Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Την πάνα την κρατάς μέχρι να μάθουν! Αγόρασα τα βρακόπανα και βάζω αυτά μέσα στην ημέρα κι έτσι δεν αγχώνομαι και δνε τα αγχώνω. Αρκετά ακούν με το φαί... :evil::evil:

Τζεμ, αν δεν έχει επιτυχία δεν ακούγεται τίποτα.

Πάντως να σας πω: εκεί που είχαν μια μανία να τρέχουν όλη την ώρα στην τουαλέτα κι εγώ να τους κυνηγάω, τώρα βλέπω τους κόπηκε η φόρα. Αν το'ξερα, θα τους είχα βάλει νωρίτερα μόνο και μόνο για να μπορώ να πάω ΕΓΩ τουαλέτα με την ησυχία μου!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά πως την αντέχεται τη μερέντα.

Οκ για εμένα καλή είναι στην αναβροχιά (σαν την γκίνες που ρουφάω καλή ώρα, ενώ το ζώον έχω χυμό ανανά για βότκα κ το ξέχασα!)

Αλλλά δεν σας λιγώνει??? Καίει ο λαιμός μου όποτε τρώω!!!!

ΥΓ: γιατί είναι στο πατρικό? Τιμωρία???

ψοφάω για αυτό το κάψιμο!

Λαέρτα μη μου πεις ΄'οτι έτρωγες την καινούρια?

(εμένα είπαμε δε με πολυενθουσίασε). Παραμένω φαν της παλιάς!

Τζεμ...ελπίζω να κοιμάσαι:tongue:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

εγώ εγώ

έχω ένα μπουκαλάκι για τα ρούχα είπαμε.

θα το μοιραστούμε ως ότου στείλουν οι θα λασσινές.

Εν τω μεταξύ, μόλις αρχίσει ο ρίβις τα ψαροντούφεκα θα σου φέρνω φρέσκο!

μη μου ανησυχείς.

Τα ρούχα λέω να μην τα πλύνω με θα λασσινό νερό. οκ?

Πετσάτες εσώρουχα λαδόπανα σεντόνια κλπο έκανα μια βουτιά στη θά λασσα.

(γιατί θα λασσινό???)

Τα ρούχα τους δεν έβαλα θά λασσα. δεν είχαν λερωθεί ευτυχώς!

έφυγα!

καληνύυυυυυκτα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ρε παιδιά πως την αντέχεται τη μερέντα.

Οκ για εμένα καλή είναι στην αναβροχιά (σαν την γκίνες που ρουφάω καλή ώρα, ενώ το ζώον έχω χυμό ανανά για βότκα κ το ξέχασα!)

Αλλλά δεν σας λιγώνει??? Καίει ο λαιμός μου όποτε τρώω!!!!

ΥΓ: γιατί είναι στο πατρικό? Τιμωρία???

Κι εγώ δεν είχα καμιά ιδιαίτερη μανία παλιότερα. Προτιμώ 2 κιντερ μπουένο για παράδειγμα. Αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω: έχω φάει φλας και θέλω κάθε βράδυ εδώ και 10 μέρες!!! Αίσχος!!!! Τώρα τις μέτρησα και ντρέπομαι για λογαριασμό μου!!!

Υ.Γ. Θα πάει στο Δήμο να ανοίξει μερίδα για να μπορούμε να βγάλουμε πιστ. οικ. κατάστασης

120247mcv711uxx1.gif

ψοφάω για αυτό το κάψιμο!

Λαέρτα μη μου πεις ΄'οτι έτρωγες την καινούρια?

(εμένα είπαμε δε με πολυενθουσίασε). Παραμένω φαν της παλιάς!

Τζεμ...ελπίζω να κοιμάσαι:tongue:

Κι εκεί που καίει και θες νερό, βουτάς ξανά το κουτάλι και τραβάς άλλη μια τζούρα, έτσι για να σου φύγει προσωρινά και να επιστρέψει δριμύτερο!!!

