Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!

Ελενη εαν θυμαμαι καλα η mpougos ειχε τα αγορακια της με κοινο πλακουντα!

Μπρουμυτα κοιμοσουν;

Τζεμ περαστικουλια στο μικρουλη σου....ειναι καλυτερα;

Τρελοκοριτσο τοσο δυσκολα με τα μικρα;κ ποιος θα τα κραταει οταν γυρισεις στη δουλεια αφου δεν θα πανε παιδικο;

Τι χαλια πηρες;

Νουνουκα αψογα τα μικρα αλλα τοση λατρεια στη πεθερα;

Διαφημίσεις

Yo, sistaz!!! Αναφέρω κι εγώ!!! Ετοιμάζομαι να βγω έξω με τα μωρά, να πάω να βγάλω φωτό και να ξεκινήσω τις διαδικασίες για διαβατήριο. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί!!!! Πρέπει να πεταχτούμε και ταχυδρομείο και μετά κουλούρι και κούνιες... Η καθαρίστρια πλένει τα χαλιά και συνεπώς την εμποδίζουμε...

καλη βολτα!!:D:D

Τζεμ, μπράβο για το τζιμ!! Ο μικρός τι κάνει μετά την εγχείρηση? Κοιμήθηκε καλά?? Η μικρή όταν έσκισε τον χαλινό δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ και είχε γεμήσει το κρεβάτι με αίματα... :shock::shock::shock:

κατσε να τα καταφερω κιολας γτ η μαμα τσιναει οτι εχει δουλειες:|

ο μικρος μια χαρα ευτυχως! Και τωρα εχει σηκωθει με κεφια. Ο γιατρος μου ειπε στο ταισμα θα εχει γκρινια απο σημερα, και αυριο κι αν ειναι να του δινω ντεπον. θα δουμε!

Εσεις ποτε κοψατε χαλινο?

Το βράδυ είχε δροσούλα αλλά μέσα στο σπίτι μου φαινόταν φούρνος και με έπνιγε. Τι περίεργο πράγμα....

χαλια ο καιρος.. χτε μου ηρθε να αναψω κλιματιστικο πάλι!

κοιτα το πως τα καταφερνω...ουτε εγω ξερω!!!ειδικα οταν τα πηρα σπιτι και κοιμομουν μονο 1,5 ωρα καθε μερα ηταν....σκοτωμα!!!!τωρα ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα απλα μαλλον εχω κουραστει παρα πολυ εδω και 3,5 χρονια οποτε ....ειμαι ...κουρασμενη πολυ και ψυχολογικα!!!

ας ειμαστε καλα και θα περασει και αυτος ο χρονος...και απο του χρονου προνηπια!!!!:D

αν εχεις βοηθεια εστω και καμια ωρα την ημερα να ξεφευγεις λιγο ειναι πολυ καλα!!!

3,5 χρονια ειναι πολλά οντως...κι εγω τωρα καταλαβαινω ποσο σωτήριο ειναι το σχολειο για τους γονεις

συνεγαρμος εφυγαααααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

εμενα ομως τα παιδια ειναι ετεροζυγωτικα... διαβασα οτι αυτο συμβαινει μονο στα ομοζυγωτικα διδυμα.... της μπουγος ειναι ομοζυγωτικα η ετερωζυγωτικα???? αν μαι σε ποια εβδομαδα τα γεννησε??? ειχαν διαφορα στα κιλα??

καλη μου μπουγος μπες να μου απαντησεις.....

Kalhμέρα στα πολύ πεταχτά διότι καίγεται ο απαυτός μου.

Πήγαμε κι εμείς στους γιατρούς και για άλλη μια φορά ο καθένας τα δικά του λεει. Μάλλον καλά κάνω που πάντα πάω και βλέπω τουλάχιστον δύο πριν καταλήξω σε έναν. Άλλα με ρώταγε ο ένας άλλα ο άλλος. Μπορεί να είναι και πολύ σοβαρό, μπορεί να είναι και ηλικιακή ανωριμότητα. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε σινγουλαίρ μέχρι τον Μάιο, όχι σε καμία περίπτωση σινγκουλαίρ, πρέπει να κάνουμε ειδικές εξετάσεις για φαινότυπο, ακτινογραφίες, ανάλυση υποομάδων, ανάλυση λεμφοκυττάρων κ.α. Αύριο θα μιλήσω και με την παιδίατρο για να καταλήξουμε τι κάνουμε απο'δω και πέρα. Πάντως 2 πράγματα είναι σίγουρα: 1/δεν πάνε παιδικό φέτος 2/οποιαδήποτε υποψία μύξας/βήχα πρέπει να αντιμετωπίζεται επιθετικά με ζιρτεκ και 4 δόσεις φλιξοτάιντ και πάση θυσία να αποφεύγεται το σολντεσανίλ.

