Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νουνούκα να μας ζήσουν τα νέα λαδωμένα ποντίκια!!!!!!!

Μας κ εγώ ήθελα να πάρω αυτά τα προστατευτικά κάγκελα για να μην χώνονται στην τεραστίων διαστάσεων κουζίνα μου , αλλά είμαι σίγουρη οτι θα τα κατεδαφίσουν απλά!

Τα επίτοιχα ράφια στο σαλόνι είναι όλα άδεια. Τα έχω μαζέψει όλα πάνω στο μπουφέ κ ένας πίνακας πάνω από τον καναπέ είναι επίφοβος ακόμα! Σκέφτομαι καμιά εναλλακτική θέση για το ταβάνι ρε κορίτσια!

Προς το παρόν τα κάγκελα τα ακριβά που πήραμε από το Mothercare μαζί με τις προεκτάσεις τους αντέχουν, αν και κρέμονται και τα δύο τα μωρά πάνω και χτυπιούνται. Νομίζω το κουτί έγραφε όριο βάρους 25κιλά? Οπου να ναι και οι δυο μαζί θα ζυγίζουν τόσο, τότε να δούμε τι θα κάνουμε. Πάντως προς το παρόν με έχουν σώσει, ελπίζω να καταφέρουμε να βγαλουμε το χειμώνα και την άνοιξη τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι που κλείσουν τα σχολεία.

Τζίνι, το σκεφτόμουν κι εγώ να πάμε στη γιορτή μπύρας -μένω στη Ν. Ιωνία αλλά είμαι γέννημα θρέμα Ηρακλειώτισσα, και το σχολείο που δουλεύω είναι επίσης στο Ηράκλειο- αλλά δεν μας κάθισε με τίποτα. Του χρόνου, αν γίνει ξανά. Διαβάζω τις περιγραφές σου για το πώς βγαίνεις έξω με τα 3 τα παιδιά και σε θαυμάζω. Γι'αυτό ανυπομονώ να περπατήσουν τα σκασμένα τα δικά μου, το καρότσι μας δεν χωράει στο ασανσέρ και η πολυκατοικία έχει και σκάλες στην είσοδο, δεν τα έχω βγάλει ποτέ μόνη μου και με τον πατέρα τους να δουλεύει μέχρι το βράδυ μας τρώει η κλεισούρα και θα τρελαθούμε όλοι μαζί φέτος. Ενώ αν μπορώ να τα πιάσω χεράκι χεράκι μπορώ να τα πάω στις κούνιε εδώ παραδίπλα.

Τα αγόρια μου ήπιανε και τα δυο το πρωινό τους γάλα, 5.30 και 6, και ξανακοιμήθηκαν, ο Μίλτος αγκαλιά με το μπαμπά στο κρεβάτι μας. Εγώ σε λίγο φεύγω για δουλειά κι ετοιμάζομαι να γράψω σημείωμα στο σύζυγο για το πως θα τους μαγειρεψει το φαγητό τους, δεν πρόλαβα χτες. Καλή σας μέρα κορίτσια και καλό κουράγιο.

Α, και καλό μηνα! :)

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!σημερα ξυπνησαν νωρις τα ταλιμπανακια μου!!!!

ασε που ακουω μαλλον μυξες να εχουν.......:evil:

κατα τα αλλα καλα...σε λιγο θα παμε τραπεζες ολοι μαζι για να πληρωσω υποχρεωσεις!!!!θα γελασουμε παλι!!!!:?:-?

zPebKet.jpgW5KDp2.png

1116382vv0m5vbvyl.gif

Καλημερα κ καλο μηνα να εχουμε!!!!!!

Πολλα γραψατε παλι.....:tongue:

Μοριτσα κανε αγκαλιες τωρα,μετα δεν θα θελουν!!!

Εμας ερχονται για 1 δευτερολεπτο την ωρα που παιζουν κ φευγουν παλι....ειδικα το μικρο μεχρι 7 μηνων πολυ αγκαλια,σχεδον ολη μερα!!!

Ο μεγαλος ζηταει παραπανω αγκαλιτσα αλλα για κανενα 5λεπτο,μετα βουρ παιχνιδι κ αυτος!!!!!!!

Ιθακη ειναι πολυ μικρα για αραιωμενο γαλα απο τωρα.....κ ειδικα να κοψεις το βραδυνο!!! ξερω εχεις κουραστει,αλλα υπομονη 1 μηνα ακομα.....

