Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ithaki ολα ειναι καλύτερα αν εχει κοιμηθει εστω ενα πολυτιμο 6ωράκι!:wink:

οι αντρες που βοηθανε ειναι πολυτιμοι τελικά! Δεν το συζητω κι εγω ευγνωμονω την εποχη που γεννησα και ο αντρας μου τελειωνε τη δουλεια του κ βοηθουσε πολυ.. Το κακο ειναι οτι εχω καλομαθει καπως, αλλά οκ, θα τα βολέψουμε!

lovemtwins πραγματικα μου φαινεται απιστευτο! Πρεπει να εχεις παρει μαστερ στο διαλογισμο, δεν γινεται αλλιώς:rolleyes:

moritsa ωραια η βολτουλα?? Μονη σου πηγες με τα μωρα??

celestine απιστευτο με τη νηπιαγωγο:shock::shock: Απαραδεκτη συμπεριφορα...και κριμα αν στα σχολεια εξακολουθουν να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι...

Οσο για τις βολτες νιωθω ακριβω το ιδιο...οτι δεν μπορω να τα κουμανταρω μονη μου, και ειδικα αυτο που αναφερεις να κλαινε και τα δυο μες στο δρομο.:shock: Το μονο καροτσι βοηθαει κάπως...κι εμας μας εδωσαν ενα την προηγουμενη εβδομαδα και τα κανουμε βολτα στον κηπο ενα-ενα. Και ποσο μικρο μου φανηκε αυτο το καροτσι δε λεγεται!!

Τον ματιασαμε τον μικρο και δεν τον βοηθησε το σιροπάκι?...Υπομονη...

Λαερτα κι εγω ηθελα να ρωτησω γτ τοσες εξετασεις κτλ...και γιατι ζιρτεκ? εχετε αλλεργια?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Να ΄μαι κι εγώ!

Gemini καλή ανάρρωση στο μικρούλη σου! Το καημένο θα πέρασε τρομάρα! Θέλω να πιστεύω ότι τα μωράκια τα ξεχνάνε γρήγορα κάτι τέτοια!

Σελεστίν κουράγιο! Ο μικρούλης πάλι ταλαιπωρείται μωρέ; Το τσαμένο!! Αμάν με αυτά τα φάρμακα!

Joy, ναι, την ξέρω κι εγώ την κοπέλα με το κασετοφωνάκι. Το έραβε μέσα στην τσάντα κάθε βράδυ. Ανακάλυψε ότι έπεφτε ξύλο από τη νηπιαγωγο και φυσικά εκείνη πριν το αρνιόταν. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από όλα αυτά είναι ότι οι μαμάδες ξέρουν τα παιδιά τους και πρέπει να εμπιστεύονται το ένστικτό τους.

Λαέρτα τι μπέρδεμα με τα φάρμακα και τους γιατρούς!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!

Τζίνι όντως οι περιγραφές σου είναι φοβερές!! Τα προσόντα του αστυνόμου Σαϊνη τα έχω ζηλέψει πολλές φορές από τότε που έκανα δίδυμα.

Ουφ!!! Είμαι στενοχωρημένη... Με πήραν από τη δουλειά. Μάλλον δεν θα πάρω και πολλή άνευ αποδοχών. Κανά δίμηνο στην καλύτερη περίπτωση. Με πήρε η κυρία του προέδρου να με ρωτήσει αν θα γυρίσω. Η προϊσταμένη μου δεν της είχε πει τίποτα για την άνευ αποδοχών που ζήτησα.. :rolleyes:. Μου είπε θα ρωτήσει και θα μου πει αλλά έχουν πολλή δουλειά.

Και φοβερή πρόταση: να πάρω Φιλιπινέζα να μένει μέσα στο σπίτι να με βοηθάει :eek: εεευκολοοοοοο..... Δεν είναι λέει πολύ ακριβές :shock:. (ήθελα να ξερα αν συνειδητοποιεί τι μισθό μας δίνουν).

Το θέμα είναι πως τα φέρνω από δω τα φέρνω από κει και δεν μου βγαίνει με τίποτα. Η δουλειά είναι μακριά. Με μειωμένο ωράριο θα λείπω 8 ώρες και με το κανονικό 10.. Φοβάμαι πως και την καλύτερη βοήθεια να έχω τα παιδάκια θα επηρεαστούν από τόσες ώρες απουσίας. Χώρια οι καθημερινές δουλειές, χώρια η δική μου ανάγκη για κάποια ξεκούραση... Είμαι υπερβολική; Το έχει κάνει καμία από εσάς αυτό;;

Σκ@τ@@@!

