Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χαζή ερώτηση : Πως έρχονται στο κρεβάτι σου αφού δεν περπατάνε; Σόρι αλλά απο την αυπνία έχω κάψει μπιέλα και σκέφτηκα να σε ρωτήσω!:oops:

Τους έχεις ξαμολυμένους στο σπίτι; Πως τους προλαβαίνεις; Εμένα επειδή το σπίτι είναι μεγάλο και φυσικά ο καθένας ξαμολιέται σε διαφορετική κατεύθυνση όταν τους έχω έξω μου είπε η παιδίατρος να τους βάζω μέσα στο πάρκο για περισσότερη ασφάλεια μέχρι να αρχίσουν να περπατάνε καλά. Και ξανά... ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;

Στο κρεβάτι μου δεν έρχεται μόνος του, απλά καταλήγει εκεί κάθε βράδυ γιατί κατά τις 2-3 ξυπνάει, σηκώνεται όρθιος στην κουνια του και αρχίζει να φωνάζει, οπότε πετάγομαι να τον προλάβω πριν ξυπνήσει τον αδερφό του. Τις περισσότερες φορές τον παίρνει αμέσως ο ύπνος, μια στις τόσες τον πιάνει μια τρέλα κι αρχίζει και χοροπηδάει για μια ώρα και με τον άντρα μου παραμιλάμε.

Δεν τους έχω τελείως ελεύθερους να αλωνίζουν. Τους αφήνω κυρίως στο σαλόνι και στο διάδρομο που οδηγεί στην τραπεζαρία/κουζίνα, έχουμε βάλει ένα από αυτά το πορτάκια ασφαλείας. Έχουν πλάκα όταν είμαι στην κουζίνα, πιάνονται και τα δυο απ'τα κάγκελα και κλαίνε, ή μου πετάνε τα παιχνίδια τους. Θα τα άφηνα να κυκλοφορούν πιο πολύ αλλά μου βγαίνουν στη βεράντα και γίνονται χάλια που μποσουλάνε, ή πάνε και πειράζουν το φαγητό και την άμμο από τις γάτες, και δεν το θέλω. Τους έχουμε βάλει κ ένα ακόμα πορτάκι πιο φτηνό στην πόρτα του δωματίου τους οπότε μπορώ να τα αφήνω εκεί κάποια ώρα χωρίς να αγχώνομαι ότι θα μου ξεφύγουν τελείως.

Στο πάρκο δεν κάθονται καθόλου, τσάμπα τα λεφτά και ο χώρος που πιάνει. :( Ο Μίλτος ειδικά ούτε δευτερόλεπτο, ουρλιάζει σαν υστερικός. Ο Αλέξανδρος μπορεί να κάτσει 5 λεπτά, όχι παραπάνω. Δεν τους προλαβαίνω κι εγώ, μην νομίζεις, όλη την ώρα πίσω τους είμαι. Έχουμε αδειάσει το σαλόνι από τα πάντα και πάλι βρίσκουν κάτι να διαλύσουν. Τώρα τις τελευταίες μέρες ανεβαίνουν στον καναπέ και χτυπάνε έναν πίνακα που έχουμε κρεμασμένο από πάνω, προσπαθούν να τον σπάσουν. Ήμαρτον δηλαδή.

Jasmini, περαστικά. Κι εγώ είχα σπάσει κάποτε δάχτυλο του ποδιού και ξέρω πόσο πονάει, και ότι δε δένεται. Υπομονή και κανα παυσίπονο.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Σας γράφω μαζι με την μπεμπα μου που είναι ξαπλωμενη πάνω μου. Να δω πως θα κόψουμε αυτη την συνήθεια....τεσπα,ας μην τα θέλω όλα δικα μου! Φτάνει που σταμάτησε να γκρινιαζει.

