Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ο Χριστ. κλασικά. Πάτησε ένα παζλ γλύστρησε και χτύπησε το πάνω βλέφαρο στη γωνία στο τραπεζάκι.

Πολύ κλάμα λέμε και αίμα. Αλλά εμείς χαλαροί. Πλέον συνηθίσαμε.

Η γάτα έφαγε την τούρτα των μικρών που αύριο κλείνουν τα 3

Αυτά τα πεσίματα γμτ!

Πάλι καλά που δεν είχε χειρότερα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Στο γυμναστήριο που είχα γραφτεί και φυσικά δεν πάω πια,, γιατί δεν προλαβαίνω..χαχ..είπατε κάτι? είχε ζούμπα και είχα κάνει 2-3 φορές. Δεν ξετρελάθηκα.......προτιμώ τα άλλα τα αερόβια με μουσική..

Την πρώτη φορά που είχα κάνει..ήμουν κι έγκυος..και δεν το ήξερα..

τα ζαλισα τα παπάκια..:tongue:

Εμ δεν είσαι τυχαία το Α.Ε μου!!! Χιχιχιχι!! Αν κι εγώ είμαι πιο πολύ του σπίννινγκ. Και σε 4ωρό μαραθώνιο έχω τρέξει στο παρελθόν ( όχι και τόσο μακρινό)...

Και εγώ θυμώνω απίστευτα όταν με λερώνουν. Τρελαίνομαι πραγματικά. Τα δικά σου τρώνε μόνα τους όμως; Τόσο πίσω είμαστε; Ακόμα αλεσμένα τρώμε εμείς τις περισσότερες φορές :evil::evil::evil::evil:

Αλεσμένα φρούτα, ναι, αλλά επειδή δεν έχω χρόνο να κυνηγάω και θέλω να είμαι σίγουρη ότι παίρνουν τις βιταμίνες που πρέπει. Το μεσημεριανό όμως μόνο πηρουνάτο πλέον. Μόνα τους θέλουν να τρώνε αλλά δεν τα αφήνω. Πάντως πηρούνι, κουτάλι, ποτήρι τους δίνω στο χέρι και κρατάνε αλλά όχι, δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν όπως πρέπει. Απο χτες ξεκινήσαμε την εκπαίδευση στο γιο-γιο. Για να δούμε, σε κάνα χρόνο παίζει και να τα καταφέρουμε!!! :-P:razz::-P:razz:

Boυτιές στη θάλασσα αλλά πλέον δύσκολο.

Πριν 2 ώρες κάναμε τα πρώτα μας ράμματα.

Και είχα φτιάξει παντεσπάνι για την αυριανή μας τούρτα και πήγε η γάτα και το έφαγε :evil:. Τώρα είναι έξω και κλαίει

Γιατί, τι πάθατε?? Πωπω, αύριο έχετε και τα γενέθλια!!! Θα σας ευχηθούμε αύριο να πιάσουν και τόπο αν και μέχρι να ποστάρω το μήνυμα, θα μπούμε στην επόμενη μέρα.

Και ναι, είναι 12:00 πμ!! Έτσι δείχνει το ρολόι!!! :idea::idea::idea:

120247mcv711uxx1.gif

Σχετικά με τις εξόδους με τα δίδυμα.

Βόλτα με τα μωρά μόνη μου νομίζω βγήκα στον 6ο μήνα κοντά, χωρίς αμάξι, για καροτσάδα εδώ κοντά.

Τώρα που έλειπε ο ρίβις για τον τρύγο, βγήκα με το αμάξι μου και τα δίδυμα, έβαλα και το καρότσι στο πορτ μπαγκάζ,βάλε-βγάλε το tfk..

στο τρίπορτο..με τα καθισματάκια αυτοκινήτου τα ανάποδα. Μια χαρά τα κατάφερα λέμε! Εάν δεν έλειπε και δεν τοπ εκανα δε θα το ήξερα ότι μπορώ να τα καταφέρω τόσο καλα μόνη μου!

Επίσης πήγαμε και σούπερ μάρκετ τα 3μας (εγώ και τα παπιά), επίσης οκ. Και μαλλ για αλλαγή δώρων μας από βάφτιση και οκ.

Πώς κατεβαίνω τώρα από την πολυκατοικία.

Λοιπόν, ή θα βάλω τα μωρά στο καρότσι από το σπίτι και θα κατέβουμε με το ανανσέρ και μετά έχει 4-5 σκαλάκια της εισόδου για το ίσιο. Λίγο ζόρι εκεί πέφτει, αλλά οκ, σιγά σιγά γίνεται. Ή, θα έχω μαζί μου τα καρεκλάκια αυτοκινήτου και θα τα βάλω εκεί από το σπίτι και με αυτά θα τα κουβαλήσω κάτω στο αμάξι (εδώ να πω ότι μου βγαίνει η μέση!). Το καρότσι μετά ή έχω φροντίσει να τό έχω ήδη διπλωμένο από πριν στο πορτ-παγκάζ.

