Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

με πριζώνεις το ξέρεις?

να τι θα κάνω.. μέχρι να πάω δουλειά λοιπόν..

:tongue::tongue::tongue:

θα πέσει πολύ γέλιο...

θα το πάρω στο χαβαλέ και θα τα βάζω σε γιογιο. θα πάω να πάρω από μοδερκαρε που είχα και έχω δηλ. ακόμα τη λίστα.

να τα βάζω κι εγώ έτσι?

χαχα, θα τα τρελάνω τα παπιά, μαμώ την προωρότητά μου μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μα μου δίνουν το ερεθισμα λέμε..

γιατί να μην το εκμεταλευτώ η γυνή?

δύσκολοι καιροί για πάνες...

Εμείς έχουμε ένα που τραγουδάει και λέει κάθε φορά: "μπραβο, μπράβο, τα κατάφερες!!! Χαρτι τουαλέτας λαλαλαλα!!!" Πολύ γελιο!! Πιο πολύ αυτό περιμένω παρά την ίδια την πράξη! Εδώ μιλάμε για κάψιμο!!!! Χαχαχαχα!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

παπιτσα εγω θα σου ελεγα να μην τα βαλεις σε στρατα.Δεν υπαρχει κανενας λογος και το μονο που θα γινει ειναι να παρουν λαθος θεση(λανθασμενη κλιση) και θα περπατανε και στις μυτες.Δεν τα εβαλα καθολου,επισης δεν τους αφησα καθολου να μπουσουλησουν,οταν πηγαιναν να το κανουν τους σηκωνα και τους εβαζα μεσα στο παρκο.Για το λογο αυτο μια "φιλη" με ειπε Μερκελ(ημουν λεει αυταρχικη) αλλα εμενα ετσι ο ενας περπατησε 10,5 και ο αλλος 13 ενω εκεινης 17 μηνων και τιποτα.

λαερτα για τους διδυμους ξερεις κατι??

βρε λετε να βγαλω απο την αποθηκη το γιογιο που μας εκαναν δωρο??με βαλατε σε σκεψεις..

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Να πω κάτι για το θαλασσινό νερό: την ίδια δουλειά δεν κάνει το σινομαρίν ή πως το λένε τέλος πάντων??

όσον αφορά το γιογιο, η μάνα μου είναι κάθετη: το παιδί μπορεί να μάθει αν κάθεται. Δηλαδή από 7-8 μηνών αν έχεις όρεξη να τα μάθεις. Οκ, εγώ δεν είχα...

Έχει πολλή παραπάνω πίεση κ δεν το θέλουν!

Ούτε καν η Σύλια!

Σοβαρά τώρα λες να το ξεκινήσω ?

Το κρύο σκέφτομαι. Κ βασικα θα πρέπει να κλειστούμε μέσα καμιά βδομάδα σίγουρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Εμείς έχουμε ένα που τραγουδάει και λέει κάθε φορά: "μπραβο, μπράβο, τα κατάφερες!!! Χαρτι τουαλέτας λαλαλαλα!!!" Πολύ γελιο!! Πιο πολύ αυτό περιμένω παρά την ίδια την πράξη! Εδώ μιλάμε για κάψιμο!!!! Χαχαχαχα!

χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!11

γελασα δυνατα!

αχ να'σαι καλά!!!!!!!

πολύ γελάω λέμε ακόμα!!!!!!!!!!!!

θα τα ξυπνήσωωωω!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

παπιτσα εγω θα σου ελεγα να μην τα βαλεις σε στρατα.Δεν υπαρχει κανενας λογος και το μονο που θα γινει ειναι να παρουν λαθος θεση(λανθασμενη κλιση) και θα περπατανε και στις μυτες.Δεν τα εβαλα καθολου,επισης δεν τους αφησα καθολου να μπουσουλησουν,οταν πηγαιναν να το κανουν τους σηκωνα και τους εβαζα μεσα στο παρκο.Για το λογο αυτο μια "φιλη" με ειπε Μερκελ(ημουν λεει αυταρχικη) αλλα εμενα ετσι ο ενας περπατησε 10,5 και ο αλλος 13 ενω εκεινης 17 μηνων και τιποτα.

βρε λετε να βγαλω απο την αποθηκη το γιογιο που μας εκαναν δωρο??με βαλατε σε σκεψεις..

Αυτό με το περπάτημα στις μύτες μή το λές.

Κυρίως για τα ισχύα κ τη λεκάνη λένε διάφορα.

Εμένα με ρωτάνε για τα κορίτσια: μπαλέτο τα πάς???

Κ δεν έχουν μπεί στράτα ούτε για πλάκα.

Άσε τα ατυχήματα. Μη σας θυμίσω αυτό του μικρού ανηψιού μου.

Τζεμ κατάλαβες ε? την γνωστή αρχιτεκτονική που έχετε με τα δυόροφα στην περιοχή σας κ την απότομη σκάλα?

Εκεί σκάλωσε ο ανηψιός μου, που είχε άγιο κ δεν βγήκε στο δρόμο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Έχει πολλή παραπάνω πίεση κ δεν το θέλουν!

Ούτε καν η Σύλια!

Σοβαρά τώρα λες να το ξεκινήσω ?

Το κρύο σκέφτομαι. Κ βασικα θα πρέπει να κλειστούμε μέσα καμιά βδομάδα σίγουρα!

Με σύρριγγα το δίνεις? λεγε μαρή με το τσιγκέλι ένα ένα...15 ποστς!

τώρα που έχουμε και θαλασσοπαροχή!

Κορίτσια βάλτε κι εμένα μέσα, να μοιραστώ τα μεταφορικά με τη φίλη τζίνι διοτι γαρ γειτόνισες.