Η χθεσινή μέρα ήταν χάλια γιατι Τρακαρε ο άντρας μου με τη μηχανη και ευτυχώς είχε Άγιο! Δε θέλω να σκέφτομαι τι μπορούσε να είχε συμβεί... Καλα που φορούσε το κράνος, δεν ετρεχε και την γλίτωσε με λίγες γρατζουνιες.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις να οδηγείς αλλα να έχεις και μαντικες ικανότητες για να προβλέψεις τι θα κάνει ο άλλος στο δρόμο.

p1Utp3.png

Οσο μου αρέσουν τα μηχανάκια...άλλο τόσο τα φοβάμαι..Μονο μικρή που είχα άγνοια κινδύνου έκανα σα τρελή...Τώρα παρόλο που έχω και δίπλωμα λέω α΄στο καλύτερα...Αυτοκινητάκι....

Λοιπόν θα πέιτε ιδέες που θα πάμε και πότε???

Νουνούκα να μας ζήσουν τα νέα λαδωμένα ποντίκια!!!!!!!

Θα περιμένω εναγωνίως την αφήγησή σου άυριο το πρωί (έχω δουλειές σε τράπεζες κ θέλω να πάρω κ ένα καινούγιο τηλέφωνο για την μπανιέρα, αλλά μέχρι 8:30 θα είμαι σπίτι. πλιζ, γράψε μέχρι τότε κ φρόντισε να προλάβεις το υπηρεσιακό!)

ιθάκη να της κόψεις τώρα το βήχα (τον τρόπο θα τον βρείς εσύ, οκ η ευγένεια πρώτα) με τα χεράκια, πάρα πολλές αγκαλίτσες με το παραμικρό + το κούνημα, γιατί τα αγγούρια εσύ θα τα τραβάς μετά. Λογικά το κάνει από αγάπη για τα εγγόνια της κ όχι για να είναι απαραίτητη (έχω ακούσει πολλές ιστορίες), αλλά εξηγ΄ξστε της οτι αυτό τελικά λειτουργεί εις βάρος των μωρών κ της οικογένειας σας συνολικά.

Ανθή γαϊδούρα η πεθερά!!!!! ε????

Περαστικά τζας κ ανώδυνα όσο μπορείς!

Ο γκόμενος που με είχε φέρει ρόδο έσπασε δάχτυλο του ποδιού εκεί στο νησί (μπάλα στην άμμο=καλα να πάθει) κ δεν του βάλαν τπτ! Πόοοοοονο! Μετά το ξαναέσπασε ζάκυνθο το ίδιο καλοκαίρι κ θυμάμαι οτι έκανε καιρό να δέσει κ έμεινε κ στραβό!

Μας κ εγώ ήθελα να πάρω αυτά τα προστατευτικά κάγκελα για να μην χώνονται στην τεραστίων διαστάσεων κουζίνα μου , αλλά είμαι σίγουρη οτι θα τα κατεδαφίσουν απλά!

Τα επίτοιχα ράφια στο σαλόνι είναι όλα άδεια. Τα έχω μαζέψει όλα πάνω στο μπουφέ κ ένας πίνακας πάνω από τον καναπέ είναι επίφοβος ακόμα! Σκέφτομαι καμιά εναλλακτική θέση για το ταβάνι ρε κορίτσια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Σας γράφω μαζι με την μπεμπα μου που είναι ξαπλωμενη πάνω μου. Να δω πως θα κόψουμε αυτη την συνήθεια....τεσπα,ας μην τα θέλω όλα δικα μου! Φτάνει που σταμάτησε να γκρινιαζει.

Η χθεσινή μέρα ήταν χάλια γιατι Τρακαρε ο άντρας μου με τη μηχανη και ευτυχώς είχε Άγιο! Δε θέλω να σκέφτομαι τι μπορούσε να είχε συμβεί... Καλα που φορούσε το κράνος, δεν ετρεχε και την γλίτωσε με λίγες γρατζουνιες.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις να οδηγείς αλλα να έχεις και μαντικες ικανότητες για να προβλέψεις τι θα κάνει ο άλλος στο δρόμο.

Τυχερός πολύ!!!!!!!

Σαν να μου φαίνεται οτι το έχουν αυτές οι μέρες με τους μηχανόβιους!

Γιατί τόσο πολύ αγκαλίτσα η κλεό? Κολικούς?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζό πήγα σήμερα στη γιορτή μπύρας εδώ δίπλα στο κτήμα του φιξ.

Ντακ από εκεί ακούγεται η μούζικα/ συναυλίες τόοοοοσα βράδια: έχει έρθει ραλία Αύριο μιτσιάς, (είδα την πρόβα) πάμε????

