Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πως κουμανταρεις 3 παιδιά συν τις μετακινήσεις, σου βγάζω το καπέλο! Σήμερα ήταν για μπάνιο!

Βγάζω την ελπίδα αγκαλιά από το αμάξι, Ακολουθεί ο άλεξ από το δεξί χέρι κ η Σϋλια χέρι στον άλεξ.

Εννοείται οτι δεν περνάω την κηφισίας απέναντι έστι κ πως η Σύλια ακούει.

Όταν έχω τα δίδυμα μόνο κ βαριέμαι να βγάλω το καρότσι, με το ΄ενα χέρι πιάνω το δεξί της ελπίδας κ το αριστερό του άλεξ....στο άλλο έχω σακούλα περασμένη στον καρπό με παιχνίδια, τσάντα χιαστή στο βυζί, καφέ στην παλάμη, κ περπατάνε τα παιδιά.

¨Οταν δεν έχεις πολλές επιλογές κ η μόνη βόλτα κ για εσένα είναι η παιδική χαρά, εκ των πραγμάτων βρίσκεις λύσεις!

Τί να κάνω γμτ το κέρας που έπεσα στον έρωτά του?????

ΥΓ: σακούλα με παιχνίδα, χιαστή η τσάντα στο βυζί κ καφέ στην παλάμη.... παίζει στάνταρ χωρίς καρότσι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ΤΖΙΝΙ προτεινω έξοδο σόλο κερίες για να τα πώ και στην ομιλουμενη σου!!!

Άρα φεστιβαλ μπύρας με το τσούρμο πέρνει άκυρο!! Δε θα το φχαριστιθεις!! Να σκέφτεσαι και την γουλιά δε λεει!!!

Καλά όντως και με τα 3 πως την παλευεις?? Εγώ τα δίδυμα μόνη μου δε τα βγάζω ποτέ. Θα φύγει το ένα στην ανατολή και το αλλο στη δύση!! Απο υπακοή είναι αστερια!!!

Χάζευα φωτο.

Ρε σεμίν τί κούκλες κόρες έχεις????

Κ τα μάτια δικά σου?

Υποψήφια συμπεθέρα μου, θέλετε τον άλεξ?

Είναι πολύ καλό παιδί βεβαίως βεβαίως κ από καλή οικογένεια, τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε.

ΑΛΛΑ επιστροφές δεν δεχόμαστε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΤΖΙΝΙ προτεινω έξοδο σόλο κερίες για να τα πώ και στην ομιλουμενη σου!!!

Άρα φεστιβαλ μπύρας με το τσούρμο πέρνει άκυρο!! Δε θα το φχαριστιθεις!! Να σκέφτεσαι και την γουλιά δε λεει!!!

Καλά όντως και με τα 3 πως την παλευεις?? Εγώ τα δίδυμα μόνη μου δε τα βγάζω ποτέ. Θα φύγει το ένα στην ανατολή και το αλλο στη δύση!! Απο υπακοή είναι αστερια!!!

Σιγά μην πάρουμε κ τα μπεμπέ μαζί!

Παθ καλά?

Μόνες αν πάμε σε φεστιβάλ μπύρας λέω καλέεεεε!!!!1

Κόντεψε

να με βγεί από την μύτη το νερό!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Βγάζω την ελπίδα αγκαλιά από το αμάξι, Ακολουθεί ο άλεξ από το δεξί χέρι κ η Σϋλια χέρι στον άλεξ.

Όταν έχω τα δίδυμα μόνο κ βαριέμαι να βγάλω το καρότσι, με το ΄ενα χέρι πιάνω το δεξί της ελπίδας κ το αριστερό του άλεξ....στο άλλο έχω σακούλα περασμένη στον καρπό με παιχνίδια, τσάντα χιαστή στο βυζί, καφέ στην παλάμη, κ περπατάνε τα παιδιά.

¨Οταν δεν έχεις πολλές επιλογές κ η μόνη βόλτα κ για εσένα είναι η παιδική χαρά, εκ των πραγμάτων βρίσκεις λύσεις!

ΥΓ: σακούλα με παιχνίδα, χιαστή η τσάντα στο βυζί κ καφέ στην παλάμη.... παίζει στάνταρ χωρίς καρότσι!

Εχεις δίκιο! Δεν είναι μόνο η μετακίνηση αλλά και η επίβλεψη!!!

Από και που δε το περιμένεις σου έρχεται!!! Δύσκολο επάγγελμα

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτό ακριβώς. Τα πας..αλλά πως τα προσέχεις όταν λυσανε. Ασε που ο μικρός τι μου κάνει. Παει και περναει αναμεσα απο τα καγκελα..ως τσιλιβιθρας και τρεχω μετα σα τρελή με τη αλλη αγκαλια και την τσαντα!!

