Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Έβαλα και τικεράκι!! χοχο φθιμοπωρινό...σε περίπτωση που χειμωνιάσει. Το Σαββάτο κανόνισα να πάμε για μπάνιο, κυρία, και το βράδυ με έκραζε ο σύζυγος. Μα καλά δεν έχεις κομμωτήριο, να πάρουμε τα γλυκά, τα κουτιά κ.α!!!:confused::confused:

Μα ήμαρτον, άμα μου λέγανε και για Κυριακή είμαι σίγουρη ότι θα το κανόνιζα..ήμαρτον

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα!!! εδώ είμαστε και εμείς...εξαντλημένη από ένα πολύ κουραστικό ΣΚ...επισκέψεις και Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και τα μωρά με τρελή γκρίνια από τα δόντια (μάλλον)...να φανταστείτε ο μεγάλος ξύπνησε στις 7 και γκρίνιαζε τρελά μέχρι τις 11!!! εγώ ξενυχτισμένη και ψόφια να μην μπορώ με τίποτα να τον κάνω καλά...τελικά κοιμήθηκε στο καρότσι που το περιέφερα στον διάδρομο...και κοιμάται ακόμη!!! το θετικό είναι ότι με το νέο φάρμακο ο μικρός δείχνει σημάδια βελτίωσης με το στομαχάκι του και πήρε και λίγο βάρος!!! έχει λιγότερη γκρίνια μετά το φαγητό και κοιμάται και περισσότερο μέσα στη μέρα (δυστυχως τη νύχτα ξυπνάει ακόμη!)...είμαι αισιόδοξη όμως μιας και η γιατρός είπε ότι από σήμερα θα αρχίσει η αισθητή βελτίωση...

Νουνου, να σου ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώνεις!!! τι ονοματάκια έδωσες? (μπορεί να το έχεις γράψει και να μην το είδα, γιατί δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα τα προηγούμενα ποστ)...

Τζίνι, ναι ... η σεμινούλα έχει όμορφα γαλανά ματάκια και γενικώς είναι μια κούκλα!!! αλλά, για τις κόρες της θα υπάρξει σκληρός ανταγωνισμός...πέραν του ότι είναι ήδη λογοδοσμένες με τους δικούς μου...χαχαχα!!!

Απ' ότι κατάλαβα, το ραντεβού μας αναβάλλεται για την άλλη Παρασκευή? ρε κορίτσια, αν οι περισσότερες μπορούν Σάββατο μην το κανετε Παρασκευή εξαιτίας μου ...κανονίστε το όποτε βολεύει τις περισσότερες και εγώ θα δω τι θα κάνω...θα προσπαθήσω να έρθω...

Μορίτσα, περαστικά στον άντρα σου...δυστυχώς, δεν ξέρω κανέναν να οδηγεί μηχανή και να μην έχει τρακάρει έστω μια φορά...είναι επικίνδυνες οι άτιμες!

Ιθάκη μου, γιατί να το πειράξει το μωρό το αραιωμένο γάλα? γιατί αγχώθηκες τοσο πολύ? έλα μη φρικάρεις...πάντως, εγώ στους δικούς μου είχα δοκιμάσει τα πάντα για να κόψουν το βραδινό ξύπνημα...χαμομήλι, κίντερτε, μητρικό γάλα που είναι πιο ελαφρύ, μέχρι και νερό τώρα τελευταία...δυστυχώς, δεν πιάνει τίποτα αν το παιδι ξυπνάει από πείνα...τις περισσότερες φορές ξανακοιμούνται, αλλά ξυπνάνε πολύ γρήγορα και πεινάνε...οπότε τζίφος! πλέον, ξυπνάει μόνο ο μικρός μέσα στη νύχτα, αλλά αυτός άμα ξυπνήσει κάνει για δέκα!!! υπομονή είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις...

κάτι διάβασα για κάγκελα, αλλά δεν κατάλαβα που χρησιμέυουν?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλά τα νέα σου celestine άντε να ηρεμήσει ο μικρούλης να ηρεμήσεις και εσύ.

Για την έξοδο εγώ λέω ότι και άμα το κάνουμε την άλλη Παρασκευή κάτι τρέχει, τόσο καιρό περιμένουμε. Αν δεν έχουμε πληρότητα δεν πάμε πουθενά. χαχα

Απουσία θα πάρετε!!!:D:D

Τα νουνούκια είναι ο Κωνσταντίνος (ο γίγαντας, ή γύφτος) και η Νικολέττα- Λητώ (η βρωμούσα ή τσούχτρα)!!

Α δε σας είπα το πρωτότυπο!! Τρεις νονοί δυο παιδιά!! όλοι για όλα!!χαχα και οι τρεις νονοί λάδωσαν και τα δυο παιδάκια!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Για την έξοδο εγώ λέω ότι και άμα το κάνουμε την άλλη Παρασκευή κάτι τρέχει, τόσο καιρό περιμένουμε. Αν δεν έχουμε πληρότητα δεν πάμε πουθενά. χαχα

Τα νουνούκια είναι ο Κωνσταντίνος (ο γίγαντας, ή γύφτος) και η Νικολέττα- Λητώ (η βρωμούσα ή τσούχτρα)!!