Έχω έναν πονοκέφαλο άλλο πράγμα!!!...

Τζοι, νομίζω πρέπει να την πηγαίνεις και να την οδηγήσεις είτε να σου πει την αλήθεια όπως γιατί δεν θέλει να πηγαίνει είτε να δεις ιδίοις όμμασι τη συμπεριφορά των δασκάλων. Όντως μπορεί να τη χτύπησαν και γι'αυτό δεν θέλει και μετά να την έπιασαν και να της μίλησαν να μη στο πει. Όπως και να'χει όμως πρέπει να δουλέψει τις άμυνές της. Πήγαινε και κάτσε κι εσύ μαζί της όσο μπορείς...

Σολντεσανιλ όχι. όκ! καταλαβαίνω το απαγορευτικό γιατί ρίχνει το ανοσοποιητικό, παρόλο που είναι πολύ αποτελεσματικό.

Ζιρτέκ γιατί? Είναι πιό αποτελεσματικό? Δοσολογία σου είπαν, ή όταν τύχει (που να μην τύχει) θα σου πούν? 7 σταγόνες* 3/24ωρο έπερνε κάποια στιγμή πέρυσι ο άλεξ, αλλά δεν θυμάμαι για πόσο χρονικό δάστημα (κ έχω χάσει το χαρτί η βλαμένη, αλλά έχω της σύλιας που έχει την ίδια δοσολογία κ ας είναι μεγαλύτερη!).

Αν σου είπε οτι είναι πιό αποτελεσματικό να καταργήσω το αέριους επιτέλους!

Στα βολδ: Πήρα στο φαρμακείο κ τις καραμέλες κ τα φακελάκια,

Αλλά όταν ρώτησα τον δοκ είπε πως τα δίνουν προληπτικά κ δεν μπορείς να το σταματήσεις απλά.(εντιτ: η κουμπάρα μου τα δίνει για μια βδομάδα κ σταματάει)

Εντωμεταξύ αν διαβάσεις κ τα τύπου φλιξοτιδε κλπο δίνονται κ για προληπτικούς λόγους κ επίσης σταματάς σταδιακά την χορήγηση του φαρμάκου με βάση τα του ντοκ μας.

Κάτι που ισχύει κ στις σολντεσανίλ, εκτός κ αν κάνεις επίθεση κ όχι συντήρηση- Αυτό για το σολντεσανιλ το ξέρω).:confused:

Να μην είμαι γιατρός την καταδίκη μου μέσα, να καταλαβαίνω καλύτερα!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια....χθες πηγα στον γιατρο... εχω καλα και κακα νεα....

θα αρχισω απο τα καλα...

τα μωρα ειναι δοξα τον θεο καλα προς το παρον...

ο ενας λιγο ζοριζεται και μου ειπε να κοιμαμε στο πλαι...

γραμμαρια 190 και οι δυο.. πολυ καλο και αυτο... προπορευονται στο βαρος 1 εβδομαδα περιπου..

συσπασεις δεν εχω καθολου....

τα αρνητικα τωρα..

οι πλακουντες ενωθηκανε και εγινε ενας πλακουντας....(διδυμομανουλες σας ετυχε εσας κατι τετοιο ???????) μεχρι στιγμης ειχανε 2 πλακουντες....

αυτο σημαινει οτι ο ενας μπορει να κλεβει βαρος απο τον αλλο....

ευελπιστω να μην γινει κατι τετοιο....

ο γιατρος ειπε οτι αν αντιληφθουμε κατι τετοιο θα πρεπει να τα παρει τα μωρα πιο γρηγορα απο οτι υπολογιζαμε...

για πειτε μου γνωμες.....

Ελένη δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο, δύο πλακούντες να ενώνονται.

