Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

(Gem συγνωμη για την καθυστερημένη απάντηση) Προχθες κοιμηθηκα 4 ώρες συνεχόμενες (!!!!!!!!!!) και ήθελα να μπω να το φωνάξω (αλλά δεν πρόλαβα)!

Χθες λίγο χειρότερα. Τα βασικά προβλήματα του αγοριού όπως κολικοί (ζήτω ζήτω το infacolic), δεν κοιμάται στην κούνια του, και κάνει 1,5 ώρα για 100 γραμμαρια αρχίζουν να μειώνονται!!!!! Άντε να δούμε! Εσείς συνεχίζετε με τις επισκέψεις ή έχουν περιοριστεί; (Χαρά στο κουράγιο σου, θα είχα λαλήσει με τόσο κόσμο!)

Κ εγώ έδινα στον άλεξ αυτές τς σταγόνες. Κάτι κάνανε!

Σε αυτή την ηλικία όχι, δεν είχα πολλές επισκέψεις.'Αν εξαιρέσεις την βιγ σίστερ που δουλεύει σε νοσοκομείο, τον άντρα της σε σερβις μεγάλης εταιρείας επίπλων γραφείου, την άλλη αδερφή που δουλεύει κέντρο κ πηγαινοερχόταν με μμε, τον άντρα της τελευταίας που είανι στόκος γενικότερα, την μάνα μου (οκ είχε κόψει μετακινήσεις), τον πατέρα μου (βόλτες καφενείο), τους δύο ανηψιούς μου που πηγαίναν σχολείο, τον άντρα μου που πήγαινε κεσεν με άλλα χίλια άτομα, την πεθερά μου που ήρθε τρείς μέρες κ έκανε ντόλτσε βίτα γενικά, τη Σύλια που είχε συναναστροφή με όοοολους αυτούς επί καθημερινής βάσης κ ήταν άρρωστη όταν έφερα τα δίδυμα σπίτι ...... τα δίδυμα αρρώστησαν 2 φορές μέχρι την ηλικία που είστε εσείς.... Όχι δεν είχα πολλές επισκέψεις!

Κ όλοι αυτοί, με εξαίρεση τη μαμά μου που έμπαινε χωρίς παντόφλες (διότι πέρασε το αγγούρι της αρρώστιας των διδύμων μαζί μου) μανουριάζαν κάθε φορά που τους έβαζα ποδονάρια ακομα κ πέρυσι το χειμώνα!

Ε μετά τους 2 μήνες ειχαμε επισκέψεις που έφευγαν στις 3:00 το πρωί, οπότε φόρτωσα άγρια κ ξεφόρτωσα άσχημα στον άντρα μου!

Αυτάααααααααααααααααααααααααααααα!

Ελπίζω να είστε καλύτερα εσείς.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια κάντε το Σάββατο γιατί την Παρασκευή έχουμε τα γενέθλιά μας...το ξαναέγραψα.

Το γατί μια χαρά είναι ρε....αυτό πάει και τους τσινάει να παίξουν.

Είναι τόοοοοσο ήσυχο. Το μόνο που το βράδυ πάει και κοιμάται με τα παιδιά.

Τζόυ εσένα η απόφαση σου ανακοινώθηκε αμέσως;

Είχα ξεχάσει τα γενέθλια σας καλέ!

Μου θύμισες τρελές εποχές με τα γατιά μας στο κρεβάτι. Χούρ χουρ χουρ. Τί τέλεια που ήταν!

Κάθισα λίγο να σας δω και μέχρι να το γράψω αύτο το μήνυμα έπεσε σε κλάσματα δευτερολέπτου ο Μίλτος από τον καναπέ που χοροπηδούσε όρθιος. Καλά είναι αλλά πέρασα μια τρομάρα! Όχι ότι δεν έχει ξαναπέσει αλλά αυτή ήταν πολύ γερή τούμπα. Άντε, να γυρίσει ο άντρας μου που λείπει όλη τη μέρα γιατί έχουν ξεσαλώσει τελείως.

Η Σύλια τράκαρε με το τοίχο. Ο άλεξ τράκαρε με το πάτωμα της αυλής, Η ελπίδα γενικώς πέφτει!

Την είδα πριν που έκανε να σηκώσει το πόδι κ να βγεί έξω από την κούνια. Δεν το έχει κάνει ποτέ κανένα μου παιδί αυτό. Τί θα κάνω??????

Τα κάγκελα σηκώνονται κ τα έχω στο πιό ψηλό σημείο.

