Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αα αμα σου αρεσουν παρε αυτα αλλα και τα απλα που λεω αρκουν.Το θεμα ειναι να ανοιγουν απο κατω

Προτιμήστε χρωματα ουδετερα για να τα φορανε και τα δυο ειδικα οσο ειναι λεχουδια

Το στηθος θα πρηστεί οταν θα βαλεις τα μωρα στο στηθος.Οσο τα βαζεις στο στηθος ολο και πιο πολυ γαλα θα κατεβαινει και θα φτανει και για τα δυο!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

θυμηθηκα και κατι αλλο.Μου ειπε ο παιδιατρος οταν εχει ζεστη στα αγορια φοραμε καλυτερα μονο την πανα και φανελακι γιατι ανεβαζουν θερμοκρασια στα εργαλεια και δεν κανει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

πολυ ωραια!!!

κ τωρα, τι θα φαμε σημερις????????????

εγω λεω να ψησω κοτοπουλακι φιλετο + ρυζι .απλα πραγματα..αλλα εχει τοση ζεστη κ βαριεμαι τοσο πολυ.....να μπορουσα να παραγγειλω μια πιτσουλα,μιαμ μιαμ

33E7p2.png

αα αμα σου αρεσουν παρε αυτα αλλα και τα απλα που λεω αρκουν.Το θεμα ειναι να ανοιγουν απο κατω

Προτιμήστε χρωματα ουδετερα για να τα φορανε και τα δυο ειδικα οσο ειναι λεχουδια

Το στηθος θα πρηστεί οταν θα βαλεις τα μωρα στο στηθος.Οσο τα βαζεις στο στηθος ολο και πιο πολυ γαλα θα κατεβαινει και θα φτανει και για τα δυο!

Α ωραία. Γιατί το σκεφτόμουν κι έλεγα σιγά μην φτάνει και για τα δύο. Αποκλειεται. Ανάλογα βέβαια κιόλας. Δεν έχουν και όλες το ίδιο γάλα. Άλλες δεν έχουν ούτε για το ένα που λέει ο λόγος. Θα δούμε θα δούμε. Εσύ είπες το έβγαζες με το θήλαστρο και το πήγαινες και τους το έδινες τις πρώτες μέρες? Και μετά στο σπίτι τι έκανες? Έβαζες πρώτα το ένα και από τις δύό μεριές και μετά στο καπάκι το άλλο? Πω πω πόσες ώρες θα τρώμε. Καλά για το ρέψιμο ας πηγαίνουν στον μπαμπά ή στην γιαγιά. :rolleyes:

πολυ ωραια!!!

κ τωρα, τι θα φαμε σημερις????????????

εγω λεω να ψησω κοτοπουλακι φιλετο + ρυζι .απλα πραγματα..αλλα εχει τοση ζεστη κ βαριεμαι τοσο πολυ.....να μπορουσα να παραγγειλω μια πιτσουλα,μιαμ μιαμ

Έλα ρε nufaki μην μας κολάζεις μεσημεριάτικα. Άντε με τις πίτσες........ Εγώ βραστές πατατούλες και μπιφτεκάκι θα φάω. Και φετούλα εννοείται . Δεν μπορώ χωρίς τυρί. Πίτσα σε κανένα μηνάκι θα χτυπήσω. Στανταράκι όμως.

Διαφημίσεις

δεν υπαρχει γυναικα που δεν εχει γαλα.Για να καταλαβεις το στηθος ειναι ενας γαλακτοφόρος αδενας.Αυτη ειναι η δουλεια του.Ο λαθος χειρισμος σταματαει το γαλα

Στην αρχη θελει εντατικα μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια δηλ να παραγει το στηθος οσο χρειαζονται δυο παιδια.

Θα ταιζεις το ενα απο το ενα στηθος μονο 15-30 λεπτα.Δεν θελει παραπανω μετα απλα πιπιλανε.Οτι ειναι να πιουν το εχουν πιει.Θα το παιρνει ο μπαμπας ή η γιαγια για ρεψιμο και θα δινεις στο αλλο το αλλο στηθος\Βεβαια παιζει να το κανεις και ταυτοχρονα αμα βρεις μια σταση που να βολευει.Θα τρεχει και πιο πολυ το γαλα ταυτοχρονα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τι έγινε Nufi? Πιάσαμε το μαγείρεμα? Εγώ΄μόλις έφαγα το μπιφτεκάκι μου (ψητό στα κάρβουνα παρακαλώ) με τις πατατούλες μου και είμαι οκ. Εσύ Όλγα τι καλό θα φας σήμερα? Ε ? ε? ε?