Εμας η παιδιατρος μας ειχε ολη μερα κατα 1 δοση λιγοτερο γαλα γιατι επιναν παρα πολυ κ εβγαζαν πολλες γουλιες+οι κολικοι....

Επανέρχομαι τώρα που κάνουν διάλειμμα οι Ταλιμπάν να σας πω λίγα περισσότερα για τα μωρά μου. Γεννήθηκαν 34+3 εβδομάδες μετά από μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη από εξωσωματική, ο μεγάλος -ο Μίλτος- έμεινε μόνο μια μέρα στη θερμοκοιτίδα, ο μικρός -ο Αλέξανδρος- έμεινε στο Ιασώ συνολικά 15 μέρες για να πάρει βάρος και να μάθει να τρώει. Είναι και τα δύο τροφαντά τώρα και ο μικρός ειδικά είναι πανέξυπνος, και αγρίμι. Δαγκώνει πάρα πολύ, τον αδερφό του τον έχει διαλύσει εδώ και μήνες, δεν προλαβαίνουμε να τον σταματάμε. Ο Μίλτος είναι λίγο πιο μπουνταλάς και επίσης πάσχει απο οξεία αγκαλίτιδα, κάθε λίγο και λιγάκι κλαίει σπαρακτικά μέχρι να τον πάρουμε αγκαλιά.

Περίμενα πως τα δίδυμα θα παίζουν αγαπημένα αλλά αυτά όλη την ώρα σκοτώνονται. Όλο για το ίδιο παιχνίδι τσακώνονται, όλο σπρώχνονται, όλο τραβάνε τα μαλλιά ο ένας του άλλου. Πανικός δηλάδη, όπως είμαι σίγουρη οτι ξέρετε. Πότε αρχίζουν καλέ να παίζουν μαζι;

Πίσω στον αγώνα, φεύγει ο άντρας μου για δουλειά και εγώ έχω να κάνω τάχα γενική, να μαγειρέψω για μας και τα παιδιά και να προετοιμαστώ για τα μαθήματα της εβδομάδας...

- 1 μπολ δημητριακά με γάλα

-1 γλυκό βάπτισης

- 2 μπομπονιέρες με σμάρτις

- 3 φέτες ψωμί

- τζατζίκι

- μισή σαλάτα και ένα κομμάτι μεγάλο φέτα

- 1 χωριάτικο λουκάνικο

- 1 στήθος κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές

- μπεκρή μεζέ σχεδόν όλο το πιάτο

- 1 παγωτό χωνάκι μηχανής

- 1 μπιφτέκι

ΑΥΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΧΡΙΣΤ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ :shock:

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΡΟΣ;;;;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ;;;;;;;

Συναντηση Παρασκευη 12/10;

Laerta

Duckface

Tzini

Sevi

Chemin

Evizorg

Nufi

Celestine

Joy

Frosobal

Γεια σας κορίτσια! Σας γράφω μαζι με την μπεμπα μου που είναι ξαπλωμενη πάνω μου. Να δω πως θα κόψουμε αυτη την συνήθεια....τεσπα,ας μην τα θέλω όλα δικα μου! Φτάνει που σταμάτησε να γκρινιαζει.

Η χθεσινή μέρα ήταν χάλια γιατι Τρακαρε ο άντρας μου με τη μηχανη και ευτυχώς είχε Άγιο! Δε θέλω να σκέφτομαι τι μπορούσε να είχε συμβεί... Καλα που φορούσε το κράνος, δεν ετρεχε και την γλίτωσε με λίγες γρατζουνιες.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις να οδηγείς αλλα να έχεις και μαντικες ικανότητες για να προβλέψεις τι θα κάνει ο άλλος στο δρόμο.

Τζό πήγα σήμερα στη γιορτή μπύρας εδώ δίπλα στο κτήμα του φιξ.

Ντακ από εκεί ακούγεται η μούζικα/ συναυλίες τόοοοοσα βράδια: έχει έρθει ραλία Αύριο μιτσιάς, (είδα την πρόβα) πάμε????

Πάρα πολύ ωραία ρε παιδιά! Τα παιδιά παίξανε παραπέρα με μπάλα. τρέχαν στον κήπο. Καλαμάκια σε κιόσκι, μεζάδες μετά κ μπύυυυυρα (μπεργκ μπέργκ)!

Η φιξ τζάμα με ένα κουπόνι στο πάγκο του δήμου.

Αύριο είναι τελευταία μέρα εδώ.

