Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διδυμοσυντρόφισσες τι κάνετε; Να υποθέσω ότι ζεσταίνεστε; Εγώ, όπως σας ανεκοίνωσα, από χθες έχω επιστρέψει στη δουλειά (όπου και βρίσκομαι αυτή τη στιγμή). Ωστόσο, βρήκα λίγο χρόνο και διάβασα όλα αυτά τα συνταρακτικά για το πλύσιμο των αγορακίων και έχω πάθει σοκ!!!!!!!!!!!!!!!! Πώς δηλαδή θα τους κατεβάσω το πουλάκι; Το είχα ακούσει και στο παρελθόν, αλλά νόμιζα ότι μου λένε βλακείες, για να με τρομάξουν, και το έπαιξα κυρία! Αλλά τώρα; Νομίζω θα βάλω κι εγώ τον μπαμπά τους να το αναλάβει!

Και καλά θα κάνεις AGORAKIA. Κ το έχεις και εσύ εις διπλούν. Και εγώ τον μπεμπούλη θα τον δώσω να τον αναλάβει ο μπαμπάς του σε αυτό το θέμα. Αλήθεια ξέρεις κάθε πότε πρέπει να γίνεται αυτό? Μετά το μπανάκι ας πούμε μια φορά την ημέρα? Δεν έχω ιδέα. Καλά θα μας τα πει στάνταρ και ο παιδίατρος αλλά να μην έχουμε μια ιδέα έστω?

Καλά αντέχεις βρε και πας για δουλειά με την κοιλίτσα και με τέτοια ζέστη? Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και καλά θα κάνεις AGORAKIA. Κ το έχεις και εσύ εις διπλούν. Και εγώ τον μπεμπούλη θα τον δώσω να τον αναλάβει ο μπαμπάς του σε αυτό το θέμα. Αλήθεια ξέρεις κάθε πότε πρέπει να γίνεται αυτό? Μετά το μπανάκι ας πούμε μια φορά την ημέρα? Δεν έχω ιδέα. Καλά θα μας τα πει στάνταρ και ο παιδίατρος αλλά να μην έχουμε μια ιδέα έστω?

Καλά αντέχεις βρε και πας για δουλειά με την κοιλίτσα και με τέτοια ζέστη? Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να κάνω, η δόλια; Η άδειά μου αρχίζει επίσημα, σύμφωνα με την ΠΗΤ μου δηλαδή, στις 20.7!!! Βέβαια, δεν θα το πάω μέχρι τότε συνεχόμενα. Θα παίρνω σπαστά και καμιά εβδομάδα από την καλοκαιρινή μου, για να μην μου πέσει βαρύ. Άλλωστε, όσο θα περνά ο καιρός, είναι σίγουρο ότι θα δυσκολεύομαι στη μετακίνηση (Χαλάνδρι - Συγγρού είναι μια απόσταση, όσο να το πεις!). Όσο για το φλέγον θέμα, δεν ξέρω περισσότερα. Κάθε μέρα; Νομίζω πολύ μου φαίνεται, αλλά δεν παίρνω και όρκο, είμαι άσχετη!

rPPrp3.png

Η Joy που είναι άραγε; Είμαστε πολύ κοντά (έχουμε μόλις 2 μέρες διαφορά στην ΠΗΤ) και ήθελα να τη ρωτήσω πού γεννάει αλλά και να της πω για κάποιες συμπτώσεις, σχετικά με το πώς και πού ανακαλύψαμε ότι είμαστε σε ενδιαφέρουσα! Ωχ, ο επάνω μπεμπάκος μόλις τούρλωσε το κωλαράκι του προς την αριστερή πλευρά! Το καταλαβαίνω όταν, ξαφνικά εντελώς, αρχίσω να αισθάνομαι δύσπνοια (εννοώ, εκτός από όταν ξαπλώνω ανάσκελα...)

rPPrp3.png

Αλήθεια, εσύ από ποιά εβδομάδα κάθεσαι εντελώς;

rPPrp3.png

Αλήθεια, εσύ από ποιά εβδομάδα κάθεσαι εντελώς;

Εγώ κάθομαι εντελώς από την αρχή γιατί είχα κάτι προβληματάκια οπότε είμαι από την αρχή με άδειες. Δεν τα υπολόγιζα έτσι αλλά δυστυχώς. Τι να κάνουμε? Αλλιώς δεν είχα σκοπό να σταματήσω. Και είμαι και α πό τους τυχερούς διότι η δουλειά μου είναι μόλις πέντε λεπτά από το σπίτι.

