Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και η πολυλογια συνεχιζεται!:tongue:

Κοριτσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εξαλλου εκτός από γαλακτικό οξύ η γυμναστική εκκρίνει και ενδορφίνες.;)

ναι αυτες τις τελευταιες θελωωωωωωωωωωωωω!!!

Αν και το έχω ξαναπεί, εγώ βάζω αυτά τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης κάτω από τα καρεκλάκια τους και γενικώς στο πάτωμα της κουζίνας κι έτσι γλυτώνω τα πολλά. Όμως θελω να πω τον πόνο μου: βγαίνω εκτός εαυτού όταν τα ταίζω. Δεν έχω χειρότερο απ'αυτό. Δεν κάθονται στα καρεκλάκια με τίποτα, τα βάζω πάνω στο τραπέζι και τα κυνηγάω με το κουτάλι και νευριάζω απίστευτα όταν με λερώνουν. Σε σημείο που σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο για να μάθω να διαχειρίζομαι το θυμό μου μέχρι να μάθουν αυτά να τρώνε μόνα τους χωρίς να βρωμίζουν το σπίτι... Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω ενα καρεκλάκι ξύλινο από μάδερκεερ και δεν ξέρω αν αξίζει να σκάσω 90 ευρώ που έχει. Αλλά και τι να κάνω.. Τα ηρεμιστικά κοστίζουν πιο πολλά.

Δε θα μπορουσα ποτε να φανταστω οτι το ταισμα ειναι τοσο δυσκολο:rolleyes: Πειτε εσεις ιδεες για να μαθαινουμε κι εμεις. Θελω ομως και κανα αισιοδοξο σεναριο γτ εχω απογοητευτει τελευταια...μην την πεσουμε ολες στα σκληρα!!:tongue:

Boυτιές στη θάλασσα αλλά πλέον δύσκολο.

Πριν 2 ώρες κάναμε τα πρώτα μας ράμματα.

Και είχα φτιάξει παντεσπάνι για την αυριανή μας τούρτα και πήγε η γάτα και το έφαγε :evil:. Τώρα είναι έξω και κλαίει

Η γατα κλαιει??:tongue: δεν της αρεσε η τουρτα??

Ειδα παρακατω ο Χρισ. χτυπησε ...μα πως τα καταφερνεις και εισαι τοσο ψυχαιμη...φανταζομαι τι θα εχεις δει και στα σχολεία...σημαντικη εκπαίδευση!

tzini θα του εβαζες σαλιαρα του ανθρωπου!! χαχαχα..το ειχες πει και παλιοτερα νομιζω αλλά τωρα καταλαβαινω οτι πραγματι το μυαλο χαζευει τοσο πολυ που εχουμε πιθανοτητες να κανουμε και τετοια ωραία!

Ανεκδοτο γιά αθεους (να το ελαφρυνω λιγο...) : Προσπαθει ενας αθεος απεγνωσμενα να βρει παρκιν στο κεντρο της πολης. Αφου εχει φτασει στο εσχατο σημειο κοιταζει τον ουρανο και λεει: "Καλά Θεε αν υπαρχεις να με πεισεις κι εμενα τωρα μολις στριψω να βρω αμεσως θεση για πάρκιν." Στριβει ο τυπος και σε λιγα μετρα βρισκει θεση. Ξανακοιταζει ψηλα και λέει: "Ασε, βρηκα!!"

δεν ειμαι τοσο της γιογκα και του στατικου γενικοτερα...ο τυπος ομως σουπερ. αρχισε και τα μμμ και μμμ και σαλαμ κ εγω δεν ξερω τι αλλο, μας επιανε και με κατι ιμαντες να μας τεντωσει...το ειχε σου λεω, το γουσταρε!! Εγω καταιδρωσα και δεν ξερω και γιατι. Τεσπα, θα δουμε!

Κι η νουφι προδοτρα?:tongue: Που θα παει, δε θα σας γνωρισω κι εγω!!?

Σχετικά με τις εξόδους με τα δίδυμα.

Βόλτα με τα μωρά μόνη μου νομίζω βγήκα στον 6ο μήνα κοντά, χωρίς αμάξι, για καροτσάδα εδώ κοντά.

Τώρα που έλειπε ο ρίβις για τον τρύγο, βγήκα με το αμάξι μου και τα δίδυμα, έβαλα και το καρότσι στο πορτ μπαγκάζ,βάλε-βγάλε το tfk..

