Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν ξέρω να σε ειπώ για τις ζώνες. είπαμε είμι πίσω εγώ για σένα !

για το κάθισμα θα το κοιτάξω και θα σου πω.

τώρα κιόλας θα ξεκινήσω να ψάχνω. άνοιξα μια μπύρα και τρώω αλμυρά...(μαλώστε με..)λείπει ο ρίβις σε έξοδο και περιμένω να γυρίσει..

σχετικά με ποτυ τρεινινγκ που λέτε τώρα

πιστεύω..αν κρίνω από τα δικά μου, π[ως ακόμα κι αν τα παιδιά δε μιλάνε καλά, ή ακόμα και ελάχιστα, μπορείς να καταλάβεις πότε θέλουν κακά τους τουλάχιστον, αν όχι τσίσα για να μη φανώ υπερβολική.

Εγώ τώρα τουλάχιστον το καταλαβαίνω πότε πάνε να κάνουν. Και πολλές φορές μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω να τους βγάλω την πάνα κι έτσι..δηλ. να το εκμεταλευτώ..αλλά μετά λέω άσε..τι μ@κακίες σκέφτεσαι? ασε τα μωράκια στην ησυχία τους..

ΥΓ. Τζίνι..δεν κατάλαβα. τί θα κάνω το θαλασσινό νερό? δεν υποτίθεται ότι θα πρέπει να "προσομοιάσω" τύπου βουτιά ένα πράμα?

Όπως βάζεις τον ορό, θα βάλεις το θαλασσινό νερό.

Κ εμένα η Σύλια δεν μίλαγε καλά όταν την εβαλα γιογιό καλέ!

Θέλω να πώ δηλ. οτι δεν είναι απαραίτητο να μιλάει το παιδί καθαρά.

Της κουμπάρας μου της γνωστής άγνωστης δηλ. έκλεισε τα 4 τον ιούλιο κ μόλις πριν ένα μήνα έκοψε τα κακά στην πάνα, ενώ τα τσίτσα τα έκανε στην τουαλέτα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΥΓ: ρε παιδιά, καινούργιο από έξω μέσω νετ δηλ. πόσο έχεί???

Για καντε μια έρευνα εσείς που έχετε λογαριασμούς κ ξέρετε από αυτά κ πέστε μου πλιζ.

young sport ξαναλέω, μη μπερδευτούμε.

179 ευρώ το βρίσκω χωρίς μεταφορικά βέβαια. Με μια πρόχειρη ματιά εννοείται...

120247mcv711uxx1.gif

μία πρόχειρη ματιά που έριξα

ελλάντα 265? δωρεαν μεταφορικα

εξω 149 λίρες αγγλίας (κάνε εσύ την ισοτιμία, βαριεμαι ..)

έχω πράμα πολύ για σένα..με όγκο..

ετοιμάσου...

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Όπως βάζεις τον ορό, θα βάλεις το θαλασσινό νερό.

Κ εμένα η Σύλια δεν μίλαγε καλά όταν την εβαλα γιογιό καλέ!

Θέλω να πώ δηλ. οτι δεν είναι απαραίτητο να μιλάει το παιδί καθαρά.

Της κουμπάρας μου της γνωστής άγνωστης δηλ. έκλεισε τα 4 τον ιούλιο κ μόλις πριν ένα μήνα έκοψε τα κακά στην πάνα, ενώ τα τσίτσα τα έκανε στην τουαλέτα.

Να πω κάτι για το θαλασσινό νερό: την ίδια δουλειά δεν κάνει το σινομαρίν ή πως το λένε τέλος πάντων??

όσον αφορά το γιογιο, η μάνα μου είναι κάθετη: το παιδί μπορεί να μάθει αν κάθεται. Δηλαδή από 7-8 μηνών αν έχεις όρεξη να τα μάθεις. Οκ, εγώ δεν είχα...

120247mcv711uxx1.gif

Κ επανηλθα μετα το απλωμα!

τζινι εγω δεν το κατεχω με το νετ, αλλά ουτε και με τα καθισματα. Ξερω μονο οτι σε αυτα τα 0-9 που εχουμε (chicco & perego) κανουμε ψιλοαμαν να τα βαλουμε, ειδικα στο 2ο παρολο που ειναι καλυτερης ποιοτητας. θελω ενα ανετο ρε παιδι μου!!

