Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

και βρε κοριτσια...πραγματικα, επειδη καθε φορα μετα το μεσημεριανο τα καρεκλακια, το πατωμα κ τα παιδια ειναι χ α λ ι α !!

πως τρωνε τα παιδακια σας? τα δικα μου θελουν εδω κ καιρο να τρωνε μονα τους...υπαρχουν φαγητα που δε γινεται με τιποτα κ αφου επιμεινω πολυ, τα ταιζω εγω.

αλλα στα γευματα που το παλευουν κυριως μονα τους, γινομαστε κ...ς!

μηπως ξεκινησαμε νωρις να τρωμε μονα κ παλευω τσαμπα? μηπως ειναι θεμα λιγων μηνων υπομονης κ θα γινουμε επιτελους ζαμπουνης???

πειτε για σας να μαθω/παρω θαρρος.........

Για μένα κάνεις πολύ καλά και τα αφήνεις.

Μεγαλώνοντας θα αποκτήσουν καλό συντονισμό, ξέρεις στόματος και κουταλιού :D, και θα τα βοηθήσει ακόμα και να μάθουν να γράφουν όταν πάνε νήπιο! Όλα έχουν σχέση!

Σόρυ για λάθη αλλά μου βάζει ο Αλέξ. λαγουδάκια στο πληκτρολόγιο

Διαφημίσεις

δε το χα σκεφτει οτι κανουμε κ ασκησεις προγραφης παραλληλα ! καλο...

αχ...οταν εισαι πτωμα.......θες να πιαστεις απο κατιτις για να συνεχισεις, οποτε θενκσ για το tip froso..!

33E7p2.png

γεια σας κοριτσια. για πιπιλες ακουω. τα δικα μου δεν την θελουν καθολου ομως. η μικρη δεν την ηθελε απο νεογεννητο και ο μικρος απο 5 μηνων την πεταξε. εχω ομως αλλο θεμα. δαχτυλο!!! πιο μικρα ειχαν συνεχεια το δαχτυλο. προσπαθουσα να τους δωσω πιπιλα για να το κοψουν αλλα τιποτα κι αυτο γιατι μου ελεγαν ολοι οτι δεν κανει και δεν κοβεται ευκολα και οτι μπορει νανδημιουργησει προβλημα κλπ... τωρα βεβαια το εχουν μειωσει αρκετα μονο οταν ειναι για υπνο κι αυτο για κανενα 5λεπτο. για να δουμε. ελπιζω να μην μου φτασουν 5 χρονων κ τα εχω με το δαχτυλο στο στομα! το εχει αντιμετωπισει καμμια σας; τι να κανω;

4o4op3.png

και βρε κοριτσια...πραγματικα, επειδη καθε φορα μετα το μεσημεριανο τα καρεκλακια, το πατωμα κ τα παιδια ειναι χ α λ ι α !!

πως τρωνε τα παιδακια σας? τα δικα μου θελουν εδω κ καιρο να τρωνε μονα τους...υπαρχουν φαγητα που δε γινεται με τιποτα κ αφου επιμεινω πολυ, τα ταιζω εγω.

αλλα στα γευματα που το παλευουν κυριως μονα τους, γινομαστε κ...ς!

μηπως ξεκινησαμε νωρις να τρωμε μονα κ παλευω τσαμπα? μηπως ειναι θεμα λιγων μηνων υπομονης κ θα γινουμε επιτελους ζαμπουνης???

πειτε για σας να μαθω/παρω θαρρος.........

δε περναω καλη φαση,το ομολογω...

Ααααχχχχχχ....... εμάς από τώρα θέλουν να τρώνε μόνοι τους!!!! Το γιαούρτι, το έχουμε καθιερώσει: μισό μόνοι τους, 1/4 στην μπλούζα και 1/4 τους το δίνουμε εμείς :tongue:!!!

Όταν κρυώσει όμως λίγο ο καιρός, θα τους φοράμε ποδίτσες.... ενώ σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω κάτι πλαστικά χαλάκια που έχω δει για αυτή τη δουλειά...(αυτό το τελευταίο, το σκέφτομαι ακόμα... τί είναι πιο εύκολο...να καθαρίζεις το πάτωμα ή το πλαστικό χαλί??? :rolleyes:)

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

πιπιλες κοψαμε στα 2 μια μερα και μετα απο συζητηση και ομολογω οτι ηταν πολυ πιο ευκολο απο οσο περιμενα!φοβομουν πως ειδικα ο γιος που επαιρνε 2 πιπιλες μαζι θα χε προβλημα,αλλα τελικα μια χαρα!μια δυο φορες την ζητησαν αλλα ειπαμε πως την δωσαμε σε μωρακια που την χρειαζονται και ολα καλα!!:D

οσο γιατο φαγητο..τρωνε μονα τους απο 2 χρονων!στην αρχη γινοταν χαμος στην κουζινα...πατωμα ρουχα τραπεζι ολα χαλια!ομως εμαθαν και τωαρ ειμαστε μια χαρα!!!ασε που ναναι πολυ ξεκουραστο να τρωνε μονα τους!!!ακομη και σουπα μονα τους τρωνε!!!

