Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Είναι και τα δύο τροφαντά τώρα και ο μικρός ειδικά είναι πανέξυπνος, και αγρίμι. Δαγκώνει πάρα πολύ, τον αδερφό του τον έχει διαλύσει εδώ και μήνες, δεν προλαβαίνουμε να τον σταματάμε. Ο Μίλτος είναι λίγο πιο μπουνταλάς και επίσης πάσχει απο οξεία αγκαλίτιδα, κάθε λίγο και λιγάκι κλαίει σπαρακτικά μέχρι να τον πάρουμε αγκαλιά.

Περίμενα πως τα δίδυμα θα παίζουν αγαπημένα αλλά αυτά όλη την ώρα σκοτώνονται. Όλο για το ίδιο παιχνίδι τσακώνονται, όλο σπρώχνονται, όλο τραβάνε τα μαλλιά ο ένας του άλλου. Πανικός δηλάδη, όπως είμαι σίγουρη οτι ξέρετε. Πότε αρχίζουν καλέ να παίζουν μαζι;

Πίσω στον αγώνα, φεύγει ο άντρας μου για δουλειά και εγώ έχω να κάνω τάχα γενική, να μαγειρέψω για μας και τα παιδιά και να προετοιμαστώ για τα μαθήματα της εβδομάδας...

Έτσι έτσι να μαθαίνουν και οι μπεμπε μαμάδες χαχαχααα.

Όσα γράφεις είναι κοινά μας στοιχεία. Βέβαια σε μένα βάλε κι ακόμα έναν, η θεία δίκη...μεσολαβεί με ξύλο πάντα να επαναφέρει την τάξη.

Καλώς μας ήρθες!

Ελίζα το κέικ μεράντας το λιμπίζομαι από χθες. Θα το φτιάξω αύριο ίσως.

Νουνού με το καλό αύριο. Να πάνε όλα σούπερ!

Το δικαστήριο μου έγινε την Τρίτη κορίτσια αλλά η απόφαση λέει σε 3 μήνες που θα δημοσιευτεί.

Σήμερα πήγαμε σε βάπτιση (ο νονός του Φίλ. βάπτιζε την μπέμπα του). Πωπω με πρήξανε λέμε.....ο άνδρας ακίνητος :twisted:. Κι ούτε κοιμήθηκαν μεσημέρι. Όταν φύγαμε μου έδιναν συγχαρητήρια για την υπομονή μου :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τώρα βασανίζουν το γατάκι.....προχθές ο Χριστ. το κατούρησε και του κάναμε μπάνιο. Το λαχταρήσαμε το καημένο.

Κορίτσια δική μου άποψη κάντε κανονικά τα εμβόλια των παιδιών. Το μμρ σας λέω έχει αντικατασταθεί με κάποιο άλλο. Θα βρω το όνομα και θα σας το πω. Ελένη αν μπεις πες που η Ρηνούλα σου πέρισυ αρρώστησε από οστρακιά. Δεν έχουν εξαφανιστεί οι ασθένειες, απλά εμβολιάζονται τα παιδιά και δεν κολλάνε εύκολα κάποια από αυτά.

Στο παίδων που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι αρκετά παιδάκια (αλλοδαπά που δεν έχουν εμβολιαστεί) κατέληξαν από ιλαρά.

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά έχει δεί καμία καθίσματα recaro κλπο χωρίς δική τους ζώνη?

Που δένεις το παιδί με τη ζώνη του αυτοκινήτου κατευθείαν?

Τί τύπου είναι? Διότι δηλώνω άγνοια.

Είναι καλά?

Κ στο είπα εγώ Φρόσω. Το γατί το ρωτήσατε αρχικά?, τί λέει για την συγκατοίκηση? χαχχαχχχαχα!

Δεν υποτίθεται οτι αν τελικά περάσουμε την όποια αρρώστια στην οποία είμαστε μπολιασμένοι, την περνάμε πιό εύκολα?