Α δε σας είπα το πρωτότυπο!! Τρεις νονοί δυο παιδιά!! όλοι για όλα!!χαχα και οι τρεις νονοί λάδωσαν και τα δυο παιδάκια!!!

Να μας ζήσουν!!! 3 νονοί= 3 δώρα!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!

Λοιπόν για την έξοδο σε έπιασα τι ενοουσες!!! Εγώ προτίνω φαγητό και κρασακι. Η ρακομελο και μεζέ. Κατι να έχει και φαγητό!!!

HEllo!! Καλη εβδομαδα και μηνα!

Καμια βραδινή βάρδια; Η έστω με αϋπνίες; Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!! Κάπου διάβασα για αραιωμενο γάλα σαν τακτική για να ξεγελάσεις το μωρό αν ξυπνήσει και δεν πρέπει να φάει. Οντως γίνεται κι αν ναι ποια είναι η δοσολογία ; Φοβάμαι ότι έκανα μαλ.... !

αγχωθηκα με το μνμ σου! ΑΛλά με καλυψαν οι προλαλήσασες! δε νομιζω να εγινε και τιποτε! Απλα συμφωνω με λαερτα οτι ειναι πολύ νωρις να τους κοψεις βραδινο γαλα:rolleyes:

ελιζα γτ λες θα τους κακοφανει που τους χωρισες??

λαερτα εγω παντως ΔΕΝ αντεχω χωρις βολτα οπως φαινεται γι αυτο εχω καταντησει ετσι:? Θα επανελθω ομως δριμυτερη, που θα παει!

Εσυ χιλια μπραβο παντως, γτ απ οτι θυμαμαι τα εβγαζες μονη σου απο μικρα...

νουνουκα ολα καλα με τη βαφτιση λοιπον! Να χαιρεστε τα ονοματακια σας!

Και με την πεθερουλα αγάπες μωρε μπραβο!:tongue:

σελεστιν μακαρι να το λυσατε το προβλημα σας με το σιροπι...να ηρεμησεις κι εσυ λιγο!

Εμεις γυρισαμε αργα απ το νοσοκομειο. Πηραν τον μικρο μεσα στο χειρουργειο και αυτο δεν το ειχα σκεφτει να πω την αληθεια νομιζα οτι θα ημασταν κ εμεις μεσα...τεσπα, εκλαιγε το πουλακι μου...και μετα απο κανα 5 λεπτο βγηκε με κατι ματια "να" πρησμενα απ το κλαμα:cry: Βασικα του ειχαν κανει τοπικη αναισθησια μ ενα σπρευ, αλλά πρεπει να τρομαξε γτ απ οτι καταλαβα του κραταγανε τη γλωσσα με λαβιδα. Βαλτε τοσους γιατρους πανω απ το κεφαλι του και να τον κρατανε να ειναι ακινητος... Και το χαλινο ειναι κομμενο απ τη ριζα, ενω νομιζα οτι απλά θα το σκισουν καπως... Τωρα εχει γκρινια, του εδωσα λιγο ντεπονακι,αλλά ο γιατρος μου ειπε αυριο και μεθαυριο θα ειναι χειροτερα που θα ψηνεται η πληγη...Βαι βαι βαι!! Ολα καλά ομως κι αυτο εχει σημασια. Εφαγε κιολας, και τωρα κοιμαται...γραφω γρηγορα μην ξυπνησει...φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις γυρισαμε αργα απ το νοσοκομειο. Πηραν τον μικρο μεσα στο χειρουργειο και αυτο δεν το ειχα σκεφτει να πω την αληθεια νομιζα οτι θα ημασταν κ εμεις μεσα...τεσπα, εκλαιγε το πουλακι μου...και μετα απο κανα 5 λεπτο βγηκε με κατι ματια "να" πρησμενα απ το κλαμα Βασικα του ειχαν κανει τοπικη αναισθησια μ ενα σπρευ, αλλά πρεπει να τρομαξε γτ απ οτι καταλαβα του κραταγανε τη γλωσσα με λαβιδα. Βαλτε τοσους γιατρους πανω απ το κεφαλι του και να τον κρατανε να ειναι ακινητος... Και το χαλινο ειναι κομμενο απ τη ριζα, ενω νομιζα οτι απλά θα το σκισουν καπως... Τωρα εχει γκρινια, του εδωσα λιγο ντεπονακι,αλλά ο γιατρος μου ειπε αυριο και μεθαυριο θα ειναι χειροτερα που θα ψηνεται η πληγη...Βαι βαι βαι!! Ολα καλά ομως κι αυτο εχει σημασια. Εφαγε κιολας, και τωρα κοιμαται...γραφω γρηγορα μην ξυπνησει...φιλια!

Ωχου το καημενούλι! Ελα, μη στενοχωριέσαι, δε θα το θυμάται όταν μεγαλώσει, πιο πολύ εσύ θα το σκέφτεσαι. Καλά, του κραταγαν τη γλωσσίτσα με λαβίδα; Φαντάζομαι πως ένιωσες Gem. Εδώ ε΄μένα μου κακοφαίνεται. Τελος πάντων, τέλος τώρα. Θα περάσει κι ο πυρετός και θα ηρεμήσει το παιδάκι.