Μου άρεσε και η καινούρια που αν δεν είχε πει η Σεβουσκα, θα ήμουν ακόμα μακάρια εν αγνοία μου!!! Αλλά έτσι είμαι εγώ, παρασύρομαι εύκολα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια λέω να την "κάνω".

Δεν ξέρω αν θα κοιμηθώ ακόμα..κι ο ρίβις ακόμα εκτός..

αλλά πάω να ισιώσω.

ωραίο παρεάκι και σήμερα!

Σε αυτό το σημείο απλά να πώ,

ότι νιώθω πάρα πολύ τυχερή κι ευλογημένη που έχω τα παιδάκια μου και τα κατάφερα και τα κατάφεραν κι αυτά!

Φιλάκια πολλά!

συγκινήθηκα λίγο..μάλλον αδιαθετώ.. ?! ?:rolleyes:

τσίου!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Τι γράψατε δυο μέρες τώρα καλέ, διαβάζω τόση ώρα και τα χω μπερδέψει όλα στο μυαλό μου.

Εμέις εγερτήριο στις 5 και οι δυο -ταυτόχρονα- για γάλα. Τώρα ξανακοιμήθηκαν αλλά εγώ σηκώθηκα, πάει ο ύπνος. Φοβάμαι μην μου αρρωστήσουν γαμώτο μου, ο πατέρας τους είναι κρυωμένος με πυρετό και καπάκι είχα χτες 4 παιδιά που έλειπαν από την τάξη λόγω γαστρεντερίτιδας και ένα ακόμη έφυγε γιατί έκανε εμετό 2 φορές μέσα σε ένα μισαωρο. Οπότε τρέμω μην κολλήσω κι εγώ.

Λοιπόν, σχολιάζω ανακατεμένα κι όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Πιπίλα εμένα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πήρανε. Μόνο ο Μιλτος κανα δίμηνο έτσι για πλάκα, τώρα τις έχουμε τις παλιές τις πιπίλες για παιχνίδι. Τα κοιτάω τώρα που με παιδεύουν για να κοιμηθούν και που τα βασανίζουν τα δόντια και εύχομαι να την ήθελαν την ακατανόμαστη, μπας και ηρεμούσαν. Φταίω κι εγώ. Άργησα να τους τη δώσω, στους 2-3 μήνες. Περίμενα μπας και πιάσουν τα άτιμα στήθος έστω και λίγο, αλλά αυτά είχαν βολευτεί στο μπουκάλι κι εγώ ήμουν αγκαλιά με το θήλαστρο κάθε 3 ώρες για 5 1/2 μηνες μέχρι που δεν άντεξα άλλο. Τα 'χετε περάσει και τα ξέρετε.

Καθισματάκια εμείς αλλάξαμε μετά το χρόνο και πήραμε από το σουδηικό σάιτ www.carseat.se τα Btitax Two way Elite που κοιτάνε ανάποδα μέχρι τα 25 κιλά αλλά μπορείς να τα γυρίσεις και μπροστά αν το παιδί δεν αντέχει άλλο. Σκάσαμε 350 ευρώ έκαστο αλλά ήταν δώρο από την γιαγιά τους στην Αμερική. Όλες οι έρευνες λένε οτί είναι πολύ πιο προστατευμένα τα παιδιά όσο περισσότερο κάθονται ανάποδα και αφού μας δώσανε τα χρήματα... πανάκριβα όμως, και δεν βρίσκεις στην Ελλάδα.