Με ποιό άλλαξε το μμρ? Μπας το ίδιο τριπλό της άλλης φαρμακευτικής (κ δεν θυμάμαι τώρα ουτε κ εγώ?)

Οστρακιά υπάρχει εμβόλιο? Να μου πείς κάτι με τον στρεπτόκοκο δεν είναι αυτή? Πρώτα ξαδέρφια? Κάτι είναι πάντως.

Aγαλματάκι ακούνητο ο μπαμπάς ε? Καλοπέρασε εκεί τουλάχιστον!

χεχεχχεχχχε. Μάχη θα είχε γίνει!

Ζίτα πώς είστε?

Πάντως με πρεβεναρ δεν στο κάνει. Ε?

Άσε με γιατί έχω κ την δερματική μαντού εγώ!

Ϊσως κ να είναι το μόνο που θα κάνουμε παρέα με της γρίπης.

Εντωμεταξύ με τρώει το χέρι μου να δώσω κορτιζόνη να τελειώνουμε!

Αϊ στο κέρατο πιά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Και εμείς τα έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια!!!

Καλή επιτυχία με το δικαστήριο!! Εγώ κάθε μέρα καταρίεμαι την δικαστίνα που δε μου το έδωσε!!!!

Εσύ τα πήγες ιδιωτικό, ή δημόσιο τα παιδιά? Δεν κατάλαβα τις προάλλες.

Συνάντηση λέμε την παρασκευή, ή Σάββατο αν είναι όλα τα μπεμπέ καλά.

Σέβη πώς είστε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Εσύ τα πήγες ιδιωτικό, ή δημόσιο τα παιδιά? Δεν κατάλαβα τις προάλλες.

Συνάντηση λέμε την παρασκευή, ή Σάββατο αν είναι όλα τα μπεμπέ καλά.

Σέβη πώς είστε?

Βρε κορίτσια κάντε το Σάββατο γιατί την Παρασκευή έχουμε τα γενέθλιά μας...το ξαναέγραψα.

Το γατί μια χαρά είναι ρε....αυτό πάει και τους τσινάει να παίξουν.

Είναι τόοοοοσο ήσυχο. Το μόνο που το βράδυ πάει και κοιμάται με τα παιδιά.

Τζόυ εσένα η απόφαση σου ανακοινώθηκε αμέσως;

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κορίτσια. Βλέπω ότι όσα χρόνια να περάσουν πάλι θα αρπάζονται πού και πού, τουλάχιστον να επιβιώσουμε όλοι αυτή τη φάση.

Για να μην απογοητεύω και τις νέες μανούλες, έχει και απίστευτη γλύκα αυτή η ηλικία, απίστευτη πλάκα, όπως ανακαλύπτουν καινούρια πράγματα και από μωρά μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε κανονικά ανθρωπάκια. Απλώς σε μας η κούραση είναι τόσο μεγάλη που όλα μας φαίνονται βουνό και συνέχεια για τις δυσκολίες μιλάμε, όχι για τα ευχάριστα. Εγώ τουλάχιστον, δεν ξέρω για σας.

Είναι κι εμείς να κάνουμε το ΜΜR τώρα, ήταν να γίνει πριν δεκα μέρες και περίμενα να πάω να λήξει η κινητοποίηση των φαρμακοποιών για να το γράψω. Λογικά από βδομάδα θα το κάνουμε. Κι εγώ είμαι της άποψης να γίνονται κανονικά όλοι οι εμβολιασμοί.

Frosobal, καλά νέα να ακούσεις από το δικαστήριο εύχομαι. Το σκεφτόμουν κι εγώ να πάω δικαστικά για το δεύτερο εννιάμηνο αλλά διάβαζα για τόσες αρνητικές αποφάσεις και για το πόσο μη προβλέψιμοι είναι οι δικαστές και αποφάσισα να μην ξοδέψω τόσα χρήματα. Τώρα, το αν θα το μετανιώσω είναι άλλη υπόθεση.