Να έχουν εξαρχής ένα πλακούντα, αλλά να είναι σε διαφορετικούς σάκους τα μπεμπέ ναι, γίνεται συχνά.

Κ λέγονται ετερωζυγωτικά πάλι.

Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο της υποκλοπής.

Όλα καλά θα πάνε!

έφυγα

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ελένη περίεργο πράγμα. Ούτε εγώ ήξερα ότι μπρεί να συμβεί, όμως δεν οφείλεται σε κατι που κάνεις ή δεν κάνεις, ούτε μπορείς να το ελέγξεις κατά κάποιο τρόπο (άσχημο αυτό το ξέρω), ομως προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τα αρνητικά. Όλα καλά θα πάνε!

Λαέρτιους από τι ταλαιπωρούνται τα μικρούλια σου και κάνεις τόσες εξετάσεις και χρειάζονται θεραπευτική αγωγή; Επίσης, θα κάνεις όλες αυτες τις δουλειές με τα παιδιά μαζί; Και τα έβγαζες μόνη σου κι από νωρίς;;; Παύση... Ξανά παύση.... Θαυμασμός και δέος!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

εμενα ομως τα παιδια ειναι ετεροζυγωτικα... διαβασα οτι αυτο συμβαινει μονο στα ομοζυγωτικα διδυμα.... της μπουγος ειναι ομοζυγωτικα η ετερωζυγωτικα???? αν μαι σε ποια εβδομαδα τα γεννησε??? ειχαν διαφορα στα κιλα??

καλη μου μπουγος μπες να μου απαντησεις.....

δεν ετυχε σε μενα και δεν ακουσα κατι παρομοιο....

μην ανησυχεις ομως!ολα θα πανε καλα!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Ελένη περίεργο πράγμα. Ούτε εγώ ήξερα ότι μπρεί να συμβεί, όμως δεν οφείλεται σε κατι που κάνεις ή δεν κάνεις, ούτε μπορείς να το ελέγξεις κατά κάποιο τρόπο (άσχημο αυτό το ξέρω), ομως προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τα αρνητικά. Όλα καλά θα πάνε!

Λαέρτιους από τι ταλαιπωρούνται τα μικρούλια σου και κάνεις τόσες εξετάσεις και χρειάζονται θεραπευτική αγωγή; Επίσης, θα κάνεις όλες αυτες τις δουλειές με τα παιδιά μαζί; Και τα έβγαζες μόνη σου κι από νωρίς;;; Παύση... Ξανά παύση.... Θαυμασμός και δέος!

Gem, δύναμη ο μικρός ε; Αφού σηκώθηκε μεσα στα κέφια μετα από τόση ταλαιπωρία, μπράβο! Κι έτσι να συνεχίσει.

Εμείς το βράδυ τρώμε ανά 6.30, 7.30 ωρο αλλά ο ύπνος μας είναι λιγότερος (κατα 2-3 ώρες για τη μικρη και κατα 4 για το μικρό) γιατι μετα από το τελευταίο τάισμα (12, 1, 2 τη νύχτα, όχι πιο αργά) τα πιάνει αμόκ και δεν κοιμούνται, φωναζουν - κλαινε - γκρινιάζουν , θελουν αγκαλια , βόλτα στον ώμο, κούνημα στο ριλάξ, ρώσικα μπαλέτα να χορεύουν, μπας κι αφήσουν τη γειτονιά να κοιμηθεί κλπ. Σήμερα πλησίασε το ταϊσμα με τον ύπνο και ναι αναφέρω με περηφάνεια ότι κοιμηθηκαμε 6 ολόκληρες ώρες!!!!

Ρε παιδιά, χωρίς βοήθεια από το σύζυγο δε θα την έβγαζα. Βεβαια είναι ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς πολλή δουλειά αυτήν την περίοδο, οπότε αφού είναι σπίτι, βοηθάει. Αλλιώς θα έπαιρνα τη βοήθεια του κοινού. Μόνη μου τις πρώτες μέρες δεν έβγαινε ακόμα και με την πεθερά εδώ, πάλι δεν έβγαινε.

Lovemtwins, 1,5 ώρα ύπνο συνέχεια πώς άντεξες; Όχι, ειλικρινά, ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ??????

jYwYp3.png

Ιθακη μπραβο στον μπαμπα σας που βοηθαει!!!

