Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Είχα ετοιμάσει ένα δακρύβρεχτο κείμενο για να εκφραστώ για το θέμα της δουλειάς αλλά προέκυψαν χαρούμενα νέα! Η αδερφή μου είναι έγκυοος!!

Ήταν ψιλοαπρόσμενο, δεν είναι παντρεμένοι αλλά είχαν αρχίσει να προσπαθούν. Έχουμε καταχαρεί όλοι!

Οπότε το δακρύβρεχτο αναβάλλεται!!! Τυχερούλες τη γλιτώσατε πάλι!!

Φιλάκια!

αντε καλε μπραβο. με το καλο να ερθει το μωρακι...

4o4op3.png

Διαφημίσεις

σεμιν συγχαρητηρια για την αδερφή σου!! Με το καλο το μωράκι;)

Οσο για τη δουλεια κι εγω τωρα καταλαβαινω το ποσο σημαντικη ειναι η φυλαξη... Νομιζω πρεπει να κανεις την καρδια σου πετρα να τα κραταει η πεθερα με τη μαμα σου ομως παρουσα για να εχεις και τον χαφιε γτ αν θυμαμαι καλά ειχες πει οτι κανει του κεφαλιου της. Για να παρεις γυναικα δεν ξερω, κι εγω το σκεφτομουν, αλλα το εχω απορια, παιρνεις πχ μια κοπελιτσα νηπιαγωγο, μπορεις να εμπιστευτεις να τα κραταει και τα δυο μονη της? εδω εμεις δυσκολευομαστε καλά καλά...

Η αλλεργιολόγος πιστεύει οτι ο μικρός είναι πράγματι αλλεργικός αλλά δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα σε τι. Το ζιρτέκ είναι να κόψει τη χρήση του σολντεσανίλ γιατί το τελευταίο δεν ειναι τοπική κορτιζόνη αλλά πάει παντού.

α οκ! με καλυψες;)

Anthi29 για το πουλακι ο γιατρος μας ειπε να μην κανουμε τιποτα. Αλλά νομιζω ισχυουν οτι ειπε και η σελεστιν.

evizogr ομορφα λογια αυτα που λες για τον αντρα σου, μπραβο!

celestine οντως η ζωη μας τωρα ειναι γεματη απο υπεροχα, αγνα χαμογελα:D:D

Για τον υπνο δεν ξερω τι να πω, περα απο υπομονη. Ειναι στα παιδια μαλλον.. Ο μικρος ειναι τσαχπινης και ξενυχτης:P

Για το χαλινο που με ρωτησατε, το ειδε ο παιδιατρος, τον οποιο ο παιδωρλ στο νοσοκομειο χαρακτηρισε σχολαστικο. Βεβαια μας ειπε οτι παρατηρει οτι ειναι μικρος και οτι ΙΣΩΣ του δημιουργει προβλημα στο θηλασμο, αλλά και αργοτερα στην αρθρωση. αλλά μας ειπε οτι ολα αυτα ειναι νεες ερευνες και το αφησε στο χερι μας να το κανουμε ή οχι. Υπαρχουν και χειροτερα δηλαδη να ειναι τελειως δεμενη η γλωσσα.

παντως για την ωρα μπορω να πω οτι παρατηρησα πως θηλαζει πιο καλά, και λεει πιο πολλές συλλαβουλες, και βγαζει τη γλωσσα του περισσοτερο εξω...αρα πιστευω καναμε το σωστο.

Τα δικα μας νεα ειναι καλουτσικα.....μειωθηκαν καπως οι μυξες τους αλλα ο βηχας καλα κρατει....θα περασει κ αυτος!!!

Αρχισαν να κοιμουντε σημερα λιγο καλυτερα γιατι τα καημενα πεταγοντουσαν απο τον βηχα....

αντε επιτελους περαστικα σας!!

παω να ταισω......

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα!!

νουνου να σου ζησουν τα νεοφωτιστα ταλιμπανακια σου!!!!!τελεια ολα διαβασα,οποτε μια χαρα,μπραβο σας!!!

σεμιν με το καλο το μωρακι σας!

λαερτα ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο (δεν εχω καταλαβει και πολλα).

εμεις εχουμε αυριο εμβολιο,εχω στο ψυγειο 3 ,μεταξυ των οποιων και το μμρ,και δεν ξερω ποιο θελει η παιδιατρος να παω,παντως σιγουρα το μμρ δεν το κανω τωρα.Αυριο πρεπει να την ρωτησω για ποτε το υπολογιζει και βλεπουμε,εχω αγχωθει πολυ μ'αυτο το εμβολιο.