Οι άλλες κοπέλες τι γίνανε σήμερα? Αλλά ξέχασα. Αυτές μπαίνουν μεταμεσονύκτια. Χα χα χα χα χα .........Έκαναν την νύχτα μέρα........ Όλες μας δηλαδή. Τι να έγινε και η Jasminoula? Να έχει κανένα νέο να μας πει?;);)

Διαφημίσεις

δεν ξερω εχω ζοριστει με την διαιτα και τα ψιλοπαρατησα αλλα προσπαθω να μην παρω κιλα.Για να ξαναξεκινησω

Μπες στο προφιλ

Έλα εντάξει μην απελπίζεσαι θα τα χάσεις. Καλύτερα σιγά σιγά βρε. Χρειάζεται και καμιά κουτσουκέλα που και που για να παίρνει μπροστά ο οργανισμός. Συνέχεια στην δίαιτα κολλάει και αυτός ο καημένος. Τι να κάνει? Δώστου και τίποτα νοστιμούτσικο γιάμι γιάμι. Μπήκα στο προφίλ τι? Είναι κάτι να δω? Τι πρέπει να πατήσω? Είμαι και λίγο ασχετουάζ γωνία. :confused:

Καλησπέρα... δεν έφαγα ακόμα!!!!!

Όλγα μεγάλωσαν πάρα πολύ!!!!!!!!!!!! Σωστά αντράκια... και παραμένουν και εντελώς διαφορετικοί!!!!

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις κρατάμε... όμως μην νομίζεις ότι ξέμπλεξες έτσι γρήγορα... έχουμε και άλλες ερωτήσεις....

Κορίτσια, για εμάς που έχουμε κορίτσι- αγόρι, μου λένε ότι ενώ το αγόρι μπορείς να το πλύνεις μπρούμυτα ή ανάσκελα, το κορίτσι θέλει οποσδήποτε ανάσκελα γιατί πάνε μικρόβια στα όργανα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα... δεν έφαγα ακόμα!!!!!

Όλγα μεγάλωσαν πάρα πολύ!!!!!!!!!!!! Σωστά αντράκια... και παραμένουν και εντελώς διαφορετικοί!!!!

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις κρατάμε... όμως μην νομίζεις ότι ξέμπλεξες έτσι γρήγορα... έχουμε και άλλες ερωτήσεις....

Κορίτσια, για εμάς που έχουμε κορίτσι- αγόρι, μου λένε ότι ενώ το αγόρι μπορείς να το πλύνεις μπρούμυτα ή ανάσκελα, το κορίτσι θέλει οποσδήποτε ανάσκελα γιατί πάνε μικρόβια στα όργανα...

Γεια σου Twins τι έκανες και έιδες τα μπεμπακια της Όλγας? Πες μου κι εμένα να τα δωωωωωωω

Διδυμοσυντρόφισσες τι κάνετε; Να υποθέσω ότι ζεσταίνεστε; Εγώ, όπως σας ανεκοίνωσα, από χθες έχω επιστρέψει στη δουλειά (όπου και βρίσκομαι αυτή τη στιγμή). Ωστόσο, βρήκα λίγο χρόνο και διάβασα όλα αυτά τα συνταρακτικά για το πλύσιμο των αγορακίων και έχω πάθει σοκ!!!!!!!!!!!!!!!! Πώς δηλαδή θα τους κατεβάσω το πουλάκι; Το είχα ακούσει και στο παρελθόν, αλλά νόμιζα ότι μου λένε βλακείες, για να με τρομάξουν, και το έπαιξα κυρία! Αλλά τώρα; Νομίζω θα βάλω κι εγώ τον μπαμπά τους να το αναλάβει!

rPPrp3.png

Στο μεταξύ, ακόμα να φτιάξω το προφίλ μου, να φαίνονται κι εμένα οι εβδομάδες μου. Σήμερα γινόμαστε ακριβώς 27! Το πρωί πήγα στο γνωστό πολυκατάστημα, που είχε 25% στα καλλυντικά, και πήρα πέντε πράγματα (που λέει ο λόγος), διότι όλο για πάνες συζητάμε και από χθες είχα πάθει το κάτι τις μου. Φοβήθηκα μην ξεχάσω ότι ταυτόχρονα είμαι και γυναίκα.....! Μάλλον οι ορμόνες μου αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους και τρέμω αυτή τη φάση!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...