Κ μενα απο ολα εκανε κ κανει φυσικα....το πρωτο 2μηνο που ημουν μονη μου τα πρωινα συνολικα κοιμομουν την ημερα 3 ωρες....συν την καισαρικη να τρεχει αιμα για ενα μηνα,οποτε εβαζα το θηλαστρο.....υπεροχες στιγμες!!!

Μετα φωναξα αναγκαστικα την πεθερα για 3 μηνες,ημουν με το μαλλι καγκελο κ απο 5 μηνων παλι μονη μου!!!

Ρε παιδιά, χωρίς βοήθεια από το σύζυγο δε θα την έβγαζα. Βεβαια είναι ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς πολλή δουλειά αυτήν την περίοδο, οπότε αφού είναι σπίτι, βοηθάει. Αλλιώς θα έπαιρνα τη βοήθεια του κοινού. Μόνη μου τις πρώτες μέρες δεν έβγαινε ακόμα και με την πεθερά εδώ, πάλι δεν έβγαινε.

Lovemtwins, 1,5 ώρα ύπνο συνέχεια πώς άντεξες; Όχι, ειλικρινά, ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ??????

εγω δεν ειχα ουτε καν τον συζυγο!!!στην αρχη ηταν 500 χιλιομετρα μακρια και μετα για αλλους 6 μηνες ηταν εκτος ελλαδος!!

δεν ξερω πως αντεχεις...πιστευω πως αν δεν εχεις αλλη επιλογη το μονο που σου μενει να κανεις ειναι να ΑΝΤΕΞΕΙΣ!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Λαλησα σπιτι,σπιτι και βγήκαμε βόλτα στη γιαγιά. Και αυτο προσωρινά όσο είναι στο εξοχικό. Δυστυχώς δεν έχω πολλές επιλογές για έξοδο και με τρώει η κλεισουρα.

Τζεμινι μπράβο στο μικρό που βγήκε δυνατός!

Ιθάκη μια χαρά που κοιμούνται τόσο από τόσο μικρά!

Ελένη δεν ξέρω να σου πω αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχεις τακτική παρακολούθηση. Πάντως μην αγχωνεσαι αφου όλα πανε καλά.

Λαερτα είναι να μην μπλεξεις με γιατρούς...μπορούν να σε τρελάνουν!

p1Utp3.png

γειά σας, φιλενάδες!!! διάβασα τα νέα της παρέας και μπήκα να σχολιάσω...

Τζέμινι, ανατριχιαστική η περιγραφή για την κοπή του χαλινού...ευχομαι όμως ο μικρός να μην έχει πόνο και γκρίνια ούτε καν στο τάισμα και έτσι να ξεχαστεί πολύ γρήγορα αυτή η περιπέτεια!!!

Λαέρτα, κρίμα μωρέ για τα μωρά σου ...ταλαιπωρία, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς...όσο για τους γιατρούς που λένε τα δικά τους, τι να πω? μάλλον πρέπει για άλλη μια φορά να εμπιστευτεις το ένστικτό σου...ή αυτόν που κέρδισε την εμπιστοσύνη σου...και όλα αυτά λόγω των αποτελεσμάτων των ανοσολογικών εξετάσεων που είχατε κάνει?

Τζόι, το παιδί φαίνεται πως κάπου αντιμετώπισε πρόβλημα...τώρα η δασκάλα το μάλωσε, άλλο παιδάκι το χτύπησε...δεν ξέρω...αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να άλλαξε τόσο η συμπεριφορά της...μια φίλη μου όμως που είχε παρόμοιο πρόβλημα με τον γιο της (αλλαγή συμπεριφοράς, το παιδί κλείστηκε στον εαυτό του και έδειχνε πολύ φοβισμένο κλπ) το έψαξε και βρήκε άσχημη μεταχείριση των παιδιών από τη νηπιαγωγό...το ανακάλυψε με μαγνητοφωνάκι που έβαλε στην τσάντα του παιδιού (αληθινή ιστορία...την ξέρει και η σεμιν!!!)...αν θες θα σου στειλω πμ με λεπτομέρειες...πάντως, καλό είναι να το ψάξεις τώρα που είναι νωρίς...