εμεις ειμαστε καλα!τα μωρα μια χαρα,εχουν μεγαλωσει πολυ βρε κοριτσια,μου κανει εντυυπωση ποσο καλα καταλαβαινουν,τα παντα!εχουμε πολυ καλη επικοινωνια:D

πχ το πρωι πηγα να φαω πρωινο και φωναζαν,ηθελαν κι αυτα ,τους λεω :δεν μπορουμε να λερωσουμε ολο το σπιτι,θα παμε να φαμε στο χαλακι μας(το αφρωδες πατωμα που πηραμε).Να τους βλεπατε..πηγαν καθισαν και περιμεναν,εδωσα ενα μπισκοτο στον καθενα ,πηρα και το πρωινο μου και φαγαμε οι 3 μας στο χαλακι.

στο ανεβατοριο που εχουμε τους λεω:ο καθενας στην θεση του και ακινητοι.Ε,πηγαινει ο ενας στη μια γωνια ,ο αλλος στην αλλη και καθονται Παναγιτσες μεχρι να ανεβοκατεβουμε.

εγω βρηκα (επιτελους) καποια μαθηματα,ασχολουμαι και με μια αλλη δουλειτσα απο το σπιτι και ειμαι ευχαριστημενη.Λειπω λιγο απο τα μωρα.

Την δευτερα ερχομαστε Αθηνα,χωρις παιδια,για επανελεγχο.Παλι δεν θα σας δω αλλα που θα παει,θα καταφερω να σας ερθω ξαποια στιγμη,ισως τα Χριστουγεννα να ειμαστε καλα βεβαια.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Er;vthh πρώτη: λοβ είναι ναυτικός ο άντρας σου? Το 6μηνο με έβαλε σε σκέψεις. (οκ παίζει κ το στρατιωτικός, άσε με κ χάσαμε ένα κοριτσάκι φίλη από τον παιδικό γι αυτό το λόγο!)

Καλτσάκι έχω φάει φλασιές για την περίπτωση που πάνε να μου αρπάξουν παιδί!

Κ όταν είχε κυκλοφορήσει κ η πρόσφατη φήμη.... είχα πάθει λαλά κ δεν έβγαινα καθόλου το απόγευμα μόνη μου με τα μπεμπέ.

Προς το παρόν έχω εκπαιδεύσει τη Σύλια αν κάποιας πάει να την πάρει κ δεν μπορώ να την δώ εκείνη τη στιγμή: βοήθεια δεν είναι η μαμά μου/ μπαμπάς μου.

Ελπίζω να μην χρειαστεί.

Επίσης σχεδόν ποτέ δεν πέρνω αρκετά λεφτά όταν πάω βόλτα με τα μωρά.

Μας είχα δεί κάτι κάγκελα πέρυσι στο τζάμπο 100 ευρώ!:shock: Να ήταν 2 μέτρα κ ο κόσμος όλος!

ΕΝΤΑΣΕΙΣ να δείς κ εμείς. Ειδικά στην αρχή! Εύκολα τον έστελνα πίσω στη μάνα του!(μάνα του = εφιάλτης)

υγ: δεν μυ βγάζει τα τίκερ σας κόρες κάποιες φορές!:confused:

Για τις βόλτες που λέτε. Τα έβγαλα κ τα τρία παιδιά πρώτη φορά μόνη μου 6/7 μηνών τα δίδυμα?

Ένα θα σας πώ. Είδαν αυτοκίνητα που περνάγαν το δρόμο κ κλάαμα!

Θα σας τύχει κ το ασταμάτητο κλάμα στην αρχή, αλλά στην πορεία θα γουστάρουν τρελά. Εμένα πχ γκάριζε ο άλεξ όταν σταματάγαμε να βγούμε από το αμάξι (νόμιζε οτι τελείωνε η βόλτα), γκάριζε όταν τον έβαζα καρότσι για να γυρίσουμε από βόλτα. Ε θα τους περάσει! Αρκετό άγχος παραπάνω θα έχετε σίγουρα, αλλά θα το ξεπεράσετε.

Μου έχει τύχει σκηνικό να έχουν βγεί από πολυκατοικία να δούν γιατί κλαίει έτσι το παιδάκι! Κ εγώ να θέλω να τον πνίιιιιιιιξω εκείνη τη στιγμή!

Άσε το μαλλ. σκηνικάαααα! Ευτυχώς το έκοψε, διαφορετικά θα του έιχα κόψει τον κώλο!