Της φώναξα κ έδιεξε να κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

- 1 μπολ δημητριακά με γάλα

-1 γλυκό βάπτισης

- 2 μπομπονιέρες με σμάρτις

- 3 φέτες ψωμί

- τζατζίκι

- μισή σαλάτα και ένα κομμάτι μεγάλο φέτα

- 1 χωριάτικο λουκάνικο

- 1 στήθος κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές

- μπεκρή μεζέ σχεδόν όλο το πιάτο

- 1 παγωτό χωνάκι μηχανής

- 1 μπιφτέκι

ΑΥΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΧΡΙΣΤ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ :shock:

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΡΟΣ;;;;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ;;;;;;;

Πού τα βάζει σοβαρά???

Με χίλια ζόρια η μεγάλη θα έτρωγε τα δημητριακά (αν είχε χέμο το γάλα),

Το παγωτό κ το μπιφτέκι. Άντε κ λίγη σαλάτα. Βέβαια αν είχε κ τα γλυκά πιό πρίν, δεν θα έτρωγε με τπτ το οποιοδήποτε είδος φαγητού μετά!

Μόνος του τα έφαγε όλα αυτά?? Μπράβο!! Μέχρι και το λουκάνικο ήταν νορμαλ..μετά που τα έβαλε!!!

Τζίνι τα πήγαμε αναγκαστηκα δημόσιο..με μέσο κίόλας!! Δίνουμε 190 και τα παμπερς και τα μωρομάντηλα. Στον ιδιωτικό θέλανε 10000 το χρόνο!!! Δεν υπάρχει περίπτωση με τα οικονομικά μας..

Ασε που ακόμα δεν έχουμε προσαρμοστεί...

Για έξοδο μιλαμε για 5/10 ή 6/10.. και για που λέμε???

Εγώ λογικά δεν έχω πρόβλημα στην μέρα. Αφου και σκ 7 ξυπνάνε. Αφου η φρόσω έχει τα γεννέθλια ας το κάνουμε Σάββατο. Οτι βολευει!! Που θα πάμε?? Μήπως αυτή τη φορά να τσιμπάγαμε και το κάτι της μας??

Εγω΄σήμερα αγόρασα ένα deal για το ψυρρή. Με 24 ΕΥΡΏ γευμα για 4 άτομα χωρίς ποτα. Αξίας 60 ευρώ..

Εχουμε προτασεις για περιοχές?

Κ τα δύο δυσκολέυονται? Φαντάζομαι τί τραβάς!

190 έκαστο????

Έτσι λέγαμε οτι θα μασήσουμε αυτή τη φορά.

Πάμε πεντελικό ρε!:mrgreen: Να γιομίσουμε το μαγαζί!

Νομίζω η Σεμίν μπορεί μόνο Παρασκευή οπότε αν θέλετε το κάνουμε στις 12/10. Πάω σινεμά...

Θα με έπερνε ο ύπνος εύκολα!

Γυρισε βρογχιολιτιδα κ στο μεγαλο......τρελα γλεντια!!!

Ρε παιδιά πώς στο κέρατο το γυρνάνε σε πιό σοβαρό τόσο γρήγορα?!

Τέλος με το που θα βλέπω μύξα, θα βαράω ορό!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα!!

MASH καλωσήρθες στην παρεα μας.Ολες καπως έτσι είμαστε με τα μωρα,εμενα δαγκωνει ο ενας τον αλλον,τον σπρωχνει και αναγκαστικα εκει που το κοροιδευα,αναγκαζομαι να παιρνω ακριβως τα ίδια πραγματα και στους δυο (και το ίδιο χρωμα σας παρακαλω!!) για να μην τσακωνοντε.. Ασε το σπιτι,εκει που πριν το είχα τζι τζι τωρα τρεχω να προλαβω,μαγειρευμα καθε 2 μερες και αν στειλει η μαμα φαγητο πεταω την σκουφια μου απο χαρα,σκουπισμα ..συνεχεια αφου το σπιτι είναι γεματο απο μπισκοτα,φρυγανιες,ψωμια...και τα υπολοιπα τα αφηνω όλα πισω για να μπορω τα απογευματα να ασχολουμαι με τα μωρα και τωρα που είναι ακομα καλος ο καιρος να είμαστε εξω

ααααααχχχχχχχχχχχ! Μια ματια στο μελλον ριχνω με αυτα που περιγραφεις...τα βλεπω ηδη τα σημαδια:rolleyes:

Σήμερα βαφτίζεις νουνου??? Σας έχει κάνει φοβερό καιρό!! Αντε να μας ζήσουν!!

Εμείς ιωση και γκρίνια!!!

Για καμιά έξοδο θα κανουμε τιποτα??

Έτσι έτσι να μαθαίνουν και οι μπεμπε μαμάδες χαχαχααα.

Όσα γράφεις είναι κοινά μας στοιχεία. Βέβαια σε μένα βάλε κι ακόμα έναν, η θεία δίκη...μεσολαβεί με ξύλο πάντα να επαναφέρει την τάξη.

Καλώς μας ήρθες!

Ελίζα το κέικ μεράντας το λιμπίζομαι από χθες. Θα το φτιάξω αύριο ίσως.