Τζίνι, πεθαίνω με τις περιγραφές σου για τις εξόδους με τα τρία μωρά!!! μου θυμίζεις αστυνόμο Σαϊνη...εμπρός καλά μου χέρια!!! εγώ πάλι φοβάμαι να βγω μόνη μου με τα δύο μωρά...οπότε βγαίνω κάθε μέρα μεν, με παρέα δε...συνήθως με τον σύζυγο πάμε μέχρι το παρκο! επίσης, πρόσφατα πήραμε και μονό καρότσι για να τα βγάζουμε ένα ένα έξω, πχ ότνα ο άλλος κοιμάται ή τρώει...έτσι πήγα προχτες μια μικρή βόλτα για ψώνια μόνο με τον ένα και ο άλλος στο σπίτι με τον μπαμπά...αυτό που φοβάμαι κυρίως είναι μην αρχίσουν να κλαίνε και οι δύο ξαφνικά και δεν έχω τι να τους κάνω...ή μην πάθει κάτι το καρότσι και δεν μπορώ να τους μετακινήσω...ή μη μου την πέσει κανείς (αυτό είναι το χειρότερο φυσικά!)...

Εμείς πάλι τα ίδια με τον μικρό...χτες βράδυ ξύπναγε ανά μια ώρα με γκρίνια...κατά τις 4 τον τάισα γιατί σκέφτηκα ότι ξυπνάει από πείνα...ξανακοιμήθηκε στις 6 (Ιθάκη μάλλον τα ίδια περνάμε...παρότι ο δικός μου είναι κατά 6 μήνες μεγαλύτερος...πάντως εμένα οφείλεται σε παλινδρόμηση του φαγητού...εσένα μπορεί να ειναι και κολικοί)...πάλι ξενυχτισμένη σήμερα δηλαδή ...και έχω και ένα σωρό δουλειές...:cry::cry::cry: πότε θα στρώσουν ρε γαμώτο? και αυτό το κωλοφάρμακο...μια έτσι,μια γιουβέτσι θα είμαστε? Ιθάκη, το φάρμακο που λέω είναι το laprazol και αφορά την παλινδρόμηση...η οποία υποτίθεται ότι βελτιώνεται όσο το παιδί μεγαλώνει και το στομαχάκι του ωριμάζει...αλλά ο δικός μου έφτασε να έχει τρελή γκρίνια και κλαμα μετά από κάθε γεύμα και έτσι το ξεκινήσαμε, αφού πρώτα δοκιμάσαμε το επαντορεν, το οποίο δε μας έκανε τίποτα...

Σε όλες στέλνω φιλιά και κουράγιο!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Ρε παιδιά, πως αντέχετε χωρίς βόλτα??? Εγώ αν δεν βγω έξω έστω και μια μέρα παθαίνω κοκομπλόκο και λυσσάνε τα μωρά. Ενώ έτσι πάμε στις κούνιες, πηγαίνουμε γύρω-γύρω στην τραμπάλα, γύρω -γύρω απο το καρότσι, κοιτάμε τις γάτες, σκαρφαλώνουμε στην τσουλήθρα, μαθαίνουμε να περπατάμε και περνάει η ώρα. Χαρά στο κουράγιο σας όλη μέρα μες στο σπίτι με τα μωρά!!!

Αντέχουμε δεν αντέχουμε, αν δεν μπορούμε να τα βγάλουμε έξω τι να κάνουμ; Περιμένω τα άτιμα να περπατήσουν λίγο, θα γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα νομίζω. Έχουμε και πολύ μεγάλη βεράντα και περνάμε λίγη ώρα έξω αλλά γίνονται κατάμαυροι με το μπουσούλημα. Εκτός κι αν προσπαθήσω να ακολουθήσω τη μέθοδο που περιγράφει η Τζίνι πιο κάτω.

Γειτόνισσα κ εσύ ε?

Πόσο το μαλλί στο κάγκελο?

Βάλε τικεράκι να θυμόμαστε ηλικίες καλέ! Νουνου χελπ χερ!

Αν έβαζες κλειστό το καρότσι στο ασανσερ, στο μάρσιπο το ένα παιδί, το άλλο στο πλάι αγκαλιά, στο άλλο χέρι/ ώμο τσάντα με μπιμπερό, κρέμα κλπο κ είχες μόνιμα παιχνίδια στο αμάξι για έξοδο? Τα πέταγες όλα κάτω με την έξοδο από το ασανσέρι (όχι τα παιδιά) άνοιγες καρότσι κλπο.