Έχουν φάει κουτουλιά από κούνια το ένα με το άλλο κ μάθανε!

Ανάλογα την παιδική είναι.

Έχω κάνει έρευνα σε όλες τις γειτονικές!

Αν πήγαινα σε αυτή τη μικρή της πεύκης ας πούμε, θα είχα ανέβει κ εγώ στην τσουλήθρα, ή θα ήμουν από κάτω συνέχεια κ ο καφές θα γινόταν καπουτσίνο ζεστός.

Ήταν πολύ επικίνδυνη. Αναρρίχηση από τη μία, 1 σκάλα, 3 τσουλήθρες. Ελεος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Πάω για ταισμα. Καλό βράδυ κυρίες μου!

Καλή χόνεψη κ σε αυτή την υποψήφια νύφη!

ΧΧΕχχεχχεχχε πού θα πάει θα τον δώσω!

Πάω κ εγώ ρε παιδιά να βάλω ένα πλεντήριο γρήγορο με φυλλ μαλακτικό.

Δεν το άπλωσα διότι το ξέχασα από ψες βράδυ κ λέω μπας κ μύρισαν.

Κ άλλο ένα κανονικό σεντόνια μετά!

ΠΙφ!

Γουδενάχτεν!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ελίζα προφανώς είχα μεγάλη επιτυχία με το τικεράκι ;) Και πάλι ευχαριστώ!

αντε μεγεια!!

jas περαστικα για το δαχτυλάκι...πρεπει να ποναει το ατιμο!

Σαφεστατα αυτα που ειπες για μυτη, μυξες κτλ...να μαθαινουμε κ εμεις οι νεοτερες!

ανθη που την πετυχες την πεθερα????????/

joy δηλ θες να μας θυμιζεις οτι εμεις δε θα ρθουμε!! Φτου σας!:tongue:

Mash ενα θα σου πω...καλο κουραγιο!! Α! Κι επισης απο τις περιγραφες σας καταλαβαινω γτ μου λενε ολοι οι γνωστοι μας οτι του χρονου θα ναι χειροτερα:rolleyes:

μοριτσα νομιζω ειναι πολύ μικρη ακομα για να συνηθισει την αγκαλια. εμας ο μικρος που ειχε λυσσαξει το καλοκαιρι και ηθελε αγκαλια (και τελικα μαλλον του φταιγανε τα δοντια) τωρα δεν εχει θεμα. Τωρα εχει πιασει αγκαλιτιδα τον μεγαλο, που γενικα τον ψιλοαγνοουσαμε πριν....παιρνει το αιμα του πισω τωρα!!:tongue:

Περαστικα στον αντρα σου...αφου ειναι μονο γλαυζουνιες πάλι καλά...ωραιες οι μηχανες αλλά επικινδυνες οι ατιμες. Ο αντρας μου ειχε ενα αφρικα αλλά το πουλησε οταν παντρευτηκαμε. Τι μου θυμισες τωρα....τι ομορφες και ξεγνοιαστες βολτες.... τεσπα, ειχε γλιτωσει κι εκεινος πολλές φορες απ του χαρου τα δοντια...απο βλακες οδηγους που λες κι εσυ!!

Τζο γουστάρω μηχανές. ¨Αφρικα, βαραντέρο κ τα μυαλά στα κάγκελα!

Μη μου πείς για στρεετ! Μπλιάξ!

ναιαιαιιαιαιαιαια!!!!!!!!!!!!!!!

πω πω...σαν οδηγιες προς ναυτιλομενους ειναι ολα αυτα! Ποσα μπραβο και respect πρεπει να σου πουμε εσενα?? και μας δινεις και κουραγιο...ευγε!!!

Σημερα ημασταν στη μαμα μου...παω για νανι γτ αυριο πρωι θα παμε να κοψουμε το χαλινο του μικρου... Καληνυχτιζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καμια βραδινή βάρδια; Η έστω με αϋπνίες; Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!! Κάπου διάβασα για αραιωμενο γάλα σαν τακτική για να ξεγελάσεις το μωρό αν ξυπνήσει και δεν πρέπει να φάει. Οντως γίνεται κι αν ναι ποια είναι η δοσολογία ; Φοβάμαι ότι έκανα μαλ.... !

jYwYp3.png

Καμια βραδινή βάρδια; Η έστω με αϋπνίες; Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!! Κάπου διάβασα για αραιωμενο γάλα σαν τακτική για να ξεγελάσεις το μωρό αν ξυπνήσει και δεν πρέπει να φάει. Οντως γίνεται κι αν ναι ποια είναι η δοσολογία ; Φοβάμαι ότι έκανα μαλ.... !

Τι έγινε? γιατι να μην φάει? δεν ξέρω να σου πω δοσολογια αραιομενου.

Τερμα το ημίχρονο! Τάισα τον μπεμπη και παω για την δύσκολη :D

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...