Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

zumba ε? καλο ακουγεται..

εγω ειχα ξαναρχισει γυμναστηριο μολις εκοψα το θηλαστρο, 5μηνες αφοτου γεννησα.

περισυ δεν αντεχα/προλαβαινα κ συννειδητοποιω οτι καλυτερα να μη σταματαει κανεις γιατι δυσκολα ξανανεβαινει στο αλογο...

φετος παλι χλωμο το βλεπω...κ ημουν τοσο πειθαρχημενη τοσο χρονια...

μαγαλωνω κιολας κ το σωμα δεν "ακουει "οπως παλια...σκατα δλδ

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εμεισ στηνδαναη την ειχαμε κοψει το καλοκαιρι που εγινε 3(ειχαμε προσπαθησει νωριτερα αλλα δεν.....)και στον αλεξη το καλοκαιρι πριν γινει 2!

Άρα όλα τα παιδάκια την κόβουν απλά θέλουν την κατάλληλη στιγμή και τον χρόνο τους το καθένα ε? Οκ. Δεν απελπίζομαι τότε.

Και για το μπιμπερό που λέτε να κοπεί. Οκ εντάξει. Να κοπεί. Μετά που το πίνουν ? σε κανονικό ποτήρι? γιατί φανταστείτε τι έχει να γίνει μέχρι να το πιουν κάθε φορά. Το πάτωμα..........θάλασσα.............

ο Χριστ. την έκοψε 11 μηνών μόνος του γιατί είχε τα κρεατάκια και δεν μπορούσε να ανασάνει. Άρα αυτός δεν μετράει ;).

όλα πάντως κόβονται πολύ πιο εύκολα από ότι νομίζουμε.

Με τις πιπίλες νομίζω πώς έχουμε εμείς εξάρτηση (πάρε πιπίλα να μην κλαις) παρά το ίδιο το μωρό.

ετσι ειναι..σοφο..

33E7p2.png

Άρα όλα τα παιδάκια την κόβουν απλά θέλουν την κατάλληλη στιγμή και τον χρόνο τους το καθένα ε? Οκ. Δεν απελπίζομαι τότε.

Και για το μπιμπερό που λέτε να κοπεί. Οκ εντάξει. Να κοπεί. Μετά που το πίνουν ? σε κανονικό ποτήρι? γιατί φανταστείτε τι έχει να γίνει μέχρι να το πιουν κάθε φορά. Το πάτωμα..........θάλασσα.............

μπιμπερο ο σπορος το εκοψε μονος του πριν ενα χρονο.

η μικρη πινει μονο το βραδυ με μπιμπερο

τα υπολοιπα (γαλα, χυμους ) σε κανονικο ποτηρι με καλαμακι κ οι δυο

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Τα γάλα.....ο Αλέξ το έκοψε μαζί με τα μπιμπερό και μας είπε η παιδίατρος ότι δεν είναι απαραίτητο από μια ηλικία και έπειτα εφόσον παίρνει από αλλού ασβέστιο.

Οι μικροί πίνουν σε ποτήρι και το τσακίζουν λέμε. Πολλές φορές πίνουν γάλα αντί νερό :confused:. Μαζί με αυτούς το ξεκίνησε πάλι και ο Αλέξ. Δεν προλαβαίνουμε να αγοράζουμε.

Ποτέ πάντως δεν τα κυνήγησα να πιούνε γάλα. Το βάζω και το αφήνω στο τραπέζι. Το θέλουν καλώς δεν το θέλουν πίσω στο ψυγείο.

ελιζα ειναι πολλά τα πλυντηρια αρη!! Εγω δεν αφηνω να περασουν τα 3 γτ αλλιως δεν θα αντεξω...κι εγω τα σιδερωνω ολα, εκτος απο καλτσες...

φροσω ναι δε σου ειπα οτι δεν εχεις δικιο, απλα εχω κουραστει κι εγω και θελω να τα πω καπου... Θηλαζω και τη νυχτα ανα 3ωρο βλεπεις κ εχω σπαστει πολύ...που ειναι οι παλιες καλες εποχες που κοιμοντουσαν μεχρι τις 6??

ωραιε ιδεες δινετε για την πιπιλα...ελπιζω να τις θυμαμαι σε κανα δυο χρονια...:rolleyes: αλλιως θα ξαναρωτάω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γκλορ οντωσ το καθε παιδι εχει το ρυθμο του,μην αγχωνεσαι!μετα πινουν απο ποτηρι με καλαμακι συνηθωσ παρτε ποτηρακια πλαστικα με ηρωεσ που τουσ αρεσουν οπωσ πχ τον μικυ !

Διαφημίσεις

Εμένα το ζητάνε τρελά το γάλα. Μπορεί και 3 με 4 φορές την ημέρα. Στάνταρ πρωί και βράδυ πάντως. Αλλά και τα δύο το πίνουν σε μπιμπερό. Ε εντάξει. Θα το κόψουμε σιγά σιγά. Ο μικρός εμένα πίνει και με καλαμάκι. Η μικρή όσες φορές κι αν προσπάθησα το νερό ή το χυμό της με καλαμάκι δεν το γουστάρει καθόλου όμως. Πίνει στο ποτηράκι της. Τι να πω? θα συνηθίσουν. Που θα πάει?

και βρε κοριτσια...πραγματικα, επειδη καθε φορα μετα το μεσημεριανο τα καρεκλακια, το πατωμα κ τα παιδια ειναι χ α λ ι α !!

πως τρωνε τα παιδακια σας? τα δικα μου θελουν εδω κ καιρο να τρωνε μονα τους...υπαρχουν φαγητα που δε γινεται με τιποτα κ αφου επιμεινω πολυ, τα ταιζω εγω.

αλλα στα γευματα που το παλευουν κυριως μονα τους, γινομαστε κ...ς!

μηπως ξεκινησαμε νωρις να τρωμε μονα κ παλευω τσαμπα? μηπως ειναι θεμα λιγων μηνων υπομονης κ θα γινουμε επιτελους ζαμπουνης???

πειτε για σας να μαθω/παρω θαρρος.........

δε περναω καλη φαση,το ομολογω...

33E7p2.png

ελιζα ειναι πολλά τα πλυντηρια αρη!! Εγω δεν αφηνω να περασουν τα 3 γτ αλλιως δεν θα αντεξω...κι εγω τα σιδερωνω ολα, εκτος απο καλτσες...

φροσω ναι δε σου ειπα οτι δεν εχεις δικιο, απλα εχω κουραστει κι εγω και θελω να τα πω καπου... Θηλαζω και τη νυχτα ανα 3ωρο βλεπεις κ εχω σπαστει πολύ...που ειναι οι παλιες καλες εποχες που κοιμοντουσαν μεχρι τις 6??

ωραιε ιδεες δινετε για την πιπιλα...ελπιζω να τις θυμαμαι σε κανα δυο χρονια...:rolleyes: αλλιως θα ξαναρωτάω!

Κοριτσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εξαλλου εκτός από γαλακτικό οξύ η γυμναστική εκκρίνει και ενδορφίνες.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...