Πάρα πολύ ωραία ρε παιδιά! Τα παιδιά παίξανε παραπέρα με μπάλα. τρέχαν στον κήπο. Καλαμάκια σε κιόσκι, μεζάδες μετά κ μπύυυυυρα (μπεργκ μπέργκ)!

Η φιξ τζάμα με ένα κουπόνι στο πάγκο του δήμου.

Αύριο είναι τελευταία μέρα εδώ.

Κανα τέτοιο πουθενά αλλού δεν έχει????

Πάμε όλες μαζί οι τρελές!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Το πρωί τα πήγα παιδική!

1. Τα έπιασε ο ήλιος γμτ το κέρας της ψείρας. Τί βλαμένη που είμαι! Κ

2. έφαγα κ πόρτα στην παιδική της πέυκης, γιατί την ανακατασκευάζουν κ τα ξαναφόρτωσα στο αμάξι όοοοολα τα συμπράγκαλα κ τα παιδιά!

3. Μετά αφού πήγα αλλού κ έχω καταβάσει τα παιδιά στην παιδική, αρχίζει κ βαράει η σκ@το μαούνα μάζδα πίου πίου πίου κ δεν έπιανε η κάρτα. Παράτησα τα πράγματα, πήρα τα παιδιά πάλι κ το έκλεισα με μάνυαλ κλειδί το κ@λοάμαξο!

Στο δία!

Κ μετά φχαριστηθήκαμε χαλίκι! Κ δώσε κουβαδάκια! Μέχρι κ στο βρακί που κρατάει την πάνα, χαλίκια είχαν τα δίδυμα!

Τζο γουστάρω μηχανές. ¨Αφρικα, βαραντέρο κ τα μυαλά στα κάγκελα!

Μη μου πείς για στρεετ! Μπλιάξ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Οσο μου αρέσουν τα μηχανάκια...άλλο τόσο τα φοβάμαι..Μονο μικρή που είχα άγνοια κινδύνου έκανα σα τρελή...Τώρα παρόλο που έχω και δίπλωμα λέω α΄στο καλύτερα...Αυτοκινητάκι....

Λοιπόν θα πέιτε ιδέες που θα πάμε και πότε???

Καλά κανεις! Αυτοκίνητο και πάλι αυτοκίνητο!

Τυχερός πολύ!!!!!!!

Σαν να μου φαίνεται οτι το έχουν αυτές οι μέρες με τους μηχανόβιους!

Γιατί τόσο πολύ αγκαλίτσα η κλεό? Κολικούς?

Ευτυχώς δεν έχουμε κολικους, απλά της αρέσει μπρουμυτα και να νιώθει ζεστασιά.

p1Utp3.png

Το πρωί τα πήγα παιδική!

1. Τα έπιασε ο ήλιος γμτ το κέρας της ψείρας. Τί βλαμένη που είμαι! Κ

2. έφαγα κ πόρτα στην παιδική της πέυκης, γιατί την ανακατασκευάζουν κ τα ξαναφόρτωσα στο αμάξι όοοοολα τα συμπράγκαλα κ τα παιδιά!

3. Μετά αφού πήγα αλλού κ έχω καταβάσει τα παιδιά στην παιδική, αρχίζει κ βαράει η σκ@το μαούνα μάζδα πίου πίου πίου κ δεν έπιανε η κάρτα. Παράτησα τα πράγματα, πήρα τα παιδιά πάλι κ το έκλεισα με μάνυαλ κλειδί το κ@λοάμαξο!

Στο δία!

Κ μετά φχαριστηθήκαμε χαλίκι! Κ δώσε κουβαδάκια! Μέχρι κ στο βρακί που κρατάει την πάνα, χαλίκια είχαν τα δίδυμα!

Τζο γουστάρω μηχανές. ¨Αφρικα, βαραντέρο κ τα μυαλά στα κάγκελα!

Μη μου πείς για στρεετ! Μπλιάξ!

Πως κουμανταρεις 3 παιδιά συν τις μετακινήσεις, σου βγάζω το καπέλο! Σήμερα ήταν για μπάνιο!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...