Κάθισα λίγο να σας δω και μέχρι να το γράψω αύτο το μήνυμα έπεσε σε κλάσματα δευτερολέπτου ο Μίλτος από τον καναπέ που χοροπηδούσε όρθιος. Καλά είναι αλλά πέρασα μια τρομάρα! Όχι ότι δεν έχει ξαναπέσει αλλά αυτή ήταν πολύ γερή τούμπα. Άντε, να γυρίσει ο άντρας μου που λείπει όλη τη μέρα γιατί έχουν ξεσαλώσει τελείως.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

- 1 μπολ δημητριακά με γάλα

-1 γλυκό βάπτισης

- 2 μπομπονιέρες με σμάρτις

- 3 φέτες ψωμί

- τζατζίκι

- μισή σαλάτα και ένα κομμάτι μεγάλο φέτα

- 1 χωριάτικο λουκάνικο

- 1 στήθος κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές

- μπεκρή μεζέ σχεδόν όλο το πιάτο

- 1 παγωτό χωνάκι μηχανής

- 1 μπιφτέκι

ΑΥΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΧΡΙΣΤ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ :shock:

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΡΟΣ;;;;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ;;;;;;;

Μόνος του τα έφαγε όλα αυτά?? Μπράβο!! Μέχρι και το λουκάνικο ήταν νορμαλ..μετά που τα έβαλε!!!

Τζίνι τα πήγαμε αναγκαστηκα δημόσιο..με μέσο κίόλας!! Δίνουμε 190 και τα παμπερς και τα μωρομάντηλα. Στον ιδιωτικό θέλανε 10000 το χρόνο!!! Δεν υπάρχει περίπτωση με τα οικονομικά μας..

Ασε που ακόμα δεν έχουμε προσαρμοστεί...

Για έξοδο μιλαμε για 5/10 ή 6/10.. και για που λέμε???

Εγώ λογικά δεν έχω πρόβλημα στην μέρα. Αφου και σκ 7 ξυπνάνε. Αφου η φρόσω έχει τα γεννέθλια ας το κάνουμε Σάββατο. Οτι βολευει!! Που θα πάμε?? Μήπως αυτή τη φορά να τσιμπάγαμε και το κάτι της μας??

Εγω΄σήμερα αγόρασα ένα deal για το ψυρρή. Με 24 ΕΥΡΏ γευμα για 4 άτομα χωρίς ποτα. Αξίας 60 ευρώ..

Εχουμε προτασεις για περιοχές?

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κορίτσια. Βλέπω ότι όσα χρόνια να περάσουν πάλι θα αρπάζονται πού και πού, τουλάχιστον να επιβιώσουμε όλοι αυτή τη φάση.

Για να μην απογοητεύω και τις νέες μανούλες, έχει και απίστευτη γλύκα αυτή η ηλικία, απίστευτη πλάκα, όπως ανακαλύπτουν καινούρια πράγματα και από μωρά μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε κανονικά ανθρωπάκια. Απλώς σε μας η κούραση είναι τόσο μεγάλη που όλα μας φαίνονται βουνό και συνέχεια για τις δυσκολίες μιλάμε, όχι για τα ευχάριστα. Εγώ τουλάχιστον, δεν ξέρω για σας.

Είναι κι εμείς να κάνουμε το ΜΜR τώρα, ήταν να γίνει πριν δεκα μέρες και περίμενα να πάω να λήξει η κινητοποίηση των φαρμακοποιών για να το γράψω. Λογικά από βδομάδα θα το κάνουμε. Κι εγώ είμαι της άποψης να γίνονται κανονικά όλοι οι εμβολιασμοί.

Frosobal, καλά νέα να ακούσεις από το δικαστήριο εύχομαι. Το σκεφτόμουν κι εγώ να πάω δικαστικά για το δεύτερο εννιάμηνο αλλά διάβαζα για τόσες αρνητικές αποφάσεις και για το πόσο μη προβλέψιμοι είναι οι δικαστές και αποφάσισα να μην ξοδέψω τόσα χρήματα. Τώρα, το αν θα το μετανιώσω είναι άλλη υπόθεση.