Άσχετο! Τελικά πότε θα συναντηθούμε καλέ;;

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Η αλλεργιολόγος πιστεύει οτι ο μικρός είναι πράγματι αλλεργικός αλλά δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα σε τι. Το ζιρτέκ είναι να κόψει τη χρήση του σολντεσανίλ γιατί το τελευταίο δεν ειναι τοπική κορτιζόνη αλλά πάει παντού.

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα! Να μαι και εγώ! Δεν διάβασα πολλά, μόνο την τελευταία σελίδα, τα σημερινά. Είστε και γρήγορες και δεν σας προλαβαίνω!!!!

καλημερα κοριτσακια....χθες πηγα στον γιατρο... εχω καλα και κακα νεα....

θα αρχισω απο τα καλα...

τα μωρα ειναι δοξα τον θεο καλα προς το παρον...

ο ενας λιγο ζοριζεται και μου ειπε να κοιμαμε στο πλαι...

γραμμαρια 190 και οι δυο.. πολυ καλο και αυτο... προπορευονται στο βαρος 1 εβδομαδα περιπου..

συσπασεις δεν εχω καθολου....

τα αρνητικα τωρα..

οι πλακουντες ενωθηκανε και εγινε ενας πλακουντας....(διδυμομανουλες σας ετυχε εσας κατι τετοιο ???????) μεχρι στιγμης ειχανε 2 πλακουντες....

αυτο σημαινει οτι ο ενας μπορει να κλεβει βαρος απο τον αλλο....

ευελπιστω να μην γινει κατι τετοιο....

ο γιατρος ειπε οτι αν αντιληφθουμε κατι τετοιο θα πρεπει να τα παρει τα μωρα πιο γρηγορα απο οτι υπολογιζαμε...

για πειτε μου γνωμες.....

Ελένη τα δικά μου μωρά ήταν με έναν πλακούντα και σε έναν σάκο. Ομοζυγωτικά όμως. Υπήρχε μια διαφορά βάρους σε όλη την εγκυμοσύνη - όχι όμως κάτι ιδιαίτερο, γύρω στα 300γρ. Ακόμα και τώρα που μεγάλωσαν λίγο έχουν σταθερά διαφορά στο ένα κιλό.

Σε όλη την εγκυμοσύνη υπήρχε ο φόβος της υποκλοπής και απλά το μόνο που κάναμε ήταν οτι αντί να πηγαίνω στον γιατρό μια φορά τον μήνα πήγαινα και τα μετρούσαμε κάθε δεκαπέντε μέρες για να προλάβουμε και να μην τρέχουμε. Σε εμένα δεν έγινε τελικά και ελπίζω και εύχομαι πως δεν θα γίνει και σε εσένα.

ναι δεν δουλευω!!!!και ολη μερα σπιτι ειναι τρελα!!!!!!ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩς ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Μια απο τα ίδια! Μήπως να κάνουμε κάποιο κλάμπ;

εγω δεν ειχα ουτε καν τον συζυγο!!!στην αρχη ηταν 500 χιλιομετρα μακρια και μετα για αλλους 6 μηνες ηταν εκτος ελλαδος!!

δεν ξερω πως αντεχεις...πιστευω πως αν δεν εχεις αλλη επιλογη το μονο που σου μενει να κανεις ειναι να ΑΝΤΕΞΕΙΣ!!

Χαχαχαχ, lovemtwins μήπως ο άντρας σου είναι και εσένα στον στρατό; Γιατί πολύ γνώριμο μου ακούγεται όλο αυτό!!!! :P:p:p

Ithaki ολα ειναι καλύτερα αν εχει κοιμηθει εστω ενα πολυτιμο 6ωράκι!:wink:

οι αντρες που βοηθανε ειναι πολυτιμοι τελικά! Δεν το συζητω κι εγω ευγνωμονω την εποχη που γεννησα και ο αντρας μου τελειωνε τη δουλεια του κ βοηθουσε πολυ.. Το κακο ειναι οτι εχω καλομαθει καπως, αλλά οκ, θα τα βολέψουμε!

lovemtwins πραγματικα μου φαινεται απιστευτο! Πρεπει να εχεις παρει μαστερ στο διαλογισμο, δεν γινεται αλλιώς:rolleyes:

moritsa ωραια η βολτουλα?? Μονη σου πηγες με τα μωρα??

celestine απιστευτο με τη νηπιαγωγο:shock::shock: Απαραδεκτη συμπεριφορα...και κριμα αν στα σχολεια εξακολουθουν να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι...