Κι εγώ εκτός απότο όταν είμαι ανάσκελα μόλις τουρλώνουν κάτι αμέσως με πιάνει δύσπνοια. Μάλλον πρώτα με πιάνει και αμέσως καταλαβαίνω ότι κάθτι θα πεταχτεί .................:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγώ κάθομαι εντελώς από την αρχή γιατί είχα κάτι προβληματάκια οπότε είμαι από την αρχή με άδειες. Δεν τα υπολόγιζα έτσι αλλά δυστυχώς. Τι να κάνουμε? Αλλιώς δεν είχα σκοπό να σταματήσω. Και είμαι και α πό τους τυχερούς διότι η δουλειά μου είναι μόλις πέντε λεπτά από το σπίτι.

Κι εγώ εκτός απότο όταν είμαι ανάσκελα μόλις τουρλώνουν κάτι αμέσως με πιάνει δύσπνοια. Μάλλον πρώτα με πιάνει και αμέσως καταλαβαίνω ότι κάθτι θα πεταχτεί .................:D:D:D

Τι λες βρε παιδί μου! Κουράγιο! Πάντως, τα δύσκολα πέρασαν, έχει μείνει λίγο ακόμη, οπότε σκέψου μόνο αυτό: μια αγκαλιά γεμάτη παιδιά...! (Αμάν, οι ορμόνες μου είναι σε κρίσιμο στάδιο!) Κι εμένα το προηγούμενο σπίτι ήταν 3 χιλιόμετρα από τη δουλειά, σε 10 λεπτά ήμουν εδώ, και ήμουν από τους τυχερούς για πολύ καιρό. Αλλά μετά τη μετακόμιση (που έγινε πριν 1 1/2 μήνα, όπως σας είπα) οι αποστάσεις άλλαξαν.

rPPrp3.png

Τι λες βρε παιδί μου! Κουράγιο! Πάντως, τα δύσκολα πέρασαν, έχει μείνει λίγο ακόμη, οπότε σκέψου μόνο αυτό: μια αγκαλιά γεμάτη παιδιά...! (Αμάν, οι ορμόνες μου είναι σε κρίσιμο στάδιο!) Κι εμένα το προηγούμενο σπίτι ήταν 3 χιλιόμετρα από τη δουλειά, σε 10 λεπτά ήμουν εδώ, και ήμουν από τους τυχερούς για πολύ καιρό. Αλλά μετά τη μετακόμιση (που έγινε πριν 1 1/2 μήνα, όπως σας είπα) οι αποστάσεις άλλαξαν.

Πακέτο να είσαι τόσο μακριά. Οδηγείς ή πας με συγκοινωνίες? Και δουλέυεις κανονικά οκτάωρο? Χαρά στο κουράγιο σου. Αλλά εντάξει υπομονή. Θα περάσει ο καιρός και θα κάτσεις κι εσύ. Καλά βέβαια μην νομίζεις. Ωρες ώρες τρελαίνεσαι στην δίνει. Και όσο πλησιάζει και ο καιρός δεν είναι και ότι πιο ωραίο να κάθεσαι σπίτι μόνη σου τόσες ώρες μέχρι να γυρίσει και ο σύζυξ. Τώρα δεν περνάνε οι μέρες και οι ώρες και μετά δεν θα μας φτάνουν οι 24 ώρες. Άστα..............