Celestin, για ποιο φάρμακο λες; Για ποιο σκοπό είναι; (Κάθε χρήση φάρμακος με ενδιαφερει. :) Δεν αντεχω τον πόνο ούτε για μενα ούτε για τους άλλους.)

Μοριτσάκι, πάλι καλά για τον άντρα σου. Τα ατυχήματα με μηχανές είναι ζόρικα γιατί άλλο ισορροπία στους 4 κι άλλο στους 2 τροχούς. Περαστικά του!

jYwYp3.png

Ααα! Παιδιά το βραδινό γάλα (ή μάλλον το τάισμα τα ξημερωματα) έχει κοπεί κατα πως φαίνεται. Από τον πρώτο μηνα για τη μικρή και από τοτε που καβατζαρε το 4κιλο και για το μικρό. Ζητανε φαϊ μετα από 6-7 ώρες. Απλά μετα το τελευταίο τάισμα (στις 12/ 1/ 2 ) τη νυχτα δεν κοιμούνται. Μυρμιριζουν για κανενα 3 ωρο , οπότε την περνάμε ξυπνιοι το ξημέρωμα έτσι κι αλλιώς

jYwYp3.png

Εμεις γυρισαμε αργα απ το νοσοκομειο. Πηραν τον μικρο μεσα στο χειρουργειο και αυτο δεν το ειχα σκεφτει να πω την αληθεια νομιζα οτι θα ημασταν κ εμεις μεσα...τεσπα, εκλαιγε το πουλακι μου...και μετα απο κανα 5 λεπτο βγηκε με κατι ματια "να" πρησμενα απ το κλαμα:cry: Βασικα του ειχαν κανει τοπικη αναισθησια μ ενα σπρευ, αλλά πρεπει να τρομαξε γτ απ οτι καταλαβα του κραταγανε τη γλωσσα με λαβιδα. Βαλτε τοσους γιατρους πανω απ το κεφαλι του και να τον κρατανε να ειναι ακινητος... Και το χαλινο ειναι κομμενο απ τη ριζα, ενω νομιζα οτι απλά θα το σκισουν καπως... Τωρα εχει γκρινια, του εδωσα λιγο ντεπονακι,αλλά ο γιατρος μου ειπε αυριο και μεθαυριο θα ειναι χειροτερα που θα ψηνεται η πληγη...Βαι βαι βαι!! Ολα καλά ομως κι αυτο εχει σημασια. Εφαγε κιολας, και τωρα κοιμαται...γραφω γρηγορα μην ξυπνησει...φιλια!

Kαλό μήνα!

Α παπα ράγισε η καρδιά μου.....ας το ξεπεράσει γρήγορα το πουλάκι μου.

Σελεστίν πάλι καλά που βρήκατε φαρμακάκι για την κοιλίτσα να ηρεμήσετε κι εσείς κι αυτό.

Χθες πήγαμε σε πάρτυ σε φουσκωτά και ο άνδρας ήταν συνέχεια μαζί με τα παιδιά κι εγώ καθόμουν, οπότε έβγαλε τα σπασμένα της βάπτισης.

Κορίτσια σοβαρά τα γρτάφω το τί τρώνε. Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου.

Ο Αλέξ. σήμερα έφαγε 7 κομμάτια παστίτσιο μικρά βέβαια όχι εστιατορίου.

Το ψυγείο μονίμως άδειο. Και πώς βλέπω τον μεγάλο μου πιο μεγάλο :D και τον μετράω στο ύψος και έχει πάρει μέσα σε ένα μήνα 7! πόντους. Είναι τώρα 1,25 :shock:. Ολόκληρος άνδρας!

Σήμερα στο σχολείο ένα παιδί έκανε σπασμούς (είναι περίπτωση τλς) και για 1 ώρα μέχρι να έρθει το εκαβ του κρατούσαμε τη γλώσσα. Σοκ αφήστε τα.

Ιθάκη you know! ;)

Ρε κορίτσια έχω πρόβλημα και θέλω γνώμες. Ξεκινήσαμε τα δίδυμα παιδικό. Στην αρχή λογικό κλαίγανε. Η μικρή ενώ την φοβόμουν ήταν ποιο ψύχραιμη. Εκλαιγε στην αρχή και μόλις φεύγαμε οκ. Ετρωγε κίολας εκεί Και κυλησαν οι 2 εβδομάδες. Στην τρίτη εβδομάδα, κάτι πέχτηκε. Την πήρα μια μέρα και ήταν χάλια. Εκλαιγε εκεί συνεχώς και τις λέω τι έγινε και λεει ντα κώλιο. Το έκανα θέμα εκεί αλλά αυττές 'αρχισαν το δε χτυπάμε παιδιά και προς θεού και τετοια. Η μικρή έχει γίνει άλλη. Απο εκείνη την μέρα έχει περάσει μια εβδομάδα, μετά ανέβασε πυρετό την έπιασε διαρροια, τώρα δεν έχει κάτι αλλά ουτε πολύ τρώει και ότι τρώει μετά ρίχνει και ένα εμετό. Σχολείο όλο κλαιει και έχει μάτια πρησμένα. Σήμερα πήγα να την πάρω. Καθόταν και έπαιζε σε ενα τραπεζάκι σαν φτωχός συγγενείς. Με το που με είδε πετάχτηκε φώτησε και έβαλε τα κλάματα απο την χαρά της και με έσφιγγε!! Ο μικρός ποιο χαλαρός.