Για τη ζωνη που λες, νομιζω ολα με τη ζωνη του αυτοκινητου δενονται, εκτος αν εχει βαση izofix...Μπορει να κανω κ λαθος, δωστε φωτα οι παλιοτερες pls. κι εγω προσφερω θαλασσινο νερο btw...

ασε σου λεω πολύ κουλ ο τυπος! Ειχαμε κ μια που καθοταν με το κεφαλι κατω:shock: κ μας ενθαρρυνε να το κανουμε κι εμεις οι αρχαριες...οκ φυσικα βοηθουσε ο χριστιανος αλλα δεν του καθησα!! δεν ηθελα με τιποτα! Ενιωθα πολύ χοντρη για τετοια!!:rolleyes: Τωρα τι σοι εκγυμνασης κανεις ετσι δεν ξερω..και δεν εχω και χρονο να το ψαξω. Μαλλον θα πηγαινω οποτε χανω το αλλο μαθημα με τα κλασσικα ψιλοαερομπικα...

παπιτσα τρως κιολας κι εδω μιλαμε για γυμναστικη:tongue:

Ψαξε και αυτο που σου λεω για τα σουηδικα... www.carseat.se νομιζω....

πρεπει να παω για υπνο...εχω υπερενταση ομως γμτ. τι κακο κι αυτο!

Σας καληνυχτιζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ποσα γραψατε??????????????

ευχαριστω για το θεα,το εκτιμω!!

για τα καρεκλακια εγω τα ειχα αναποδα μεχρι που χρονισαν μετα τα γυρισα κανονικα.Τα ιδια καρεκλακια ομως,ειχα παρει της μπριταξ με εξτρα ανακληση και τα ειχαμε απο νεογεννητα,τωρα τα εχω χωρις ανακληση και εβγαλα και το ενα μαξιλαρι και ειναι μια χαρα.Καλη αγορα αποδειχθηκαν.Κανουν για τουλαχιστον 1,5 χρονο ακομα.

λαερτα κοψατε τα αλεσμενα???μπραβο σας!!τρωνε ικανοποιητικη ποσοτητα με πιρουνι?εμεις ακομα δεν μασαμε αλλα βεβαια δεν το επιμενω κι εγω πολυ γιατι θα θελουμε κανα 2ωρο για τον καθενα.Αφηστε που συνεχεια η παιδιατρος μου λεει οτι ειναι αδυνατοι,οποτε θελω να ξερω ποσο θα φανε.

γιο-γιο ουτε εχω δοκιμασει,νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα,χωρια οτι δεν λεμε το "κακα" ακομα.

παντως μιλησα με λογοθεραπευτρια και μου ειπε οτι ειμαστε καλα γιατι δεν εχουμε μεγαλο λεξιλογιο αλλα αυτα που λενε τα λενε συνειδητα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Πώς φαίνεται ο διαβασμένος άνθρωπος!

Αυτά έχεις???

Γιατί να τα αλλάξεις?

αυτό αγόρασα (1 τέτοιο), ένα κανονικό της κίκκο μας έδωσαν. Πήραμε κι εμείς κάτι από κάποιον, να'ναι καλά η ξαδέρφη του Μ.!!

120247mcv711uxx1.gif

μία πρόχειρη ματιά που έριξα

ελλάντα 265? δωρεαν μεταφορικα

εξω 149 λίρες αγγλίας (κάνε εσύ την ισοτιμία, βαριεμαι ..)

έχω πράμα πολύ για σένα..με όγκο..

ετοιμάσου...

Πω ρε φίλε, το είχα ξεχάσει!!!!!!!

οκμ αν μην έχει καταιγίδα!

Χρυσές λίρες, ή στερλίνες????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Να πω κάτι για το θαλασσινό νερό: την ίδια δουλειά δεν κάνει το σινομαρίν ή πως το λένε τέλος πάντων??

όσον αφορά το γιογιο, η μάνα μου είναι κάθετη: το παιδί μπορεί να μάθει αν κάθεται. Δηλαδή από 7-8 μηνών αν έχεις όρεξη να τα μάθεις. Οκ, εγώ δεν είχα...

με πριζώνεις το ξέρεις?

να τι θα κάνω.. μέχρι να πάω δουλειά λοιπόν..

:tongue::tongue::tongue:

θα πέσει πολύ γέλιο...

