Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πήγαμε κι εμείς στους γιατρούς και για άλλη μια φορά ο καθένας τα δικά του λεει. Μάλλον καλά κάνω που πάντα πάω και βλέπω τουλάχιστον δύο πριν καταλήξω σε έναν. Άλλα με ρώταγε ο ένας άλλα ο άλλος. Μπορεί να είναι και πολύ σοβαρό, μπορεί να είναι και ηλικιακή ανωριμότητα. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε σινγουλαίρ μέχρι τον Μάιο, όχι σε καμία περίπτωση σινγκουλαίρ, πρέπει να κάνουμε ειδικές εξετάσεις για φαινότυπο, ακτινογραφίες, ανάλυση υποομάδων, ανάλυση λεμφοκυττάρων κ.α. Αύριο θα μιλήσω και με την παιδίατρο για να καταλήξουμε τι κάνουμε απο'δω και πέρα. Πάντως 2 πράγματα είναι σίγουρα: 1/δεν πάνε παιδικό φέτος 2/οποιαδήποτε υποψία μύξας/βήχα πρέπει να αντιμετωπίζεται επιθετικά με ζιρτεκ και 4 δόσεις φλιξοτάιντ και πάση θυσία να αποφεύγεται το σολντεσανίλ.

Έχω έναν πονοκέφαλο άλλο πράγμα!!!...

Τζοι, νομίζω πρέπει να την πηγαίνεις και να την οδηγήσεις είτε να σου πει την αλήθεια όπως γιατί δεν θέλει να πηγαίνει είτε να δεις ιδίοις όμμασι τη συμπεριφορά των δασκάλων. Όντως μπορεί να τη χτύπησαν και γι'αυτό δεν θέλει και μετά να την έπιασαν και να της μίλησαν να μη στο πει. Όπως και να'χει όμως πρέπει να δουλέψει τις άμυνές της. Πήγαινε και κάτσε κι εσύ μαζί της όσο μπορείς...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Α ρε Τζιτζίκα, και να δεις που μια μέρα θα σφάζονται οι νύφες στα πόδια του Άλεξ και θα τρίβεις τα μάτια σου και δεν θα το πιστεύεις!!!! Και θα κάθεσαι και θα διαλέγεις κιόλας!!! Εκεί να σε δω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Με πηρε μια φιλη τηλ και ξενυχτησα!!! Ποσο καιρο ειχα να μιλησω μια ωρα στο τηλ!!! Απ τις παλιες καλές εποχες...

Σας ευχαριστω! Ο μικρος ηταν καλυτερα το απογευμα. ΘΑ δουμε και αυριο πως θα ναι:rolleyes:

ιθακη αφου εχετε κοψει το νυχτερινο ειστε σε πολύ καλό δρομο;)

φροσω αντε πηρε μπρος ο αντρας κι εση το αιμα σου πίσω!:tongue:

Για το φαγητο σκεψου τι μαγειρεμα σε περιμενει στο εξης, π/χ μεσημερι βραδυ!! Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!!

joy δεν ξερω το να σου πω... τοσο χαλια ξαφνικά?? Κουβεντιασε το περισσοτερο με τη δασκαλα. Πες της οτι η απαντηση της δε σε καλυψε και οτι θες να συζητησετε και να σου επιχειρηματολογησει καπως για τη συμπεριφορα της μικρης, Οπως εκανε η νουνου εδω, με την οποια συμφωνω μπορω να πω βεβαιως βεβαιως...

Καληνυχτιζω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ πάλι με το αμάξι, ούτε σήμερα ξύπνησα για να πάρω το υπηρεσιακό...ναι τζίνι και χτες καλά μάντεψες, ξέχασα να σχολιάσω :P:p

Κατά τʼ άλλα ηρεμία τάξη και ασφάλεια προσπαθώ να επανέλθω πάλι αλλά γενικότερα ένας μικρός χαμός!!!

Που είστε εσείς; οι πρωινές να αναφέρουν!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα νουνούκα,εγω σήμερα έστειλα τα παιδια παιδικο και επειδη εχω μία δουλεια δεν εχει εργασία σήμερα:P,πίνω το καφε μου με μία ηρεμία...

Τέλεια!! Θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

lovemtwins δε δουλεύεις; έχεις σαλτάρει σπίτι;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα κι απο μενα στις πρωινές!

Αγγαρεψα τη μητερα μου να ερχεται μια ωρα το πρωι μπας και πηγαινω γυμναστηριο... Για να δουμε...ειναι να ταισω στις 10 και θα παω στις 11.

καλημερα σε ολες!ευτυχως ακομη κοιμουνται....πως περναει ακομη μια μερα στο σπιτι!!!???νομιζω οτι εχω αρχισει να χαζευω!!!:shock:

αχ κι εγω το νιωθω εντονα αυτο.οτι εχω καψει εγκεφαλικα κυτταρα:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσακια....χθες πηγα στον γιατρο... εχω καλα και κακα νεα....

θα αρχισω απο τα καλα...

τα μωρα ειναι δοξα τον θεο καλα προς το παρον...

ο ενας λιγο ζοριζεται και μου ειπε να κοιμαμε στο πλαι...

γραμμαρια 190 και οι δυο.. πολυ καλο και αυτο... προπορευονται στο βαρος 1 εβδομαδα περιπου..

