Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω με την πιπιλα εχω διημιοργησει ψυχολογικο τραυμα στην κορη μου!τησ ειχαμε πωσ την ειχε παρει η γατα για να την δωσει στα γατακια τησ και εκτοτε δν θελει με τιποτα τησ γατεσ....ουτεσ να τησ πλησιαζει ουτε τιποτα!

επειδη το φανταστηκα οτι μπορει να γινοταν αυτο ειτε με τη γιαγια ειτε με τον σκυλο,δεν τους κατηγορω στα παιδια τυπου α το παλιοσκυλο που πηρε την πιπιλα.το παιζω,μωρε δεν ηξερε ο μορφεας οτι ειναι πολυ νωρις να σου παρει την πιπιλα, παμε να του την ζητησουμε.και οτι της γιαγιας την επεσε.ετσι βεβαια καποιες νυχτες γυρω στις 3 βγαινουμε στο μπαλκονι και μιλαμε στο σκυλο που ειναι κατω και τον παρακαλουμε να μας την δωσει αλλα αυτος κοιμαται.

age.png

Κρίμα η καημένη νεραιδα ν ακούσει τα μπινελικάκια της. Χαχαχαχα...........καλά θα το προσπαθήσω...........αλλά επειδή όπως είπε και η Witch παρατηρώ τώρα ότι πέφτει πολύ σάλιο και πολύ φαγούρα και δαγκώνουμε ότι βρούμε για να ανακουφιστούμε θα την αφήσω λίγο ακόμη. Μάλλον βγαίνουν τα πίσω πίσω δοντάκια...........

Όσο για το πάμπερς έτσι κι εγώ. Το καλοκαίρι ψιλοπροσπάθησα αλλά δεν............Ουφ...........

7o?????πλακα πλακα και απο τουσ φιλουσ των παιδιων και απο γειτονεσ οι περισσοτερεσ οικογενοιεσ εδωεχουν 3παιδακια και πανω!

Αν δεν είχα πρόσφατα μετακομίσει, θα εξέταζα το ενδεχόμενο να μετακομίσω εκεί σε σας... μπας και μας καθόταν και μας το τρίτο! :tongue:

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Απο Ξάνθη είσαι?? Ζούσαμε 4 χρόνια εκεί..Προ Διδύμων.. Η μάλλον και με τα δίδυμα στην κοιλιά όμως!!!

δεν ειμαι απο ξανθη αλλα εδω μενουμε τωρα και για κανα 2-3 χρονια ακομη!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Αν δεν είχα πρόσφατα μετακομίσει, θα εξέταζα το ενδεχόμενο να μετακομίσω εκεί σε σας... μπας και μας καθόταν και μας το τρίτο! :tongue:

Ωπ! τι έγινε? θέλεις και τρίτο? χιχιχι

:P

οχι ρε παιδια.ελεγχεται το β... με το σωστο σουτιεν.εγω δεν φορουσα το σωστο αλλα ολα ηταν στη θεση τους οταν τελειωσαμε!παπουτσια θελει σφιχτα γιατι πηγα ανετη με λυτα στανσμιθ και την ακουσαν οι αστραγαλοι μου.παντως το ξαναλεω ειναι γαματα!και καις και γυρω στις 450 θερμιδες!!!

age.png

ναι εμεισ εχουμε ποικιλια και σε ηλικια και σε φυλο...!!!καπωσ ετσι ειναι με την κορη μου!τα διδυμουλια σου πωσ ειναι?μεγαλωνουν και ζωηρευουν!? !

ακριβώς ετσι...και μεγαλώνουν και ζωηρευουν!!!

Εγώ πάλι όχι. Κουνιέται πολύ το β.... ρε παιδί μου :evil:

αχαχαχχαα!!!!! καλα σε ολα κουνιεται, μην το ψαχνεις! Το βλεπω στον καθρεφτη του gym να πηγαινει πανω κατω και αναρωτιεμαι να θα επιστερψει ποτε στο κανονικο του μεγεθος εστω γτ για το υψος, δεν το συζητω καν:?

εγω με την πιπιλα εχω διημιοργησει ψυχολογικο τραυμα στην κορη μου!τησ ειχαμε πωσ την ειχε παρει η γατα για να την δωσει στα γατακια τησ και εκτοτε δν θελει με τιποτα τησ γατεσ....ουτεσ να τησ πλησιαζει ουτε τιποτα!