Οσο για τις βολτες νιωθω ακριβω το ιδιο...οτι δεν μπορω να τα κουμανταρω μονη μου, και ειδικα αυτο που αναφερεις να κλαινε και τα δυο μες στο δρομο.:shock: Το μονο καροτσι βοηθαει κάπως...κι εμας μας εδωσαν ενα την προηγουμενη εβδομαδα και τα κανουμε βολτα στον κηπο ενα-ενα. Και ποσο μικρο μου φανηκε αυτο το καροτσι δε λεγεται!!

Τον ματιασαμε τον μικρο και δεν τον βοηθησε το σιροπάκι?...Υπομονη...

Λαερτα κι εγω ηθελα να ρωτησω γτ τοσες εξετασεις κτλ...και γιατι ζιρτεκ? εχετε αλλεργια?

Τζέμινι περαστικά στο μικρούλη για τον χαλινό. Όπως μας τα περιέγραψες και εγώ πόνεσα! Ευτυχώς ήταν σύντομη η διαδικασία και δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ! Μακάρι να το ξεπεράσετε γρήγορα και να μην πονάει... Πως καταλάβατε οτι υπάρχει πρόβλημα; Σας το είπε ο παιδίατρος ή δεν μιλούσε το μωρό καλά;

Τζίνι σε θαυμάζω για την μέθοδο της βόλτας! Εγώ δεν μπορώ να τους πάω ούτε μέχρι το πεζοδρόμιο κάτω απο το σπίτι μας και τους δύο μαζί! Φαντάζομαι όμως οτι αν περπατήσουν θα βελτιωθεί λίγο το πράγμα!

Και πάλι με ερώτηση. Αντιμετώπισε καμία πρόβλημα με το πουλάκι του γιού της; Του ενός είναι κανονικό αλλά του άλλου μας είπαν οτι είναι λίγο κλειστό. Μου είπαν να μην το πειράξουμε και οτι θα το άνοιγε η παιδίατρος κάποια στιγμή κοντά στον χρόνο. Τώρα τα μωρά είναι σχεδόν 15 μηνών και κάθε φορά που ρωτάω δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο. Την τελευταία φορά μου είπε οτι θα γίνει απο μόνο του αλλά ανησυχώ. Δεν θέλω να κάνω χειρουργεία αργότερα απο βλακείες...

ixhPp3.png

γεια σας φιλεναδες. διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να σχολιασω. χαιρομαι που εχω καποια ατομα εστω απο εδω, απο κι μακρια που με καταλαβαινουν!!! οτι περιγραφετε λιγο πολυ το περναω κι εγω. τσακωμους μεταξυ τους αλλα και παιχνιδια. ποια ειπε οτι ο γιος της περναει την αδελφη σου σαν παιχνιδι; ε ετσι κι εμεις. την τσιμπαει εκεινη κλαιει κι αυτος γελαει.

ανθη εμενα το πουλακι του μου εχει πει να το ανοιγω εως οπου παει και σιγα σιγα ανοιξε.

εγω δουλευω μονο 4 ωρες και με το πηγαινε ελα πανε 5 και μου λειπουν τρομερα!!!! νοιωθω οτι χανω τοσα πολλα. α και με τις δουλειες δεν το συζητω δεν προλαβαινω και πολλα.

gemini περαστικα σας. το μικρουλι πως ειναι τωρα;

καλα αυτο με τον παιδικο το εχω κι εγω φοβο. να πας με πιο πολυ τσαμπουκα κ να ρωτησεις τι γινεται.