Ξεκίνα λέμε!

Δε σου είπε η Λαέρτα κάτι για τον Κρόνο πριν???????

αλίμονό σου κακομοίρα μου!!!!!!!

μπου μπου!!!!

νακι "προχώ" το σκεπτικό σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θαυμάζω διαφορετικό τρόπο σκέψης λέμε, που ούτε καν μου είχε περάσει από το μυαλό!

Κάτι ξέρω εγώ που σας ρωτάω τελικά! ;)

Βγάλτο βγάλτο λέμε!

Να χεθτουμε όλες μαζί παρέα!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!11

γελασα δυνατα!

αχ να'σαι καλά!!!!!!!

πολύ γελάω λέμε ακόμα!!!!!!!!!!!!

θα τα ξυπνήσωωωω!

Τραγουδιάρα χέστρα τη λέω εγώ αυτή.

Κάποιες φίλες που πήραν της φίσερ δεν έιδαν προκοπή. Το πήραν για παιχνίδι τα παιδιά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

αχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!! Ειπα να βγω και ειδα αυτο!!! τελειο λεμε!! Και φαντασου απορια που θα εχουν τα μωρα αν δεν κανουν τιποτα, κι αυτο αρχισει τα συγχαρίκια!!

νακι για τους διδυμους ειπε σπιτι κουραση η καθημερινοτητα....για μενα το πιανω το νοημα, για σενα δεν ξερω...

τζινι πολύ ιδρωτα εριξα... παλι καλά!

Παιδιά, έχω γεμήσει σπυριά από τόση μερέντα που έχω τσακίσει. Ντρέπομαι να βγω. Λύσσαξα μετά τη βάφτιση... Ήμουν και πεσμένη και καλοσυνήθισα...

μη λες τετοια βραδιατικα!!! Παντως αν κρατηθηκες πολλες μερες λογικο να ηθελες μετα να κανεις παρασπονδια. Μην το σκεφτεσαι και συνεχισε κανονικα!

Τωρα καληνυχτιζω αληθεια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

αυτο εχουμε και εμεις.τελειο!

αν παρω αποφαση οτι εκτος απο τα μπισκοτα ,ψωμια κλπ θα σφουγγαριζω και τσισα καθε μερα θα το βγαλω!

αντε εφυγα,για λιγο μπηκα και πηγε 1 και....

καληνυχτα!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Το ίδιο έκανε κ η γνωστή κουμπάρα (όχι για να μην μπουσουλίσει, αλλά για να μην της κάνω κ@λο το σπίτι κ για να έχει το κεφάλι της ήσυχο από πιθανά ατυχήματα) ε! ο νεκτάριος περπάτησε κοντά στα 1μιση.

Με σύριγγα ρε, εννοείται.

Απλά δεν έχω άλλο θαλασσινό νερό γμτ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ποιο ειναι αυτο που τραγουδαει??????????

εγώ για να τα τρομάζω (για να κατουράνε) μπορεί να βάζω και πάολα..:tongue::tongue:

Paulo Coelho

Λοιπόν, παιδιά, να σας πω για το περπάτημα και το μπουσούλημα. Να πώ αρχικά ότι εγώ την καραγούσταρα τη στράτα (κι ας μην καραγούσταρε η παιδίατρος) και έβρισκα την ησυχία μου για λίγο αλλά ήταν και πολύ μικρότερα από τα δικά σου, Ντακ. Όταν πήραν το κολάι στο μπουσούλημα, δεν την ήθελαν πια.

Τώρα, γενικώς λένε ότι είναι καλό να μπουσουλάνε. Δυναμώνουν οι μύες, αποκτούν καλύτερο προσανατολισμό και συντονίζουν γρηγορότερα τις κινήσεις τους. Τα μωρά μαθαίνουν να περπατάνε από 9 μηνών και μέχρι και 18 μηνών δεν θεωρείται πρόβλημα αρκεί να θέλουν να σηκώνονται όρθιοι και να πηγαίνουν έστω χεράκι-χεράκι.

Οι Δίδυμοι περνάνε φάση εξάρτησης και δεν νιώθουν ελεύθεροι αυτή την περίοδο. Αυτό ξέρω.

Σήμερα κρατάω βάρδια μόνη μου, ο δικός μου πήγε στο πατρικό...

120247mcv711uxx1.gif

Το ίδιο έκανε κ η γνωστή κουμπάρα (όχι για να μην μπουσουλίσει, αλλά για να μην της κάνω κ@λο το σπίτι κ για να έχει το κεφάλι της ήσυχο από πιθανά ατυχήματα) ε! ο νεκτάριος περπάτησε κοντά στα 1μιση.

Με σύριγγα ρε, εννοείται.

Απλά δεν έχω άλλο θαλασσινό νερό γμτ!

εγώ εγώ

έχω ένα μπουκαλάκι για τα ρούχα είπαμε.

θα το μοιραστούμε ως ότου στείλουν οι θα λασσινές.

Εν τω μεταξύ, μόλις αρχίσει ο ρίβις τα ψαροντούφεκα θα σου φέρνω φρέσκο!

μη μου ανησυχείς.

Τα ρούχα λέω να μην τα πλύνω με θα λασσινό νερό. οκ?

Paulo Coelho

Ρε παιδιά πως την αντέχεται τη μερέντα.

Οκ για εμένα καλή είναι στην αναβροχιά (σαν την γκίνες που ρουφάω καλή ώρα, ενώ το ζώον έχω χυμό ανανά για βότκα κ το ξέχασα!)

Αλλλά δεν σας λιγώνει??? Καίει ο λαιμός μου όποτε τρώω!!!!

ΥΓ: γιατί είναι στο πατρικό? Τιμωρία???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...