Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

:(:(:(:(:(:( ψυχουλα.....

Ζιτρέκ, αταράξ, αέριους και ξοζάλ είναι και τα 4 αντισταμινικά.

Η δοσολογία στο αταράξ που ξέρω καλά είναι 2,5μλ άρα το 1,5 δεν κάνει τίποτα.

Σιγκιουλέρ είναι αγωγή μακροχρόνια για όσα παιδάκια κάνουν βρογχιολίτιδες.

Σολντετανίλ είναι κορτιζόνη.

Διαφημίσεις

Nounou οταν λες εχεις 2 κοπέλες τι εννοεις?? Γιατι η μικρή δεν την παλευει στον παιδικό. Είπαμε να δώσουμε αλλες 2 βδμάδες μπας και χαλαρώσει αλλιώς θα ψάξουμε κοπέλα σπίτι. Εχείς καλές να έχουμε υπόψη? Γιατι είμαστε και κοντά.

λυπάμαι τόσο πολύ για την ψυχούλα που έφυγε...δεν υπάρχει μεγάλυτερος πόνος για έναν γονιό και μεγάλυτερη μοναξιά από αυτη την απουσία...εύχομαι να βρουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα, γνωρίζοντας ότι δυστυχώς δεν γίνονται θαύματα...:cry::cry::cry:

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Ξεχασα να το γραψω πριν,πηγαμε το απογευμα με τα μικρα κ τον Gio σε κατι δουλειες κ τελευταια αφησαμε το super να παρω γαλα των μικρων κ κατι ψιλα....ειχα παρει καροτσι!!!

Παω να το βαλω στη θεση του,δεν μπορουσα....κατεβαινει ο καλος μου να αναλαβει μιας κ ειχε ξεπαρκαρει κ παω στο αμαξι....μιλαμε για 2 μετρα αποσταση....περναει μια δεσποινις(Οχι Ελληνιδα) κ μου λεει "κλαιει το μωρο σου", με τρελο υφακι....εγω μισο μετρο απο το αμαξι εκεινη την στιγμη......ωρε τι ακουσε!!!!!!!! ευτυχως δεν γυρισε να κοιταξει κ να πει κατι....ανετα την βουταγα!!!

Να μας κανουν "μαθημα" οι ........δεν λεω ποιες,βλεπω να τρωω ποινη!ειμαι κ ρατσιστρια.....

Ε μα κ εσύ..... να πας αν αφήσεις το καρότσι στη θέση του?

Γιατί δεν το άφηνες να πέσει καταλάθος πάνω της? ε?

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!

Ανυπομονώ να ξανασυναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά!!!

Εγώ όπως όλες μας είμαι προβληματισμένη με τους χρόνους μας, τη δουλειά, το νοικοκυριό, μα πάνω απ όλα για αυτόν τον ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά. Δεν υπάρχει...καμιά ιδέα;

Να ξαναπώ ότι όποια ψάχνει για γυναίκα έχω να προτείνω να δείτε 2!!

φιλιά προς το παρόν!!!

Αυτό με τον ποιότικό χρόνο. Ποιό να πιάζω κ πιό να αφήσω ρε παιδιά?

Με πιάνει πραγματικά απελπισία μερικές φορές!

Βασικά σήμερα δεν έιμαι κ πολύ καλά. Από χτες βράδυ δηλ. αλλά το κερασάκι ήταν σήμερα. Μήπως έχω πολλές απαιτήσεις από ένα παιδί 3,5 χρ? Μα αν δεν βάλω βασεις τώρα, πότε θα τις βάλω?:?

Η γυναίκα που ψάχνω εγώ. Πέραν των βασικών κλισέ, καθαρήμ έμπιστη, με γνώσεις οικοκυρικών, με εμπειρία σε μωρά-νήπια.....

Χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις ήτοι να μην έχει μικρά παιδιά κ να κατανοήσει οτι η όποια άδεια της θα δίνεται αυστηρά κατόπιν συνενόησης κ μόνο, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας δικής μας.

Άσε που δεν μπορώ να βάλω την κάθε μία εδώ μέσα για χ χρονικό διάστημα επίσης κ να ξέρει οτι ο μπαμπάς μας λείπει για χ χρονικό διάστημα.

Μπορεί να είναι έμπιστη η ίδια, αλλά να έχει τον γνωστό του γνωστού τω γνωστό κλπο που μαθαίνει κ πάει γαϊτανάκι

καλημέρα, κορίτσια!!!