για τον αντρα μου τι να πω; ειναι απλα υπεροχος... δουλευει απο το σπιτι και παραλληλα κραταει μονος του τα παιδια οσο ειμαι στη δουλεια. μετα σουπερμαρκετ και γενικα οτι προκυψει μεσα στην ημερα. ειναι πολυ καλος μπαμπας και γλυκο. τον αγαπω σας το ειπα;;)

βεβαια οταν γεννηθηκαν τα μπουμπουκια ειχαμε αρκετα θεματακια. γκρινιες κλπ αλλα σιγα σιγα στρωνουν ολα.

αυτα... διαβαζω κ τα υπολοιπα και σχολιαζω.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

ουφ...επιτέλους τους κοίμισα...από το πρωί που ξύπνησαν, τώρα ξανακοιμήθηκαν...και καλά ο μεγάλος είχε κοιμηθεί το βράδυ 10-7, αλλά ο μικρός που με ξενύχτησε πως αντέχει όλη μέρα στο πόδι? πρέπει να έχουν τρελές αντοχές τελικά τα παιδιά!!! και εμένα μου έλεγαν ότι όσο είναι μωρα και μέχρι να περπατήσουν κοιμούνται πολλές ώρες!!! :confused::confused::confused:

Λαέρτα, πέραν των εξετάσεων, τι συμπτώματα είχε το παιδί? εννοώ, τι ήταν αυτό που σας έβαλε στη διαδικασία των εξετάσεων?

Την ίδια ερώτηση είχα κάνει και στη τζέμινι για το χαλινό και δεν θυμάμαι αν μου είχε απαντήσει...μπορεί και να απάντησες, αλλά να μην το είδα...γι΄αυτό ξαναρωτάω, τι σας έβαλε στη διαδικασία να το ψάξετε? είδε κάτι ο παιδίατρος? γιατί εμένα ούτε που μου έχει αναφέρει ποτέ τίποτα...

Ανθή, και γω έχω θέμα με τα πουλάκια τους...και των δύο είναι κλειστά, του ενός πιο πολύ όμως...η γιατρός μας είπε ότι υπάρχουν δύο σχολές...η μία (παλιά) λέει ότι μετά τους 8 μήνες, το κατεβάζουμε λίγο σε καθημερινή βάση, το ξεπλένουμε και βάζουμε τοπικά μια κρεμούλα να μαλακώσει και μια φορά το μήνα που έρχεται ο παιδίατρος το κατεβάζει περισσότερο μέχρι να ανοίξει...η δεύτερη και πιο νέα σχολή λέει ότι δεν το ΄πειράζουμε μέχρι το παιδί να πάει 3 ετών, οπότε αν εξακολουθήσει να υφίσταται πρόβλημα χρειάζεται μια μικροεπέμβαση ουρολόγου, πιθανότατα όμως και περιτομή...το κακό της πρώτης μεθόδου είναι ότι είσαι σε μια καθημερινή διαδικασία, αλλά το πας λάου λάου...το κακό της δεύτερης μεθόδου που είναι μια και έξω είναι ότι το παιδί είναι σε ηλικία που καταλαβαίνει και θυμάται και φυσικά ότι είναι πολύ πιο επώδυνη αν τελικα χρειαστεί να γίνει...η παιδίατρος μου είπε διαλέγεις και παιρνεις και εγλω επέλεξα την πρώτη μέθοδο για να μην υποβληθουμε αργότερα σε αλλες διαδικασίες...γνώμη μου είναι να το ξανασυζητήσεις με τον γιατρό σας και να του αναφέρεις τον προβληματισμό σου...

Σεμινάκι,ούτε μειωμένο ωράριο δεν παίζει ε? να τα άφηνες στην πεθερά σου? ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερό σου, αλλά τουλάχιστον θα γλιτώσεις τα λεφτά της γυναίκας...επίσης, υπάρχει η λύση να πάρεις γυναίκα με ημιαπασχόληση (πχ 5 ώρες) και τις υπόλοιπες ώρες η πεθερά σου...για παδικό σταθμό είναι μάλλον κάπως νωρίς, ε? τώρα για την έλλειψη της παρουσίας σου, τι να πω? σίγουρα είναι ένα θέμα...όμως επίσης είναι θέμα να βρεθείς ξαφνικά χωρίς δουλειά τη σήμερον ημέρα που δεν είναι εύκολη η ανεύρεση εργασίας όταν θα θες να επιστρέψεις...το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αναπληρώνεις τον χαμένο χρόνο όταν θα είσαι με τις μικρές με πολλά παιχνίδια και αγκαλιές...θα εστιάσεις στην ποιότητα δηλαδή, αντί της ποσότητας όπως κάνουν οι περισσότερες εργαζόμενες μαμάδες...τώρα χρόνο για τον εαυτό σου θα έχεις μάλλον μετά τις 9-10 το βράδυ που κοιμούνται...τι άλλο? είναι πολύ δύσκολα τα πρώτα χρόνια μέχρι να μπούμε και εμείς και αυτά σε μια σειρά...όταν δεν είχαμε τα μωρά και είχαμε άπλετο ελεύθερο χρόνο, θυμάσαι πως κάναμε για ένα μωρό? τώρα έχουμε δύο μωρά, αλλά καθόλου χρόνο...έχουμε όμως περισσότερα χαμόγελα, δε συμφωνείς?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλησπέρα! Να ΄μαι κι εγώ!

