Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Babas, αφού είσαστε σε παρακολούθηση και είστε και συνειδητοποιημένοι, όλα θα σας πάνε καλά. Τοκογράφο δεν έχει κάνει σχεδόν καμιά μας εδώ, εκτός από τη Jasmini που θα έρθει αργότερα.

Θα συμφωνήσω με τη glorr στο θέμα της προσφοράς.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Babas, αφού είσαστε σε παρακολούθηση και είστε και συνειδητοποιημένοι, όλα θα σας πάνε καλά. Τοκογράφο δεν έχει κάνει σχεδόν καμιά μας εδώ, εκτός από τη Jasmini που θα έρθει αργότερα.

Θα συμφωνήσω με τη glorr στο θέμα της προσφοράς.

Μάθαμε τίποτα για την Jas? Λέτε να ....................?

Πότε τον κάνουμε τον καρδιοτοκογράφο αλήθεια? Εσύ Όλγα πότε το έκανες?

Διαφημίσεις

Α δηλαδή το κάνουμε τοσο αργά. Στο μεταξύ μ' έχει πιάσει κι εμένα ένα άγχος γιατί έχω κλείσει να κάνω το ντόπλερ στην 34η εβδομάδα. Καλά εντός των ημερομηνιών που μου έδωσε ο γιατρός είναι αλλά ξέρω κι εγώ? Μου έχει καρφωθεί μια ιδέα μήπως και δεν προλάβω. Ελπίζω βέβαια να μην γίνει κάτι τέτοιο. Εσένα σου είπε γιατί σπάσανε τα νερά τόσο νωρίς? Θέλω να πω υπήρχε κάποια ένδειξη ή όχι? :confused:

ενδειξη δεν υπηρχε καμια γιατι εκεινο το πρωι ειχα κανει ντοπλερ και ηταν ολα καλα.Μου εκλεισε ραντεβου κιολας για την επομενη εβδομαδα για να κανονισουμε ραντεβου

Δεν ηξερε ομως οτι τα τεκνα ειχαν αλλα σχεδια.Να τον ξυπνησουν στις 3 τα ξημερωματα να τρεχει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ενδειξη δεν υπηρχε καμια γιατι εκεινο το πρωι ειχα κανει ντοπλερ και ηταν ολα καλα.Μου εκλεισε ραντεβου κιολας για την επομενη εβδομαδα για να κανονισουμε ραντεβου

Δεν ηξερε ομως οτι τα τεκνα ειχαν αλλα σχεδια.Να τον ξυπνησουν στις 3 τα ξημερωματα να τρεχει

Α κι εσύ σε αυτή την εβδομάδα το είχες κάνει δηλαδη΄. Μάλιστα. Τέλος πάντως ότι είναι να γίνει θα γίνει στο τέλος τέλος. Τι να κάνουμε? Αφού υπάρχουν και τα απρόβλεπτα............Αλήθεια το ντόπλερ που το είχες κάνει? Κρατάει πολύ ώρα? Τι σου κάνουν? Υπέρηχο,έτσι δεν είναι?

Διαφημίσεις

καλε γιατι αγχωνεσαι.Οταν ερθει η ωρα θα γεννησεις.Τι σε 2 εβδομαδες τι σε 3

Δεν τρεχει τιποτα.Μια χαρα θα ειναι τα μωρακια

Έλα ντε. Γιατί αγχώνομαι? Για πες μου. Έτσι από χαζομάρα. Αλλά δεν μπορώ και να μην το σκέφτομαι. Προσπαθώ όμως. Όσο μπορώ.

Για πες μου για την δίαιτα. Πως πάει, καλά? Από μόνη σου κάνεις ή κάνεις πρόγραμμα σε διαιτολόγο? Και με το θηλασμό δεν πρέπει να τρέφεσαι σωστά? Τώρα που λέμε για φαγητό ας πάω να φάω μια μπανανούλα. Να σου πω. Μετά την γέννα τα κόβουμε όλα τα φάρμακα? Σίδηρα ασβέστια filicine, μαγνήσια όλα?ή συνεχίζουμε για τον θηλασμό?

Αχ ναι ρε σύ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ. Έλεος δηλαδή. Αφου σκέφτομαι ότι όταν γεννήσω ούτε ντεπόν που λέει ο λόγος δεν θα παρω για πόσο καιρό. Δεν μπορώ άλλο με τα κολοχάπια. Τι αντιβίωση πήρες δηλαδή και γιατί? Πόσο καιρό? :confused:

Μετα το χειρουργειο χρειαζεται αντιβιωση για καμια 10αρια μερες.Εγω εκανα και ενεσεις ηπαρινης για να μην πηξει το αιμα.Ασχετο δεν το εκαναν ολες αλλα λογικο μου ακουγεται

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...