Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Φρόσω χρόνια πολλά στα μωράκια σου!!!!!!

Να τα χαιρόμαστε πάντα με υγεία κ να δείτε όπως ποθείτε!!!!!!

Τρελοκόρτσο πολύ πιό νωρίς από την συμπλήρωση των δηλώσεων είχε έρθει.

Αν θυμάμαι καλά αν είναι κάτω από 30 (με κάθε επιφύλλαξη στο λέω) δεν πληρώνεις δεν πληρώνεις.

Εμείς δεν πληρώσαμε γι αυτό το λόγο, ούτε κ παλιότερα που ήρθε έρθει.

Τζεμ κ ποιά δεν τα έχει περάσει?

Πάω να τουφιαστώ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τρελοκοριτσο τωρα που το ειπε η Τζινι το θυμηθηκα.....οντως το 2009 ηρθε κ εμεις δεν πληρωσαμε.....ηταν 17-18 ευρω! τωρα δεν εχει ερθει τπτ....

Τζινιω σε ζηλευω που θα κοιμηθεις...εχω ξεπατωθει απο το πρωι! τωρα τελειωσα κ το κατω σπιτι!

Να σαι καλά βρε Σέβη γιατί είχα αρχίσει να αγχώνομαι! Βέβαια αυτά που τρώνε έχουν νερό αλλα όσο να ναι το φοβόμουνα.

Για το θέμα της Φρόσως απόλυτο δίκιο έχεις. Τι να λέμε τώρα!

Για τη μαμά μου να πω ότι με βοηθάει αλλα πολύ συχνά κάνει κουλαμάρες σαν αυτή που περιέγραψα και γενικά είναι στον κόσμο της.

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Κ εγω αγχωνομουν αλλα με ειχε καθυσηχασει η παιδιατρος....μου ειχε πει προσπαθησε μηπως πιουν αλλιως χαμομηλι!

Δεν δοκιμαζεις να δωσεις νερο με το κουταλακι....σε πολλα μικρα πιανει!

Περυσι τετοιο καιρο ηρθε να με βοηθησει με την γενικη του σπιτιου,οχι με τα μωρα κ μου την ειπε κιολας στο τελος οτι κρυωσε επειδη εβγαινε εξω να καπνισει!!!

Καλυτερα χωρια κ να εχω ησυχο το κεφαλι μου....

Διαφημίσεις

φροσω να χαιρεσαι τα μικρα σου. οτι καλυτερο και για τα 3 μωρακια σου.

καλα εγω θα τον εσφαζα τον γειτονα.

τζεμινι ολες τα εχουμε περασει λιγο πολυ με τις μαμαδες. η δικα μου ζει μακρια(επαρχια) και δεν την εχω συχνα. μονο σε ταξιδια του αντρα μου που παρεπιπτωντος ξεκινανε παλι την αλλη εβδομαδα. θα λειπει 5 εβδομαδες ως τον δεκεμβριο. διακεκομμενα βεβαια αλλα θα ναι ταλαιπωρια για ολους!

που λες με τσαντιζει γιατι δεν ακουει καθολου οτι της λεω και κανει τα δικα της με την κλασικη ατακα και εγω παιδια μεγαλωσα και ξερω. ναι αλλα εγω της λεω θελω συγκεκριμενα πραγματα για τα παιδια μου κ δεν με νοιαζει τι εκανε εκεινη η τι κανουν οι αλλοι.

οταν ηταν τα μικρα ουτε 2 μηνων εφυγε ο αντρας μου για 7 μερες περιπου και της ειχα πει οτι την χρειαζομαι και να προσεχει πολυ πριν ανεβει μην κρυωσει κ μας κολησει η δεν καταφερει να ερθει. και εκεινη κρυωσε 5 μερες πριν και αντι να κατσει σπιτι της να συνελθει πηγαινε στο χωραφι για ελιες!!! και εγω να ειμαι μες την ταλαιπωρια, το ξενυχτι και την αυπνια καθως τα μικρα κοιμοντουσαν ελαχιστα και το καθενα με το δικο του προγραμμα και μονη μου δεν θα τα καταφερνα τοσες μερες. την επαιρνα τηλ κλαιγοντας οτι δεν θα τα καταφερω μονη μου και τελικα εκεινη την αρπαξε χειροτερα και δεν ηρθε. ευτυχως μπορεσε να παρει αδεια η πεθερα μου κ ανεβηκε αρρων αρρων αφου η μανουλα μου μου ειπε οτι ειναι χαλια 1 μερα πριν το ταξιδι. αισθανθηκα παρα πολυ μονη μου γιατι η ιδια μου η μανα δεν με καταλαβαινε. και ναι μεν γενικα ερχεται και με βοηθαει οποτε χρειαστει αλλα αυτο μου εχει κατσει.

4o4op3.png

Φροσίτα, να χαίρεσαι τα αγορίνια σου που είναι ένας κι ένας και να τους δεις γερούς, δυνατούς, πετυχημένους κι ευτυχισμένους!!! Είμαι σίγουρη ότι τελικά θα βρεις άκρη με την τουρτίτσα και θα παρτάρετε σούπερ σήμερα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Για τον γείτονα, με κάλυψε πλήρως η Σέβ. Για το νερό έχω να σας πω πως όταν αρχίσετε να δίνετε λιγο τυρί, λίγο ψωμί κτλ θα πίνουν περισσότερο. Ο μικρός μου πίνει περίπου ένα λίτρο την ημέρα!!!! Τρέλα!!! Αλλά έχει μοιάσει σε μένα, πίνω κι εγώ συνέχεια!!! Νερό εννοώ!! Αμέσως εσείς! :cool::cool::cool::cool:

120247mcv711uxx1.gif

Μπαίνω στο σάιτ του τάξις και μου λέει κι αυτό για 2009. Φέτος δεν θυμάμαι να έχει έρθει τίποτα. Που είναι εκείνη η Λαέρτα που ήταν τόσο οργανωμένη που μπορούσε να σου πει που είναι τι χωρίς να ψάξει καν??? Αααααχχχχχ... Ευελπιστώ να την ξαναβρω....

120247mcv711uxx1.gif

Μπαίνω στο σάιτ του τάξις και μου λέει κι αυτό για 2009. Φέτος δεν θυμάμαι να έχει έρθει τίποτα. Που είναι εκείνη η Λαέρτα που ήταν τόσο οργανωμένη που μπορούσε να σου πει που είναι τι χωρίς να ψάξει καν??? Αααααχχχχχ... Ευελπιστώ να την ξαναβρω....

Το 2009 είχε έρθει του 2008 νομίζω. Πριν από λίγο καιρό (1 1/2 μήνα περίπου - άντε 2) είχε έρθει του 2009... Εάν δεν το έχεις λάβει, θα σου έρθει τους επόμενους μήνες. Μην αγχώνεσαι...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Να έχετε ένα υπέροχο ΠΣΚ!!!!

Και μανουλίτσες μου... όποια έχει χρόνο και ξέρει για την πρέσσα, ας μου στείλει πμ pleaaaaaseeeeeeeeeeeeee.............

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές.

Ελίζα σου έστειλα πμ.

Ο τύπος που έκανε την παρενόχληση είναι κι αυτός ανήλικος 14 ετών.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κοινωνική εργασία και ένα χρόνο να τον βλέπει ψυχολόγος :confused:. Τώρα ο πατέρας έχει κινηθεί εναντίον της οικογένειάς του. Έχει πάρει και περιοριστικά μέτρα.

Λοιπόν, μπαίνω σφήνα με πρόταση για μαγαζί κι ας με κράξετε μετά!!! χιχιχιχι!! λέω για ρόμβης ένα ταβερνείο εκεί που δεν θυμάμαι πως το λένε αλλά το έχω τιμήσει επαρκώς!!! (τώρα, την ώρα που έκανα μπάνιο έφαγα τη φλασιά!!!!)

Πάω για Γκρέις ανάτομι!!! Θα επιστρέψω σύντομα!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...