Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Hello....

Τί είναι το zumba ρε παιδιά???? (άσχετη ε....)

ειναι ουσιαστικα ενα ειδος χορου που συνδυαζει πολλους αλλους μαζι και πραγματικα ξεδινεις.ειναι σαν να χορευεις σαν τρελη με τις φιλες σου στο γυμνασιο.

age.png

Φρόσω.... φενιστιλ στα ούλα???????????????? Η συνέχεια???? φαντάζομαι την αντίδρασή σου όταν το κατάλαβες .... :tongue:

Αυτάάάάάά...

Πήρα το κέντρο δηλητηριάσεων και μου είπαν ότι δεν πειράζει γιατί υπάρχει και σιρόπι φενιστίλ. Την άλλη μέρα τα πέταξα όλα.

Γκρίνια οι μικροί; Μάλλον είναι κοινό στοιχείο των αγοριών μικρών και μεγάλων.

Κοριτσια εχει προσφορά το ΜY MARKET τα pampers active fit 9,80 η μεγάλη συσκευασία.

Εγώ πήρα 12 πακέτα!!! Και 1.60 τα μωρομάντηλα

Πολύ χαίρομαι που έχουμε κόψει τις πάνες. Ήταν μεγάλο έξοδο....

καλησπερα!επιτελουσ καταφερα να μπω!ειχε χαλασει ο υπολογιστησ μασ 200ευρω ζημια και τωρα τον φτιαξαμε!τι κανετε?εχω χασει παρα πολλα πραγματακια αλλα οκ θα επανελθω!

witch μπραβο που κοψατε την πιπιλα,για την ζουμπα εχω ακουσει και εγω και σκεφτομε τωρα που θα ξεκινησω γυμναστηριο να παω!

elisa εγω σε ολα μου τα παιδια μπορνουζακια ειχα και εχω ακομα ειναι πιο βολικο για μενα!

Καλώς την! Τί κάνουν τα παιδάκια σου;

Τζίνι διάδρομο κάνεις καθόλου;

Γειααααααααααα..................τι κάνετε?

Witchakia πως την κοψατε την πιπιλίτσα? πείτε καμία ιδέα να την κόψουμε κι εμείς. Μόνο στον ύπνο την παίρνουμε βέβαια αλλά εντάξει..............ας την κόβουμε σιγά σιγά. Ο γνωστός τρόπος που έρχονται οινεράιδες και την παίρνουν και φέρνουν δώρα ή καπως αλλιώς? πάμπερς κόψατε? εμείς όχι...........

Διαφημίσεις

witch με βολευει πολυ στην πλατει μενουμε κοντα θα το ψαξω!ειχε κανει η κοτη μια φορα περυσι τουσ εφερε η γυμναστρια στο σχολειο μια κοπελα και εκαναν και τησ αρεσε πολυ!

froso καλα ειμαστε μεγαλωνου!τα διδυμακια μασ ειναι 7,5μηνων πια και αρχισαν να μπουσουλανε σιγα-σιγα !τα μεγαλα αρχισαν για τα καλα τα σχολεια!1ηλυκειου και 2α δημοτικου!εσενα τα πανεμορφα τα αγορακια σου ειναι καλα???

love θα γραφω (και λαβ ενίοτε) γτ ο χρονος ειναι χρημα:tongue:

witch μπραβο και για τα δυο! Κι εγω θελω zumba απιστευτα! Εχει το γυμναστηριο τα απογευματα αλλά εχω κανονισει να πηγαινω μονο πρωινα για την ωρα... Του χρονου πιστευω να παω!

taz καλωστην πάλι! Μου αρεσει που εχεις γκαμα ηλικιών! Και η κορη σου μεγαλη, θα ειστε σα φιλες!!

Εμει δεν εχουμε my market και μασουτη που επισης ειδα προσφορα...Ομως ευτυχως ολο και κατι βρισκουμε. Εγω παιρνω και της babylino...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ταζ καλά είναι τα αγοράκια μου.

glor αν μου επιτρέπεις επειδή έχω κόψει σε 3 παιδιά πιπίλα :D πρέπει να την κόψεις μια κι έξω όπως και τα μπιμπερό.

Και για να μην πέσεις στην παγίδα επειδή τα πρώτα βράδια γκρινιάζουν πέταξέ τις στα σκουπίδια. Το βράδυ όταν σου ζητήσουν πες τους πχ την πήρε η νεράιδα ή ότι άλλο θες. Απλά την ιστορία να την έχεις πει από τη μέρα και απλά να τους την υπενθυμίζεις τη νύχτα.

Θα ακούσει βέβαια η νεράιδα τα μπινελίκια της :-P αλλά για 2-3 βράδια θα είναι.

Διαφημίσεις

ναι εμεισ εχουμε ποικιλια και σε ηλικια και σε φυλο...!!!καπωσ ετσι ειναι με την κορη μου!τα διδυμουλια σου πωσ ειναι?μεγαλωνουν και ζωηρευουν!? !

Το έχει η περιοχή;;; χαχαχααα έχω μαθήτρια που περιμένει το 7ο αδελφάκι της. Τα πρώτα 2 είναι δίδυμα αγόρια.

εγω με την πιπιλα εχω διημιοργησει ψυχολογικο τραυμα στην κορη μου!τησ ειχαμε πωσ την ειχε παρει η γατα για να την δωσει στα γατακια τησ και εκτοτε δν θελει με τιποτα τησ γατεσ....ουτεσ να τησ πλησιαζει ουτε τιποτα!

την πιπιλα την κοψαμε κατα λαθος.κι εμεις την ειχαμε κυριως στον υπνο αλλα ενιοτε την ζητουσε ο μικρος οταν τον πονουσαν τα πισω και τελευταια δοντια.ενα απογευμα λοιπον κοιτουσαν τον σκυλο με τη μαμα μου (ροντβαιλερ) και για να του βγαλει εκεινη τη στιγμη την πιπιλα το επαιξε οτι την πηρε ο σκυλος.οταν γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και μου το ειπαν τσαντιστηκα πρεπει να σου πω γιατι δουλευα πρωι την αλλη μερα και πιστευα οτι ειναι νωρις εφ οσον εχει ακομα δοντια να βγαλει.καταλαβα ομως οτι αν ακυρωνα την ολη φαση δεν θα με εμπιστευονταν μετα και αντε να το ξαναπαιξεις το εργο οταν ερθει η ωρα να την κοψουν.οποτε......τον ξενυχτησαμε τον μακαριτη και ειμαστε πλεον ανευ.

οσο για τις πανες δεν θα κανω τιποτα ακομα.το καλοκαιρι δεν επιασε η προσπαθεια και δεν θελω να πιεσω καταστασεις.

ταζ σου στελνω πμ για zumba μενιδι.

α και για οποια αλλη θελει υπαρχουν και αλλου αυτες οι σχολες.βγαινει πολυ οικονομικα.μα πολυ ομως.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...