Το φαγητό είναι πονεμένη ιστορία. Ο Άλεξ τα φρούτα τα τρώει σε κομμάτια εδώ και 2 μηνες, τα αλεσμένα ούτε να τα δει, ενώ ο Μίλτος αν του δώσεις κομμάτι το φτύνει κατευθείαν και ράβει το στόμα του. Οπότε φρουτόκρεμα σε δύο φάσεις, κόβουμε τα μισά φρούτα κομμάτια του μικρού -και άλλα τα τρώει, άλλα τα εκσφενδονιζει μακριά ανάλογα με τις ορέξεις του- και αλέθουμε τα υπολοιπα για τον μεγάλο. Το μεσημεριανό έχω σχεδόν σταματήσει να το αλέθω. Ο Αλέξανδρος τρώει σε ικανοποιητική ποσότητα μόνος του με τα χέρια, τρώει πρώτα τα καρότα, μετά τις πατάτες, τον αρακά... μόνο το κρέας δεν το πολυαρέσει και του το χώνουμε εμείς στο στόμα ενδιάμεσα όποτε προλαβαίνουμε. Ο Μίλτος δεν ενδιαφέρεται να τα πιάσει μόνος του να τα βάλει στο στομα αλλά συνήθως τρώει σιγά σιγά ό,τι του βάζουμε με το πηρούνι. Καθε δυο τρεις μέρες όμως τον πιάνει μια μίρλα και τα φτύνει όλα. Θέλει πολλη υπομονή, ο άντρας μου καμιά φορά τα φτύνει και του τα πατάει με το πηρούνι να λιώσουν μπας και φαει λίγο παραπάνω. Που θα πάει, θα μάθει κι αυτός. Φαίνεται οτι θα περάσουν αρκετοι μήνες ακόμα, είναι πιο δύσκολος στο φαγητό, δεν δοκιμάζει εύκολα νέα πράγματα.

Αλλά όλο αυτό παίρνει πολλή ώρα, πάρα πολλή. Και γινόμαστε απίστευτα χάλια, και εμεις και τα παιδιά και το πάτωμα. Πηρούνι/κουτάλι μόνα τους το βλέπουν παιχνίδι, ό,τι τρώνε μόνα τους τα τρώνε με τα χέρια, και μετά τα τρίβουν τα χέρια σε μάτια και μαλλιά και γίνονται αγνωριστοι. Ασε το τι πετάνε κάτω επίτηδες, αν το πέταγμα φαγητού ήταν Ολυμπιακό άθλημα θα έπαιρναν και οι δυο μετάλλιο. :evil:

Λαέρτα, γιογιό από τώρα; Αξια, άξια! Εγώ δεν το τολμάω αν και το κόστος από τις πάνες τσούζει. Θα περιμένω το καλοκαίρι. Αλλες φορές τους καταλαβαίνω πότε είναι να τα κάνουν, άλλες όχι, δεν έχουν στάνταρ ώρες. Ο Αλεξ λέει κάκα αλλά το λέει πότε πριν και πότε μετά το συμβάν, δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη. Ο Άλεξ γενικά λέει αρκετά: μαμά, μπάμπά, γάτα (κάτα τη λέει, μπερδεύει τα ελληνικά με τα αγλλικά γιατι τα μεγαλώνουμε δίγλωσσα τα παιδια τρομάρα μας), μαμ, μπα (μπάλα) και μπα (μπουκάλι/γάλα;) και κάτι άλλα μπερδεμένα που δεν είμαι σίγουρη οτι τα καταλαβαίνω ακόμα. Μας είπε και Βλάκα μια μέρα αλλά μάλλον κατά λαθος. :P Ο Μίλτος λέει νταντα (μπαμπά στα αγγλικά, είναι μπαμπάκιας το καμάρι μου) μαμα μερικές φορές, μαμ... αυτά. Είναι λίγο πιο πίσω.

Πήγαμε κάναμε το mmr χτες και ο Θεός βοηθός. Να περιμένουμε λίγο πυρετό σε μια βδομάδα μας είπε. Μας έγραψε και το επόμενο, της ανεμοβλογιάς. Τα βρήκε 80 πόντους και 11.800 και 10.300 βάρος, φαγανά τα αγόρια μου, άντε να πείσεις τον κόσμο ότι είναι πρόωρα μετά. Για αυτό μου έχει κοπεί η μέση, ιδίως όταν τα σηκώνω και τα δυο μαζί.