Νουνού με το καλό αύριο. Να πάνε όλα σούπερ!

Το δικαστήριο μου έγινε την Τρίτη κορίτσια αλλά η απόφαση λέει σε 3 μήνες που θα δημοσιευτεί.

Σήμερα πήγαμε σε βάπτιση (ο νονός του Φίλ. βάπτιζε την μπέμπα του). Πωπω με πρήξανε λέμε.....ο άνδρας ακίνητος :twisted:. Κι ούτε κοιμήθηκαν μεσημέρι. Όταν φύγαμε μου έδιναν συγχαρητήρια για την υπομονή μου :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τώρα βασανίζουν το γατάκι.....προχθές ο Χριστ. το κατούρησε και του κάναμε μπάνιο. Το λαχταρήσαμε το καημένο.

Κορίτσια δική μου άποψη κάντε κανονικά τα εμβόλια των παιδιών. Το μμρ σας λέω έχει αντικατασταθεί με κάποιο άλλο. Θα βρω το όνομα και θα σας το πω. Ελένη αν μπεις πες που η Ρηνούλα σου πέρισυ αρρώστησε από οστρακιά. Δεν έχουν εξαφανιστεί οι ασθένειες, απλά εμβολιάζονται τα παιδιά και δεν κολλάνε εύκολα κάποια από αυτά.

Στο παίδων που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι αρκετά παιδάκια (αλλοδαπά που δεν έχουν εμβολιαστεί) κατέληξαν από ιλαρά.

ειπαμε εισαι ηρωιδα! Ο αντρας γτ ακινητος δεν καταλαβα?? Νομιζω θα του αφηνα κανα παιδι και θα φευγα!!

Καλη επιτυχια με την αποφαση...ειναι σωτήρια η δευτερη αδεια. Κι εγω λεω να ξεκινησω διαδικασιες κατα τον μαρτιο...τον Ιουνιο ληγει το πρωτο οποτε ελπιζω να προλαβω μεχρι τον Σεπτεμβριο, να χει βγει.

Καπου ακουσα για παραταση 4 μηνες ακομα...κατι ειναι κι αυτο..

Τι λες για τις αρρωστειες, δεν ειχα ιδέα! Νομιζα οτι ειναι ξεπερασμενες προ πολλου. Τα κανεις τα εμβολια λοιπον για να χεις το κεφαλι σου ησυχο.

Και εμείς τα έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια!!!

Καλή επιτυχία με το δικαστήριο!! Εγώ κάθε μέρα καταρίεμαι την δικαστίνα που δε μου το έδωσε!!!!

γυναικες παιδι μου τι περιμενεις? ζηλιάρες!:tongue:

-1 γλυκό βάπτισης

- 3 φέτες ψωμί

- τζατζίκι

- 1 χωριάτικο λουκάνικο

- 1 μπιφτέκι

:shock::shock::shock: Ουτε εγω μετα απο στερηση διαιτας δεν τρωω τοσα:tongue:!!! Να ναι καλά το παιδακι, θα χει αυξημενες ανάγκες!

(Gem συγνωμη για την καθυστερημένη απάντηση) Προχθες κοιμηθηκα 4 ώρες συνεχόμενες (!!!!!!!!!!) και ήθελα να μπω να το φωνάξω (αλλά δεν πρόλαβα)!

Χθες λίγο χειρότερα. Τα βασικά προβλήματα του αγοριού όπως κολικοί (ζήτω ζήτω το infacolic), δεν κοιμάται στην κούνια του, και κάνει 1,5 ώρα για 100 γραμμαρια αρχίζουν να μειώνονται!!!!! Άντε να δούμε! Εσείς συνεχίζετε με τις επισκέψεις ή έχουν περιοριστεί; (Χαρά στο κουράγιο σου, θα είχα λαλήσει με τόσο κόσμο!)

Εχουμε καποιες επισκεψεις παλι αλλα ψιλοπραγματα! Τωρα φροντιζω να πηγαινουμε εμεις καμια βολτα να βγαινω λιγο απ το σπιτι...μου κανει καλό τελικα!

Κολικοι ε? Υπομονη, θα περασουν! Τουλαχιστον ειναι μονο ο ενας, κατι ειναι κι αυτο!

wellcome back!

Apόσαση τελική οκ? Διότι αθ ξαναπάρω την κομπάρα να την πάω από μια βδομάδα πίσω κ μετά.

Θα περάσει ρε Σέβ, πού θα πάει?

χαχαχα τη βλεπω την κουμπαρα να ρχεται κατα τα Χριστουγεννα!!:tongue:

Τωρα που διάβασα λίγο αυτη τη σελίδα, το ποστ μου είναι εντελώς άσχετο.

Εμ αυτα παθαινεις όταν σχολιάζεις κάτι 12 ώρες μετά την ώρα του!!!