Κανα τέτοιο πουθενά αλλού δεν έχει????

Πάμε όλες μαζί οι τρελές!

πάμε πάμε!!!!

Σεβούσκι καλημέρα!! τι κάνετε;

Λαέρτα σήμερα θα έχουμε νεότερα;

και καλό μήνα να έχουμε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας!! Είστε υπέροχες φιλενάδες!!!

Eιμαστε,ειμαστε αλλα πες τα νεα σου καλε!!!!!!!!

Με ολες τις λεπτομερειες!!!!

Να σας ζησουν κ παλι τα νεα σας ονοματακια....:P

πάμε πάμε!!!!

Σεβούσκι καλημέρα!! τι κάνετε;

Λαέρτα σήμερα θα έχουμε νεότερα;

και καλό μήνα να έχουμε!!!

καλέ σε αυτό το μήνυμα τα ειχα γράψει ΟΛΑ και δεν τα έστειλε....μαζί με σχόλια στα κουοταρισμένα μηνύματα...ΗΜΑΡΤΟΝ

πρέπει να δουλέψω τώρα την τρέλα μου, θα επανέλθω αργότερα με την επανάληψη...τα χάπια μου!!

όλα καλά πήγανε πάντως, πολύ γέλιο και μάχη!! Δεν καθόντουσαν με τίποτα!! θα σας πω σε λίγο!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα! Έχω ξεχάσει να καλωσορίσω τις καινούριες κοπέλες της παρέας...Ντροπή μου...Καλωσήρθατε λοιπόν!

nunu να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα! Πάντα να τα καμαρώνεις!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!

Νουνούκααααα....... να σας ζήσουν!!!!! ελπίζω να μην έκλαψαν πολύ εχθές (όχι τίποτ' άλλο...αυτά καλά είναι μετά από λίγο... όμως η μαμά τα παίζει και η μασκαρα τρέχει στα πατώματα!!!) και να χαρήκατε τη χθεσινή μέρα!!!!

Mash...καλωσόρισες!

Τζίνι...γιορτή μπύρας!!! Αχχχχ.... κάθε χρόνο πηγαίναμε σε αυτή που γίνεται αρχές Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ...μόνο όταν ήμουν έγκυος δεν πήγα (ξάπλα γαρ) και...φέτος!!! Τελικά έχει και καλά η Αθήνα....

Εχθές χωρίσαμε τα αγόρια και τους βάλαμε τον καθ'ένα στο δωμάτιό του...προς το παρόν, όλα οκ... ελπίζω να συνεχιστεί έτσι!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Νουνούκα να τα χαίρεσαι και πάλι!! Δεν πειράζει καλέ όταν μπορέσεις ρίξε την περιγραφή!

Τζίνι ευχαριστούμε πολύ!!!

Τα δικά μου μάτια είναι ανοιχτά αλλά όχι τόσο μπλε όσο των μικρών. Με τόσες προτάσεις νομίζω ότι θα αρχίσω να ζητάω Ε9...Όχι, καλέ, εγώ πιστεύω στο γνήσιο έρωτα και τα λεφτά αισθήματα :mrgreen:!

Δεν έχω πρόταση για το πού να πάμε, έχω πολύ καιρό να βγω σε μεζεδοπωλείο κ.λπ. Όπου θέλετε έρχομαι, αρκεί να έχει καρέκλα να κάτσω :oops: και όχι πολλή βαβούρα γιατί υποψιάζομαι πως τόσες γυναίκες μια λογοδιάρροια θα μας πιάσει!

Φιλούρες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καμια βραδινή βάρδια; Η έστω με αϋπνίες; Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!! Κάπου διάβασα για αραιωμενο γάλα σαν τακτική για να ξεγελάσεις το μωρό αν ξυπνήσει και δεν πρέπει να φάει. Οντως γίνεται κι αν ναι ποια είναι η δοσολογία ; Φοβάμαι ότι έκανα μαλ.... !

Ιθάκη, τσέκαρέ το με την παιδίατρό σου γιατί εγώ ξέρω ότι μετά από 4 μηνών μπορείς να αραιώσεις το γάλα και δεν πιάνει και σε όλα τα μωρά. Επίσης, από την πικρή μου εμπειρία σου προτείνω να μην το αραιώσεις καν ούτε και να προσθέσεις συμπληρώματα που θα σου πουν και απλά να ξυπνάς και να ταίζεις: έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Καλή συνέχεια...