Φρόσω, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου σήμερα και περαστικά στο Χριστόφορο. Όσο για το παντεσπάνι να το ξερεις, όσοι έχουμε γάτες δεν μπορούμε να αφήνουμε χαλαρά το φαγητό στον πάγκο της κουζίνας πια. Τα ξέρω, τρεις γάτες έχουμε. Τα πάντα τρώνε οι άτιμες εκτός από τα φαγιά που πετάνε τα παιδιά στο πάτωμα. :-P

Έγραψα πολλά και θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα αλλά τα υπολοιπα τα ξέχασα. Πάω να πάρω λίγο καφέ ακόμα και να χαζέψω διάφορα στο Facebook και να γράψω και σε μια φίλη Καναδέζα μαμά διδύμων. Μιλάμε, να μη μου δώσει κανένας συγγενής και γνωστός εδώ στο Ελλάδα ρούχα για τα μωρά και να μου στείλει αυτή με το καράβι 4 μεγάλες κούτες μωρουδιακά, που τα αγόρια της είναι τώρα 8 χρονών, τέτοια φίλη. Σας χαιρετώ και σας καλημερίζω, καλό κουράγιο να χουμε όλες.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημερα!

ευτυχως ειχα κοιμηθει χτες με τη μερεντοσυζητηση σας!!!

Λαερτα συμφωνω για το υπεροχο καψιμο που μολις τελειωσει θελεις κι αλλο;) Αλλά απο πολλους μη-γλυκατζηδες εχω ακουσει οτι τους ενοχλει το "καψιμο" Κντερ μπουενο εννοειται δυο-δυο:tongue:

Τους ετοιμαζω και λεω να παω gym.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέραααα.....

Πως την παλεύετε ρε κορίτσια τα βράδυα και αντέχετε στον υπολογιστή???? Πόσα γράψατεε??? τί να πρωτοθυμηθώ....

Συνονόματη... ξέρεις κάτι για τους καρκίνους (μπαμπάς μας) και τους κριούς??? (moi and the boys!)

Όποιος θέλει θαλασσινό νερό από τις Αθηναίες... Τζίνι...αύριο έρχομαι Αθήνα για ΣΚ. Ας μου πει... (θα περάσω λογικά από τα ΒΠ...Βόρεια προάστια λέμεεεεε....... μη μου αρχίσετε πάλι τις μαντεψιές....).

Παπίτσα... θέλω να μάθω αντίδραση για το 4μηνο.... ;)

Εμείς ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί καν να βγάλουμε τις πάνες... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ...ούτε θα το σκεφτώ πριν από το επόμενο καλοκαίρι...

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με τους μαρκαδόρους και τις πλαστελίνες. Όσες έχετε ήδη μαρκαδόρους... ότι να'ναι ή έχετε κάποιους ειδικούς? Να πάρω αυτούς που γράφουν μόνο στο χαρτί??????????????

Θυμάστε που εχθές είχα 8 ασιδέρωτα πλυντήρια????? τώρα έγιναν 6 1/2!!!! :tongue: Κάθισα εχθές να σιδερώσω .... λέει... Μου έχει φέρει η πεθερά μου μια πρέσσα ατμού Σινγκερ steam 2500 την οποία είχε πολλά χρόνια και δεν την χρησιμοποιούσε... Προσπάθησα λοιπόν και 'γω μπας και καταφέρω κάτι... γιατί λόγω παλαιότητας, έχει χαθεί και το βιβλίο με τις οδηγίες... Όμως... ρε μανούλες μου... ούτε καπνούς είδα, ούτε ατμούς είδα, ούτε φωτίες είδα (λέμε τώρα)... τίποτις!!!! Μόνο κάτι αχνά έβγαιναν όταν είχα την πρέσσα σε μια κλίση περίπου 45μοιρών... και αυτό, μόλις κατέβαζα και άλλο το πάνω μέρος, σταμάταγε...