Μόλις πληροφορήθηκα από συνάδελφο (και γειτόνισσα) ότι έφθασε η στιγμή να φύγουμε! Πάλι καλά που έχω κι εκείνη και πολλές μέρες φεύγουμε παρέα. Είναι αλλιώς να μην οδηγείς μόνη σε αυτή τη φάση και ειδικά για μεγάλη απόσταση! Σας φιλώ και ελπίζω να μπω πάλι το βράδυ - αύριο είναι δύσκολη μέρα, θα δουλεύω ακατάπαυστα. Πάω στο σπίτι να φτιάξω (μην γελάσετε) κοτόσουπα αβγολέμονο, είναι η λατρεμένη μου, κυρίως για το χειμώνα. Ωστόσο, επειδή έχω στον καταψύκτη κοτόπουλο από το κοτέτσι της μαμάς στο χωριό, το σκέφτομαι μέρες και δεν μπορώ να αντισταθώ. Καύσωνας ξεκαύσωνας, εγώ θα τη φτιάξω. Με ρυζάκι και τίγκα στο λεμόνι, θα είναι όνειρο είμαι βέβαιη. Για να γλιτώσω την αυτοκτονία του ανθρώπου μου, όμως, έχω καβατζώσει λίγα μακαρόνια φούρνου από την προαναφερθείσα συνάδελφο (μου τα έφερε χθες, θα του τα σερβίρω σήμερα) και όλοι θα είμαστε χαρούμενοι. Φιλιά κοριτσάκια μου!

rPPrp3.png

Δεν πειράζει Agorakia, ήρθες όμως στο κέντρο του κόσμου (αν δεν παινέσουμε το σπίτι μας :P:p:p:p:p). Καλά θα κάνεις να παίρνεις αδειούλα...Που γεννάς;

Glorr για να δεις τους υποψήφιους γαμπρούς (διότι θα είμαστε αμείλικτες για το που θα δώσουμε τις κόρες μας :P), κάνε κλικ πάνω στο nick της Όλγας --> δημόσιο προφίλ και κάτω δεξιά έχει τις φωτογραφίες... να αποφασίσουμε ποιόν θέλει η καθεμιά μας :P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δεν πειράζει Agorakia, ήρθες όμως στο κέντρο του κόσμου (αν δεν παινέσουμε το σπίτι μας :P:p:p:p:p). Καλά θα κάνεις να παίρνεις αδειούλα...Που γεννάς;

Glorr για να δεις τους υποψήφιους γαμπρούς (διότι θα είμαστε αμείλικτες για το που θα δώσουμε τις κόρες μας :P), κάνε κλικ πάνω στο nick της Όλγας --> δημόσιο προφίλ και κάτω δεξιά έχει τις φωτογραφίες... να αποφασίσουμε ποιόν θέλει η καθεμιά μας :P:p:p:p

Πάτησα πάνω στο όνομα ΌΛΓΑ μετά εμφάνιση δημόσιου προφίλ αλλά κάτω δεξιά μου βγάζει κάτι φωτογραφίες άλλων μωρών με άλλα ονόματα. Μήπως κάνω καμιά βλακεία? Δεν τα πάω καλά με αυτά. :roll:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις ήδη και μέλλουσες ! :)

Εμείς μάλλον θα σας ξεπεράσουμε όλες, γιατί ενώ την γλυτώσαμε από τον

διαβήτη, μετά τα αποτελέσματα του βιοχημικού έχουμε ενδείξεις για προεκλαμψία.

Το ουρικό οξύ ήταν αρκετά ανεβασμένο και "χτυπήσαμε" και

μια 17 με 10 πίεση, οπότε η γυναικολόγος τηλεφωνικά μας προειδοποίησε ότι σε 2 εβδομάδες μάλλον ....

glorr & AGORAKIA, εμάς τη στιγμή του τουρλώματος με δύσπνοια, μας δείχνει κατι τρελλά νούμερα ο τοκογράφος. Δεν σκληραίνει η κοιλιά σας ?

Όσο για το "πουλάκι" του αγοριού, απ'ότι κατάλαβα είναι αντρική δουλειά :wink: και γίνεται κατα την διάρκεια του μπάνιου που έχει μαλακώσει αρκετά το δέρμα.

d6vPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...