άκουγα κ τη μαμά μου, που μου το έλεγε.... δώσε λίγο νερό με το κουτάλι τώρα που δεν αποστειρώνεις. Θα πρέπει να πιούν μετά κ δεν θα πίνουν!

Απ την άλλη είχα τον ντοκ: θα πιούν! Μην αγχώνεσαι, θα πιούν κάποια στιγμή κανονικά.

Τώρα ο άλεξ ειδικά.... ποοοοοοοολύ νερό!

Ε μα πότε θα σου απαντίσούν οριστικά από τη δουλειά?

Αν κ δεν το βλέπω να πέρνεις.

Νόμιζα πάλι κέντρο θα βρισκόμασταν.

Μεταφοραί εκτελώ στάνταρ αυτή τη φορά!

Με το καινούργιο θα σας πάω κλώσσες!

ΥΓ: πάρκινγ έχει κοντά λαέρτα? έχεις ξαναπάει?

Κάνε κανένα εντίτ στο σημείο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ποιά μου είχε πεί πέρυσι οτι πήγε outlet FΆΛηρο κ είχε μούγερ?

Φέτος δεν έχει.

Πήγα χτες με τα δίδυμα. Καλό είναι κ δεν το γύρισα όλο.

Πάντως στα παιδικά η ορτσέστρα, που τα ξέρω, δεν έχει στοκ εκεί.

Έχει την κανονική κολεκτιόν. Πήρα ένα σκούφο του άλεξ με αυτιά!

Λοιπόν έχει θέματα η αδερφή μου.:(

Από την πρηγούμενη τρίτη νομιζω (που είχαν απεργία κάποια μμε) περπάτησε από ακρόπολη μέρχι σύνταγμα πιό κάτω για την δουλειά της.

Την έχει πιάσει η μέση της κ έκτοτε είναι με αναρρώτική. Πήγε σήμερα το πρωί να την δεί η βιγ σίστερ κ κουτσαίνει!

Επίσης ξαναέκανε καμπύλη κ ήταν απογοητευτικά τα αποτελέσματα.

Πήγε άρον άρον σε διαβητολόγο. Έκανε μια εξέταση για να δεί αν είχε θέμα, ή αν προέκυψε με την εγκυμοσύνη κ κάθε δύο ώρες θα μετριέται κ θα την τα στέλνει με μαιλ. Της έκανε εξέταση επιτόπου σε νηστία κ μετά από 1 παξιμάδι γλυκάνισου πήγε στο 165.

Ελπίζει να γλιτώσει την ινσουλίνη.

Τί εστί ινσουλίνη στην εγκυμοσύνη ρε παιδιά κ τί εστί ζάκχαρο?

Κ έχει να πάει στο γάμο του κουμπάρου της αύριο κ την πιέζει ο άντρας της να πάνε.

Αυτόν εγώ μια μέρα σίγουρα θα τον φυτέψω! Να μου το θυμάστε αυτό.

Αυτά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κι απο μένα! Ξύπνια από τις 5 παρά, κλασικά.

Ναι Τζίνι, δασκάλα είμαι. Είμαστε πολλές της εκπαίδευσης εδώ, ε;

Δεν την γλιτώσαμε τελικά. Ο Μίλτος σήμερα νωρίς το πρωι 38,6! Πρώτη φορά μου κάνει τόσο πυρετό. Έδωσα ντεπόν και έπεσε αλλά νομίζω ξανανεβαίνει τώρα. Θα πάρω το γιατρό πιο μετά να δω τι θα μου πει. Για να είναι παρενέργεια από το εμβόλιο είναι νωρίς, μάλλον το κρύωμα του πατέρα του κολλησε. :(

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Για σεξουαλική παρενόχληση διαβάζω και μου σηκώνεται η τρίχα!

Όσο για το νερό, και μένα δεν το πίνανε όταν αρχίσαμε στερεές και είχα αγχωθεί πάρα πολύ. Μου έλεγε ο γιατρός ότι όταν διψάσουν θα αρχίσουν να πίνουν και είχε δίκιο, ειδικά το καλοκαίρι που ζεσταίνονταν κι όλας. Κόντεψαν να κλείσουν χρόνο πριν αρχίσουν να πίνουν αρκετό νερό αλλά τώρα του δίνουν και καταλαβαίνει μερικές φορές.