Τι να κάνω? Να την πηγαίνω και να περιμένω να το ξεπράσει? Πρεπει να σταματήσει? Τι λέτε?? Ακούει σχολείο και αρχίζει τα no και τα βαβα...

joy δύσκολο το ερώτημα σου και γενικότερα η συμπεριφορά τους σε βάζει σε σκέψεις. Η πρώτη μου σκέψη θα ήταν να ξαναμπείς στη διαδικασία προσαρμογής. Έχω μια φίλη που δουλεύει σε σταθμό με 2μισάρια και πάνω και συζητάγαμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι πολλά ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί παρόλο που είναι τρίτη εβδομάδα. Πολλά παιδακια στην αρχή το διασκεδάζουν μέχρι να καταλάβουν ότι πρόκειται για μόνιμο. Οπότε και μετά από έναν μήνα ξανακυλάνε. Ή ανέρθουν και άλλα παιδάκια απροσάρμοστα να παλινδρομούν τα ήδη προσαρμοσμένα. Είναι όμως ανησυχητικό το γεγονός που βγάζει τόσα ψυχοσωματικά και θα σου πρότεινα να μιλήσεις με την παιδίατρο που ξέρει τα παιδάκι. Πάντως αν τη σταματήσεις λίγες οι πιθανότητες να ξαναρχίσει και φυσικά θα καταλάβει ότι με αυτόν τον τρόπο περνάει το δικό της. Δύσκολο, δύσκολο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Geminako ζορίστηκες και συ σήμερα. Μη στεναχωριέσαι όμως, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και θα το ξεχάσει πολύ σύντομα. Υπομονή τις επόμενες μέρες γιατί όλα είναι καλά!!!!

frosobal τα αντράκια σου είναι άπαιχτα, αφού κάνουν καύσεις πάνω σου και στην υπομονή σου καλά κάνουν και τρώνε.Είναι στην ανάπτυξη τι να πεις? αλλά άδειο το ψυγείο, φόβος και τρόμος!!!χαχα και μένα ο Κων ανοίγει ψυγείο και βουτάει...τι να τους κάνουμε τους φαγανούληδες μας?

Ithaki τι ωράρια ύπνου έχουν τα μωρά σου γενικότερα? Θα στρώσουν κάποια στιγμή που θα πάει...φεεεεεεεεεεεεεεετα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ρε κορίτσια έχω πρόβλημα και θέλω γνώμες. Ξεκινήσαμε τα δίδυμα παιδικό. Στην αρχή λογικό κλαίγανε. Η μικρή ενώ την φοβόμουν ήταν ποιο ψύχραιμη. Εκλαιγε στην αρχή και μόλις φεύγαμε οκ. Ετρωγε κίολας εκεί Και κυλησαν οι 2 εβδομάδες. Στην τρίτη εβδομάδα, κάτι πέχτηκε. Την πήρα μια μέρα και ήταν χάλια. Εκλαιγε εκεί συνεχώς και τις λέω τι έγινε και λεει ντα κώλιο. Το έκανα θέμα εκεί αλλά αυττές 'αρχισαν το δε χτυπάμε παιδιά και προς θεού και τετοια. Η μικρή έχει γίνει άλλη. Απο εκείνη την μέρα έχει περάσει μια εβδομάδα, μετά ανέβασε πυρετό την έπιασε διαρροια, τώρα δεν έχει κάτι αλλά ουτε πολύ τρώει και ότι τρώει μετά ρίχνει και ένα εμετό. Σχολείο όλο κλαιει και έχει μάτια πρησμένα. Σήμερα πήγα να την πάρω. Καθόταν και έπαιζε σε ενα τραπεζάκι σαν φτωχός συγγενείς. Με το που με είδε πετάχτηκε φώτησε και έβαλε τα κλάματα απο την χαρά της και με έσφιγγε!! Ο μικρός ποιο χαλαρός.

Τι να κάνω? Να την πηγαίνω και να περιμένω να το ξεπράσει? Πρεπει να σταματήσει? Τι λέτε?? Ακούει σχολείο και αρχίζει τα no και τα βαβα...

Το άγχος για τον παιδικό στα δίδυμα ήταν αυτό,

Που δεν μιλάνε καθαρά κ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τί έχει συμβεί.

Μήπως τη χτύπησε κανένα άλλο παιδάκι?