σεμινάκι, ωραία νέα διάβασα!!! με το καλό να έρθει το ανιψάκι σου και να έχουν παρέα και τα κορίτσια σου!!! τελειόμηνη εγκυμοσύνη στην αδερφή σου!!!

Σεβάκι μου και Τζίνι, και ο δικός μου ο μικρός από χτες είναι με τρελό βήχα...καταροή δεν έχει τόσο, αλλά έκανε και κάτι δέκατα 37,8-37,9 χτες βράδυ...μας βλέπω να ξεκιναμε πάλι το aerolin...αυτό το αταραξ τι είναι? θα πάρω την παιδίατρο αργότερα να δω τι θα μου πει...το θέμα είναι ότι είχαμε κανονίσει να κάνουμε εμβόλιο σε μια εβδομάδα και βλέπω να το αναβάλλουμε πάλι...

Τζέμινι, εννοείται πως έκανες καλά και του έκοψες το χαλινό, αφού σας το πρότεινε ο γιατρός ...άμεσα είδες και θετικά αποτελέσματα!!! μπράβο!!!

Τζίνι, εγώ δε θα το σκεφτόμουν καν να έχω εσωτερική...αυτό πρυποθέτει καταρχήν ότι έχεις μεγάλο σπίτι και δωμάτιο να την κοιμίζεις και δεύτερον ότι είσαι πολύ ανεκτικός άνθρωπος, γιατί ουσιαστικά συμβιώνεις με μια ξένη...άσε για το ρίσκο που παίρνεις να μην ειναι σωστός άνθρωπος...ότι συμφέρει οικονομικά, συμφέρει, αν θέλει μόνο όσα λες...και σίγουρα σε βοηθάει σε πολλά και ξενοιάζεις τόσο από δουλειές, όσο και από τα παιδιά όταν έχεις δουλειά να κάνεις...αλλά, είναι αρκετά και τα μείον...

Σέβη, κι εμένα μου τη δινουν όσες χωνουν τη μυτη τους με υφος πολύξερου εκει που δεν τις σπέρνουν...:mad::mad::mad:

Το αταραξ εμάς μας το δίνει όταν βγάζουν εξάνθηματα μετά από ίωση

κ σαν ηρεμησιτκό για τον βήχα (δεν μας δίνει αποχρεμπτικά σορόπια ακόμα)

Για τη γυναίκα που λες.

Έχω δύο γνωστές στην παιδική. Η μία μαμά κ η άλλη εσωτερική σε οικογένεια με δίδυμα.(άσχετες η μια με την άλλη)

Η μαμά έχει σπίτι 80 τμ κ έχει δύο παιδιά. Η εσωτερική τους κοιμάται μαζί με τον μικρό γιό της 18 μηνών.

Η ροούσικο δουλεύει για πλούσια οικογένεια, αλλά κοιμάται στο δωμάτιο των διδύμων. Δουλεύει πολλά χρόνια στην οικογένεια αυτή κ είναι σαν μαμά τους ας πούμε. Την λατρεύουν! Τα έχει σούρει με ξεχωρσιστά ποδηλατάκια το καθένα, αυτά που έχουν το μπαστούνι? σε ανηφόρα ουκ ολίγες φορές!

Η ίδια η μαμά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην παιδική, είναι σε μπίζνα αλυσίδας/ μαγαζιών τηλεπικιινωνίας (από οτι έχω καταλάβει, γιατί η ρούσικο τα λέει σπαστά).

Αυτό για την συγκατοίκηση είναι ένα θέμα. Άντε κ πες όσο είναι μωρά τα παιδιά συνηθίζουν.

Όταν μεγαλώνουν όμως? Θα άντεχα κάτι τέτοιο εγώ? Ο νίκ?

Μόνο μια φορά αντιμετώπισα θέμα υγιεινης (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) με μια πολύ καλή κοπέλα κ το έλυσα άμεσα κ με όμορφο τρόπο.

Κατακοκκίνισα, αλλά τουλάχιστον ξεπεράστηκε από την αρχή!

:(:(:(:(:(:( ψυχουλα.....

Ζιτρέκ, αταράξ, αέριους και ξοζάλ είναι και τα 4 αντισταμινικά.

Η δοσολογία στο αταράξ που ξέρω καλά είναι 2,5μλ άρα το 1,5 δεν κάνει τίποτα.

Σιγκιουλέρ είναι αγωγή μακροχρόνια για όσα παιδάκια κάνουν βρογχιολίτιδες.