στο τρίπορτο..με τα καθισματάκια αυτοκινήτου τα ανάποδα. Μια χαρά τα κατάφερα λέμε! Εάν δεν έλειπε και δεν τοπ εκανα δε θα το ήξερα ότι μπορώ να τα καταφέρω τόσο καλα μόνη μου!

Επίσης πήγαμε και σούπερ μάρκετ τα 3μας (εγώ και τα παπιά), επίσης οκ. Και μαλλ για αλλαγή δώρων μας από βάφτιση και οκ.

Πώς κατεβαίνω τώρα από την πολυκατοικία.

Λοιπόν, ή θα βάλω τα μωρά στο καρότσι από το σπίτι και θα κατέβουμε με το ανανσέρ και μετά έχει 4-5 σκαλάκια της εισόδου για το ίσιο. Λίγο ζόρι εκεί πέφτει, αλλά οκ, σιγά σιγά γίνεται. Ή, θα έχω μαζί μου τα καρεκλάκια αυτοκινήτου και θα τα βάλω εκεί από το σπίτι και με αυτά θα τα κουβαλήσω κάτω στο αμάξι (εδώ να πω ότι μου βγαίνει η μέση!). Το καρότσι μετά ή έχω φροντίσει να τό έχω ήδη διπλωμένο από πριν στο πορτ-παγκάζ.

Κατά τα άλλα, η τσάντα χιαστί κι εμένα όπως της Τζίνι. Καφέ και μπιμπερό στο cupholder του καροτσιού που τα σπάει και σε αυτό ευχαριστώ τη θεά Λαέρτα που μου το πρότεινε να το αγοράσω εξτρά!

παπιτσα βρηκες την αφορμη και βγηκες μονη...καλά εκανες!;) Ειναι οπως οταν παιρνεις το διπλωμα οδηγησης... Καρεκλακια γτ αναποδα? εχετε τα πρωτα ακομα ή εχετε αγορασει τα σουηδικα που ειναι αναποδα μεχρι 2 ετων?

Εγω δεν το πηρα το cupholder κι ας το ειπε η Λαερτα...πρεπει να φροντισω συντομα και γι αυτο!

Ποση ωρα γραφω το μνμ...παιζει να εχετε γραψει καμια σελιδα ακομα!!!

Και πρεπει και να απλωσω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ε βέβαια ισχύει, τρελό πακέτο κι αυτοί. Αν κι εδώ που τα λέμε, τέτοιες νταρκ περσόνες που είναι οι Σκορπιοί, δεν τα παίρνουν τόσο βαριά όσο τα Λιοντάρια ας πούμε. Για Υδροχόους, είναι γνωστά, αγαπητή μου, ετοιμάσου να στρωθείς στη δουλειά. Κυριολεκτικά. Όλο με τα επαγγελματικά θα ασχολείσαι...

Μη μου λες τέτοια , μη μου λές τέτοια.

Τελικά λόγω δικής μου ιδιοσυγκρασίας αλλά και ανωτέρας βίας μαζί,

θα πάρω το 4μηνο αντί του μειωμένου..αλλά ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά..

ποια ημ/νία να το πώ στο διευθυντή μου...είναι Ζυγός..

ΑΛλά από την άλλη Υδροχόοι είναι και οι γονείς μου..

οπότε εάν έχει δουλειά..αυτό είναι καλό πολύ καλό!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλά τζίνι φοβερό αυτο΄με τη σαλιάρα !

Θυμήθηκα κάτι που έκανα πριν ένα μήνα περίπου στη μάνα μου...

της έδινα πιπίλα..:P

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Μη μου λες τέτοια , μη μου λές τέτοια.

Τελικά λόγω δικής μου ιδιοσυγκρασίας αλλά και ανωτέρας βίας μαζί,

θα πάρω το 4μηνο αντί του μειωμένου..αλλά ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά..

ποια ημ/νία να το πώ στο διευθυντή μου...είναι Ζυγός..

ΑΛλά από την άλλη Υδροχόοι είναι και οι γονείς μου..

οπότε εάν έχει δουλειά..αυτό είναι καλό πολύ καλό!

Και καλά θα κάνεις κατά τη γνώμη μου ( και το λέω βέβαια γιατί αυτό έκανα εγώ, χιχιχιχιχι) αλλά πες του το όποτε θες. Απο μεθαύριο θα αρχίσει να χαλαρώνει ο άνθρωπας.