Επίσης να σας πώ ένα κόλπο που έχω δοκιμάσει με πολλά ίσια σκαλιά. Τα κατεβάζω σούζα το καρότσι. Δηλ. πατάω στις πίσω ρόδες το καρότσι.

Σε σκάλα πολυκατοικίας δεν το έχω δοκιμάσει όμως!

Σαν επικίνδυνες αποστολές μου φαίνεται αλλά μπορεί να το δοκιμάσω κάποια μέρα που θα είμαι σε απόλυτη απόγνωση.

Το πορτάκι ασφαλειας από το Mothercare που είναι και πιο καλαίσθητο (μέταλλο-ξύλο) και μάλλον πιο ανθεκτικό νομίζω οτί μας πήγε γύρω στα 80ευρω γιατί χρειαστήκαμε να πάρουμε και δυο προεκτάσεις καθότι φαρδύς ο διάδρομος που κλείσαμε. Είχα βρει καλά και πιο φτηνά στο Αμαζον αλλά δεν τα έστελνε Ελλάδα. Το φτηνό από το Τζαμπο ήταν 30ευρώ νομίζω αλλά δεν ξέρω ποσο θα αντέξει.

Τικεράκι έχω καλέ, 14 μηνών είναι τ'αγόρια μου!

Και κάτι που θέλω να σχολιάσω εδώ και καιρό αλλά όλο ξεχνάω! Μάσμούς, συγχαρητήρια στον άντρα σου που είναι άξιος εμπιστοσύνης να κάτσει μόνος του με τα μωρά και να προσέχει τα παιδιά!!! Τον θαυμάζω!!!!:eek::eek::eek:

Για μένα πάει αυτό; Αν ναι, η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα χωρίς αυτόν. Οσο κι αν είναι πιο εύκολες οι πρωινές ώρες από τις βραδινές με τα μωρά, ξέρω πόσο σπάνιο είναι να τα κρατάει τόσες ώρες μόνος του. Και να πλένει και τα πιάτα και ακόμα και να μαγειρεύει κάποιες φορές, αν εγώ δεν έχω μαγειρέψει απ'την προηγούμενη. Σ'αυτό είμαι τυχερή αλλά η αλήθεια είναι οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα με τα δίδυμα και η συνεχής εξάντηση και η έλλειψη χρόνου μας έχει δημιουργήσει πολλές εντάσεις. :(

Διάβασα πολλά και δε θυμάμαι τίποτα, ήμουν εφημερία στο σχολείο σήμερα και μ'έφαγε ο ήλιος στην αυλή. Και τα μωρά τα πήρε ο ύπνος την ώρα που τα τάιζε ο πατέρας τους μεσημεριανό άρα θα ξυπνήσουν όπου να 'ναι και τα δύο και θα πεινάνε και εγώ ούτε που θα ξεκουραστώ για μεσημέρι.

Τζέμινι, κι εγώ θα πόναγα που θα το βλεπα το μωρό μου να σπαράζει τόσο αλλά ελπίζω να το ξεπέρασε το σοκ γρήγορα και να είναι εντάξει τώρα.

Ελένη, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι για κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα. Για ένα πράγμα μετανιωνω στην εγκυμοσύνη μου, που αντί να τη χαρώ είχα πεθάνει στο άγχος για όλα όσα μπορούσαν να πάνε στραβά.

Λαέρτα, έχει δίκο η μοριτσα, είναι να μην μπλέξεις με γιατρούς. Κουράγιο κι ελπίζω να μη τα χρειαστούν τα παιδιά όλα αυτα τα φάρμακα που γράφεις και να είναι ήπιος ο χειμώνας σας.

Δεν ξέρω τι άλλο, το μυαλό μου είναι κουρκούτι. Θα δω αν μπορέσω να ξαναμπώ πιο μετά.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Ωπα, άλλη μια "εκπαιδεύτρια" λοιπόν στις τάξεις μας!!! Κάποια στιγμή θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βγάλουμε το ακριβές ποσοστό σας!!! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές, Μασμους, και όσον αφορά τις εντάσεις νομίζω τις έχουμε οι περισσότερες. Καλή ξεκούραση!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...