Κατά τα άλλα, η τσάντα χιαστί κι εμένα όπως της Τζίνι. Καφέ και μπιμπερό στο cupholder του καροτσιού που τα σπάει και σε αυτό ευχαριστώ τη θεά Λαέρτα που μου το πρότεινε να το αγοράσω εξτρά!

Είδες πόσα μπορείς να κάνεις αν δεν έχεις βοήθεια?

ΠΟυ στο δια πουλάνε αυτά τα έξτρα? Στης σύλιας, στο μονό έχει,

στων διδύμων όχι!!!!!!!1

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Φρόσω πραγματικά να βράσω τα λεφτά που έχουμε πετάξει στα προστατευτικά για τις γωνίες!

Όλα τα έχουν ξεκολλήσει κ τα έχουν φάει ρε!!!!!!!!

Φαγητό δεν ξέρουν να χλαπακιάσουν τα δικά μου, αυτά όμως ναί!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Αχ ρε Φρόσω, αχ!!!!!

Τζίνι τελικά δε μας έπιασε τίποτα, μάλλον ιδέα μου ήταν, ευτυχώς. Μου έφεραν λίγο θαλασσινό κάτι θείτσες για να πλύνω λέει τα βαπτιστικά..:rolleyes:

να του χώσω όλο το κεφάλι μέσα σε λεκάνη με το νερό? αυτό μου λες δηλαδή?

δεν κατάλαβα..

Σεβ οι άντρες σου πέρασαν σε ανάρρωση φάση? εσείς πως είστε? επιβιώσατε? έπεσε ξενύχτι πολύ? δεν παρακολούθησα τα πάντα, σόρρυ αν τα έχεις χιλιογράψει.

Λαέρτα..υποψιάζομαι ότι τα έχεις δει όλα με το θέμα μωρών-δουλειάς-νταντέματος-ανοσολογικών κτλ.. αλλά διαισθάνομαι ότι για ένα περίεργο λόγο το ελέγχεις πολύ καλά..θα τα πούμε κι από κοντά..καλύτερα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Κατά τα άλλα, η τσάντα χιαστί κι εμένα όπως της Τζίνι. Καφέ και μπιμπερό στο cupholder του καροτσιού που τα σπάει και σε αυτό ευχαριστώ τη θεά Λαέρτα που μου το πρότεινε να το αγοράσω εξτρά!

Αααα, όλα κι όλα, κι εμένα η θεά Νάκι το πρότεινε κι έκανα την επένδυση!!! Και πράγματι, είναι όλα τα λεφτά!!!!! :P:p:p:p:p

Φρόσω, περαστικά στο αγόρι σου! Να γειάνει γρήγορα και όσον αφορά την ουλή, να του πεις ότι προσθέτει γοητεία και μυστήριο στον άντρα!!!

Τζιτζίκα, μόλις πάρω τα καρεκλάκια θα σου πω. Αν και νομίζω είστε μεγάλοι εσείς για τέτοια. Από πότε κάθονται τα μωρά κανονικά σε καρέκλα όπως οι μεγάλοι? Ούτε ξέρω. Ρε σύ, όχι να σου κάνω την καρδιά περιβόλι αλλά ότι εκκρεμότητες έχεις, να τις λύσεις αύριο (αυτό ισχύει για όλες τις Σκορπίνες) γιατί από μεθαύριο θα τα λύνει ο Κρόνος αντί για σένα, και ξέρεις πως, ε? Με το τηγάνι στο κεφάλι!

120247mcv711uxx1.gif

Τζίνι δεν ξέρω που πουλάν τα έξτρα για άλλα καρότσια. Εγώ το είχα πάρει απο Γερμανία μαζί με το καρότσι. Είναι το δικό του δηλαδή.

Για τη γιορτή..δεν έπαιρνες ένα τηλέφωνο καλέ να πάμε? να προσπαθήσουμε τουλάχιστον! δεν μπήκα για πολύ καιρό γιατί έπηζα άσχημα μόνη-κου΄ραση πολλαπλή, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του μπαμπά ρίβι που είχα πολυ-συνηθίσει βλέπεις..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Αααα, όλα κι όλα, κι εμένα η θεά Νάκι το πρότεινε κι έκανα την επένδυση!!! Και πράγματι, είναι όλα τα λεφτά!!!!! :P:p:p:p:p

Φρόσω, περαστικά στο αγόρι σου! Να γειάνει γρήγορα και όσον αφορά την ουλή, να του πεις ότι προσθέτει γοητεία και μυστήριο στον άντρα!!!

Τζιτζίκα, μόλις πάρω τα καρεκλάκια θα σου πω. Αν και νομίζω είστε μεγάλοι εσείς για τέτοια. Από πότε κάθονται τα μωρά κανονικά σε καρέκλα όπως οι μεγάλοι? Ούτε ξέρω. Ρε σύ, όχι να σου κάνω την καρδιά περιβόλι αλλά ότι εκκρεμότητες έχεις, να τις λύσεις αύριο (αυτό ισχύει για όλες τις Σκορπίνες) γιατί από μεθαύριο θα τα λύνει ο Κρόνος αντί για σένα, και ξέρεις πως, ε? Με το τηγάνι στο κεφάλι!

Ισχύει και για τους άντρερς σκορπιούς????????????

για πες και για μένα που ξέρεις...

λέγε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Φρόσω πραγματικά να βράσω τα λεφτά που έχουμε πετάξει στα προστατευτικά για τις γωνίες!

Όλα τα έχουν ξεκολλήσει κ τα έχουν φάει ρε!!!!!!!!

Φαγητό δεν ξέρουν να χλαπακιάσουν τα δικά μου, αυτά όμως ναί!!!!!!

Τα ίδια κι εδώ. Μόνο τα σημάδια από την κόλλα μείναν παντού να μου σπάνε τα νεύρα και να μου υπενθυμίζουν ότι πρέπει μια μέρα να πάω να πάρω νέφτι.

Τα καπχολντερς είναι ειδικά για το τφκ. Τα πήρα μέσω ίντερνετ. Σήμερα μου έφεραν και καινούριο καθισματάκι αυτοκινήτου ( το αγόρασα δηλαδή) και θέλω να πουλήσω τα δικά μου. Δεν έχουμε και πολλές μέλλουσες στο κλαμπ, ε?? Και θα τα δώσω σε καλή τιμή, δεν το συζητάω!!! Τα καλύτερα είχα πάρει!!! :eek::-o:-o:-o:-o

Που λες, Ντάκι μου, δουλειές άπειρες, όλες με φούντες αλλά και τι να κάνω... Όσο μπορώ την παλεύω...

120247mcv711uxx1.gif

ναι ρε σεις..κι όλο ήθελα να ρωτήξω...

πότε αλλάζουμε τα καθισματάκια αυτοκινήτου με αυτά που κοιτούν μπροστά?

να τα αλλάξω ή όχι ακόμα?

να ψαχτώ από τώρα εάν είναι στο ίντερνετ -εξωτερικό κτλ να τα έχω στην ώρα μου.

Να πάρω της ρεκάρο λέτε?

Paulo Coelho

Ισχύει και για τους άντρερς σκορπιούς????????????

για πες και για μένα που ξέρεις...

λέγε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε βέβαια ισχύει, τρελό πακέτο κι αυτοί. Αν κι εδώ που τα λέμε, τέτοιες νταρκ περσόνες που είναι οι Σκορπιοί, δεν τα παίρνουν τόσο βαριά όσο τα Λιοντάρια ας πούμε. Για Υδροχόους, είναι γνωστά, αγαπητή μου, ετοιμάσου να στρωθείς στη δουλειά. Κυριολεκτικά. Όλο με τα επαγγελματικά θα ασχολείσαι...

120247mcv711uxx1.gif

ναι ρε σεις..κι όλο ήθελα να ρωτήξω...

πότε αλλάζουμε τα καθισματάκια αυτοκινήτου με αυτά που κοιτούν μπροστά?

να τα αλλάξω ή όχι ακόμα?

να ψαχτώ από τώρα εάν είναι στο ίντερνετ -εξωτερικό κτλ να τα έχω στην ώρα μου.

Να πάρω της ρεκάρο λέτε?

Μην πάρεις ακόμα. Κάτσε να δοκιμάσω αυτό που αγόρασα, είναι ειδικό και θα σου πω. Και η Σεβ εχει κάτι πολύ ωραία όμως.

120247mcv711uxx1.gif

σας είπα ?σηκωνόμαστε όρθιοι! Από το δίχτυ του πάρκου προς το παρόν!

Καλά η μικρή είναι εδώ και μέρες που δε θέλει να βάζει κώλο κάτω..αλλά να σηκωνόταν μόνη της, μπορούσε μόνο σε οτιδήποτε είχε πλάτη και κρατούσε κόντρα. Κι ο μικρός μας, έχει δυναμώσει και με τη μία γραπώνει το δίχτυ και τσουπ, όρθιος!

Γενικά τώρα περνάμε τη φάση του να θέλουμε να είμαστε όλη την ώρα όρθιοι και στην αγκαλιά ακόμα! Σκαρφαλώνουν πάνω μας!

έχει ξεκινήσει αυτό το βιολί πολύ έντονα εδώ και ένα δεκαπενθήμερο.

Να τυος πάρω στράτα? είναι ακόμη νωρίς? Όχι για τα αγόρια λένε κτλ κτλ

μα θέλω να τους βάζω να έχω και λίγη ησυχία μες την ημέρα, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον! Μόνο όταν κοιμούνται μες την ημέρα. Και το βράδυ ..της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά..

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...