μαρκαδορους και πλαστελινες ειχα δοκιμασει να δωσω κοντα στα 2,5 αλλα επειδη η μικρη ειχε μια κακη συνηθεια να τα βαζει ολα στο στομα...το αφησα και ξεκινησα ξανα στα 3!!!τωρα πλεον ειμαστε καλα!δεν τρωμε τις πλαστελινες ουτε ζωγραφιζουμε παντου!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπερα!!!!!!

Τι γραψατε καλε μεσημεριατικα;

Πιπιλες κ εμεις δυσκολα το βλεπω να κοβοντε.....εαν κ ο μεγαλος μεχρι να κοιμηθει την θελει,ολο το βραδυ δεν την φοραει αλλα την μερα ερωτα....φοραει την δικια του,παιρνει κ του μικρου!

Οσες θελετε παρτε μερος....εμεις εχουμε παρομοια!!!Της inch blue....

http://www.talcmag.gr/Other/Contests/lilaboo-contest.aspx

Ααααχχχχχχ....... εμάς από τώρα θέλουν να τρώνε μόνοι τους!!!! Το γιαούρτι, το έχουμε καθιερώσει: μισό μόνοι τους, 1/4 στην μπλούζα και 1/4 τους το δίνουμε εμείς :tongue:!!!

Όταν κρυώσει όμως λίγο ο καιρός, θα τους φοράμε ποδίτσες.... ενώ σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω κάτι πλαστικά χαλάκια που έχω δει για αυτή τη δουλειά...(αυτό το τελευταίο, το σκέφτομαι ακόμα... τί είναι πιο εύκολο...να καθαρίζεις το πάτωμα ή το πλαστικό χαλί??? :rolleyes:)

εγω βαζω ενα κομματι δερματινης κατω, ενας μουσαμας θα κανει επισης δουλεια.

εχω ξυλινο πατωμα κ στην κουζινα κ δε λεει να το σφουγγαριζω 50φορες τη μερα..

καλη μας τυχη...:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ερώτηση: σε ποια ηλικία αρχίζετε να παίζετε με πλαστελίνες και σε ποια ηλικία με μαρκαδόρους???

1 1/2 περιπου μαρκαδορους

λιγο αργοτερα κηρομπογιες κ πλαστελινη. η μικρη ακομη τη βαζει στο στομα (αν κ ειναι οι αλατισμενες του elc..), αλλα συνεχιζουμε..!

33E7p2.png

πιπιλες κοψαμε στα 2 μια μερα και μετα απο συζητηση και ομολογω οτι ηταν πολυ πιο ευκολο απο οσο περιμενα!φοβομουν πως ειδικα ο γιος που επαιρνε 2 πιπιλες μαζι θα χε προβλημα,αλλα τελικα μια χαρα!μια δυο φορες την ζητησαν αλλα ειπαμε πως την δωσαμε σε μωρακια που την χρειαζονται και ολα καλα!!:D

οσο γιατο φαγητο..τρωνε μονα τους απο 2 χρονων!στην αρχη γινοταν χαμος στην κουζινα...πατωμα ρουχα τραπεζι ολα χαλια!ομως εμαθαν και τωαρ ειμαστε μια χαρα!!!ασε που ναναι πολυ ξεκουραστο να τρωνε μονα τους!!!ακομη και σουπα μονα τους τρωνε!!!

μαρκαδορους και πλαστελινες ειχα δοκιμασει να δωσω κοντα στα 2,5 αλλα επειδη η μικρη ειχε μια κακη συνηθεια να τα βαζει ολα στο στομα...το αφησα και ξεκινησα ξανα στα 3!!!τωρα πλεον ειμαστε καλα!δεν τρωμε τις πλαστελινες ουτε ζωγραφιζουμε παντου!

αχ...ποτε εμαθαν ομως???

μπραβο!

εγω εχω αρχισει ν απελπιζομαι..

33E7p2.png

Εμένα επιμένουν να τρώνε μόνα τους...με τις ανάλογες συνέπειες!! Αναγκαστικά σκουπισμα -σφουγκαρισμα μετά...!!!

Ασε που κάνουν και φασαρία!! Μόνη και Μόνο!!! Κατά τα άλλα με πιπίλα την πέρνουμε μόνο το βράδυ για νάνι. Αλλά με τον παιδικό η μικρή που κλαίει συνέχεια μου είπαν να της δίνουν πιπίλα...και αναγκαστικά την δίνω.. Τώρα ελπίζω να την κόψουμε πάλι..

Τελικά έκλεισε η έξοδος 12/10?? Και για που?

Οι δικοί μου δεν θέλουν πολύ πιπίλα, μόνο το βράδυ στον ύπνο. Έτσι ελπίζω οτι όταν θα έρθει η ώρα θα την κόψουμε πιο εύκολα...

Όσο για το να φάνε μόνοι τους... έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Προς το παρόν παλεύουμε να κόψουμε τα αλεσμένα. Δεν τολμάω να τους δώσω να πιάσουν κουτάλι, πόσο περισσότερο πιρούνι!!!!!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...