Έτσι πρέπει να κάνει????? καμιά με πρέσσα ξέρει να μου δώσει τα φώτα της (σε πμ... για να μην ζαλίζουμε τις ήδη ζαλισμένες διδυμομανούλες με τις δικές μου ανησυχίες)??? Βασικά, χρειάζομαι γενικά οδηγίες... πχ... πως σιδερώνονται τα σεντόνια??? διπλωμένα??? και πως χωράνε ρε γμτ??? Πήγα να σιδερώσω ένα μικρό σεντόνι των παιδιών και κάηκα στο χέρι μαζεύοντάς το πίσω πίσω :evil:!!!!! και τα εσώρουχα???? τα δικά μας δηλαδή που μια ευαισθησία την έχουν..... Τί είναι αυτό που την κάνει υγιεινή για τα παιδιά??? ο ατμός???

Help,

I need somebody

help,

not just anybody....

- για τα υπόλοιπα πλυντήρια πάντως, υπέκυψα και φώναξα γυναίκα σήμερα -. Τι να κάνω ρε κορίτσια??? ντρέπομαι που το λέω όμως δεν έμαθα ποτέ να σιδερώνω (μη με ρωτήσετε γιατί... η απάντηση είναι downιάρικη) και επειδή δεν ξέρω, κάνω ότι μου κατέβει στο κεφάλι, το αποτέλεσμα είναι απαίσιο (μπορεί να σιδερώνω μια μπλούζα ένα εικοσάλεπτο και αυτή να είναι σαν να μην έχει περάσει σίδερο από πάνω της ποτέ) και έτσι... δε μου αρέσει... ΤΕΛΟΣ!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

καλημερα... τι μου κανετε; εγω στο δρομο για δουλεια ειμαι, ευτυχως παρασκευη σημερα!! δεν την παλευω αλλο.

εμεις πηραμε της recaro καθισματακια οταν ημασταν κοντα 11 μηνων. τα αγορασαμε απο το amazon αγγλιας και ενω κοστιζαν στην ελλαδα σχεδον 300 και ευρω τα πηραμε 180... τα συγκεκριμενα ειναι για εως 7 ετων. ειναι παρα πολυ ανετα και βολικα για ταξιδια. μακαρι να το ηξερα οταν αγορασαμε τα πρωτα τους που τα χρυσοπληρωσαμε.

για τη στρατα εγω ειμαι υπερ. θελει πολυ προσοχη μην χτυπησουν αλλα ειδικα τον μικρο μου τον βοηθησε παρα πολυ. ασε τη χαρα που εκαναν αφου αισθανονταν ανεξαρτητα. πηραμε της chicco που εχει 3 ρυθμισεις υψους και δεν πατουσαν με τις μυτες αλλα καλα ολη την πατουσα. τωρα βεβαια που ψιλοπερπαταμε θα τις πουλησω μαλλον.

καλα το τι εχουμε παρει με τρελη διαφορα τιμης απο το amazon τι να σας πω. μεχρι κ σκουπα πηρα που μου ηρθε μαλιστα προχθες. τελεια. α και ειναι με δωρεαν αποστολη. σας ειπα που πηραμε και πανες; στοκαραμε για αρκετους μηνες. επισης με μεγαλη διαφορα τιμης!

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα......

Σας διαβασα σε 3 φασεις σημερα μαζι με την φασινα κ τα μωρα.....

Τζινιω τα καθισματακια απο 9 κιλα θελουν τις δικες του ζωνες,οχι του αυτοκινητου.....απο 15+ κιλα βαζεις του αυτοκινητου κ αφαιρεις αυτες που εχει το καθισμα!!!!!

