Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πιπιλα εμεις δυστυχως παρα πολυ ακομη...

πολλες ωρες μες τη μερα τη θελουν , ο μονος κανονας ειναι οχι στη βολτα.

τι να κανω?????

froso που την εκοψες σε 3παιδια πες κ γενικα πειτε!

ποια ειναι κ η σωστη ηλικια ? εχω μπερδευτει με οσα διαβαζω...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξεπερνιούνται αυτά, Νούφι, δεν.... Αν είσαι απ'αυτές, δεν κοιμάσαι για να τα κάνεις. Δεν μπορείς να ηρεμήσεις αν το σπίτι είναι βρώμικο. Αν υπάρχουν πιάτα στο νεροχύτη, ανατριχιάζεις και ενίοτε νευριάζεις. Και βάζεις και τα κλάματα όταν είσαι πολύ κουρασμένη αλλά και πάλι προτιμάς αυτό παρά να πας για ύπνο.. Εμ τι να σου κάνω...

120247mcv711uxx1.gif

πιπιλα εμεις δυστυχως παρα πολυ ακομη...

πολλες ωρες μες τη μερα τη θελουν , ο μονος κανονας ειναι οχι στη βολτα.

τι να κανω?????

froso που την εκοψες σε 3παιδια πες κ γενικα πειτε!

ποια ειναι κ η σωστη ηλικια ? εχω μπερδευτει με οσα διαβαζω...

Κι εμείς το ίδιο. Στην βόλτα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Κ ευτυχώς δεν την ζητάνε όταν είμαστε έξω.............

Ε θα την κόψουν που θα πάει? τουλάχιστον είναι πιπίλα και όχι δάχτυλο. Αυτό είναι μια παρηγοριά. Γιατί αν ήταν δάχτυλο.......άντε κόψτο. Έχω ανιψιο που μέχρι τα δέκα το είχε............χάλια.

α και κατι αλλο που ειχαμε κανει με την πιπιλα και το θυμηθηκα τωρα με την gem καθε φορα που χαλουσε μια πιπιλα τους την εδειχνα που κοπηκε και πηγαιναν και την πετουσαν μονα τους οποτε δεν την εψαχναν μετα.ετσι ειχα σκοπο να τους την κοψω και οταν θα ερχοταν η ωρα αλλα με προλαβαν τα γεγονοτα.

age.png

Διαφημίσεις

.

Τζέμινι εσύ που θηλάζεις πρέπει να ξέρεις ότι μετά από κάποια ώρα από τη γυμναστική δεν πρέπει να θηλάζεις γιατί εκκρίνεται γαλακτικό οξύ στους μυς και αυτό πάει και στο γάλα. Το γαλακτικό οξύ είναι μια τοξική ουσία και η οποία μας κάνει να νιώθουμε πιασμένοι αν είμαστε αγύμναστοι. Αν είμαστε γυμνασμένοι δεν νιώθουμε κάτι. Στο λέω απλά η επιστήμονας για να το καταλάβεις :tongue:

χτες ημουν λιγο πιασμενη .... εχω και 3 χρονια να γυμναστω:oops:

Ποση ωρα λες μετα?? Εγω μετα απο καμια ωρα το πολυ θηλαζω αφου ετσι κι αλλιως θηλαζω το πολύ ανα 3ωρο, βαλε και μια ωρα που κανω γυμναστικη, αρα δεν το αποφευγω:rolleyes: Κατι ειχα ακουσει για το γαλακτικο οξυ αλλα οι αποψεις διιστανται. οτι δηλαδη ολα αυτα τα ελεγαν για να αποτρεψουν τις γυναικες απο το να θηλαζουν. οπως πχ και το οτι δεν κανει να τρως ολα τα φαγητα, οτι δεν κανει να βαφεις μαλλια νυχια κτλ. Τα εκανα ολα αυτα αλλά δεν παει αλλο...τα μαλλια τα εβαψα την προηγουμενη εβδομαδα. Κατι πρεπει να κανεις και για τον εαυτο σου εν τελει... Εσυ βεβαια καλα κανεις και μου το λες...μιας και εισαι και της δουλειας!

