Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σας παρακολουθώ καιρό αλλά ποτέ δεν βρήκα το χρόνο να γράψω αν και το ήθελα. Τα αγοράκια μου είναι 14 μηνών τώρα και είναι στη φάση που σκαρφαλώνουν παντού και έχουν διαλύσει τελείως το σαλόνι. Βασικά όλο το σπίτι δείχνει σα βομβαρδισμένο. Ξυπνάνε συχνά τη νύχτα και ο ένας έρχεται πάντα στο κρεβάτι μας, θέλουν γάλα από νωρις (5-6) και γενικά δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε καθόλου. Προσπαθούμε τώρα να κόψουμε τα αλεσμένα με μικρή επιτυχία, ο ένας ούτε που να τα βλέπει δεν θέλει τα κομμάτια. Δεν περπατάνε ακόμα αλλά ο μικρός φαίνεται έτοιμος.

Με τον άντρα μου δουλεύουμε αντίθετες ώρες οπότε από την αρχή του μήνα που γύρισα στη δουλειά για μισή μέρα είμαστε ο καθένας μόνος του με τα παιδιά και τα 'χουμε δει όλα, ούτε στιγμή ξεκούρασης. Βοήθεια άλλη δεν είχαμε καθόλου από την αρχή, η μάνα μου έρχεται για 2 ώρες μια φορά τη βδομάδα αλλά αυτό είναι όλο, τίποτα άλλο. Ούτε που ξέρω πότε θα βρω χρόνο να ξαναγράψω αλλά μου κακοφαινόταν που σας διάβαζα και δεν έλεγα τίποτα. Μου έχετε δώσει ιδέες και μου έχετε λύσει απορίες πολλές τόσο καιρό, ελπίζω να μπορώ να συμμετέχω πιο ενεργά κι εγώ από τώρα.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Επανέρχομαι τώρα που κάνουν διάλειμμα οι Ταλιμπάν να σας πω λίγα περισσότερα για τα μωρά μου. Γεννήθηκαν 34+3 εβδομάδες μετά από μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη από εξωσωματική, ο μεγάλος -ο Μίλτος- έμεινε μόνο μια μέρα στη θερμοκοιτίδα, ο μικρός -ο Αλέξανδρος- έμεινε στο Ιασώ συνολικά 15 μέρες για να πάρει βάρος και να μάθει να τρώει. Είναι και τα δύο τροφαντά τώρα και ο μικρός ειδικά είναι πανέξυπνος, και αγρίμι. Δαγκώνει πάρα πολύ, τον αδερφό του τον έχει διαλύσει εδώ και μήνες, δεν προλαβαίνουμε να τον σταματάμε. Ο Μίλτος είναι λίγο πιο μπουνταλάς και επίσης πάσχει απο οξεία αγκαλίτιδα, κάθε λίγο και λιγάκι κλαίει σπαρακτικά μέχρι να τον πάρουμε αγκαλιά.

Περίμενα πως τα δίδυμα θα παίζουν αγαπημένα αλλά αυτά όλη την ώρα σκοτώνονται. Όλο για το ίδιο παιχνίδι τσακώνονται, όλο σπρώχνονται, όλο τραβάνε τα μαλλιά ο ένας του άλλου. Πανικός δηλάδη, όπως είμαι σίγουρη οτι ξέρετε. Πότε αρχίζουν καλέ να παίζουν μαζι;

Πίσω στον αγώνα, φεύγει ο άντρας μου για δουλειά και εγώ έχω να κάνω τάχα γενική, να μαγειρέψω για μας και τα παιδιά και να προετοιμαστώ για τα μαθήματα της εβδομάδας...

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα σε ολες!!!τα μικρα ειναι ξυπνια και αφου ηπιαν γαλα χαζευουν με την ντορα στην τηλεοραση!!!

για λιγο θα επικρατησει ησυχια μεχρι να ξυπνησουν για τα καλακαι να αρχισει η τρελα!!!

εχει πολυ ομορφη μερα εξω και σε λιγο λεω να τους παρω να παμε καμια βολτα!!!!!

:eek:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Περίμενα πως τα δίδυμα θα παίζουν αγαπημένα αλλά αυτά όλη την ώρα σκοτώνονται. Όλο για το ίδιο παιχνίδι τσακώνονται, όλο σπρώχνονται, όλο τραβάνε τα μαλλιά ο ένας του άλλου. Πανικός δηλάδη, όπως είμαι σίγουρη οτι ξέρετε. Πότε αρχίζουν καλέ να παίζουν μαζι;

εμενα τωρα παιζουν μαζι απλα εκει που ολα ειναι ωραια....αρχιζει ο καυγας χωρις λογο και αιτια!!!!οποτε μαλλον ετσι παει .....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες :)