Τζεμ, καλό το ανεκδοτάκι, μι λάικι!!! :-P:razz:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Αχ ρε Φρόσω, αχ!!!!!

Τζίνι τελικά δε μας έπιασε τίποτα, μάλλον ιδέα μου ήταν, ευτυχώς. Μου έφεραν λίγο θαλασσινό κάτι θείτσες για να πλύνω λέει τα βαπτιστικά..:rolleyes:

να του χώσω όλο το κεφάλι μέσα σε λεκάνη με το νερό? αυτό μου λες δηλαδή?

δεν κατάλαβα..

Σεβ οι άντρες σου πέρασαν σε ανάρρωση φάση? εσείς πως είστε? επιβιώσατε? έπεσε ξενύχτι πολύ? δεν παρακολούθησα τα πάντα, σόρρυ αν τα έχεις χιλιογράψει.

Λαέρτα..υποψιάζομαι ότι τα έχεις δει όλα με το θέμα μωρών-δουλειάς-νταντέματος-ανοσολογικών κτλ.. αλλά διαισθάνομαι ότι για ένα περίεργο λόγο το ελέγχεις πολύ καλά..θα τα πούμε κι από κοντά..καλύτερα..

Τζίζασ!!!!!

Με το μπάνιο/ υδρατμούς, αν έχει μύξες κατεβαίνουν!

Αααα, όλα κι όλα, κι εμένα η θεά Νάκι το πρότεινε κι έκανα την επένδυση!!! Και πράγματι, είναι όλα τα λεφτά!!!!! :P:p:p:p:p

Φρόσω, περαστικά στο αγόρι σου! Να γειάνει γρήγορα και όσον αφορά την ουλή, να του πεις ότι προσθέτει γοητεία και μυστήριο στον άντρα!!!

Τζιτζίκα, μόλις πάρω τα καρεκλάκια θα σου πω. Αν και νομίζω είστε μεγάλοι εσείς για τέτοια. Από πότε κάθονται τα μωρά κανονικά σε καρέκλα όπως οι μεγάλοι? Ούτε ξέρω. Ρε σύ, όχι να σου κάνω την καρδιά περιβόλι αλλά ότι εκκρεμότητες έχεις, να τις λύσεις αύριο (αυτό ισχύει για όλες τις Σκορπίνες) γιατί από μεθαύριο θα τα λύνει ο Κρόνος αντί για σένα, και ξέρεις πως, ε? Με το τηγάνι στο κεφάλι!

Δεν θυμάμαι πότε κάτσαν τα δικά μου, αλλά πάντα μπατάρουν, διότι στριφογυρνάνε!

Εκκρεμότητες ε? Να τις λύσω λές αύριο?

(Μη χαλάσω κ το τηγάνι!)

Τζίνι δεν ξέρω που πουλάν τα έξτρα για άλλα καρότσια. Εγώ το είχα πάρει απο Γερμανία μαζί με το καρότσι. Είναι το δικό του δηλαδή.

Για τη γιορτή..δεν έπαιρνες ένα τηλέφωνο καλέ να πάμε? να προσπαθήσουμε τουλάχιστον! δεν μπήκα για πολύ καιρό γιατί έπηζα άσχημα μόνη-κου΄ραση πολλαπλή, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του μπαμπά ρίβι που είχα πολυ-συνηθίσει βλέπεις..

Υπέθεσα οτι θα ήσουν πηγμένη τρελά, αλλά καλύτερα τα πήγες, ή μου φαίνεται? Εντίτια προβλέπω!

Τα ίδια κι εδώ. Μόνο τα σημάδια από την κόλλα μείναν παντού να μου σπάνε τα νεύρα και να μου υπενθυμίζουν ότι πρέπει μια μέρα να πάω να πάρω νέφτι.

Τα καπχολντερς είναι ειδικά για το τφκ. Τα πήρα μέσω ίντερνετ. Σήμερα μου έφεραν και καινούριο καθισματάκι αυτοκινήτου ( το αγόρασα δηλαδή) και θέλω να πουλήσω τα δικά μου. Δεν έχουμε και πολλές μέλλουσες στο κλαμπ, ε?? Και θα τα δώσω σε καλή τιμή, δεν το συζητάω!!! Τα καλύτερα είχα πάρει!!! :eek::-o:-o:-o:-o

Που λες, Ντάκι μου, δουλειές άπειρες, όλες με φούντες αλλά και τι να κάνω... Όσο μπορώ την παλεύω...