τελικα ο γονιος δεν ξερει ποτε αν εχει κανει το σωστο:rolleyes:

την πιπιλα την κοψαμε κατα λαθος.κι εμεις την ειχαμε κυριως στον υπνο αλλα ενιοτε την ζητουσε ο μικρος οταν τον πονουσαν τα πισω και τελευταια δοντια.ενα απογευμα λοιπον κοιτουσαν τον σκυλο με τη μαμα μου (ροντβαιλερ) και για να του βγαλει εκεινη τη στιγμη την πιπιλα το επαιξε οτι την πηρε ο σκυλος.οταν γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και μου το ειπαν τσαντιστηκα πρεπει να σου πω γιατι δουλευα πρωι την αλλη μερα και πιστευα οτι ειναι νωρις εφ οσον εχει ακομα δοντια να βγαλει.καταλαβα ομως οτι αν ακυρωνα την ολη φαση δεν θα με εμπιστευονταν μετα και αντε να το ξαναπαιξεις το εργο οταν ερθει η ωρα να την κοψουν.οποτε......τον ξενυχτησαμε τον μακαριτη και ειμαστε πλεον ανευ.

οσο για τις πανες δεν θα κανω τιποτα ακομα.το καλοκαιρι δεν επιασε η προσπαθεια και δεν θελω να πιεσω καταστασεις.

ταζ σου στελνω πμ για zumba μενιδι.

α και για οποια αλλη θελει υπαρχουν και αλλου αυτες οι σχολες.βγαινει πολυ οικονομικα.μα πολυ ομως.

εγω οταν ημουν μικρη απο τα νευρα μου πεταξα την πιπιλα απ το παραθυρο του αυτοκινητου. Κ ηθελα μονο τη συγκεκριμενη παλιοπιπιλια που την ειχα ξεθωριασει, οποια αλλη μου ειχαν φερει δεν την ηθελα... Ε το θυμομουν οτι την πεταξα εγω και δεν την ξαναζητησα. Κοινως εκανα τουμπεκι και εμαθα απο μικρη να πληρωνω τα λάθη μου:tongue:

Υπαρχουν σχολες zumba? Νομιζα γινεται στα γυμναστηρια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

οχι ρε παιδια.ελεγχεται το β... με το σωστο σουτιεν.εγω δεν φορουσα το σωστο αλλα ολα ηταν στη θεση τους οταν τελειωσαμε!παπουτσια θελει σφιχτα γιατι πηγα ανετη με λυτα στανσμιθ και την ακουσαν οι αστραγαλοι μου.παντως το ξαναλεω ειναι γαματα!και καις και γυρω στις 450 θερμιδες!!!

Μιλώντας για β..., έχετε κάνει ποτέ ιππασία??? εκεί και αν την ακούς με το πάνω/κάτω!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

καλησπερααααα

εχω χαθει το ξερω, ελπιζω να στε ολες καλα!

αδυνατον να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει δυστυχως...ελπιζω να μην εχασα τιποτις συνταρακτικο...

nunu να σου ζησουν τα νεοφωτιστα μπεμπεκια σου!!!!

33E7p2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: witch έλιωσα με το τελευταίο σχόλιο χαχαχαχαααα

Τα δικά μου πάντως δεν δαμάζονται με τίποτα σας λέω......

Τζέμινι εσύ που θηλάζεις πρέπει να ξέρεις ότι μετά από κάποια ώρα από τη γυμναστική δεν πρέπει να θηλάζεις γιατί εκκρίνεται γαλακτικό οξύ στους μυς και αυτό πάει και στο γάλα. Το γαλακτικό οξύ είναι μια τοξική ουσία και η οποία μας κάνει να νιώθουμε πιασμένοι αν είμαστε αγύμναστοι. Αν είμαστε γυμνασμένοι δεν νιώθουμε κάτι. Στο λέω απλά η επιστήμονας για να το καταλάβεις :tongue:

εγω πηζω πολυ..κ εχω κ τα ψυχολογικα μου...

τεσπα...

ξεκινησα σχολειο κ ερχεται απο αυτη τη βδομαδα η αδερφη του καλου μου , οπως σας ειχα πει για τα μωρα.

τα πανε μια χαρα με τα μικρα, αλλα εγω γινομαι πτωμα διοτι αφοτου φευγει καθαριζω καμια ωρα...

τα μωρα τα κανουν λιμπα, ειδικα οταν τρωνε κ η ... κανει οτι μπορει, αλλα δεν ειναι τοσο σχολαστικη στην καθαριοτητα, με αποτελεσμα εγω να επιστρεφω απο δουλεια κ να σκιζομαι να μαζεψω...

ελπιζω να ξεπερασω τα θεματα καθαριοτητας που εχω γιατι θα τα φτυσω...............

χθες με πιασαν τα κλαμματα...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...