Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εγω βαζω ενα κομματι δερματινης κατω, ενας μουσαμας θα κανει επισης δουλεια.

εχω ξυλινο πατωμα κ στην κουζινα κ δε λεει να το σφουγγαριζω 50φορες τη μερα..

καλη μας τυχη...:rolleyes:

Εμένα επιμένουν να τρώνε μόνα τους...με τις ανάλογες συνέπειες!! Αναγκαστικά σκουπισμα -σφουγκαρισμα μετά...!!!

Αν και το έχω ξαναπεί, εγώ βάζω αυτά τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης κάτω από τα καρεκλάκια τους και γενικώς στο πάτωμα της κουζίνας κι έτσι γλυτώνω τα πολλά. Όμως θελω να πω τον πόνο μου: βγαίνω εκτός εαυτού όταν τα ταίζω. Δεν έχω χειρότερο απ'αυτό. Δεν κάθονται στα καρεκλάκια με τίποτα, τα βάζω πάνω στο τραπέζι και τα κυνηγάω με το κουτάλι και νευριάζω απίστευτα όταν με λερώνουν. Σε σημείο που σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο για να μάθω να διαχειρίζομαι το θυμό μου μέχρι να μάθουν αυτά να τρώνε μόνα τους χωρίς να βρωμίζουν το σπίτι... Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω ενα καρεκλάκι ξύλινο από μάδερκεερ και δεν ξέρω αν αξίζει να σκάσω 90 ευρώ που έχει. Αλλά και τι να κάνω.. Τα ηρεμιστικά κοστίζουν πιο πολλά.

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

τα έχω δει όλα..........

από τότε που έχω να διαβάσω...............................

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μωρέ μπράβο μπλα μπλα!!!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Νουνουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάλιο αργά παρά ποτε η ευχή!

Μπράβο που πήγαν όλα καλά!!!!

Σας έκανε και καλό καιρό αν θυμάμαι!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Στο γυμναστήριο που είχα γραφτεί και φυσικά δεν πάω πια,, γιατί δεν προλαβαίνω..χαχ..είπατε κάτι? είχε ζούμπα και είχα κάνει 2-3 φορές. Δεν ξετρελάθηκα.......προτιμώ τα άλλα τα αερόβια με μουσική..

Την πρώτη φορά που είχα κάνει..ήμουν κι έγκυος..και δεν το ήξερα..

τα ζαλισα τα παπάκια..:tongue:

Paulo Coelho

Αν και το έχω ξαναπεί, εγώ βάζω αυτά τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης κάτω από τα καρεκλάκια τους και γενικώς στο πάτωμα της κουζίνας κι έτσι γλυτώνω τα πολλά. Όμως θελω να πω τον πόνο μου: βγαίνω εκτός εαυτού όταν τα ταίζω. Δεν έχω χειρότερο απ'αυτό. Δεν κάθονται στα καρεκλάκια με τίποτα, τα βάζω πάνω στο τραπέζι και τα κυνηγάω με το κουτάλι και νευριάζω απίστευτα όταν με λερώνουν. Σε σημείο που σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο για να μάθω να διαχειρίζομαι το θυμό μου μέχρι να μάθουν αυτά να τρώνε μόνα τους χωρίς να βρωμίζουν το σπίτι... Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω ενα καρεκλάκι ξύλινο από μάδερκεερ και δεν ξέρω αν αξίζει να σκάσω 90 ευρώ που έχει. Αλλά και τι να κάνω.. Τα ηρεμιστικά κοστίζουν πιο πολλά.

Και εγώ θυμώνω απίστευτα όταν με λερώνουν. Τρελαίνομαι πραγματικά. Τα δικά σου τρώνε μόνα τους όμως; Τόσο πίσω είμαστε; Ακόμα αλεσμένα τρώμε εμείς τις περισσότερες φορές :evil::evil::evil::evil:

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

νουφ κοολ!

Νομίζω ότι σε καταλαβαίνω αρκετά παρόλο που εμένα δεν τρώνε μόνα τους.

Τώρα εδώ και κανά 3βδομάδες παίρνουν ψωμί-παξιμάδι κτλ για να τρώνε μόνα τους και να μασουλάνε για τα ούλα και να μαθαίνουν να καταπίνουν και μου τα κάνουν χάλια σε χρόνο dt! Φαντάσου εσείς που τρώτε κανονικό φαγητό!