συσπασεις δεν εχω καθολου....

τα αρνητικα τωρα..

οι πλακουντες ενωθηκανε και εγινε ενας πλακουντας....(διδυμομανουλες σας ετυχε εσας κατι τετοιο ???????) μεχρι στιγμης ειχανε 2 πλακουντες....

αυτο σημαινει οτι ο ενας μπορει να κλεβει βαρος απο τον αλλο....

ευελπιστω να μην γινει κατι τετοιο....

ο γιατρος ειπε οτι αν αντιληφθουμε κατι τετοιο θα πρεπει να τα παρει τα μωρα πιο γρηγορα απο οτι υπολογιζαμε...

για πειτε μου γνωμες.....

Καλημερα κι απο μενα στις πρωινές!

Αγγαρεψα τη μητερα μου να ερχεται μια ωρα το πρωι μπας και πηγαινω γυμναστηριο... Για να δουμε...ειναι να ταισω στις 10 και θα παω στις 11.

αχ κι εγω το νιωθω εντονα αυτο.οτι εχω καψει εγκεφαλικα κυτταρα:rolleyes:

ειναι ακομη 4 μηνων και εκαψες κυτταρα!!!!???περιμενε εχεις ακομη...:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Τέλεια!! Θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

lovemtwins δε δουλεύεις; έχεις σαλτάρει σπίτι;

ναι δεν δουλευω!!!!και ολη μερα σπιτι ειναι τρελα!!!!!!ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩς ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

ειναι ακομη 4 μηνων και εκαψες κυτταρα!!!!???περιμενε εχεις ακομη...:D:D

μη μου λες μη μου λες:tongue::tongue: Θα χαζεψω τελειως δηλαδη! Σοβαρα τωρα εχω πιασει τον εαυτο μου άλλα να βλεπει και άλλα να διαβαζει, να ξεχναει, κτλ

πολυ σαλταρισμα στο σπιτι, και χωρις βοηθεια ε?? πως τα καταφερνεις?

ελενη μου δεν ξερω για τετοια περιπτωση ομως μην αγχωνεσαι εκ των προτερων για κατι που ΙΣΩΣ γινει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Yo, sistaz!!! Αναφέρω κι εγώ!!! Ετοιμάζομαι να βγω έξω με τα μωρά, να πάω να βγάλω φωτό και να ξεκινήσω τις διαδικασίες για διαβατήριο. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί!!!! Πρέπει να πεταχτούμε και ταχυδρομείο και μετά κουλούρι και κούνιες... Η καθαρίστρια πλένει τα χαλιά και συνεπώς την εμποδίζουμε...

Νουνού, αφού οδηγάς, καλά είσαι!! Εγώ είχα τρελλαθεί στα ταξιά σε αντίστοιχες φάσεις (καλά, υπηρεσιακό δεν έχουμε αλλά...) και συνέχιζα τον υπνάκο για λίγο ακόμα!

Τζεμ, μπράβο για το τζιμ!! Ο μικρός τι κάνει μετά την εγχείρηση? Κοιμήθηκε καλά?? Η μικρή όταν έσκισε τον χαλινό δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ και είχε γεμήσει το κρεβάτι με αίματα... :shock::shock::shock:

Ελένη, εμένα δεν μου έτυχε αλλά γενικώς έχει τύχει στο καφέ και πήγαν όλα καλά. Μπράβο για το βάρος.

Μπούγος, απόλαυσε το καφεδάκι σου τώρα που μπορείς!!! Πάω κι εγώ να πιώ έναν, πρέπει να κρύωσε επιτέλους...

Το βράδυ είχε δροσούλα αλλά μέσα στο σπίτι μου φαινόταν φούρνος και με έπνιγε. Τι περίεργο πράγμα....

120247mcv711uxx1.gif

μη μου λες μη μου λες:tongue::tongue: Θα χαζεψω τελειως δηλαδη! Σοβαρα τωρα εχω πιασει τον εαυτο μου άλλα να βλεπει και άλλα να διαβαζει, να ξεχναει, κτλ

πολυ σαλταρισμα στο σπιτι, και χωρις βοηθεια ε?? πως τα καταφερνεις?

κοιτα το πως τα καταφερνω...ουτε εγω ξερω!!!ειδικα οταν τα πηρα σπιτι και κοιμομουν μονο 1,5 ωρα καθε μερα ηταν....σκοτωμα!!!!τωρα ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα απλα μαλλον εχω κουραστει παρα πολυ εδω και 3,5 χρονια οποτε ....ειμαι ...κουρασμενη πολυ και ψυχολογικα!!!

ας ειμαστε καλα και θα περασει και αυτος ο χρονος...και απο του χρονου προνηπια!!!!:D

αν εχεις βοηθεια εστω και καμια ωρα την ημερα να ξεφευγεις λιγο ειναι πολυ καλα!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Και κάτι που θέλω να σχολιάσω εδώ και καιρό αλλά όλο ξεχνάω! Μάσμούς, συγχαρητήρια στον άντρα σου που είναι άξιος εμπιστοσύνης να κάτσει μόνος του με τα μωρά και να προσέχει τα παιδιά!!! Τον θαυμάζω!!!!:eek::eek::eek:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...