χαχαχα! Δε βαριεσαι... καταλαβαινουμε εμεις!!

ο μικρος κοιμαται απο τις 9 το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξυπνησε 3-4 φορες για γαλα μονο! απιστευτο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Να δώσω κάτι απαντήσεις που χρωστάω και μετά ελπίζω να προλάβω και τίποτα άλλο.

Chemin, να ρωτήσω κάτι για την πεθερά που λες. Αν δε νιώθεις άνετα και σου τη σπάει γιατι δεν της λες ότι δε χρειάζεσαι βοήθεια και να μην έρθει; Ασκούνται πιέσεις από π.χ. σύζηγο για παρουσια της στο σπίτι; Ρωτάω γιατί έχω μια αντιστοιχη περιπου "επιβολή". Όχι ακριβώς επιβολή μάλλον, όσο "σπρώξιμο" προς αυτην την κατευθυνση.

P.S. Αυτό το μήνυμα ξεκίνησα να το γράφω στις 1 τη νύχτα.!!

Ναι κάπως έτσι. Χρειαζόμαστε βοήθεια αυτό είναι μια πραγματικότητα. Η πεθερά είναι η πρώτη "λύση" που του έρχεται στο μυαλό. Απλώς για μένα δεν είναι λύση. Δεν μπορεί να το καταλάβει απόλυτα αν και παραδέχεται ότι η μαμά του έχει έναν χαρακτήρα κάπως. Μου λέει να της τη λέω ευγενικά. Αυτή με γράφει επίσης ευγενικά και έχω καταντήσει να έχω κάτι ξεσπάσματα που δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου.. Πάντως αν τελικά πάω στη δουλειά θα πάρουμε γυναίκα χωρίς συζήτηση.

Νομίζω η Σεμίν μπορεί μόνο Παρασκευή οπότε αν θέλετε το κάνουμε στις 12/10. Πάω σινεμά...

Η Σελεστίν ήταν που δεν μπορεί Σάββατο (α ρε συμπεθέρα μονίμως alter ego!! ). Πάντως σας ευχαριστώ πάαρα πολύ που αλλάξατε την ημερομηνία για μένα!! Εγώ είμαι ok και για 12/10.

Νουνου με το καλό η βουτίτσα σααααας!!!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Ναι κάπως έτσι. Χρειαζόμαστε βοήθεια αυτό είναι μια πραγματικότητα. Η πεθερά είναι η πρώτη "λύση" που του έρχεται στο μυαλό. Απλώς για μένα δεν είναι λύση. Δεν μπορεί να το καταλάβει απόλυτα αν και παραδέχεται ότι η μαμά του έχει έναν χαρακτήρα κάπως. Μου λέει να της τη λέω ευγενικά. Αυτή με γράφει επίσης ευγενικά και έχω καταντήσει να έχω κάτι ξεσπάσματα που δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου.. Πάντως αν τελικά πάω στη δουλειά θα πάρουμε γυναίκα χωρίς συζήτηση.

Έτσι! Και του δικού μου είναι η πρώτη λύση και με επιχειρήματα. "Μόνο η μαμα μου είναι τοσο νεα (όντως, μολις 55) και μπορεί να βοηθησει και τα έχει πρόσφατα και τα κάνει καλύτερα". Όντως, η μανούλα μου έχει ένα θεμα με τα μάτια της και δεν την πολυεμπιστεύομαι (ούτε η ίδια τον εαυτό της) με τα μωρά. Του πατερα μου όμως του έχει βγει η πίστη να την αντικαταστησει (το τι σκατό έχει αλλάξει στα εγγόνια του, τι ταϊσμα, τι ξενύχτι - που ούτε στα παιδιά του δεν έκανε μια που δούλευε) επάξια μεν, αλλά αγχώνεται και όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο. Έχει κάποια κενά :oops:.

Οπότε, έρχεται και δένει το γλυκό. Όμως όποτε έρχεται η πεθερά μου , εγώ κάνω μετα αμάν να μαζέψω το μικρό. Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να αφιερωσω όλο το χρονο μου να είμαι από πάνω του όπως κάνει εκείνη, που δεν ασχολείται με άλλες δουλειές στο σπίτι. Να του κουνάει το ριλάξ, να τον παίρνει αγκαλια στο πρώτο του κιχ, να του κάνει παιχνιδάκια , να του τρίβει το στομαχάκι κλπ. Χθες ρε παιδιά αφού έφυγε, ο μικρός έκλαιγε όλη την ώρα χωρίς λόγο. Και ήθελε συνεχεια να του κουνάς το ριλάξ και να τον παίρνεις αγκαλιά. Και το λίγο που είχα καταφερει να κοιμάται στην κούνια του το βράδυ, πάει , χάθηκε. Στο ριλάξ την έβγαλε όλη τη νύχτα. Άντε φτου κι απ'την αρχή πάλι το κέρατό μου..