θα το πάρω στο χαβαλέ και θα τα βάζω σε γιογιο. θα πάω να πάρω από μοδερκαρε που είχα και έχω δηλ. ακόμα τη λίστα.

να τα βάζω κι εγώ έτσι?

χαχα, θα τα τρελάνω τα παπιά, μαμώ την προωρότητά μου μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μα μου δίνουν το ερεθισμα λέμε..

γιατί να μην το εκμεταλευτώ η γυνή?

δύσκολοι καιροί για πάνες...

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

λαερτα κοψατε τα αλεσμενα???μπραβο σας!!τρωνε ικανοποιητικη ποσοτητα με πιρουνι?εμεις ακομα δεν μασαμε αλλα βεβαια δεν το επιμενω κι εγω πολυ γιατι θα θελουμε κανα 2ωρο για τον καθενα.Αφηστε που συνεχεια η παιδιατρος μου λεει οτι ειναι αδυνατοι,οποτε θελω να ξερω ποσο θα φανε.

Την ίδια ποσότητα τρώνε τώρα, στην αρχή ελαφρώς λιγότερο έτρωγαν όμως. Αλλά αργεί πολύ η ιστορία, όντως...

120247mcv711uxx1.gif

Κ επανηλθα μετα το απλωμα!

τζινι εγω δεν το κατεχω με το νετ, αλλά ουτε και με τα καθισματα. Ξερω μονο οτι σε αυτα τα 0-9 που εχουμε (chicco & perego) κανουμε ψιλοαμαν να τα βαλουμε, ειδικα στο 2ο παρολο που ειναι καλυτερης ποιοτητας. θελω ενα ανετο ρε παιδι μου!!

Για τη ζωνη που λες, νομιζω ολα με τη ζωνη του αυτοκινητου δενονται, εκτος αν εχει βαση izofix...Μπορει να κανω κ λαθος, δωστε φωτα οι παλιοτερες pls. κι εγω προσφερω θαλασσινο νερο btw...

ασε σου λεω πολύ κουλ ο τυπος! Ειχαμε κ μια που καθοταν με το κεφαλι κατω:shock: κ μας ενθαρρυνε να το κανουμε κι εμεις οι αρχαριες...οκ φυσικα βοηθουσε ο χριστιανος αλλα δεν του καθησα!! δεν ηθελα με τιποτα! Ενιωθα πολύ χοντρη για τετοια!!:rolleyes: Τωρα τι σοι εκγυμνασης κανεις ετσι δεν ξερω..και δεν εχω και χρονο να το ψαξω. Μαλλον θα πηγαινω οποτε χανω το αλλο μαθημα με τα κλασσικα ψιλοαερομπικα...

παπιτσα τρως κιολας κι εδω μιλαμε για γυμναστικη:tongue:

Ψαξε και αυτο που σου λεω για τα σουηδικα... www.carseat.se νομιζω....

πρεπει να παω για υπνο...εχω υπερενταση ομως γμτ. τι κακο κι αυτο!

Σας καληνυχτιζω!

Ζώνη καθίσματος, ισοφιξ.... κουλουβάχατα τα έκανες με τα καθίσματα μανδάμ.

Ιδιαίτερα άλλη φορά.

Κοιτα να δείς πού είναι καλή η γιόγκα τελικά!

Αν ιδρώνεις το ίδιο εξίσου με την αεροβική, είναι καλή!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πω ρε φίλε, το είχα ξεχάσει!!!!!!!

οκμ αν μην έχει καταιγίδα!

Χρυσές λίρες, ή στερλίνες????

τι χρυσές καλές?

αυτές που αγοράζεις από τράπεζα ελλάδος για να ασημώσεις το γραμπρό/νύφη στους αρραβώνες??????????????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Paulo Coelho

Ζώνη καθίσματος, ισοφιξ.... κουλουβάχατα τα έκανες με τα καθίσματα μανδάμ.

Ιδιαίτερα άλλη φορά.

Κοιτα να δείς πού είναι καλή η γιόγκα τελικά!

Αν ιδρώνεις το ίδιο εξίσου με την αεροβική, είναι καλή!

εμείς έχουμε αυτοφιχ της κικκο αλλα κοιτουν πισω.

την κοινωνία μου μέσα..αλλη μπύρα στο ψυγείο δεν ήξερε να βάλει ο χριστιανός?

τι θα πιω τ ώρα οεο? τσικουδιά?

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...