Κάθισα λίγο να σας δω και μέχρι να το γράψω αύτο το μήνυμα έπεσε σε κλάσματα δευτερολέπτου ο Μίλτος από τον καναπέ που χοροπηδούσε όρθιος. Καλά είναι αλλά πέρασα μια τρομάρα! Όχι ότι δεν έχει ξαναπέσει αλλά αυτή ήταν πολύ γερή τούμπα. Άντε, να γυρίσει ο άντρας μου που λείπει όλη τη μέρα γιατί έχουν ξεσαλώσει τελείως.

Η δική μου απόφαση βγήκε το Σεπτεβριο απο το εφετείο Αθήνας και πήρα ακυρο....

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μας....

Σημερα ειναι τα μικρα λιγο καλυτερα,εχθες ηταν δυσκολη μερα κ βαρβατη νυχτα!!!!!!που θα παει,θα τους περασει!!!!!!

Ναι η Σεμιν δεν μπορει τα Σαββατα,δεν μπορει να τα κρατησει ο ανδρας της τις μικρες μονος του!

Οποτε Παρασκευη!!!!!! τελικα 12/10;;;;

(Gem συγνωμη για την καθυστερημένη απάντηση) Προχθες κοιμηθηκα 4 ώρες συνεχόμενες (!!!!!!!!!!) και ήθελα να μπω να το φωνάξω (αλλά δεν πρόλαβα)!

Χθες λίγο χειρότερα. Τα βασικά προβλήματα του αγοριού όπως κολικοί (ζήτω ζήτω το infacolic), δεν κοιμάται στην κούνια του, και κάνει 1,5 ώρα για 100 γραμμαρια αρχίζουν να μειώνονται!!!!! Άντε να δούμε! Εσείς συνεχίζετε με τις επισκέψεις ή έχουν περιοριστεί; (Χαρά στο κουράγιο σου, θα είχα λαλήσει με τόσο κόσμο!)

jYwYp3.png

Συναντηση Παρασκευη 12/10;

Laerta

Duckface

Tzini

Sevi

Chemin

Evizorg

Nufi

Celestine

Joy

Frosobal

wellcome back!

Apόσαση τελική οκ? Διότι αθ ξαναπάρω την κομπάρα να την πάω από μια βδομάδα πίσω κ μετά.

Θα περάσει ρε Σέβ, πού θα πάει?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

(Gem συγνωμη για την καθυστερημένη απάντηση) Προχθες κοιμηθηκα 4 ώρες συνεχόμενες (!!!!!!!!!!) και ήθελα να μπω να το φωνάξω (αλλά δεν πρόλαβα)!

Χθες λίγο χειρότερα. Τα βασικά προβλήματα του αγοριού όπως κολικοί (ζήτω ζήτω το infacolic), δεν κοιμάται στην κούνια του, και κάνει 1,5 ώρα για 100 γραμμαρια αρχίζουν να μειώνονται!!!!! Άντε να δούμε! Εσείς συνεχίζετε με τις επισκέψεις ή έχουν περιοριστεί; (Χαρά στο κουράγιο σου, θα είχα λαλήσει με τόσο κόσμο!)

Επειδη περασαμε τα ιδια με τους κολικους για 6 μηνες το infacolic δεν εκανε τπτ αντιθετα δεν μπορουσαν να ρευτουν ευκολα!!!

Πες στη γιατρο σου για τις bio-gaia.....προβιοτικες σταγονες!!! κανουν θαυματα......

Τοση ωρα ετρωγαν οι δικοι μου μεχρι 4 μηνων......

wellcome back!

Apόσαση τελική οκ? Διότι αθ ξαναπάρω την κομπάρα να την πάω από μια βδομάδα πίσω κ μετά.

Θα περάσει ρε Σέβ, πού θα πάει?

Ας μας πουν οι κοπελες!!!!!!;):P

Εγω μπορω οποτε θελετε....αρκει να σας δω!

Γυρισε βρογχιολιτιδα κ στο μεγαλο......τρελα γλεντια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...