Gemini καλή ανάρρωση στο μικρούλη σου! Το καημένο θα πέρασε τρομάρα! Θέλω να πιστεύω ότι τα μωράκια τα ξεχνάνε γρήγορα κάτι τέτοια!

Σελεστίν κουράγιο! Ο μικρούλης πάλι ταλαιπωρείται μωρέ; Το τσαμένο!! Αμάν με αυτά τα φάρμακα!

Joy, ναι, την ξέρω κι εγώ την κοπέλα με το κασετοφωνάκι. Το έραβε μέσα στην τσάντα κάθε βράδυ. Ανακάλυψε ότι έπεφτε ξύλο από τη νηπιαγωγο και φυσικά εκείνη πριν το αρνιόταν. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από όλα αυτά είναι ότι οι μαμάδες ξέρουν τα παιδιά τους και πρέπει να εμπιστεύονται το ένστικτό τους.

Λαέρτα τι μπέρδεμα με τα φάρμακα και τους γιατρούς!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!

Τζίνι όντως οι περιγραφές σου είναι φοβερές!! Τα προσόντα του αστυνόμου Σαϊνη τα έχω ζηλέψει πολλές φορές από τότε που έκανα δίδυμα.

Ουφ!!! Είμαι στενοχωρημένη... Με πήραν από τη δουλειά. Μάλλον δεν θα πάρω και πολλή άνευ αποδοχών. Κανά δίμηνο στην καλύτερη περίπτωση. Με πήρε η κυρία του προέδρου να με ρωτήσει αν θα γυρίσω. Η προϊσταμένη μου δεν της είχε πει τίποτα για την άνευ αποδοχών που ζήτησα.. :rolleyes:. Μου είπε θα ρωτήσει και θα μου πει αλλά έχουν πολλή δουλειά.

Και φοβερή πρόταση: να πάρω Φιλιπινέζα να μένει μέσα στο σπίτι να με βοηθάει :eek: εεευκολοοοοοο..... Δεν είναι λέει πολύ ακριβές :shock:. (ήθελα να ξερα αν συνειδητοποιεί τι μισθό μας δίνουν).

Το θέμα είναι πως τα φέρνω από δω τα φέρνω από κει και δεν μου βγαίνει με τίποτα. Η δουλειά είναι μακριά. Με μειωμένο ωράριο θα λείπω 8 ώρες και με το κανονικό 10.. Φοβάμαι πως και την καλύτερη βοήθεια να έχω τα παιδάκια θα επηρεαστούν από τόσες ώρες απουσίας. Χώρια οι καθημερινές δουλειές, χώρια η δική μου ανάγκη για κάποια ξεκούραση... Είμαι υπερβολική; Το έχει κάνει καμία από εσάς αυτό;;

Σκ@τ@@@!

Άσχετο! Τελικά πότε θα συναντηθούμε καλέ;;

εχεις καποιον να σε βοηθαει; που θα τα αφηνεις τα μικρα; δεν εισαι υπερβολικη αλλα τι να πω ετσι ειναι αμα δουλευεις. αναγκαστικα...

4o4op3.png

Ελένη έτσι έγιναν οι πλακούντες στην ξαδέλφη μου που γέννησε τον Αύγουστο. Στο β επιπέδου της είπαν ότι τελικά δεν έγινε υποκλοπή και από κει και πέρα δεν ξανασχολήθηκαν.