Λαερτα κ εγω ελεγα να παρω αυτο το γιογιο της fp αλλα οχι απο τωρα,δεν λενε κακα κ ενταξει τον μικρο τον καταλαβαινεις απο το σφιξιμο!

Τον μεγαλο με τπτ,σε παιρνει μονο η μποχα!!!:tongue:

Η νεα μερεντα ειναι σαν λιωμενη σοκολατα με τα τραγανα μεσα....παλι φαν της παλιας ειμαι!!!!!!!

Παπιτσα εγω με την στρατα ειδα διαφορα στα παιδια....ειδικα στο μικρο που δεν στηριζοταν με τπτ στα ποδια του!!!

Ο μεγαλος την ειδε για παιχνιδι κ μονο χοροπηδαγε.....τελικα σε ολα πρωτο το μικρο τα κανει,σηκωμα,μπουσουλημα,βηματακια,ομιλια!!!!!!!

Αλλα με τα βηματακια εχουμε θεμα,μπορει να γυρισει ολο το δωματιο μονος του αλλα να κανει κ 5-6 να πεφτει κατω,να βαζει το κεφαλι στο πατωμα κ κλαμα........αυτο το κανει ολο το απογευμα που κουραζεται!!!

Ο μεγαλος κανει το μισο δωματιο αλλα πιο σταθερα.....

Δεν εχω τολμησει να τα αφηνω ελευθερα στο σπιτι ακομα.....θα στρωσω κ μετα!

Ελιζα εαν δεν το θες το σιδερωμα,μην το κανεις!!!!!!!αστο....:tongue:

Εμενα μου αρεσει πολυ κ δεν μπορω να εχω ασιδερωτα.....μονο καλτσες δεν σιδερωνω πια,στην αρχη εκανα κ αυτες των μικρων.....

Αυτα θυμαμαι.......

Οπως λεει κ η φιλτατη Joy,που θα παμε για μασα;;;;;;;;;:rolleyes:

ειμαι μες στα νευρα...παλι δεν πηγα γυμν. Η μαμα ειχε "δουλειες". Την Τεταρτη ξεχασε την ωρα και πηγε για μπανιο θαλασσα, σημερα ειχε κατεβει κεντρο για εξετασεις και αργησε:evil: Δεν ξερω αν ειμαι τοσο θυμωμενη ή στεναχωρημενη.... 1 ωρα θελω γμτ και αυτο πρεπει να γινει ολοκληρη επιχειρηση σκουπα για να το καταφερουμε (οκ, θελω και δυο απογευματα/εβδομαδα για δουλεια ομως οχι για μενα...:rolleyes:) σκ@τ@ Να σημειωσω οτι η μαμα ειναι συνταξιουχος, χηρα, 55 χρονων και πολύ μοντερνα. Αλλά οπου κοσμικο event και χομπι εκει....εμενα δε με σκεφτεται καθολου????????? Δεν της εχω ζητησει ποτε τιποτα, γτ ημουν παντα πολύ ανεξαρτητη, αλλά τωρα πραγματικα την εκλιπαρω για βοηθεια. Της λεω "σε παρακαλω, αν μπορεις ελα!, θα φρικαρω μονη μου δεν μπορω....", να ελεγα οτι δεν μπορουσε....οκ. Αλλά φταιω εγω που της ελεγα οτι εγω θελω να μεγαλωσω τα παιδια η ιδια και οχι η γιαγια, οπως εγινε σε μας.... Παρτα τωρα! Και μου κανει και κηρυγμα π.χ οτι δεν πειραζει, να παω για περπατημα αντ αυτου, ή να τα αφησω στην πεθερα μου και τα δυο μεχρι να ερθει, και οτι πρεπει να μαθω οτι δε θα εχω ησυχια ποτε κτλ κτλ.

Βγαινω γτ θα πω κι αλλά και δε θελω... sorry, αλλά καπου ηθελα να τα πω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...