Λογικά αν είναι γαστρεντερίτιδα (κλαίειμ πονάει περισσότερο εκεί γι αυτό το λόγο) θα κολλήσει πρώτα ο μικρός κ εσείς τελευταίοι. Στο σπίτι πώς είναι, λέει οτι πονάει πχ η κοιλίτσα της?

Οι κοπέλες εκεί σου λένε οτι κλαίει συνέχεια?

Στη θέση σου θα πήγαινα. Αν ήταν τόσο δύσκολο για το παιδί, θα πήγαινα ξανά προσαρμογή.

Σε τμήμα με πρωτάκια στον παιδικό έιναι, ή με παλιότερη σειρά?

Η Σύλια πέρυσι (είχε ξεκινήσει τον νοέμβρη= πιό αργά δηλ.) είχε ένα κακιασμένο κοριτσάκι που δεν την ήθελε κ την σνόμπαρε.... κ η δικιά μου κλάάααααααμα κ ανασφάλεια στις σχέσεις της με τα άλλα παιδάκια γισα πολύ καιρό! Σου μιλάω όμως οτι είχε προκύψει σοβαρό πρόβλημα από αυτό το κοριτσάκι (λάθος μου βέβαια που την πήγα 2 μήνες αφού είχε ξεκθνήσει ο παιδικός αλλά ας όψεται εκείνη η υπέροχη κυρία λαμπρινή που μας άφησε στα κρύα του λουτρού!) Τεσπά.

Φυσικά κ το συζήτησα με την υπέυθυνη του παιδικού, αλλά κ με τη δασκάλα σε συνάντησή μας. κ όταν πήγε να μου πασάρει το γνωστό κ καλά: δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας με όλους,

της απάντησα το: πειθαρχικό η νεότητα κ των νηπίων, ηγεμονικό το γήρας κ των δασκάλων,

Κατά το αρχαίο ρητό.

Θα ξαναμπώ αργότερα μάλλον

xmX3p2.png

XKuXp2.png

NOYNOY τα παιδιά σου δεν πλάκωσαν τον παπά????

Τυχερή είσαι.

ΥΓ. εγώ με τον πόνο μου. Τα δικά μου γιατί δεν ανοίγουν το ψυγείο να χλαπακιάσουν?????

Η Νικόλ πήγε να βουτήξει τη γενειάδα αλλά την πρόλαβε ο παπάς και τι γλίτωσε. Είχαμε λιώσει στο γέλιο. Α και δε σας είπα ότι ξαναθέλανε μετά να μπούν κολυμπήθρα!!!

Κατά τ άλλα για να αποφύγουμε τα χειρότερα τα είχαμε κάνει δυο βόλτες μέσα στην εβδομάδα στην εκκλησία για να μη φάνε μεγάλη φρίκη. Είχαν ανάψει κεράκια, είχαν ξαναδεί τον παπά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τζεμ μηχανόβιος ο χασμπάνος σου??? Ω λαλαλλαλ!

Προς το παρόν τα κάγκελα τα ακριβά που πήραμε από το Mothercare μαζί με τις προεκτάσεις τους αντέχουν, αν και κρέμονται και τα δύο τα μωρά πάνω και χτυπιούνται. Νομίζω το κουτί έγραφε όριο βάρους 25κιλά? Οπου να ναι και οι δυο μαζί θα ζυγίζουν τόσο, τότε να δούμε τι θα κάνουμε. Πάντως προς το παρόν με έχουν σώσει, ελπίζω να καταφέρουμε να βγαλουμε το χειμώνα και την άνοιξη τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι που κλείσουν τα σχολεία.

Τζίνι, το σκεφτόμουν κι εγώ να πάμε στη γιορτή μπύρας -μένω στη Ν. Ιωνία αλλά είμαι γέννημα θρέμα Ηρακλειώτισσα, και το σχολείο που δουλεύω είναι επίσης στο Ηράκλειο- αλλά δεν μας κάθισε με τίποτα. Του χρόνου, αν γίνει ξανά. Διαβάζω τις περιγραφές σου για το πώς βγαίνεις έξω με τα 3 τα παιδιά και σε θαυμάζω. Γι'αυτό ανυπομονώ να περπατήσουν τα σκασμένα τα δικά μου, το καρότσι μας δεν χωράει στο ασανσέρ και η πολυκατοικία έχει και σκάλες στην είσοδο, δεν τα έχω βγάλει ποτέ μόνη μου και με τον πατέρα τους να δουλεύει μέχρι το βράδυ μας τρώει η κλεισούρα και θα τρελαθούμε όλοι μαζί φέτος. Ενώ αν μπορώ να τα πιάσω χεράκι χεράκι μπορώ να τα πάω στις κούνιε εδώ παραδίπλα.

Τα αγόρια μου ήπιανε και τα δυο το πρωινό τους γάλα, 5.30 και 6, και ξανακοιμήθηκαν, ο Μίλτος αγκαλιά με το μπαμπά στο κρεβάτι μας. Εγώ σε λίγο φεύγω για δουλειά κι ετοιμάζομαι να γράψω σημείωμα στο σύζυγο για το πως θα τους μαγειρεψει το φαγητό τους, δεν πρόλαβα χτες. Καλή σας μέρα κορίτσια και καλό κουράγιο.