120247mcv711uxx1.gif

Ρε παιδιά, πως αντέχετε χωρίς βόλτα??? Εγώ αν δεν βγω έξω έστω και μια μέρα παθαίνω κοκομπλόκο και λυσσάνε τα μωρά. Ενώ έτσι πάμε στις κούνιες, πηγαίνουμε γύρω-γύρω στην τραμπάλα, γύρω -γύρω απο το καρότσι, κοιτάμε τις γάτες, σκαρφαλώνουμε στην τσουλήθρα, μαθαίνουμε να περπατάμε και περνάει η ώρα. Χαρά στο κουράγιο σας όλη μέρα μες στο σπίτι με τα μωρά!!!

120247mcv711uxx1.gif

Πώς δεν πήρα την παιδίατρο 3 τα ξημερώματα χθες!! Κολο-ιντερνετ... θα πάθει εγκεφαλική βλάβη το παιδί, επιληψία και θα χαλάσουν τα νεφρά του!

Καλά, εγώ φταίω που δε ρωτάω την παιδίατρο βέβαια πρώτα, αλλά χθες θόλωσα ..

Τεσπα, όλα εντάξει μου είπε , δεν έκανα μεγάλη μαλ, αλλά να μην την ξανακάνω :)

Κορίτσια , το αραιωμένο δεν το έδωσα για να αποφύγω το βραδινό τάισμα, αλλά γιατί στο βραδινό τάισμα το κορίτσι ήθελε να φάει πάνω από 170 γραμμάρια από λαιμαργία φυσικά και συνηθως μετα ακολουθεί βαρυστομαχιά. Επί 3 ώρες είχαμε σπαραχτικό νιαρ νιαρ χωρίς να την ηρεμεί τίποτα ώσπου τι να κάνω , σκέφτηκα το αραιωμένο. Μαλ , γιατί δεν είχα ρωτήσει την παιδίατρο, αλλά τουλάχιστον με καθησύχασε η γυναίκα.

Βρε Φρόσω, τι είναι όλα αυτά που έφαγε; Δε βαρυστομάχιασε μετά;

Τζίνι θα σε ρωτήσω όταν έρθει η ώρα για τις καλές παιδικές. Κοντά είμαστε.

Μεταμορφωσιότησα (το σκότωσα; ) γαρ.

Λαέρτα, ποια είναι η εμπειρία σου; Επαθαν κάτι με το αραιωμένο; Έλα να φρικάρω πάλι!

jYwYp3.png

Ιθάκη μη φρικάρεις, όλες κάνουμε χαζομάρες και μαθαίνουμε. Αλλά κάνει τόσο κακό μια αραίωση στο γάλα με νερό; τι να πω, ευτυχώς που θήλασα. Προσοχή από δω και στο εξής.

Λαέρτα βόλτα;

Που λέτε η βάφτιση, πέραν λίγο του άγχους μου που μου βγήκε στο να τα κάνουμε όλα γρήγορα και να τρέχω τους πάντες πήγε πολύ καλά. Τα μικράκια μας κλάψαν ελάχιστα, η Νικόλ λίγο στη βούτα ο Κων είχε μια γενική γκρίνια και μουρμούρα. Το δυσκολότερο ήταν ότι είναι ολόκληρα παιδάκια και δεν καθόντουσαν τόσο στην αγκαλιά. Με την πεθερά επίσης δε ξέρω πως και γιατί αλλά αντί να μουτρώνω από το χώσιμο έψαχνα να τη βρω. Άκουσον άκουσον!!! Επίσης ο παπάς ήταν το κωμικό στοιχείο της ημέρας, μάλλον μας είδε νέους και ότι να ναι και σου λέει εδώ τώρα χαβαλέ. Η πεθ μου μανούριασε με τον παπά γιατί δεν άκουσε τα ονόματα και γιατί δεν τα σήκωσε ψηλά. Μα που να τα σηκώσει ο παππούλης, 15 κιλά ο Κων. Μου έλεγε ο παπάς, καλά πολύ γκρινιάρα η πεθερά..πως την παλεύεις; χαχα και γω την υπερασπιζόμουν, ξανά άκουσον άκουσον!!!

Κατα τ άλλα ο καταμερισμός εργασίας πήγε πολύ καλά, ταιριάξαν όλα υπέροχα παρόλο που ανακατεύτηκαν 5 άτομα και μπορώ να πω πως νιώθω πολύ τυχερή που είχα τόση βοήθεια.

Πρέπει να ανεβάσω φωτο πολύ σύντομα για να δείτε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...