Νουνού, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ η βάφτιση!!!!

jYwYp3.png

Σε καταλαβαίνω Ιθάκη! Κι εμένα η μαμά μου προσπαθεί αλλά δεν μπορεί πολλά. Να υποθέσω ότι συζήτηση/συνεννόηση δεν παίζει, ε; Ένα επιχείρημα είναι ίσως ότι τα δίδυμα είναι ειδική περίπτωση, δεν είναι όπως το ένα μωρό που μπορείς να του τα κάνεις όλα. Επίσης κάτι που παραδέχεται ο άντρας μου είναι πως στην πεθερά μου δεν μπορώ να μιλήσω όπως στη μαμά μου ή όπως της τη λέει αυτός γιατί θα παρεξηγηθεί.

Καλημέρα Gemini!!!

Φρόσω κι εγώ δεν κατάλαβα γιατί ήταν άγαλμα ο σύζυγος. Άλλη φορά να τον κλωτσήσεις να πάρει μπρος :P!

Για τους καβγάδες εμένα δεν τσακώνονται ακόμα αλλά το βλέπω να μου ρχεται! Η μικρή μπορεί και μπουσουλάει και πάει συνέχεια και παίρνει όποιο παιχνίδι παίζει η μεγάλη... Αν δεν έχει τίποτα της παίρνει την πιπίλα ή της τραβάει τα μαλλιά. Νομίζω ότι τη βλέπει σαν ένα κινητό παιχνίδι που αν το πειράξεις βγάζει αστείους ήχους. Όταν βάζει τα κλάματα, το μικρό γελάει...:shock: Πλέον η μεγάλη κλαίει και μόνο που την καταλαβαίνει να περνάει από δίπλα της. Και δεν μπορέι ακόμα να μπουσουλήσει το καημένο και είναι μέσα στο παράπονο και τη γκρίνια :(...

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημέρα! Έγραψα πρωί πρωί ένα κατεβατό, πάτησα ένα κουμπί και εξαφανίστηκε όλο, μου ήρθε να κλάψω... Τέλος πάντων, ξέχασα και αυτά που ήθελα να πω..

[quote name='Ithaki

Ποιο ΜΜΡ λέτε κορίτσια; Είναι ένα τριπλό που θα κάνουμε τωρα (σε 15 μερες) που μας είπε η παιδίατρος. Νομίζω ΜΜΡ μας το είπε. Μπορεί να κάνω λάθος. Είναι το ίδιο με αυτό που λέτε;

Νομίζω οτι λες το πρεβενάρ' date=' αυτό είναι τριπλό. Το μμρ είναι μονό εμβόλιο.

Επανέρχομαι τώρα που κάνουν διάλειμμα οι Ταλιμπάν να σας πω λίγα περισσότερα για τα μωρά μου. Γεννήθηκαν 34+3 εβδομάδες μετά από μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη από εξωσωματική, ο μεγάλος -ο Μίλτος- έμεινε μόνο μια μέρα στη θερμοκοιτίδα, ο μικρός -ο Αλέξανδρος- έμεινε στο Ιασώ συνολικά 15 μέρες για να πάρει βάρος και να μάθει να τρώει. Είναι και τα δύο τροφαντά τώρα και ο μικρός ειδικά είναι πανέξυπνος, και αγρίμι. Δαγκώνει πάρα πολύ, τον αδερφό του τον έχει διαλύσει εδώ και μήνες, δεν προλαβαίνουμε να τον σταματάμε. Ο Μίλτος είναι λίγο πιο μπουνταλάς και επίσης πάσχει απο οξεία αγκαλίτιδα, κάθε λίγο και λιγάκι κλαίει σπαρακτικά μέχρι να τον πάρουμε αγκαλιά.

Περίμενα πως τα δίδυμα θα παίζουν αγαπημένα αλλά αυτά όλη την ώρα σκοτώνονται. Όλο για το ίδιο παιχνίδι τσακώνονται, όλο σπρώχνονται, όλο τραβάνε τα μαλλιά ο ένας του άλλου. Πανικός δηλάδη, όπως είμαι σίγουρη οτι ξέρετε. Πότε αρχίζουν καλέ να παίζουν μαζι;

Αχ, είναι σαν να ακούω για τα δικά μου παιδιά! Με την μικρή διαφορά οτι παίζουν μεταξύ τους απο ότι βλέπω αν και όχι για πολλή ώρα. Περισσότερο χτυπιούνται και δαγκώνονται και οι δικοί μου και ο μεγάλος που είναι πιο βαρβάτος και ένα κιλό βαρύτερος δέρνει τον μικρό. Ο μικρός απο την άλλη περισσότερο δαγκώνει... τί να κάνει και αυτός, ότι μπορεί...