Σολντετανίλ είναι κορτιζόνη.

Μαστεράς! Σου βγάζω το καπέλο!

Του εδωσα 1 μλ, γιατί είχε πολύ καιρό να πάρει κ ήμουν σίγουρη οτι θα τον έπιανε κ θα ταβλιαζόταν.

ξοζαλ δεν μας έχει δώσει ποτέ.

Πες πιό είναι πιό αποτελεσματικό? Τόσα χρόνια φούρναρης εσύ!

Εντιτ: Στη Σύλια κ στο αταράξ κ στο αέριους είναι 5 μλ η δοσολογία. Στα μικρά 2,5 ακόμα.

Nounou οταν λες εχεις 2 κοπέλες τι εννοεις?? Γιατι η μικρή δεν την παλευει στον παιδικό. Είπαμε να δώσουμε αλλες 2 βδμάδες μπας και χαλαρώσει αλλιώς θα ψάξουμε κοπέλα σπίτι. Εχείς καλές να έχουμε υπόψη? Γιατι είμαστε και κοντά.

Τέτοια επελπισία με την κατάσταση?

Θα πηγαίνει ο μικρός όμως ε?

Πήγες μαζί της ξανά προσαρμογή?

Ένα κοριτσάκι καινούργιο στην τάξη της Σύλιας ακόμα κλαίει μερικές φορές κ ζητάει τη μαμά της

( Κ από οτι μου είπε η Σϋλια η δασκάλα της, την έχει βάλει κ εκτός δραστηριοτήτων για μίνι τιμωρία)

Από μικρό κ από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

Να το θυμόσαστε αυτό.

K εσείς, αλλά κ εγώ!

εντιτι: δεν μου βγάζει το τικεράκι μου!!!!

Που ειναι τα παιδιά μου καλέ????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τζινιω τα τικερακια μια χαρα φαινονται.....κατι κανεις μαλλον!:tongue:

Βαζε μου ιδεες....! ερε κ να την πετυχω ξανα....

Xozal μας εδωσε εμας η παιδιατρος αλλα 5 σταγονες στο καθενα...οχι ml...

Σέβη αυτό πρέπει να κάνει μισό κουταλάκι του γλυκού άρα 2,5μλ.

5μλ αταράξ είναι πολύ τζίνι :shock: θα το μαστουρώσεις το παιδί.

Μια φορά έδωσα στο Χριστ. 5μλ και μετά του ξαναέδωσα το βράδυ άλλα 5 και συνειδητοποιώ ότι ήταν πολύ.....πήρα το κέντρο δηλητηριάσεων και μου είπαν να πάω για πλύση στομάχου. Μετά πήρα το Παίδων :oops: και μου είπαν ότι μέχρι και η διπλή δόση είναι καλά ανεκτή αλλά να μην το ξανακάνω.

Πωπωπωωωωω και μια φορά στον Αλέξ. μωρό αντί να του βάλω στα ούλα την μουσκο...κάτι του έβαλα φενιστίλ για τα τσιμπήματα :shock::oops:

Διαφημίσεις

Τίποτα δεν έπαθε η αλήθεια είναι.

Αλλά μιλάμε για το Χριστόφορο που έχει πιει κιλά αταράξ :?

Ο μικρός σου πώς είναι σήμερα;

Παλι καλα.....

Παλι φουλ μυξες...δεν τους εχει περασει!!!

Ο μεγαλος μονο βηχα....

Παλι καλα.....

Παλι φουλ μυξες...δεν τους εχει περασει!!!

Ο μεγαλος μονο βηχα....

Την αντιβίωση την τελειώσατε;

Πήγαμε σήμερα στο αττικό πάρκο και στο εκπτωτικό χωριό.

Ωραία ήταν! Τσακώνονταν τα παιδιά ποιος θα μου κρατάει το χέρι (3 και 2 χέρια....) και ο κόσμος περνούσε και γέλαγε.

Την αντιβίωση την τελειώσατε;

Πήγαμε σήμερα στο αττικό πάρκο και στο εκπτωτικό χωριό.

Ωραία ήταν! Τσακώνονταν τα παιδιά ποιος θα μου κρατάει το χέρι (3 και 2 χέρια....) και ο κόσμος περνούσε και γέλαγε.

Κανονικα σημερα αλλα δεν ξερω τι να κανω! να την συνεχισω η οχι;

Αχ τρελα θα ηταν...να σε θελουν κ τα 3 σου αντρακια!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...