Ποιο ΜΜΡ λέτε κορίτσια; Είναι ένα τριπλό που θα κάνουμε τωρα (σε 15 μερες) που μας είπε η παιδίατρος. Νομίζω ΜΜΡ μας το είπε. Μπορεί να κάνω λάθος. Είναι το ίδιο με αυτό που λέτε;

Τελικά αγχωνόμαστε όλοι με τα ίδια πράγματα. Κι εγώ τον τρέμω τον αυτισμό. Κάπου στο ιντερνετ διάβασα ότι η προδιάθεση υπάρχει κι οφείλεται σε νευρολογικούς παράγονες που προυπάρχουν εκ γενετης και δεν οφείλεται σε κάτι που κάνουν ή δεν κάνουν οι γονεις. Αυτό άραγε καλύπτει και τα φάρμακα /εμβόλια που δίνονται; Αλλού διάβασα ότι επηρρεάζουν στη δημιουργια του η χρήση ασύρματων μεσων κοντά στο παιδί... Αλλα γι 'άλλα! Τι ισχύει τελικά; Και γιατί το έχουμε όλοι στο μυαλό μας; Ας τα διάλα τι σκέψεις κάνω και τι κουβέντα άνοιξα! Το ξεχνάμε.

Νάκι τι εννοείς "Επίδομα παιδιών"; Αφορά στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ μηπως ή γενικώς;

Chemin, να ρωτήσω κάτι για την πεθερά που λες. Αν δε νιώθεις άνετα και σου τη σπάει γιατι δεν της λες ότι δε χρειάζεσαι βοήθεια και να μην έρθει; Ασκούνται πιέσεις από π.χ. σύζηγο για παρουσια της στο σπίτι; Ρωτάω γιατί έχω μια αντιστοιχη περιπου "επιβολή". Όχι ακριβώς επιβολή μάλλον, όσο "σπρώξιμο" προς αυτην την κατευθυνση.

P.S. Αυτό το μήνυμα ξεκίνησα να το γράφω στις 1 τη νύχτα.!!

jYwYp3.png

Καλημερα!

Οσο προλαβαινω θα γραψω...εχουμε γινει λιγο γκρινιαρηδες:? Και ο μεγαλος πλεον πολυ αγκαλιτσας ρε παιδια...δε θυμαμαι ποια αλλη κοπέλα το ειπε. Κ δε θελω να τον αφηνω να κλαιει πολύ:rolleyes: Σουπερ ανασφαλεια μου θυμιζει...ιδιος η μανα του! Ευτυχως τωρα κοιμουνται και οι δυο...

μοριτσα πολυ μαλλι χανω λεμε, αλλά τελικα θα ειναι μεθεορτια της εγκυμοσυνης τοκετου γτ ολες βλεπω να ιδια περνάμε.

Πως ειστε σημερα απο γκρινια? Το γαλα γτ λες οτι μειωνεται?

τζινι βασιλικο πολτο στα μικρα? δε φοβασαι μηπως ειναι ντουρασελ? το κανεις για το ανοσοποιητικο τους?

mash καλωσηρθες, να σου ζησουν τα αγορακια σου και να μπαινεις οσο μπορεις!:P

δεν ειναι κ πολυ αισιοδοξο το μνμ σου βεβαια για μας τις αγορομανες ειδικά:tongue: Τι εχουν να δουνε τα ματια μας δηλαδη,ε!

νουνουκακια με το καλο η βαφτιση σας!

lovemtwins εσενα ειναι μεγαλα τωρα, μια χαρα φανταζομαι μπορεις να τα εχεις σε μια σειρα!

Εμεις χτες πηγαμε βολτιτσα και ηταν πολύ ωραια! Τι ζεστη ομως πάλι ρε παιδια! Η μαμα μου ξαναξεκινησε μπανια στη θαλασσα!

Σημερα περιμενουμε τους κουμπαρους μας, τη νονα του ενος δηλαδη.

καλο Σαββατοκυριακο σε ολες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ιθακη κι εγω το εχω ακουσει αυτο για τα δικτυα. Αλλά εχουμε ασυρματο τηλεφωνο καθως και ασυρματο ρουτερ. Οκ οταν τα διαβασα, μολις πριν λιγο καιρο δηλαδη, αρχισαμε να το κλεινουμε οποτε το θυμομασταν αλλά μετα το αραιωσμαε κι αυτο... αλλά και πάλι πιανουμε απο γυρω γυρω κατι ασυρματα δικτυα, δηλαδη ετσι κι αλλιως κατι σε ακτινοβολια παιρνουμε.

Απλα τουλαχιστον οι βασεις των ασυρματων ειναι σε αλλα δωματια απ τα παιδια...κι ο Θεος βοηθος!