Καλημέρα κορίτσια. Σας παρακολουθώ καιρό αλλά ποτέ δεν βρήκα το χρόνο να γράψω αν και το ήθελα. Τα αγοράκια μου είναι 14 μηνών τώρα και είναι στη φάση που σκαρφαλώνουν παντού και έχουν διαλύσει τελείως το σαλόνι. Βασικά όλο το σπίτι δείχνει σα βομβαρδισμένο. Ξυπνάνε συχνά τη νύχτα και ο ένας έρχεται πάντα στο κρεβάτι μας, θέλουν γάλα από νωρις (5-6) και γενικά δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε καθόλου. Προσπαθούμε τώρα να κόψουμε τα αλεσμένα με μικρή επιτυχία, ο ένας ούτε που να τα βλέπει δεν θέλει τα κομμάτια. Δεν περπατάνε ακόμα αλλά ο μικρός φαίνεται έτοιμος.

Και εμείς προσπαθούμε να κόψουμε το αλεσμένο αλλά τις περισσότερες φορές βαριούνται μετά απο δέκα μπουκιές ή κουράζονται να μασάνε και το φτύνουν. Αν είναι αλεσμένο το τρώνε μια χαρά! Πάντα φοβάμαι οτι έμειναν νηστικοί και με αγχώνει αυτό.

Ο μεγάλος κάνει βήματα μόνος του αν ξεχνιέται. Ο μικρός έρπεται ακόμα σαν σαύρα.

Χαζή ερώτηση : Πως έρχονται στο κρεβάτι σου αφού δεν περπατάνε; Σόρι αλλά απο την αυπνία έχω κάψει μπιέλα και σκέφτηκα να σε ρωτήσω!:oops:

Τους έχεις ξαμολυμένους στο σπίτι; Πως τους προλαβαίνεις; Εμένα επειδή το σπίτι είναι μεγάλο και φυσικά ο καθένας ξαμολιέται σε διαφορετική κατεύθυνση όταν τους έχω έξω μου είπε η παιδίατρος να τους βάζω μέσα στο πάρκο για περισσότερη ασφάλεια μέχρι να αρχίσουν να περπατάνε καλά. Και ξανά... ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;

Έχω πήξει τρελά!

Ευτυχώς το αποτέλεσμα είναι τέλειο! Κ ξεμπερδέψαμε!

Μου βγήκε η πίστη ανάποδα έτσι? Μη με ρωτήσετε τί έκανε η γκολντ γούμαν?

Ένα θα σας πώ. Της είπε ο μάστορας, να είναι πιό προσεκτική, γιατί πήγε κ ακούμπησε πάνω σε τοίχο που μόλις είχε βάψει! ΝΑ το πουά στον τοίχο!

Δεν πειράζει, άποψη είναι και αυτό!

Μπανάκι τα κάνω μόνη μου κ τα τρία μαζί κ περνάνε ζάχαρη, Κάτι τούμπες φάγανε μέχρι να μάθουν να μην χοροπηδάνε, αλλά τώρα είμαστε οκ από τούμπες. κ όταν βγαίνουν από το μπάνιο τινάζουν ποδαράκια πάνω στην πετσέρα δαπέτου, πρώτη η σύλια, δεύτερος ο άλεξ, τρίτη η σουσουράδα κ πάμε στη σειρά κ με ρυθμό: εν δυό εν δυό κ χτυπάμε κ ποδαράκια για το δωμάτιο. Έχει πολύ γέλιο!

Σε ζηλεύω πραγματικά! Ζω για την μέρα που θα μπορέσω να το κάνω και εγώ αυτό! Μπάνιο χωρίς τον χαμό που επικρατεί συνήθως και μετά στρατιωτάκια εν δυό... ΡΙΣΠΕΚΤ!!

Δάγκωμα? Όχι. Με εξάρεση μια φλασιά του άλεξ που με δάγωνε στο λαιμό όταν τον έπερνα αγκαλιά για πλάκα (εποχή μετά το νοσοκομείο πέρυσι). Κ μιά φορά που δάγκωσε τη σύλια ο μαλέας γυφταρέας πρόσφατα!

Τον δάγκωσα κ εγώ κ έπαθε πλάκα!!!!

Δεν προλαβαίνω να τους δαγκώσω και η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση (αυτό μας το έλεγαν και όταν προσπαθούσαμε να εκπαιδεύσουμε το κουτάβι... αχ, Θεέ μου, τι κατάντια, να προσπαθώ να εκπαιδεύσω τα παιδιά μου να μην δαγκώνουν έναν χρόνο μόνο αφού πάλευα να εκπαιδεύσω το σκυλί...). Στην αρχή τραβούσα αφτιά - όχι πολύ εννοείται - αλλά η παιδίατρος μου το έκοψε και τώρα μόνο φωνάζω ή στο τσακίρ κέφι και αν παρεκτρέπονται πολύ τους πιάνω το αφτί χωρίς να το τραβάω και σταματάνε..