Τζίνι με κουτάλι κρατούσαμε τη γλώσσα ...εννοείται.

Τζόυ δώσε λίγο χρόνο μήπως το κάνει λόγω προσαρμογής.

Ο μικρός τί σου λέει. Μιλάνε; Αν τα ρωτήσεις λένε τί κάνανε;

Οι δικοί μου ο ένας καρφώνει τον άλλον :?.

Λοβ υπομονή τί άλλο; Ο άνδρας σου σε ποια χώρα βρίσκεται;

Πάντως μετά τα 2,5 τα παιδιά είναι πιο ξεκούραστα στην περιποίησή τους, φαγητό, τουαλέτα, ύπνος κτλ αλλά έχουν άλλα, απαιτούν, τσιρίζουν, λένε όχι κτλ

Λαέρτα αν ήταν ο μικρός αλλεργικός δεν θα είχε ανεβασμένες ανοσιοσφαιρίνες;;;;;;

Σέβη, Σελεστίν, Τζέμινι τα μικρούλια σας είναι καλύτερα;

Μας κι εμάς έτσι είναι η πολυκατοικία. Έκλεινα το καρότσι, το έχωνα με τα χίλια ζόρια και λοξά, έπερνα και τα 2 αγκαλιά. Άφηνα τον έναν να κάθεται που ήταν πιο σταθερός στη σκάλα. Άνοιγα το καρότσι τους έβαζα τους έδενα και το έπερνα όπως ήταν αγκαλιά και το κατέβαζα τα 14 σκαλιά της εισόδου :? και τελικά διέλυσα τη μέση μου. Και να φωνάζω και στον μεγάλο τότε 2,5 ετών άντε κατέβα άντε κράτα αυτό. Έμπαινε και μπροστά μου. Δεν το έκανα βέβαια πολύ συχνά. Πάλι καλά.

Λοβ υπομονή τί άλλο; Ο άνδρας σου σε ποια χώρα βρίσκεται;

Πάντως μετά τα 2,5 τα παιδιά είναι πιο ξεκούραστα στην περιποίησή τους, φαγητό, τουαλέτα, ύπνος κτλ αλλά έχουν άλλα, απαιτούν, τσιρίζουν, λένε όχι κτλ

.

τωρα ευτυχως ειμαστε μαζι!εχει γυρισει απο εκει που ηταν!!ναι η αληθεια ειναι οτι πλεον εχουμε μπει σε πολυ καλυτερη φαση...τρωνε μονα τους.κοιμουνται και πανε και τουαλετα!απλα αυτο που ειπες... απαιτουν ,τσιριζουν ,θελουν να κανουν μονο το δικο τους....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Είχα ετοιμάσει ένα δακρύβρεχτο κείμενο για να εκφραστώ για το θέμα της δουλειάς αλλά προέκυψαν χαρούμενα νέα! Η αδερφή μου είναι έγκυοος!!

Ήταν ψιλοαπρόσμενο, δεν είναι παντρεμένοι αλλά είχαν αρχίσει να προσπαθούν. Έχουμε καταχαρεί όλοι!

Οπότε το δακρύβρεχτο αναβάλλεται!!! Τυχερούλες τη γλιτώσατε πάλι!!

Φιλάκια!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Είχα ετοιμάσει ένα δακρύβρεχτο κείμενο για να εκφραστώ για το θέμα της δουλειάς αλλά προέκυψαν χαρούμενα νέα! Η αδερφή μου είναι έγκυοος!!

Ήταν ψιλοαπρόσμενο, δεν είναι παντρεμένοι αλλά είχαν αρχίσει να προσπαθούν. Έχουμε καταχαρεί όλοι!

Οπότε το δακρύβρεχτο αναβάλλεται!!! Τυχερούλες τη γλιτώσατε πάλι!!

Φιλάκια!

Αυτα ειναι υπεροχα νεα!!!!!Να εχει μια υπεροχη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!

Εδω ειμαστε κ για τα δακρυβρεχτα.....

Τα δικα μας νεα ειναι καλουτσικα.....μειωθηκαν καπως οι μυξες τους αλλα ο βηχας καλα κρατει....θα περασει κ αυτος!!!

Αρχισαν να κοιμουντε σημερα λιγο καλυτερα γιατι τα καημενα πεταγοντουσαν απο τον βηχα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...