Τζίνι, ο διαβήτης κύησης έχει τους κινδύνους του αλλά αφού το καταλάβανε έγκαιρα στην αδερφή σου και θα την παρακολουθεί γιατρός όλα καλά θα πάνε, απλά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλο σαβ/κο να εχουμε!!!!!

Ξυπνησαν απο τις 7 το πρωι τα καμαρια μου αλλα δεν εχω παραπονο,κοιμηθηκαν σερι ολο το βραδυ!!!

Πηγαμε s/m κ τωρα κοιμουντε!

Τζινιω να μην ανυσηχεις για το σακχαρο...εγω οταν εκανα την μεγ.καμπυλη ειχα νηστικη 109 κ την 1η ωρα 170..δεν θυμαμαι τις υπολοιπες!

Ημουν σιγουρη οτι θα εκανα ινσουλινη,με ειχε ενημερωσει η ενδοκρινολογος-διαβητολογος κ μου ειχε γραψει κιολας ποια θα επαιρνα εαν ηταν παθολογικη....!

Εγω την θεωρησα παθολογικη με τετοιες τιμες κ οταν μου ειπε οτι ειναι μια χαρα,τρελαθηκα!

Ας παει σε γιατρο πρωτα κ σταματα να διαβαζεις εσυ.....εαν θες σου λεω σε ποια πηγαινα...ειναι στο Υγεια ομως(100 ευρω η επισκεψη).....

Σιγουρα θα της εδινε διατροφη...

Εγω εχω προδιαθεση για σακχαρο!

καλημερα μανούλες,εμενα τα καμαρια μου παίρνουν τον πρωινο τους υπνο αφου απο τις 6 εχουν ξεσαλώσει μέσα στο σπιτι.Μακαρι να ξυπνησουν μηπως παμε και για καμια βολτιτσα όσο ο καιρος αυτες τις ημερες το επιτρέπει.:tongue:

καλημερα μανούλες,εμενα τα καμαρια μου παίρνουν τον πρωινο τους υπνο αφου απο τις 6 εχουν ξεσαλώσει μέσα στο σπιτι.Μακαρι να ξυπνησουν μηπως παμε και για καμια βολτιτσα όσο ο καιρος αυτες τις ημερες το επιτρέπει.:tongue:

Καλημερα....

Τι ωρα κοιμουντε κ ξυπνησαν στις 6;

Θα ερθεις στην συναντηση;

Καλημέρες κι από εμάς!

Τα παπάκια κοιμούνται . Εμείς ξυπνήσαμε 7.30 και 8.15.

Το βράδυ ήταν....κάπως ζόρικο..μιας και χωρίς κλάμμα και αιτία ανοίξαν τα μάτια τους και ξε-ξύπνησαν ..??!!:confused::confused: κι άντε μετά να ξανα μπουν σε μουντ ύπνου...και μετά γκρίνια γκρίνια..γκρίνια..

γάλα όμως στο μικρό δεν έδωσα..και στη μπέμπα δεν έδωσα. "Τσακώθηκα" βραδιάτικο όμως με το Ρίβι γιατί επειδή "Βαριόταν" και νύσταζε επέμενε να κάνουμε γάλατα για να ξεμπερδέψουμε μια ώρα αρχύτερα.. ΕΕεεε ζαμέ μεσιέ..επειδή βαριέσαι και νυστάζεις να μου χαλάσεις τα πάντα, που προσπαθώ με κόπο ..αμαν πια :evil:.

Κατά τα άλλα καλά.

Τον έστειλα τον μπαμπά με λίστα για συμπληρωματικό s/m.

Χθες βγήκαμε κιόλας τα δύο μας! :D:D

Τζίνι τελέφουνκεν!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Τώρα έχει κι ο Αλέξανδρος πυρετό. Όχι, που θα τη γλίτωνε. Του Μίλτου μια κατεβαίνει μια ξαναπάει στο 38και. Ο γιατρός είπε Ντεπόν και Πονστάν εναλλάξ και κανά μπανάκι, και ότι μάλλον είναι ίωση. Θα δείξει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...