έχω και ένα Banner δίπλα μου...

υπολόγισε λέει το ιδανικό σου βάρος.....

αααιι σε καλό σου μεσημεριάτικο....

εντιτ: εγώ πιστεύω δεν πρέπει να χάσω βάρος..

λίγους πόντους να πάρω πρέπει και θα είμαι οκ!

χαχαχαχα!!!! Στο μυαλό μου είσαι! Και εγώ δεν είμαι χοντρή παιδί μου! Απλά θα έπρεπε να είμαι πιο ψηλή!!!!

Ανθή μου, ίσως να το βάζεις εκεί που έχει χώρο για το url (τουλάχιστον εγώ αυτό το λάθος έκανα τότε). Πρέπει να το βάλεις στο κουτί που λέει "Επεξεργασία Υπογραφής" (το μεγάλο κουτί που δίπλα έχει τις φατσούλες) και μετά να πατήσεις προεπισκόπηση υπογραφής και μετά (εφόσον είναι αυτό που θες) Αποθήκευση υπογραφής

Ελπίζω να βοήθησα....

Ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω και θα δούμε το αποτέλεσμα μαζί!

Φρόσω μου... εμείς μέχρι πριν από λίγες μέρες κοιμόμασταν 12 -13 και 16:30 - 18:00 όμως εδώ και 3 μέρες, δεν ήθελαν να κοιμηθούν το μεσημέρι. Οπότε από εχθές προσπαθούμε να μην κοιμηθούν το πρωί....Εχθές πέτυχε και κοιμήθηκαν 15:45 - 18:15!!! Και το βράδυ ξερά...

Όμως 12 - 13 πολύ γκρίνια!!!! (απ' ότι μου λένε βέβαια... ;)!!!)

Προσπάθησε λίγο να κόψεις τον πρωινό ύπνο και να τα κοιμίζεις το μεσημέρι 3-6 ας πούμε. Εγώ αυτό κάνω και με βολεύει. Μετά κοιμούνται γύρω στις 10 το βράδυ. Η γκρίνια σε εμάς είναι μόνιμο φαινόμενο οπότε δεν σκάω.

τα δικά μου είναι μικρότερα και τα βάζουμε ένα ένα σε μπανάκι με καθσματάκι...όταν θα αρχίσουν να στηρίζονται στον πωπό τους, λέμε να τους βάλουμε σε αυτό το διπλό που έχει το mothercare, αν και έχω ακούσει ότι πολλές δεν τις έχει βολέψει...εσύ πως τους κάνεις? γεμίζεις μπανιέρα ή όρθια?

Όταν είμαι μόνη μου γεμίζω την μπανιέρα και τους πλένω έναν έναν εκεί. Όταν έχω και τον καλό μου τον μεγάλο τον πλένουμε με το πιστολάκι του μπάνιου γιατί γαργαλιέται και του αρέσει και γελάει. Ο μικρός ούτε να το δει.

Σε καταλαβαίνω Ιθάκη! Κι εμένα η μαμά μου προσπαθεί αλλά δεν μπορεί πολλά. Να υποθέσω ότι συζήτηση/συνεννόηση δεν παίζει, ε; Ένα επιχείρημα είναι ίσως ότι τα δίδυμα είναι ειδική περίπτωση, δεν είναι όπως το ένα μωρό που μπορείς να του τα κάνεις όλα. Επίσης κάτι που παραδέχεται ο άντρας μου είναι πως στην πεθερά μου δεν μπορώ να μιλήσω όπως στη μαμά μου ή όπως της τη λέει αυτός γιατί θα παρεξηγηθεί.

Εμένα η μαμά μου βοηθάει. Στην πεθερά δεν θα αναφερθώ με χαρά. Την φώναξα χτες να μείνει με τα μωρά το βράδυ για να πάω στον γάμο της αδερφής μου και σήμερα το σπίτι μου είναι σαν να έπεσε βόμβα. Μέχρι και το φλιτζάνι για τον καφέ της και τα σεντόνια της εγώ πρέπει να τα μαζέψω. Αηδιάσα αλλά δεν πέταξε ούτε κάτι μακαρόνια που έμειναν στην κατσαρόλα απο προχθές.... Κανονικά θα έπρεπε να της τα στείλω μαζί το πρωί που μου έφυγε κουνιστή λυγιστή....:evil::evil::evil::evil::evil:

Γεια σας κοριτσια. Τι μου κανετε; θελω τη συμβουλη σας παλι. Τι ψαρι δινετε στα μικρα σας; Κοκκινοψαρο; μπακαλιαρο; τελικα διχτακι δεν βρηκα πουθενα. Βρηκα ομως ενα ωραιοτατο μεγαλο σουρωτηρη με πολυ χοντρη συρματινη πλεξη και δεν περναει κανενα κοκκαλο απο εκει. Απο ψαρι εχω παρατηρησει οτι το κοκκινοψαρο δεν εχει πολλα κοκκαλακια αλλα λεω να τους δινω και κανενα αλλο. Για πειτε ιδεες...