Α! Το ιδιο λενε και για τις διαιτες πως οταν χανεις βαρος εκρρινονται τοξινες που περνανε στο γαλα, αλλά εγω λεω οτι τοξινες μπορει να εκρρινονται και απο το στρες και την καταθλιψη αν βλεπεις τον εαυτο σου στον καθρευτη και φρικαρεις....Δεν ξερω σκεψεις ειναι ολα αυτα βεβαια....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ο Αλέξ. την έκοψε στα 2,5 αλλά τον αργήσαμε λόγω των μωρών.

Άρχισαν να πετάνε τα μπροστινά δοντάκι οπότε έπεσε συναγερμός.

Ο Χριστ. την έκοψε 11 μηνών και ο Φίλ. 2χρονών.

Στην αρχή βέβαια ζητούσαν πιο πολύ γάλα για να πιπιλάνε τη θηλή χαχαχαα.

Στον Αλέξ. κόψαμε μαζί και τα μπιμπερό.

Δεν ξεπερνιούνται αυτά, Νούφι, δεν.... Αν είσαι απ'αυτές, δεν κοιμάσαι για να τα κάνεις. Δεν μπορείς να ηρεμήσεις αν το σπίτι είναι βρώμικο. Αν υπάρχουν πιάτα στο νεροχύτη, ανατριχιάζεις και ενίοτε νευριάζεις. Και βάζεις και τα κλάματα όταν είσαι πολύ κουρασμένη αλλά και πάλι προτιμάς αυτό παρά να πας για ύπνο.. Εμ τι να σου κάνω...

Πω πω βρε Laerta μες το μυαλό μου είσαι? σαν να ακούω τον εαυτό μου. Κ εγώ αυτά κάνω η τρελή. Είναι έτσι..........ή το χεις ή δεν το χεις μέσα σου. και δεν αλλάζει κιόλας ρε γαμώτο. Δεν φεύγει η τρελα. Και περνάει και στα παιδιά..........Απ την μια βέβαια είναι καλό, απ την άλλη ......κουραστικό......

κι επειδη εγω τον χαβα μου εκτος απο zumba εχει κι εναν αλλο χορο dance for fun που πρεπει να ειναι πολυ διασκεδαστικο επισης.ειναι παντου αυτες οι σχολες ρε σεις.ψαξτε το.

age.png

Πω πω βρε Laerta μες το μυαλό μου είσαι? σαν να ακούω τον εαυτό μου. Κ εγώ αυτά κάνω η τρελή. Είναι έτσι..........ή το χεις ή δεν το χεις μέσα σου. και δεν αλλάζει κιόλας ρε γαμώτο. Δεν φεύγει η τρελα. Και περνάει και στα παιδιά..........Απ την μια βέβαια είναι καλό, απ την άλλη ......κουραστικό......

Μακάρι να ήμουν έτσι... μακάρι να άντεχα να μην έπεφτα για ύπνο στις 11... ίσως έτσι να μην είχα 8 πλυντήρια ασιδέρωτα!!!! :|

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

α και κατι αλλο που ειχαμε κανει με την πιπιλα και το θυμηθηκα τωρα με την gem καθε φορα που χαλουσε μια πιπιλα τους την εδειχνα που κοπηκε και πηγαιναν και την πετουσαν μονα τους οποτε δεν την εψαχναν μετα.ετσι ειχα σκοπο να τους την κοψω και οταν θα ερχοταν η ωρα αλλα με προλαβαν τα γεγονοτα.