Πάντως εγώ προς το παρόν το διασκεδάζω και το ρίχνω στην τρελή.

Για τ ο μέλλον δεν ξέρω!

Εχω περάσει φάση που δε με ένοιαζε να έχω απλυτα στο νεροχύτη,

ασιδέρωτα, σκονισμένα κτλ κτλ

με ενοχλούσε που ήταν έτσι το σπίτι, μα είχα μάθει να το παραμερίζω στο μυαλό μου..και να αγνοώ αυτό που βλέπουν τα μάτια μου. Δεν άντεχα!

Τώρα πάλι, μου ξαναγύρισε κάπως αλλιώς...οκ εντάξει καμία σχέση με Παρθένο μην παρεξηγηθώ. Εξάλλου ποτέ δεν ήμουν κι έτσι. Μα έχω βάλει πρόγραμμα όπως ξαναγράψαμε πολλές, με μαγνητάκι στο ψυγείο και προσπαθώ να το τηρώ όσο χώμα κι αν είμαι. Βέβαια ακόμα δεν π΄ηγα δουλειά..όταν θα πάω να δούμε ποιος θα τηρεί και τι.

Φρόσω τι καλό αυτό που έγραψες σε συνδιασμό με τη γραφή/μάθηση? !!

Πες μας κι άλλα τέτοια εσύ που τα κατέχεις!!

ΥΓ. έχω γεμίσει τόσα μαγνητάκια το ψυγείο που σε λίγο το σπίτι θα γυρίσει προς το βορρά!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Paulo Coelho

επανήλθα μετά από ένα μικρό διάλλειμα που φρόντισε να μου κάνει ο μικρός.

Σας είχα πει που μου είχε προσθέσει γεύμα στις 2.30-3.00 η ώρα (6ο γευμα).

Εεε, στις αρχές τον λυπήθηκα γιατί μετά τον πυρετό της βάφτισης δε μου πολυέτρωγε (τελικά πρέπει να ήταν τα δοντια που ξεμυτίσαν δύο δυο αυτή τη φορά) και είχε κόψει, και μετά έχανε γεύμα γιατί δεν ήθελε..εεε κι αφού ξύπναγε και το ζητούσε μετά του το έδινα. Τώρα όμως που πέρασαν λίγες μέρες και είμαι σίγουρη ότι είναι χορτάτος (έτσι πιστεύω) του το κόβω λέμε!

Χθες μια χαρά τον κατάφερα χωρίς αυτό το γεύμα.

Πάντως να σας πω. Γενικά εδώ και κανά 4μήνες κάνει αυτό που κλαίει και φωνάζει στον ύπνο του και ξανακοιμάται μετά στα καπάκια. Τα έχουμε ξαναπεί, επαναλαμβάνομαι, απλά συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση. Μου φαίνεται ότι πονάει κάπου πολύ. Εεε, δεν μπορεί πια τόσο αυτά τα δόντια? Δεν ξέρω..τί να πω..

Η μεγάλη που υποφέρει γιατί δεν κάνει έτσι? Γυναίκα θα μου πείτε..αλλά εκείνη είμαι σίγουρη υποφέρει πολύ αυτές τις μέρες..! (Γκρίνια γκρίνια, σαλια, μίρλα και αγιος ο Θεός).

Τις τελευταίες 10-15μέρες ο μικρός ρουθουνίζει. Μύξα , καταρροή κτλ ΔΕΝ έχει. Σα να εχει κάτι κάπου πίσω πίσω στη μύτη λίγο πριν το λαιμό και δε φεύγει. Τί ορό, τί ρουφηχτήρι, κάτι βγάζω κάπου κάπου (με πολλή μάχη και τσιρίδες απίστευτες) κι όμως παρόλα αυτά συνεχίζει! Όλη μέρα δεν ακούγεται, μόνο το βράδυ. Νομίζω ενεργοποιήται μετά το μπάνιο με τα νερά και τους υδρατμούς..? τί να πω? Το θέμα είναι ότι πιστεύω ότι τα τελευταία βράδια συμβάλλει κι αυτό και τον ενοχλεί και ξυπνάει κι από αυτό..

τί άλλο να κάνω εκτός από ορό? καμιά ιδέα??

Paulo Coelho

Boυτιές στη θάλασσα αλλά πλέον δύσκολο.