Τι κανετε εσεις? πως ειναι τα βραδια σας τωρα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσια. Τι μου κανετε; θελω τη συμβουλη σας παλι. Τι ψαρι δινετε στα μικρα σας; Κοκκινοψαρο; μπακαλιαρο; τελικα διχτακι δεν βρηκα πουθενα. Βρηκα ομως ενα ωραιοτατο μεγαλο σουρωτηρη με πολυ χοντρη συρματινη πλεξη και δεν περναει κανενα κοκκαλο απο εκει. Απο ψαρι εχω παρατηρησει οτι το κοκκινοψαρο δεν εχει πολλα κοκκαλακια αλλα λεω να τους δινω και κανενα αλλο. Για πειτε ιδεες...

4o4op3.png

Γεια σας κοριτσια. Τι μου κανετε; θελω τη συμβουλη σας παλι. Τι ψαρι δινετε στα μικρα σας; Κοκκινοψαρο; μπακαλιαρο; τελικα διχτακι δεν βρηκα πουθενα. Βρηκα ομως ενα ωραιοτατο μεγαλο σουρωτηρη με πολυ χοντρη συρματινη πλεξη και δεν περναει κανενα κοκκαλο απο εκει. Απο ψαρι εχω παρατηρησει οτι το κοκκινοψαρο δεν εχει πολλα κοκκαλακια αλλα λεω να τους δινω και κανενα αλλο. Για πειτε ιδεες...

Geia.......εγώ τους δίνω λαβράκι φρέσκο. Πολύ ωραίο γίνεται σούπα..........και τρώω κι εγώ. Χαχα.................:P

Διαφημίσεις

Gια αρχή μπακαλιάρο.

Ιθακη κι εγω το εχω ακουσει αυτο για τα δικτυα. Αλλά εχουμε ασυρματο τηλεφωνο καθως και ασυρματο ρουτερ. Οκ οταν τα διαβασα, μολις πριν λιγο καιρο δηλαδη, αρχισαμε να το κλεινουμε οποτε το θυμομασταν αλλά μετα το αραιωσμαε κι αυτο... αλλά και πάλι πιανουμε απο γυρω γυρω κατι ασυρματα δικτυα, δηλαδη ετσι κι αλλιως κατι σε ακτινοβολια παιρνουμε.

Απλα τουλαχιστον οι βασεις των ασυρματων ειναι σε αλλα δωματια απ τα παιδια...κι ο Θεος βοηθος!

Τι κανετε εσεις? πως ειναι τα βραδια σας τωρα?

Πού να δείς τί πόλεμος έγινε με τον ν. όταν ήθελε να βάλουμε ασύρματο πρόπερσι ήταν? Σίγουρα είχαν γεννηθεί τα δίδυμα κ μετά βάλαμε στο σαλόνι.

Κ ένα που σερνόταν σχεδόν. Φέτος την άνοιξη το αλλάξαμε.

Καλημερα!

Οσο προλαβαινω θα γραψω...εχουμε γινει λιγο γκρινιαρηδες:? Και ο μεγαλος πλεον πολυ αγκαλιτσας ρε παιδια...δε θυμαμαι ποια αλλη κοπέλα το ειπε. Κ δε θελω να τον αφηνω να κλαιει πολύ:rolleyes: Σουπερ ανασφαλεια μου θυμιζει...ιδιος η μανα του! Ευτυχως τωρα κοιμουνται και οι δυο...

μοριτσα πολυ μαλλι χανω λεμε, αλλά τελικα θα ειναι μεθεορτια της εγκυμοσυνης τοκετου γτ ολες βλεπω να ιδια περνάμε.

Πως ειστε σημερα απο γκρινια? Το γαλα γτ λες οτι μειωνεται?

τζινι βασιλικο πολτο στα μικρα? δε φοβασαι μηπως ειναι ντουρασελ? το κανεις για το ανοσοποιητικο τους?

mash καλωσηρθες, να σου ζησουν τα αγορακια σου και να μπαινεις οσο μπορεις!:P

δεν ειναι κ πολυ αισιοδοξο το μνμ σου βεβαια για μας τις αγορομανες ειδικά:tongue: Τι εχουν να δουνε τα ματια μας δηλαδη,ε!

νουνουκακια με το καλο η βαφτιση σας!

lovemtwins εσενα ειναι μεγαλα τωρα, μια χαρα φανταζομαι μπορεις να τα εχεις σε μια σειρα!

Εμεις χτες πηγαμε βολτιτσα και ηταν πολύ ωραια! Τι ζεστη ομως πάλι ρε παιδια! Η μαμα μου ξαναξεκινησε μπανια στη θαλασσα!

Σημερα περιμενουμε τους κουμπαρους μας, τη νονα του ενος δηλαδη.

καλο Σαββατοκυριακο σε ολες!!!

Λέω μπας κ δώ προκοπή με τον βασιλικό. Ελπίζω να μην βγεί μαηντανός!

Αν κρατήσει έτσι ο καιρός κ την άλλη βδομάδα, τα βούτηξα!

Καλημέρες :)

Ποιο ΜΜΡ λέτε κορίτσια; Είναι ένα τριπλό που θα κάνουμε τωρα (σε 15 μερες) που μας είπε η παιδίατρος. Νομίζω ΜