Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λαέρτα... ένα ΕΤΑΚ είχαμε πληρώσει 3 χρόνια πριν νομίζω (2009...το 2010 ήμουν έγκυος, το 2011 είχα τα μωρά...ναι, το 2009 πρέπει να ήταν). Το επόμενο ήταν το φετινό.

Gemini... μη ζητάς συγγνώμη ρε κορίτσι! γι' αυτό είμαστε εδώ... δυστυχώς, εδώ ισχύει το "εαν δεν έχεις χέρια να ξυστείς....". Υπομονή! Πάρε μια αγκαλιά τα μωρά σου και όλα θα περάσουν...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

καλημερα!!!μολις γυρισαμε απο τραπεζες!!!κανεις δεν εδινε την σειρα του!!!!

μιλαμε ωραιιοι ειμαστε!!!!

λες και δεν το ξερα!!!

τεσπα....κατα τα αλλα καλοκαιρι εχουμε εδω!!!!

τωρα παω να φτιαξω τορτελινια να φανε και να κοιμηθουνε για να ηρεμησω και εγω λιγο!!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Λαέρτα... ένα ΕΤΑΚ είχαμε πληρώσει 3 χρόνια πριν νομίζω (2009...το 2010 ήμουν έγκυος, το 2011 είχα τα μωρά...ναι, το 2009 πρέπει να ήταν). Το επόμενο ήταν το φετινό.

Gemini... μη ζητάς συγγνώμη ρε κορίτσι! γι' αυτό είμαστε εδώ... δυστυχώς, εδώ ισχύει το "εαν δεν έχεις χέρια να ξυστείς....". Υπομονή! Πάρε μια αγκαλιά τα μωρά σου και όλα θα περάσουν...

κι εγώ αυτό βρήκα, του 2009. Το φετινό πότε ήρθε?

120247mcv711uxx1.gif

Δεν μιλάνε. Λένε αυτά που λέτε κι εσείς χωρίς το έλα και το όχι. :eek::eek::eek: Τα πάω κάθε μια ώρα και τα βάζω να κάτσουν. Δεν τα κάνουν κάθε φόρα, μάλλον μια στις 5 φορές ως τώρα αλλά σιγά-σιγά θέλω να ελπίζω θα το συνδυάσουν. Εδώ κατάλαβαν πως να ανάβουν το φως. Τι να πω, όσο είμαι σπίτι θα προσπαθήσω, μετά που θα βγω στη δουλειά δεν θα έχω χρόνο να ασχολούμαι με τα μωρά, είμαι σίγουρη. Ακούγεται άσχημο αλλά έτσι είναι...

Και εμένα ανάβουν το φως και βάζουν το τηλέφωνο στο αφτί να μιλήσουν αφού πατήσουν τα νούμερα!!! χαχαχα τα χαζουλίνια μου... Μάλλον δεν το έχουν τα μωρά μου το πρόβλημα, εγώ το έχω!!! Απο ότι βλέπω τα υποτιμώ... Δεν νομίζω οτι τα λένε συνειδητά όμως και είμαι σίγουρη οτι τσάμπα ο κόπος... Χαρά στο κουράγιο σου, κάθε μια ώρα να βγαίνει η πάνα και φτού και απο την αρχή. Εγώ παλεύω για να τους την βάλω!!!!

Όπως βάζεις τον ορό, θα βάλεις το θαλασσινό νερό.

Κ εμένα η Σύλια δεν μίλαγε καλά όταν την εβαλα γιογιό καλέ!

Θέλω να πώ δηλ. οτι δεν είναι απαραίτητο να μιλάει το παιδί καθαρά.

Της κουμπάρας μου της γνωστής άγνωστης δηλ. έκλεισε τα 4 τον ιούλιο κ μόλις πριν ένα μήνα έκοψε τα κακά στην πάνα, ενώ τα τσίτσα τα έκανε στην τουαλέτα.

Ναι αλλά αν δεν μιλάει καθόλου;;;;

Έτσι όπως πάω - που περιμένω δηλαδή να μου πούνε ποιήμα πριν τους κόψω την πάνα - θα πηγαίνουμε στο δημοτικό με τα μπειμπιλίνο!!!

Πάντως δεν μπορώ να το χωνέψω. Δεν περπατάνε και δεν μιλάνε και τα βλέπω σαν βρέφη. Τέλος.

Να πω κάτι για το θαλασσινό νερό: την ίδια δουλειά δεν κάνει το σινομαρίν ή πως το λένε τέλος πάντων??

όσον αφορά το γιογιο, η μάνα μου είναι κάθετη: το παιδί μπορεί να μάθει αν κάθεται. Δηλαδή από 7-8 μηνών αν έχεις όρεξη να τα μάθεις. Οκ, εγώ δεν είχα...

Μπράβο στην μάνα σου! Λες να μου λείπει και εμένα η όρεξη; Δεν το θεωρώ εντελώς απίθανο...

Την ίδια ποσότητα τρώνε τώρα, στην αρχή ελαφρώς λιγότερο έτρωγαν όμως. Αλλά αργεί πολύ η ιστορία, όντως...

Όταν δεν βάζω μπλέντερ το βλέπουν για παιχνίδι. Λίγο τρώνε, πολύ φτύνουν, ακόμα περισσότερο πασαλείβονται και στο τέλος βαριούνται και αρχίζουν και κλαίνε. Όλο νομίζω οτι έμειναν νηστικά....

ποσα γραψατε??????????????

ευχαριστω για το θεα,το εκτιμω!!

για τα καρεκλακια εγω τα ειχα αναποδα μεχρι που χρονισαν μετα τα γυρισα κανονικα.Τα ιδια καρεκλακια ομως,ειχα παρει της μπριταξ με εξτρα ανακληση και τα ειχαμε απο νεογεννητα,τωρα τα εχω χωρις ανακληση και εβγαλα και το ενα μαξιλαρι και ειναι μια χαρα.Καλη αγορα αποδειχθηκαν.Κανουν για τουλαχιστον 1,5 χρονο ακομα.

λαερτα κοψατε τα αλεσμενα???μπραβο σας!!τρωνε ικανοποιητικη ποσοτητα με πιρουνι?εμεις ακομα δεν μασαμε αλλα βεβαια δεν το επιμενω κι εγω πολυ γιατι θα θελουμε κανα 2ωρο για τον καθενα.Αφηστε που συνεχεια η παιδιατρος μου λεει οτι ειναι αδυνατοι,οποτε θελω να ξερω ποσο θα φανε.

γιο-γιο ουτε εχω δοκιμασει,νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα,χωρια οτι δεν λεμε το "κακα" ακομα.

παντως μιλησα με λογοθεραπευτρια και μου ειπε οτι ειμαστε καλα γιατι δεν εχουμε μεγαλο λεξιλογιο αλλα αυτα που λενε τα λενε συνειδητα.

Νάκι οι δικοί μου μασάνε αλλά όταν δεν είναι αλεσμένο παίζουν. Με το αλεσμένο αρπάζω το κουτάλι και χώνω εγώ στο στόμα όσο θέλω. Με τα ολόκληρα μου βγάζουν την ψυχή.

"Κακά" είπε ο μικρός μου χθες για πρώτη φορά. Δεν πιστεύω οτι καταλαβαίνει τι εννοεί. Νομίζω οτι το μόνο που καταλαβαίνουν συνειδητά είναι το μαμ για να φάνε τίποτε άλλο.

Εμείς έχουμε ένα που τραγουδάει και λέει κάθε φορά: "μπραβο, μπράβο, τα κατάφερες!!! Χαρτι τουαλέτας λαλαλαλα!!!" Πολύ γελιο!! Πιο πολύ αυτό περιμένω παρά την ίδια την πράξη! Εδώ μιλάμε για κάψιμο!!!! Χαχαχαχα!

χαχαχα! Μου φαίνεται θα πάω και εγώ να αγοράσω γιογιό! Θα το ορμάει και ο σκύλος, χαμός θα γίνει!!!

ixhPp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Τα αγοράκια μου μεγαλώνουν....

Ο Χριστ. είναι καλά μόνο μια κόκκινη γραμμή φαίνεται με τα ραμματάκια.

Τζέμινι αν δεν είμαι ψύχραιμη ποιος θα είναι; Το μωρό;

Την πρώτη φορά που χτύπησε ο Αλέξ. ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω. Από κείνη τη μέρα το πήρα απόφαση ότι παιδιά είναι θα χτυπήσουν.

Ο Χριστ. μου έχει πάθει και διάσειση. Έχει κάνει και χειρουργείο. Έχει πάθει και αλλεργικό σοκ και τον έτρεχα σαν τρελή με το αυτοκίνητο και τους άλλους μέσα. Ο Αλέξ. έκανε κάτι σαν σπασμούς, κάποιες το ξέρουν :cool: και έτρεχα σε παιδονευρολόγο.

Πάνω από όλα ψυχραιμία για να βοηθήσουμε το παιδί.

Σήμερα ήρθε πατέρας στο σχολείο και μου είπε ότι το παιδί του παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στα 7 του και είναι ακόμα στα δικαστήρια.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Και μάλιστα και τα 4 παιδιά του από γείτονα.

Τον σκοτώνεις ή όχι μετά τον αλήτη;

Διαφημίσεις

Σήμερα ήρθε πατέρας στο σχολείο και μου είπε ότι το παιδί του παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στα 7 του και είναι ακόμα στα δικαστήρια.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Και μάλιστα και τα 4 παιδιά του από γείτονα.

Τον σκοτώνεις ή όχι μετά τον αλήτη;

Ορίστε??????????????????? ο γείτονας παρενόχλησε και τα 4 παιδιά του κυρίου αυτού????????????? :evil::evil::evil::evil:

Και δεν τον σκότωσε????????????

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Ορίστε??????????????????? ο γείτονας παρενόχλησε και τα 4 παιδιά του κυρίου αυτού????????????? :evil::evil::evil::evil:

Και δεν τον σκότωσε????????????

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:ειναι δυνατον??? και τον εχουν αφησει να ζει? καλα και τα 4? δεν προλαβαν να καταλαβουν τιποτα απ το 1ο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Hello!

Φρόσω να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου!!! Να είναι χαρούμενα, ευτυχισμένα, τυχερά, γεράααα!!! Α περαστικούλια στο Χρ.!! Καλά απίστευτο αυτό με το γείτονα και τα 4 παιδάκια!!

Τι γράψατε πάλι οι νυχτερινές;;; Πώς αντέχετε;; Εγώ σαν την Ελίζα πέφτω ξερή.

Τι να πρωτοθυμηθώ! Μου έμεινε ο γάτος της μαμάς της Τζίνι που έβαζε και δόλωμα για να πιάσει πουλάκια ..τζίνιους ο γάτος!! Για τα ποντίκια δεν έχω λόγια...

Επίσης διάβασα για πιπίλες που τις παίρνουν νεράιδες, γκιογκιό που σου δίνουν συγχαρητήρια (αυτά είναι!!!) και ..μερέντα, πολλή μερέντα όμως!! Λυπηθείτε με θέλω δυο βαρέλια!

Ελίζα ούτε εγώ το 'χω με το σίδερο.. Ούτε η μαδερ το χει κι έτσι ΔΕΝ σιδερώνουμε παρά μόνο τα απαραίτητα. Όταν τα μωρά ήταν μικρά κι έπρεπε να προσέχουμε για λόγους αποστείρωσης, σιδέρωνε κυρίως η πεθερά. Τώρα που έχω τα μωρά στο πάτωμα, με το ok του παιδιάτρου, (το οποίο βέβαια σφουγγαρίζω συνέχεια και δεν το πατάμε με παπούτσια) θεωρώ περιττό να σιδερώνω τα ρουχαλάκια τους που έτσι κι αλλιώς τα αλλάζουμε 3-4 φορές τη μέρα γιατί λερώνονται με γουλιές κ.λπ. Όλα τα δικαιολογώ όμως η ανοικοκύρευτη, ε :wink::rolleyes:;;

Gemini για το θέμα με τη μαμά σε καταλαβαίνω!!! Δεν είσαι η μόνη αν σε παρηγορεί! Κι εγώ με τη μαμά δεν συνεννοούμαι σε τέτοια. Να σου πω ότι όταν τα μωρά ήταν νεογέννητα και κάποιες φορές δεν μπορούσα μόνη μου, την είχα παρακαλέσει να μη φεύγει απ΄το σπίτι (μένει από πάνω) τα πρωινά για να μπορώ να τη φωνάζω όταν θα ήταν απαραίτητο και μόνο. Μετά τις 3 ερχόταν η πεθερά έτσι κι αλλιώς. Ε, υπήρξαν πρωινά που έφευγε και δεν έλεγε τίποτα.. Γιατί έπρεπε να πάει να σούπερ μάρκετ να πάρει το φαΐ που τρώει ο γάτος της που μετά δεν το έβρισκε..:shock::shock:. Εκεί να δεις κλάματα που έβλεπα ότι χωρίς την πεθερά δεν γίνεται.. :-(:sad:

Λαέρτα είσαι η αστρολόγος του φόρουμ;; Για πες τι ζώδιο είναι η μικρές μου που γεννήθηκαν 20/1 γιατί οι απόψεις διίστανται. Δεν έχω ιδέα γι αυτό που ρωτάς, sorry.

Ελπίζω μέχρι την άλλη Παρασκευή να έχουμε βρει κάπου να πάμε για μάσα, ε;;

Αρώτηξη με θέμα: το ΝΕΡΟ. Από τότε που αρχίσαμε στερεές ο γιατρός μου τόνισε ότι πρέπει να πίνουν. Να τους δίνω συνέχεια για να μάθουν. Αλλά όταν τους δίνω συνήθως δεν πίνουν. Έχω ψιλοαγχωθεί γιατί το ξεχνάω ανάμεσα στα γεύματα και το θυμάμαι μετά που συνήθως το βγάζουν. Τα δικά σας πίνουν;; Κι αν ναι πώς τα συνηθίσατε; Φοβάμαι μη μου πάθουν τίποτα, πίνουν ελάχιστο.. Να τους δίνω πριν φάνε;

Από τη δουλειά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα :-(. Γ@μ@τω!! Αν τελικά δεν μου δώσουν καθόλου άνευ πρέπει να γυρίσω αρχές Νοέμβρη. Πότε θα προλάβω να βρω κοπέλα και να μας μάθει κιόλας;;; Πεθερά δεν παίζει I will kill myself!!! Μην αρχίσω να λέω...

Αυτά τσούπρες οι μπέμπες κοιμούνται αλλά σε λίγο προβλέπεται χαμός. Πάω να προετοιμαστώ!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Φροσακι μου τι θεμα ανοιξες τωρα.....

Για μενα φυλακη για αρχη να τον περιποιηθουν κατι παλικαρια μεσα κ μετα θανατικη ποινη!!!!!! αυτο θα ηθελα για ολους αυτους!!!

Τζεμ ουτε εγω εχω βοηθεια απο μαμα κ πεθερα....η πεθερα που μενει απο κατω ξερει να περπαταει 6-7 χλμ την μερα αλλα για να ανεβει ουτε λογος!!!

Η μαμα μου,μου το ειχε ξεκαθαρισει εδω κ 15 χρονια μην σου πω....μου ελεγε εγω τα παιδια μου τα μεγαλωσα,οταν κανετε δικα σας μονες σας να τα μεγαλωσετε.....ετσι κανει φυσικα....!

Chemin μου ουτε εμενα τρελαινονται για νερο....η παιδιατρος μας ειχε πει οτι μεχρι τον χρονο τα περισσοτερα παιδια δεν θελουν νερο...δεν τους αρεσει!

Εμενα επιναν αρκετο το καλοκαιρι αλλα μονο δροσερο....δλδ μισο ζεστο-μισο κρυο....

Τωρα με τα χιλια ζορια παλι....

Θα το συνηθισουν κ οι δικες σου!!! στη ηλικια σας ουτε να το δουν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...