Α καλά που το είπες. Πριν την κόψεις την χαλάς λίγο λίγο. Την τρυπάς λίγο λίγο δεν παίρνει αέρα και δεν τους αρέσει. Λες είδες πού μεγάλωσες και χάλασε η πιπίλα; και τέτοια

χτες ημουν λιγο πιασμενη .... εχω και 3 χρονια να γυμναστω:oops:

Ποση ωρα λες μετα?? Εγω μετα απο καμια ωρα το πολυ θηλαζω αφου ετσι κι αλλιως θηλαζω το πολύ ανα 3ωρο, βαλε και μια ωρα που κανω γυμναστικη, αρα δεν το αποφευγω:rolleyes: Κατι ειχα ακουσει για το γαλακτικο οξυ αλλα οι αποψεις διιστανται. οτι δηλαδη ολα αυτα τα ελεγαν για να αποτρεψουν τις γυναικες απο το να θηλαζουν. οπως πχ και το οτι δεν κανει να τρως ολα τα φαγητα, οτι δεν κανει να βαφεις μαλλια νυχια κτλ. Τα εκανα ολα αυτα αλλά δεν παει αλλο...τα μαλλια τα εβαψα την προηγουμενη εβδομαδα. Κατι πρεπει να κανεις και για τον εαυτο σου εν τελει... Εσυ βεβαια καλα κανεις και μου το λες...μιας και εισαι και της δουλειας!

Α! Το ιδιο λενε και για τις διαιτες πως οταν χανεις βαρος εκρρινονται τοξινες που περνανε στο γαλα, αλλά εγω λεω οτι τοξινες μπορει να εκρρινονται και απο το στρες και την καταθλιψη αν βλεπεις τον εαυτο σου στον καθρευτη και φρικαρεις....Δεν ξερω σκεψεις ειναι ολα αυτα βεβαια....

Δεν είπα να μην γυμνάζεσαι απλά άσε κάποια ώρα πριν θηλάσεις.

Αυτό με την δίαιτα ομολογουμένως δεν το είχα ξανακούσει.

Το γαλακτικό οξύ πάντως είναι γεγονός. Σχίζω τα πτυχία μου :tongue::rolleyes:

Ο Αλέξ. την έκοψε στα 2,5 αλλά τον αργήσαμε λόγω των μωρών.

Άρχισαν να πετάνε τα μπροστινά δοντάκι οπότε έπεσε συναγερμός.

Ο Χριστ. την έκοψε 11 μηνών και ο Φίλ. 2χρονών.

Στην αρχή βέβαια ζητούσαν πιο πολύ γάλα για να πιπιλάνε τη θηλή χαχαχαα.

Στον Αλέξ. κόψαμε μαζί και τα μπιμπερό.

11μηνων? τοινγκ!

επειδη το κοψιμο της πιπιλας θα συνοδευτει απο δραματικα μερονυχτα θα περιμενω να ξαναστανιαρω λιγο...

ποτε????????????????ποτε........

33E7p2.png

Μακάρι να ήμουν έτσι... μακάρι να άντεχα να μην έπεφτα για ύπνο στις 11... ίσως έτσι να μην είχα 8 πλυντήρια ασιδέρωτα!!!! :|

Οκτώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω? OMG!!!! Κουράγιο. Λίγα λίγα και θα τελειώσουν!!!!΄Κι εγώ δεν μπορώ να αφήσω και τίποτα ασιδέρωτο ρε γαμώτο. Τα σιδερώνω όλα όλα. Ώρες ώρες μου αρέσει,κ άλλες βαριέμαι τρελά. Ανάλογα με την διάθεση.

11μηνων? τοινγκ!

επειδη το κοψιμο της πιπιλας θα συνοδευτει απο δραματικα μερονυχτα θα περιμενω να ξαναστανιαρω λιγο...

ποτε????????????????ποτε........

ο Χριστ. την έκοψε 11 μηνών μόνος του γιατί είχε τα κρεατάκια και δεν μπορούσε να ανασάνει. Άρα αυτός δεν μετράει ;).

όλα πάντως κόβονται πολύ πιο εύκολα από ότι νομίζουμε.

Με τις πιπίλες νομίζω πώς έχουμε εμείς εξάρτηση (πάρε πιπίλα να μην κλαις) παρά το ίδιο το μωρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...