Ψάχνω να βρώ ρεκάρο young sport.

Eίχαμε ένα young expert, πήρα κ ένα young sport k ένα άλλο μάρκα με έκαψες, γιατί δεν χώραγε τπτ άλλο από τα γνωστά πίσω στο μάζντα, αλλά,

παράλληλα κουράστηκα να μεταφέρω καθίσματα από το ένα αμάξι στο άλλο κ ψάχνω για ένα Υoung sport.

Ανάλαφρα μεταχειρισμένο.

Αν ακούσετε κάτι πέστε μου.

ΥΓ: ρε παιδιά, καινούργιο από έξω μέσω νετ δηλ. πόσο έχεί???

Για καντε μια έρευνα εσείς που έχετε λογαριασμούς κ ξέρετε από αυτά κ πέστε μου πλιζ.

young sport ξαναλέω, μη μπερδευτούμε.

Επίσης δεν απαντήσατε μουλάρες στην απορία μου αν γνωρίζετε για τα καθίσματα που δεν έχουν δική τους ζώνη, αλλά δένονται απευθείας με την ζώνη του αυτοκινήτου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λαέρτα τα μωρά σου μιλάνε; Μπορεί να είναι λίγο χαζή η ερώτηση μου (συγνώμη κιόλας αλλά όπως έχω πει πολλές φορές το έχω κάψει και το λίγο μυαλό που είχα) αλλά πως ξέρεις πότε να τα βάλεις στο γιογιό; Πως τα εκπαιδεύεις απο τώρα αν δεν μιλάνε;

Ο μικρός μου ας πούμε σήμερα είπε κακά αλλά δεν το κάνει συνειδητά. Λένε ελάχιστα πράγματα (μαμά, μπαμπά, ντα, γιαγιά, έλα, όχι) αλλά εκτός απο το όχι που κουνάνε και το χέρι εμφατικά δεν νομίζω οτι καταλαβαίνουν τίποτα απο τα υπόλοιπα που λένε.

ixhPp3.png

ναι ρε σεις..κι όλο ήθελα να ρωτήξω...

πότε αλλάζουμε τα καθισματάκια αυτοκινήτου με αυτά που κοιτούν μπροστά?

να τα αλλάξω ή όχι ακόμα?

να ψαχτώ από τώρα εάν είναι στο ίντερνετ -εξωτερικό κτλ να τα έχω στην ώρα μου.

Να πάρω της ρεκάρο λέτε?

Doκίμασε μια μέρα τα δικά μου κ βλέπεις.

Ε βέβαια ισχύει, τρελό πακέτο κι αυτοί. Αν κι εδώ που τα λέμε, τέτοιες νταρκ περσόνες που είναι οι Σκορπιοί, δεν τα παίρνουν τόσο βαριά όσο τα Λιοντάρια ας πούμε. Για Υδροχόους, είναι γνωστά, αγαπητή μου, ετοιμάσου να στρωθείς στη δουλειά. Κυριολεκτικά. Όλο με τα επαγγελματικά θα ασχολείσαι...

Φήμες ρε!

σας είπα ?σηκωνόμαστε όρθιοι! Από το δίχτυ του πάρκου προς το παρόν!

Καλά η μικρή είναι εδώ και μέρες που δε θέλει να βάζει κώλο κάτω..αλλά να σηκωνόταν μόνη της, μπορούσε μόνο σε οτιδήποτε είχε πλάτη και κρατούσε κόντρα. Κι ο μικρός μας, έχει δυναμώσει και με τη μία γραπώνει το δίχτυ και τσουπ, όρθιος!

Γενικά τώρα περνάμε τη φάση του να θέλουμε να είμαστε όλη την ώρα όρθιοι και στην αγκαλιά ακόμα! Σκαρφαλώνουν πάνω μας!

έχει ξεκινήσει αυτό το βιολί πολύ έντονα εδώ και ένα δεκαπενθήμερο.

Να τυος πάρω στράτα? είναι ακόμη νωρίς? Όχι για τα αγόρια λένε κτλ κτλ

μα θέλω να τους βάζω να έχω και λίγη ησυχία μες την ημέρα, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον! Μόνο όταν κοιμούνται μες την ημέρα. Και το βράδυ ..της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά..