Α, και καλό μηνα! :)

Γειτόνισσα κ εσύ ε?

Πόσο το μαλλί στο κάγκελο?

Βάλε τικεράκι να θυμόμαστε ηλικίες καλέ! Νουνου χελπ χερ!

Αν έβαζες κλειστό το καρότσι στο ασανσερ, στο μάρσιπο το ένα παιδί, το άλλο στο πλάι αγκαλιά, στο άλλο χέρι/ ώμο τσάντα με μπιμπερό, κρέμα κλπο κ είχες μόνιμα παιχνίδια στο αμάξι για έξοδο? Τα πέταγες όλα κάτω με την έξοδο από το ασανσέρι (όχι τα παιδιά) άνοιγες καρότσι κλπο.

Επίσης να σας πώ ένα κόλπο που έχω δοκιμάσει με πολλά ίσια σκαλιά. Τα κατεβάζω σούζα το καρότσι. Δηλ. πατάω στις πίσω ρόδες το καρότσι.

Σε σκάλα πολυκατοικίας δεν το έχω δοκιμάσει όμως!

Παιδιά κ εγώ πέρυσι το καλοκαίρι που δεν περπατάγανε τα είχα καρότσι κ η Σύλια έπαιζε. Κ πάντα όταν πηγαίναμε χωρίς αμάξι, ή προς το αμάξι κρατιόταν από το καρότσι. την έχω κουβαλήσει την τεμπέλα κουρασμένη κ πάνω στο καρότσι, στο πίσω μέρος που κάνει σαν σκαλάκια??? Εκεί!

Ντακ έχω πάει λαϊκή (στην κάτω) έτσι, αλλά στο μονό την Σύλια κ τον άλεξ. Μια κ μοναδική φορά! Την πάτησα πάνω που άλλαζε δρόμο η λαϊκή. Κάθε πότε αλλάζει γμτ???

καλημερα σε ολες!!!σημερα ξυπνησαν νωρις τα ταλιμπανακια μου!!!!

ασε που ακουω μαλλον μυξες να εχουν.......:evil:

κατα τα αλλα καλα...σε λιγο θα παμε τραπεζες ολοι μαζι για να πληρωσω υποχρεωσεις!!!!θα γελασουμε παλι!!!!:?:-?

αγκαλιά τον ορό κ εσύ κ εύχομαι να μην έχετε ιστορίες!

Πήγα την παρασκευή κ σήμερα στην ετε κ γινόταν κόοοοολαση!

Δεν έκατσα. Αύριο αν ξαναέχει αυτό το χαμό πάει, πάω μαλλ τέλος!

Θέλω να πληρώσω τη φάπα του μπαμπά μου!

υπομονη 1 μηνα ακομα.....

Εμας η παιδιατρος μας ειχε ολη μερα κατα 1 δοση λιγοτερο γαλα γιατι επιναν παρα πολυ κ εβγαζαν πολλες γουλιες+οι κολικοι....

Πώς πάτε?

Καλημερα, καλο μηνα και καλη εβδομαδα!!!

Mash αρχιζω και σκεφτομαι απο τωρα να βαλω σιδερενια καγκελα :tongue::D

Κ εγώ τη στολή μελλοντικά!:tongue:

Εχθές χωρίσαμε τα αγόρια και τους βάλαμε τον καθ'ένα στο δωμάτιό του...προς το παρόν, όλα οκ... ελπίζω να συνεχιστεί έτσι!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...

Καλή αρχή!!!!!!

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Νουνούκα να τα χαίρεσαι και πάλι!! Δεν πειράζει καλέ όταν μπορέσεις ρίξε την περιγραφή!

Τζίνι ευχαριστούμε πολύ!!!

Τα δικά μου μάτια είναι ανοιχτά αλλά όχι τόσο μπλε όσο των μικρών. Με τόσες προτάσεις νομίζω ότι θα αρχίσω να ζητάω Ε9...Όχι, καλέ, εγώ πιστεύω στο γνήσιο έρωτα και τα λεφτά αισθήματα :mrgreen:!

Δεν έχω πρόταση για το πού να πάμε, έχω πολύ καιρό να βγω σε μεζεδοπωλείο κ.λπ. Όπου θέλετε έρχομαι, αρκεί να έχει καρέκλα να κάτσω :oops: και όχι πολλή βαβούρα γιατί υποψιάζομαι πως τόσες γυναίκες μια λογοδιάρροια θα μας πιάσει!

Φιλούρες!

Από όλα έχουμε εμείς μανδάμ!

Λεπτά αισθήματα δεν ξέρω αν θα έχουμε κ μελλοντικά, αλλά κεραμύδι για το κεφάλι μας σίγουρα. Τώρα αυτό αν είναι καλό, ή κακό θα δείξει!

Κ χοντή φωνή επίσης.

Βρε μπάς κ να καβατζώσω την μικρή πάπια που ξέρει από αγριοφωνάρα του παπιομπεμπέτου???

Μα αυτό με ανησυχεί. Πώς θα ακουγόμαστε τόσες γκιόσες???