Πριν 2 ώρες κάναμε τα πρώτα μας ράμματα.

Και είχα φτιάξει παντεσπάνι για την αυριανή μας τούρτα και πήγε η γάτα και το έφαγε :evil:. Τώρα είναι έξω και κλαίει

Ζούμπα, ρούμπα, τούμπα από τον ζουμπά!

Χέλεος!

Τί είναι αυτό καλέ????

Για του ζαλόγγου κανείς?

Άβε γουίτσι με τους χορούς σου!

Fρόσω για άλλη μια φορά θα σε παρακαλέσω να γράψεις βιβλίο!

Είναι αμαρτία να στερείται ο κόσμος τις εμπειρίες σου.

Πεθαίνω λέμε ρε!

Στείλτα σενάριο για σίριαλ. Θα πιάσει, είναι σίγουρο.

5 μλ λέει ο ντοκ για τη Σύλια, σε πολύ βήχα που την ξυπνάει κ κάνει εμετό.

τί να κάνω η γυνή????

Κάνω διάδρομο. Θα κάνω αργότερα.

Τζό κ εσύ άπαιχτη! Στη μύτη το σιρόπι?:lol:

Τί είναι το μπουσκολοβάν? Θα είδώ!

κ ο σκλάβος έχει 1+1 δώρο τα άτκιβ.

Λοιπόν το πιό καλό το έχω κάνει στο μπαμπά μας!

Εχουμε φρέσκα τα δίδυμα κ επικρατεί ένα αλλαλούμ για το μεσημεριανό γεύμα με τη Σύλια. Κρατάω σαλιάρα πλαστική με το ενσωματωμένο φτιαράκι κ προσπαθώ αρκετή ώρα να τη βάλω στον νικ, αντί για τη Σύλια.

Κ του έχω κόψει την ανάσα κανονικά!!!!!!!!! Κ δεν καταλαβαίνω τπτ!

Noυνού μου σίγουρα ένα βασικό προσόν είναι η εμπιστοσύνη. Αλλά αύτο που έχουν ανάγκη.... αν δεν βλέπει καλά η γυναίκα (κάτι αρκετά συχνό) κ δεν μου κάνει???

Είναι ουσιαστικός παράγοντας που δεν μπορώ να σταματήσω τη χρύσα.

Της έχω πεί να ξεκινήσει να βρεί αλλού δουλειά, αλλά να μου δώσει το χρονικό περιθώριο των 10 ημερών με τον καινούργιο εργοδότη της.

Κ είμαι σίγουρη πως δεν θα βρεί δουλειά. Κ ο γιός της πέρνει 480 ευρώ για 4ημέρες/ 8ωρό κανονικό, κ η πεθερά της 500 σύνταξη κ όλα αυτά για 2 σπίτια...... αλλά ρε παιδιά μου κάνει πάρα πολλές ζημιές.

Πότε έβαψα? Την προηγούμενη παρασκεύη? Ε έχει ξεσκίσει τον τοίχο με την σκούπα. Ούτε τα παιδιά δεν τα άφησα να το ευχαριστηθούνε κ τα κατάφερε η χρύσα πάλι!!!!!

Θα τα πούε κ από κοντά;)

Ελίσα πήγα μόλις μια φορά ταξίδι με τον άντρα μου σε μέρη που ο θεός απλά έχει ξεχάσει την ύπαρξη τους. Μιλάω για αφρική, ινδία κ μάντεψε? Ντουμπάι κ Σαουδικη αραβία!

Δύσκολα μπορεί να πείσει κάποιος τον άντρα μου για την ύπαρξη του θεού... έχουν δεί τόσα πολλά τα μάτια του, που ούτε τα ντοκιμαντέρ δεν δείχνουν. Προσθέστε κ το τί έχει τραβήξει σε προσωπικό οικογενειακό επίπεδο από τους γονείς του.

Επίσης άθεος κ ο πατέρας μου πολλά χρόνια τώρα. Τον λόγο σας τον είπα πρόσφατα. Η μάνα μου παρόλα αυτά πιστεύει.