Εγώ τους δίνω μόνο μπακαλιάρο προς το παρόν αν και όχι πολύ συχνά.

Τα δικά μας τα νέα... Χτες κοιμήθηκαν όλο το βράδυ επειδή πήγαμε στον γάμο και τα φέραμε στις 12 για ύπνο στο σπίτι. Μπορεί να μην έφαγαν αλλά τουλάχιστον κοιμήθηκαν!!! Εντάξει, δεν παραπονιέμαι, δεν μπορώ να τα έχω και όλα δικά μου!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα!!!μολις γυρισαμε απο μια βαφτιση και επεσαν ξερα!!!

της μικρης της ειχα βαλει μια καινουργια φουστα τυπου μπαλαρινα και ηταν τελεια!!!(μαμα κουκουβαγια).

νουνου,να σας ζησουν τα νεοφωτιστα κουκλακια σας!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπέρα σας!!!

Εδω είμαι πάλι.... Και μάλιστα τραυματισμένη!!!

Έσπασα το δάχτυλο του ποδιου προσπαθώντας να μαζεψω τον αμαζευτο που δημιουργούν τα μικρα κάθε μέρα, όλη μέρα.... Πήγα νοσοκομείο, έβγαλα ακτίνα προχθές αλλα δεν μπορούν λέει να μου το δέσουν στο σημείο που είναι. Ένα το μεταξύ εχθές παντρεύτηκε ο ξαδερφος μου και έντυπα το δικό μου τουτου, μόνη μου, και ήμουν και σοφέρ της νύφης :) ο γαμπρός πήγε με πούλμαν....μπλουζ γέλιο....

Περιττό να πω ότι αγνόησα τον πόνο μου και Χόρεψα μέχρι τελικής πτώσης και σήμερα υπό φέρω....έχει πρηστει, έχει μελανιασει.... :( με πάγο την βγάζω...

Να ευχηθώ και στα νουνουκακια μας για την βάφτιση... Να ζησουνε, πάντα γερά, πάντα ευτυχισμένα!!! Νουνου επιτέλους παει κι αυτο, τώρα θα ηρεμησεις λίγο....

RKdwp3.png

-1 γλυκό βάπτισης

- 3 φέτες ψωμί

- τζατζίκι

- 1 χωριάτικο λουκάνικο

- 1 μπιφτέκι

Ουαουουου..... Σοκκκκ :shock:

Πλάκα κανεις.... Και που τα βάζει καλε;;;

Τα δικα μου με το ζόρι τρώνε μισό πιάτο φαγητο το μεσημέρι και ένα γάλα το πρωι... Αν φάνε και ενδιάμεσο τρώνε το 1/3 του μεσημεριανου...

RKdwp3.png

Είχα ξεχάσει τα γενέθλια σας καλέ!

Μου θύμισες τρελές εποχές με τα γατιά μας στο κρεβάτι. Χούρ χουρ χουρ. Τί τέλεια που ήταν!

Η Σύλια τράκαρε με το τοίχο. Ο άλεξ τράκαρε με το πάτωμα της αυλής, Η ελπίδα γενικώς πέφτει!

Την είδα πριν που έκανε να σηκώσει το πόδι κ να βγεί έξω από την κούνια. Δεν το έχει κάνει ποτέ κανένα μου παιδί αυτό. Τί θα κάνω??????

Τα κάγκελα σηκώνονται κ τα έχω στο πιό ψηλό σημείο.

Της φώναξα κ έδιεξε να κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ρε παιδιά πώς στο κέρατο το γυρνάνε σε πιό σοβαρό τόσο γρήγορα?!

Τέλος με το που θα βλέπω μύξα, θα βαράω ορό!

Αστα κι εμείς τα ίδια τραβάμε... Μια σκουντουφλανε, μια πλακωνονται στο ξύλο και γεμίζουν γραντζουνιες και δαγκωνιες, μια σκαρφαλώσουν και πηδανε απο ψηλά και κλαμμαααααα μετα...

Εννοείται αμεσως όρο, όλα απο την μύτη ξεκινάνε. Καταρχην αν το παιδι δεν μπορει να επισπεύσει απο την μύτη, αναπνέει απο το στόμα και το στόμα δεν έχει καλο σύστημα αντιμετώπισης των βακτηριδιων και των ιώσεων αντίθετα απο τη μύτη που φίλτραρει τα πάντα. Επίσης, όταν οι μύξες δεν βγουν έξω, κατεβαίνουν στους βροχγους ως φλέμμα και δημιουργούν βρογχιολιτιδα. Κάπως έτσι παει η ιστορία. Γι αυτο πρέπει να εισπνεουμε απο την μύτη και να εκπνέουμε απο το στόμα...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...