Σεμ με το καλό το ανήψι!!!!!!!!!

Δεν προβλέπεται άδεια άνευ? Τί σου είπε να πάρεις? Πιπίνα?

Λοιπόν έτσι ενημερωτικά σου λέω αν κάνεις έρευνα κ το συζωτήσεις με μαμάδες που εχουν εσωτερική βοηθό....σε συμφέρει 100%!

Θα γυρνάς σπίτι κ θα ασχολείσαι ΜΟΝΟ με τα μπεμπέ σου. Ούτε σίδερο, ούτε πλυντήριο, μαγείρεμα.... τπτ δεν θα έχεις. Θα αναποληρώσεις όλα τα κενά.

Κ όταν θα θές να πας μια βόλτα με τον σύζυγο, δεν θα είναι απαραίτητο να αγκαρεύεις άλλους αν μπορούν κιόλας, ή να πληρώνεις γυναίκα έξτρα.

Αν μπορείς να προτιμήσεις κάποια που μιλάει άπταιστα ελληνικά, ή ακόμα καλύτερα ελληνίδα (προσφέρονται πολλές)

Τιμή 600-650 ευρώ μαξ αγαπητή μου.

υγ: δεν θα την έχεις ες αεί! 1-2-3 χρόνια?

ΥΓ2: Τί πέοαθες κ λες για δακρύβρεχτο?

τρελοκόριτσο το ζιρτέκ δρά σαν τοπική κορτιζόνη δηλ?

Τις εναλλακτικές λύσεις για όταν επιστρέψεις στην δουλειά, έχεις αρχίσει να τις σκέφτεσαι?

Ανθή σε εμάς το κατέβασε ο ντοκ νωρίς κ κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο το φροντίζουμε εμείς το θέμα.

Ε μα ρε φρόσω που καταλάβω η γυνή με τη γλώττα!

Είσαι τρελή? 14 σκαλιά αγκαλιά το καρότσι με μπεμπέ μέσα????

Τύχαίνει να τα πάρω ακόμα κ τώρα κ τα δύο αγκαλιά. Ευτυχώς δεν έχω σκάλα!

Κ τα τρία καθιστή τώρα πιά για τραγούδια!

Η μέση μάμάτα.

Αυτό που περιγράφεις: έμπενε μπροστά! Τί χούι κ αυτό? ΝΑ μην μπορώ να περπατάω μέσα στο σπίτι ώρες ώρες??? Κ πάνε, ειδικά η ελπίδα, αργά τα ζάαααα μου! Ρεμβάζει κιόλας! Βρε αλέ, ξεκούνα μανδάμ τα πόδια σου να περάσουμε!

Σέβη άντε κ να ελπίζουμε οτι τελειώνουμε!

Κ εμείς στη φάση του γκαγκαρόβηχα είμαστε. Αν συνεχίσει έτσι αύριο θα τον πάω. Πού δεν ξέρω!

Το βράδυ του έδωσα 1,5 μλ αταράξ.

Τζεμ ξεκίνησες γυμ?

Nάκι πολύ χαίρομαι που αναπτύχθηκαν κώδικες επικοινωνίας!

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Νουνου η αδερφή σου πώς πάει με τα μωρά???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ξυπνησε το μικρο αλλα σε 10 λεπτακια κοιμηθηκε παλι.....

Νακι τι ωραια που επικοινωνειτε; λενε κουβεντουλες;

Θα σε πετυχουμε σε καλη μερα οταν ανεβειτε κ θα κανονισουμε συνηντηση για σενα.....

Τζινιω στο χω πει πεθαινω για τα μην σου!!!!!!

Ξεχασα να το γραψω πριν,πηγαμε το απογευμα με τα μικρα κ τον Gio σε κατι δουλειες κ τελευταια αφησαμε το super να παρω γαλα των μικρων κ κατι ψιλα....ειχα παρει καροτσι!!!

Παω να το βαλω στη θεση του,δεν μπορουσα....κατεβαινει ο καλος μου να αναλαβει μιας κ ειχε ξεπαρκαρει κ παω στο αμαξι....μιλαμε για 2 μετρα αποσταση....περναει μια δεσποινις(Οχι Ελληνιδα) κ μου λεει "κλαιει το μωρο σου", με τρελο υφακι....εγω μισο μετρο απο το αμαξι εκεινη την στιγμη......ωρε τι ακουσε!!!!!!!! ευτυχως δεν γυρισε να κοιταξει κ να πει κατι....ανετα την βουταγα!!!

Να μας κανουν "μαθημα" οι ........δεν λεω ποιες,βλεπω να τρωω ποινη!ειμαι κ ρατσιστρια.....

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!

Ανυπομονώ να ξανασυναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά!!!

Εγώ όπως όλες μας είμαι προβληματισμένη με τους χρόνους μας, τη δουλειά, το νοικοκυριό, μα πάνω απ όλα για αυτόν τον ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά. Δεν υπάρχει...καμιά ιδέα;

Είχα ετοιμάσει ένα δακρύβρεχτο κείμενο για να εκφραστώ για το θέμα της δουλειάς αλλά προέκυψαν χαρούμενα νέα! Η αδερφή μου είναι έγκυοος!!

Ήταν ψιλοαπρόσμενο, δεν είναι παντρεμένοι αλλά είχαν αρχίσει να προσπαθούν. Έχουμε καταχαρεί όλοι!

Οπότε το δακρύβρεχτο αναβάλλεται!!! Τυχερούλες τη γλιτώσατε πάλι!!

Φιλάκια!

Μπράβο, γιούπι, σούπερ!! Να έχει μια καλή και όμορφη εγκυμοσύνη!!!! Ανηψάκι σου ρχεται!!!

Τα δικα μας νεα ειναι καλουτσικα.....μειωθηκαν καπως οι μυξες τους αλλα ο βηχας καλα κρατει....θα περασει κ αυτος!!!

Αρχισαν να κοιμουντε σημερα λιγο καλυτερα γιατι τα καημενα πεταγοντουσαν απο τον βηχα....

Άντε περαστικά και στους μικρούληδες...

Τζίνι η αδερφή μου ζορίζεται αρκετά και γω φυσικά είμαι ανήμπορη να βοηθήσω. Την παλεύει όπως όλες μας!!

Να ξαναπώ ότι όποια ψάχνει για γυναίκα έχω να προτείνω να δείτε 2!!

φιλιά προς το παρόν!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημέρα, κορίτσια!!!

σεμινάκι, ωραία νέα διάβασα!!! με το καλό να έρθει το ανιψάκι σου και να έχουν παρέα και τα κορίτσια σου!!! τελειόμηνη εγκυμοσύνη στην αδερφή σου!!!

Σεβάκι μου και Τζίνι, και ο δικός μου ο μικρός από χτες είναι με τρελό βήχα...καταροή δεν έχει τόσο, αλλά έκανε και κάτι δέκατα 37,8-37,9 χτες βράδυ...μας βλέπω να ξεκιναμε πάλι το aerolin...αυτό το αταραξ τι είναι? θα πάρω την παιδίατρο αργότερα να δω τι θα μου πει...το θέμα είναι ότι είχαμε κανονίσει να κάνουμε εμβόλιο σε μια εβδομάδα και βλέπω να το αναβάλλουμε πάλι...

Τζέμινι, εννοείται πως έκανες καλά και του έκοψες το χαλινό, αφού σας το πρότεινε ο γιατρός ...άμεσα είδες και θετικά αποτελέσματα!!! μπράβο!!!

Τζίνι, εγώ δε θα το σκεφτόμουν καν να έχω εσωτερική...αυτό πρυποθέτει καταρχήν ότι έχεις μεγάλο σπίτι και δωμάτιο να την κοιμίζεις και δεύτερον ότι είσαι πολύ ανεκτικός άνθρωπος, γιατί ουσιαστικά συμβιώνεις με μια ξένη...άσε για το ρίσκο που παίρνεις να μην ειναι σωστός άνθρωπος...ότι συμφέρει οικονομικά, συμφέρει, αν θέλει μόνο όσα λες...και σίγουρα σε βοηθάει σε πολλά και ξενοιάζεις τόσο από δουλειές, όσο και από τα παιδιά όταν έχεις δουλειά να κάνεις...αλλά, είναι αρκετά και τα μείον...

Σέβη, κι εμένα μου τη δινουν όσες χωνουν τη μυτη τους με υφος πολύξερου εκει που δεν τις σπέρνουν...:mad::mad::mad:

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Αχ! Είναι τόσο ανάμεικτα τα συναισθήματα!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για την αδερφή μου!

Στενοχωρήθηκα απίστευτα για το κοριτσάκι... Αδιανόητο μου φαίνεται...

Για τα άλλα θα τα πω κάποια άλλη στιγμή, δεν είναι τώρα η ώρα...

Φιλάκια!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...