Μεγάφωνο θα πάρουμε σέβη??

Ιθάκη, τσέκαρέ το με την παιδίατρό σου γιατί εγώ ξέρω ότι μετά από 4 μηνών μπορείς να αραιώσεις το γάλα και δεν πιάνει και σε όλα τα μωρά. Επίσης, από την πικρή μου εμπειρία σου προτείνω να μην το αραιώσεις καν ούτε και να προσθέσεις συμπληρώματα που θα σου πουν και απλά να ξυπνάς και να ταίζεις: έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Καλή συνέχεια...

Για ποιό λόγο δίνουν αραιωμένο γάλα? κ γιατί μπορεί να είναι επιβλαβές για το μπεμπέ ας πούμε?

Πέστε να έχω ολοκληρωμένη εικόνα κ εγώ η καψερή καλέ!

Ρε παιδιά, πως αντέχετε χωρίς βόλτα??? Εγώ αν δεν βγω έξω έστω και μια μέρα παθαίνω κοκομπλόκο και λυσσάνε τα μωρά. Ενώ έτσι πάμε στις κούνιες, πηγαίνουμε γύρω-γύρω στην τραμπάλα, γύρω -γύρω απο το καρότσι, κοιτάμε τις γάτες, σκαρφαλώνουμε στην τσουλήθρα, μαθαίνουμε να περπατάμε και περνάει η ώρα. Χαρά στο κουράγιο σας όλη μέρα μες στο σπίτι με τα μωρά!!!

Εχω περάσει τέτοια φάση! Να δώ τί θα κάνω τον χειμώνα που έχουν μάθει κ στην αυλή τα δικά μου!

Πώς δεν πήρα την παιδίατρο 3 τα ξημερώματα χθες!! Κολο-ιντερνετ... θα πάθει εγκεφαλική βλάβη το παιδί, επιληψία και θα χαλάσουν τα νεφρά του!

Καλά, εγώ φταίω που δε ρωτάω την παιδίατρο βέβαια πρώτα, αλλά χθες θόλωσα ..

Τεσπα, όλα εντάξει μου είπε , δεν έκανα μεγάλη μαλ, αλλά να μην την ξανακάνω :)

Κορίτσια , το αραιωμένο δεν το έδωσα για να αποφύγω το βραδινό τάισμα, αλλά γιατί στο βραδινό τάισμα το κορίτσι ήθελε να φάει πάνω από 170 γραμμάρια από λαιμαργία φυσικά και συνηθως μετα ακολουθεί βαρυστομαχιά. Επί 3 ώρες είχαμε σπαραχτικό νιαρ νιαρ χωρίς να την ηρεμεί τίποτα ώσπου τι να κάνω , σκέφτηκα το αραιωμένο. Μαλ , γιατί δεν είχα ρωτήσει την παιδίατρο, αλλά τουλάχιστον με καθησύχασε η γυναίκα.

Βρε Φρόσω, τι είναι όλα αυτά που έφαγε; Δε βαρυστομάχιασε μετά;

Τζίνι θα σε ρωτήσω όταν έρθει η ώρα για τις καλές παιδικές. Κοντά είμαστε.

Μεταμορφωσιότησα (το σκότωσα; ) γαρ.

Λαέρτα, ποια είναι η εμπειρία σου; Επαθαν κάτι με το αραιωμένο; Έλα να φρικάρω πάλι!

170 μλ??? Μια χαρά! (σόδα?:tongue:)

Κ εσύ δικιά μας????

Έβαλα και τικεράκι!! χοχο φθιμοπωρινό...σε περίπτωση που χειμωνιάσει. Το Σαββάτο κανόνισα να πάμε για μπάνιο, κυρία, και το βράδυ με έκραζε ο σύζυγος. Μα καλά δεν έχεις κομμωτήριο, να πάρουμε τα γλυκά, τα κουτιά κ.α!!!:confused::confused:

Μα ήμαρτον, άμα μου λέγανε και για Κυριακή είμαι σίγουρη ότι θα το κανόνιζα..ήμαρτον

Ποιό σάββατο? Αυτό που μας πέρασε??? Τρελή είσαι???

Τετάρτη λέω να πάω εγώ παρθενικό κ τα δύο!

Καλό μήνα!!! εδώ είμαστε και εμείς...εξαντλημένη από ένα πολύ κουραστικό ΣΚ...επισκέψεις και Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και τα μωρά με τρελή γκρίνια από τα δόντια (μάλλον)...να φανταστείτε ο μεγάλος ξύπνησε στις 7 και γκρίνιαζε τρελά μέχρι τις 11!!! εγώ ξενυχτισμένη και ψόφια να μην μπορώ με τίποτα να τον κάνω καλά...τελικά κοιμήθηκε στο καρότσι που το περιέφερα στον διάδρομο...και κοιμάται ακόμη!!! το θετικό είναι ότι με το νέο φάρμακο ο μικρός δείχνει σημάδια βελτίωσης με το στομαχάκι του και πήρε και λίγο βάρος!!! έχει λιγότερη γκρίνια μετά το φαγητό και κοιμάται και περισσότερο μέσα στη μέρα (δυστυχως τη νύχτα ξυπνάει ακόμη!)...είμαι αισιόδοξη όμως μιας και η γιατρός είπε ότι από σήμερα θα αρχίσει η αισθητή βελτίωση...