Μήν πάρεις στράτα. Απλά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΥΓ: ρε παιδιά, καινούργιο από έξω μέσω νετ δηλ. πόσο έχεί???

Για καντε μια έρευνα εσείς που έχετε λογαριασμούς κ ξέρετε από αυτά κ πέστε μου πλιζ.

young sport ξαναλέω, μη μπερδευτούμε.

Επίσης δεν απαντήσατε μουλάρες στην απορία μου αν γνωρίζετε για τα καθίσματα που δεν έχουν δική τους ζώνη, αλλά δένονται απευθείας με την ζώνη του αυτοκινήτου!

Ε αυτό πήρα εγώ, που δένει με τη ζώνη αυτοκινήτου και το μωρό κάθεται άνετο υποτίθεται.

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Τζεμ .... σας έπιανε με ζωνάρια διαβάζω, μμμμμ, γιοοοοομ, σαλαμ αλέκομ διαβάζω....

Ελπίζω να μην διαβάζει ο άνρας σου!

Φρόσω αυτό το είδες?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2468779&posted=1#post2468779

Καλά εμείς λογικά το χάνουμε.

Δεν έχω διαβάσει την αναθεώρηση, αλλά κάτι πεταχτό που πήρε το μάτι μου.... αλληθώρισα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

δεν ξέρω να σε ειπώ για τις ζώνες. είπαμε είμι πίσω εγώ για σένα !

για το κάθισμα θα το κοιτάξω και θα σου πω.

τώρα κιόλας θα ξεκινήσω να ψάχνω. άνοιξα μια μπύρα και τρώω αλμυρά...(μαλώστε με..)λείπει ο ρίβις σε έξοδο και περιμένω να γυρίσει..

σχετικά με ποτυ τρεινινγκ που λέτε τώρα

πιστεύω..αν κρίνω από τα δικά μου, π[ως ακόμα κι αν τα παιδιά δε μιλάνε καλά, ή ακόμα και ελάχιστα, μπορείς να καταλάβεις πότε θέλουν κακά τους τουλάχιστον, αν όχι τσίσα για να μη φανώ υπερβολική.

Εγώ τώρα τουλάχιστον το καταλαβαίνω πότε πάνε να κάνουν. Και πολλές φορές μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω να τους βγάλω την πάνα κι έτσι..δηλ. να το εκμεταλευτώ..αλλά μετά λέω άσε..τι μ@κακίες σκέφτεσαι? ασε τα μωράκια στην ησυχία τους..

ΥΓ. Τζίνι..δεν κατάλαβα. τί θα κάνω το θαλασσινό νερό? δεν υποτίθεται ότι θα πρέπει να "προσομοιάσω" τύπου βουτιά ένα πράμα?

Paulo Coelho

Λαέρτα τα μωρά σου μιλάνε; Μπορεί να είναι λίγο χαζή η ερώτηση μου (συγνώμη κιόλας αλλά όπως έχω πει πολλές φορές το έχω κάψει και το λίγο μυαλό που είχα) αλλά πως ξέρεις πότε να τα βάλεις στο γιογιό; Πως τα εκπαιδεύεις απο τώρα αν δεν μιλάνε;

Ο μικρός μου ας πούμε σήμερα είπε κακά αλλά δεν το κάνει συνειδητά. Λένε ελάχιστα πράγματα (μαμά, μπαμπά, ντα, γιαγιά, έλα, όχι) αλλά εκτός απο το όχι που κουνάνε και το χέρι εμφατικά δεν νομίζω οτι καταλαβαίνουν τίποτα απο τα υπόλοιπα που λένε.

Δεν μιλάνε. Λένε αυτά που λέτε κι εσείς χωρίς το έλα και το όχι. :eek::eek::eek: Τα πάω κάθε μια ώρα και τα βάζω να κάτσουν. Δεν τα κάνουν κάθε φόρα, μάλλον μια στις 5 φορές ως τώρα αλλά σιγά-σιγά θέλω να ελπίζω θα το συνδυάσουν. Εδώ κατάλαβαν πως να ανάβουν το φως. Τι να πω, όσο είμαι σπίτι θα προσπαθήσω, μετά που θα βγω στη δουλειά δεν θα έχω χρόνο να ασχολούμαι με τα μωρά, είμαι σίγουρη. Ακούγεται άσχημο αλλά έτσι είναι...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...