ΥΓ: άστα τώρα αυτά που ξέρεις κ λέγε τί δουλειά έιχαν τα στρινγκάκια στον κήπο!:tongue:

Προς το παρόν για τα δίδυμα έχω μπουρνουζάκια νεφ νεφ (ή ναφ ναφ) με κουκούλα, γιατί το ένα είναι μάρκα ηλεκτρικών συσκ. κουζίνας! Παντού εχει βασικά, αλλά αν πάρεις να πάρεις μαγαλύτερο νούμερο κ να ράψεις τα μανίκια (αν πάρεις κανονικό σιζε τα μανίκια θα είναι μακριά κ το μπουρνούζι κοντό)

Με κουκούλα έχουν:

Ζαρα ηομε τα έχει 50 ευρώ τα παιδικά/μπεμπέ. Τσίου.

Είδα κάτι ωραία στο πράκτικερ 15 ευρώ (ναι, ναι) αλλά δεν είχε νούμερο!!!!!!!!!

Επισης έχουν στα τζάμπο, καρφουρ (κ στην μπουτικ του ολυμπιακού, έτσι να σας ταπώνω χανούμια κ βαζέλια!)

Τζεμ τί λέει η γιόγκα? Καλή? ϊδρωσες ε?

Μή λέτε για πιπ΄λα κ σας ακούσει ο άλεξ. Αυτός ο ύπνος! τί θα κάνω???

Αλλά κ τί να έκανα? Να μην τα μάθαινα πιπίλα στον ύπνο από την αρχή, με τη Σύλια να κάνει τον ταρζάν?

Μου έλεγα μια κοπέλα στο κομω πως ο γιός της 6 χρονών σηκώνει όλη την αθήνα στο πόδι γαι την πιπίλα! Πήγα το ίδιο βράδυ να του την κόψω του νταή κ μου πήρε τα αυτιά: μπιμπίλα μπιμπίλα μπιμπίλα μπιμπίλα!

Δεν θα κλείσω τα παράθυρα τελείως,, δεν θα χειμωνιάσει καλά?

Θα του δείξω εγώ!:twisted:

Κ η πάνα. Σκέφτομαι σοβαρά να προσπαθήσω τώρα. Ρε παιδιά χτές το απόγευμα έχεσε 4 φορές= 4 πάνες! Έλεος! μονάντερος είναι σαν παπί?

Ταζ γελλκαμε μπακ!

Το μειωμένο της δεή είναι ακομα 23:00-07:00.

Νούφι..... Αχ βρε νούφι! θα έρθεις?

Δηλ κ εσύ έχεις παράπονο για το σώμα σου??

Θα φουντάρω λέμε.

Τζεμ ακούει? ψέεεεεεεματα!!!!

Σέβη ξες τί μου θύμισες εμ τα παντοφλάκια?

Πέρυσι που πήγα στο στοκ του μούγερ ο στόκος κ πήρα κάτι παντόφλες για τη σύλια?

Κ δεν είχα δεί οτι η μία είχε το φεγγάρι κ η άλλη τον ήλιο?

Κ το είδα στο σπίτι κ πήρα τφ το ζώωωωον??

Μήπως μου δώσατε διαφορετικές, ή είναι το σχέδιο μοντέρνο????

Φίλες μου με το φαγητό εμείς γενικά δεν τα πάμε κ πολύ καλά.

Κ φυσικά όσες φορές τους δίνω να φάνε μόνα τους καλά που τα κάνουν σκ@τά ολέ, αλλά δεν τρώνε μετά. Το βλέπουν παιχνίδι μετά τις 2-3 μπουκιές. Χειρότερο δηλ, στη φάση που είμαστε.

Αλλά θα πάρω αυτά που θα μου πεί το τρελοκόριτσο (από πού τα πήρες?) κ θα σας πώ.

Μή με ρωτήσετε για τη Σύλια/ Δεν θυμάμαι κα θό λου!!!!!! Έτρωγε ''σχεδόν'' μόνη της πχ ρύζι με κιμά, λέρωνε ανεκτά, πριν τους 22 μήνες της ηλικίας της που ήρθαν τα δίδυμα. (σούπα όχι εννοείται!)

Εμείς ζωγραφίζουμε δηλ. μουντζουρώνουμε από την άνοιξη με μαρκαδόρο, χαρτιά μερικές φορές, τα μούτρα μας, τα ρουχα μας, τραπέζι κουζίνας κ αυλή, Με κιμωλία τον πίνακα, τον τοίχο έξω κ την αυλή πάλι!!!!

Ντακ πως είναι τα παπιά? Αυτό που πήγαινε να τα πιάσει??? Πέρασε?

Μη βάλεις άλλα μαγνητάκια, μας πέρνει κ εμάς λέμε!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Και είχα φτιάξει παντεσπάνι για την αυριανή μας τούρτα και πήγε η γάτα και το έφαγε :evil:. Τώρα είναι έξω και κλαίει

Ποιόν έφαγε η γάτα?

Τί έγινε καλέ? ποιός χτύπησε????

Αυτά με τη γάτα να τα περιμένεις. Εμάς έιχε φέρει ένα γατί μας το ψάρι της γειτόνισσας μέσα στη σακούλα!!!!! έβγαζε το ψωμί του!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Σχετικά με τις εξόδους με τα δίδυμα.

Βόλτα με τα μωρά μόνη μου νομίζω βγήκα στον 6ο μήνα κοντά, χωρίς αμάξι, για καροτσάδα εδώ κοντά.

Τώρα που έλειπε ο ρίβις για τον τρύγο, βγήκα με το αμάξι μου και τα δίδυμα, έβαλα και το καρότσι στο πορτ μπαγκάζ,βάλε-βγάλε το tfk..

στο τρίπορτο..με τα καθισματάκια αυτοκινήτου τα ανάποδα. Μια χαρά τα κατάφερα λέμε! Εάν δεν έλειπε και δεν τοπ εκανα δε θα το ήξερα ότι μπορώ να τα καταφέρω τόσο καλα μόνη μου!

Επίσης πήγαμε και σούπερ μάρκετ τα 3μας (εγώ και τα παπιά), επίσης οκ. Και μαλλ για αλλαγή δώρων μας από βάφτιση και οκ.

Πώς κατεβαίνω τώρα από την πολυκατοικία.

Λοιπόν, ή θα βάλω τα μωρά στο καρότσι από το σπίτι και θα κατέβουμε με το ανανσέρ και μετά έχει 4-5 σκαλάκια της εισόδου για το ίσιο. Λίγο ζόρι εκεί πέφτει, αλλά οκ, σιγά σιγά γίνεται. Ή, θα έχω μαζί μου τα καρεκλάκια αυτοκινήτου και θα τα βάλω εκεί από το σπίτι και με αυτά θα τα κουβαλήσω κάτω στο αμάξι (εδώ να πω ότι μου βγαίνει η μέση!). Το καρότσι μετά ή έχω φροντίσει να τό έχω ήδη διπλωμένο από πριν στο πορτ-παγκάζ.

Κατά τα άλλα, η τσάντα χιαστί κι εμένα όπως της Τζίνι. Καφέ και μπιμπερό στο cupholder του καροτσιού που τα σπάει και σε αυτό ευχαριστώ τη θεά Λαέρτα που μου το πρότεινε να το αγοράσω εξτρά!

Paulo Coelho

Ο Χριστ. κλασικά. Πάτησε ένα παζλ γλύστρησε και χτύπησε το πάνω βλέφαρο στη γωνία στο τραπεζάκι.

Πολύ κλάμα λέμε και αίμα. Αλλά εμείς χαλαροί. Πλέον συνηθίσαμε.

Η γάτα έφαγε την τούρτα των μικρών που αύριο κλείνουν τα 3

έλα ρε σοβαρά?

ράμματα που? ποιος?

ο Χριστ να υποθέσω? σε ποιο σημείο??????

πόσα?

Paulo Coelho

Φρόσω τρελά σκηνικά μου ήρθαν.

Είχαμε επίσης ένα χοντρό γάτο που έπερνε ψωμί (ποτέ δεν έτρωγε σκέτο ψωμί!)

Το έπερνε κ το έβαζε κάτω από κάποιο δέντρο στην αυλή κ έστηνε καραούλι.

Πήγαινε το σπουργήτι...... στον άλλο κόσμο!

Μια φορά είχε φέρει περιστέρι (δεκαοχτούρες νομίζω έχουμε εδώ) κ το άφησε στο μπαλκόνι της μάνας μου!

Πούπουλα? Αίματα??? Σκούπα ο γάτος???

Κ το θεϊκό.

Σκότωνε ποντίκια στην αυλή (δεν τα έτρωγε επίσης) κ τα έβαζε μισοψώφια μέσα στις παντόφλες της μάνας μου στη σκάλα!!!! Πήγαινε η μάνα μου να βάλει παντόφλες..... σόκ!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...