Νουνου, να σου ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώνεις!!! τι ονοματάκια έδωσες? (μπορεί να το έχεις γράψει και να μην το είδα, γιατί δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα τα προηγούμενα ποστ)...

Τζίνι, ναι ... η σεμινούλα έχει όμορφα γαλανά ματάκια και γενικώς είναι μια κούκλα!!! αλλά, για τις κόρες της θα υπάρξει σκληρός ανταγωνισμός...πέραν του ότι είναι ήδη λογοδοσμένες με τους δικούς μου...χαχαχα!!!

Απ' ότι κατάλαβα, το ραντεβού μας αναβάλλεται για την άλλη Παρασκευή? ρε κορίτσια, αν οι περισσότερες μπορούν Σάββατο μην το κανετε Παρασκευή εξαιτίας μου ...κανονίστε το όποτε βολεύει τις περισσότερες και εγώ θα δω τι θα κάνω...θα προσπαθήσω να έρθω...

Μορίτσα, περαστικά στον άντρα σου...δυστυχώς, δεν ξέρω κανέναν να οδηγεί μηχανή και να μην έχει τρακάρει έστω μια φορά...είναι επικίνδυνες οι άτιμες!

Ιθάκη μου, γιατί να το πειράξει το μωρό το αραιωμένο γάλα? γιατί αγχώθηκες τοσο πολύ? έλα μη φρικάρεις...πάντως, εγώ στους δικούς μου είχα δοκιμάσει τα πάντα για να κόψουν το βραδινό ξύπνημα...χαμομήλι, κίντερτε, μητρικό γάλα που είναι πιο ελαφρύ, μέχρι και νερό τώρα τελευταία...δυστυχώς, δεν πιάνει τίποτα αν το παιδι ξυπνάει από πείνα...τις περισσότερες φορές ξανακοιμούνται, αλλά ξυπνάνε πολύ γρήγορα και πεινάνε...οπότε τζίφος! πλέον, ξυπνάει μόνο ο μικρός μέσα στη νύχτα, αλλά αυτός άμα ξυπνήσει κάνει για δέκα!!! υπομονή είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις...

κάτι διάβασα για κάγκελα, αλλά δεν κατάλαβα που χρησιμέυουν?

Μπράβο στην αισθητή διαφορά με την αλλαγή της φαρμακευτικής αγωγής! Ελπίζω να πάτε πολύ καλύτερα.

Από δόντια η γκρίνια, ή από την πολύ βαβούρα? Δύο μέρες σερί κόσμο? παίζει κ να τα είδαν σκούρα τα μπεμπέ.

Χα! Θα γίνει μάχη για τη νύφη δηλ!

Παρασκευή ψηφίδω κ εγώ!

Μην ασχολείσαι! Πρόβα για το τρελάδικο κάνουμε!

Τρείς νονοί νουνούκα? έλεος!

HEllo!

Υπομονή κορίτσι κ περαστικά σας γρήγορα!

Πόνεσα γμτ!

Kαλό μήνα!

Α παπα ράγισε η καρδιά μου.....ας το ξεπεράσει γρήγορα το πουλάκι μου.

Σελεστίν πάλι καλά που βρήκατε φαρμακάκι για την κοιλίτσα να ηρεμήσετε κι εσείς κι αυτό.

Χθες πήγαμε σε πάρτυ σε φουσκωτά και ο άνδρας ήταν συνέχεια μαζί με τα παιδιά κι εγώ καθόμουν, οπότε έβγαλε τα σπασμένα της βάπτισης.

Κορίτσια σοβαρά τα γρτάφω το τί τρώνε. Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου.

Ο Αλέξ. σήμερα έφαγε 7 κομμάτια παστίτσιο μικρά βέβαια όχι εστιατορίου.

Το ψυγείο μονίμως άδειο. Και πώς βλέπω τον μεγάλο μου πιο μεγάλο :D και τον μετράω στο ύψος και έχει πάρει μέσα σε ένα μήνα 7! πόντους. Είναι τώρα 1,25 :shock:. Ολόκληρος άνδρας!

Σήμερα στο σχολείο ένα παιδί έκανε σπασμούς (είναι περίπτωση τλς) και για 1 ώρα μέχρι να έρθει το εκαβ του κρατούσαμε τη γλώσσα. Σοκ αφήστε τα.

Ιθάκη you know! ;)

Κουτάλι έχω ακούσει οτι βάζουν για να μην κόψουν δάχτυλο.

Δεν είχε πάρει φάρμακο το παιδάκι? Τί περίπτωση?

υγ: καλά του ξηγήθηκες!

Στο είπα? Η σύλια πριν ένα μήνα που την πήγα ντοκ τη βγάλαν 105.

Σπιτι που την μέτρησε ο γαμπρός μου, μάζεψε πάλι στο 102!

Στο κέρατο πιά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...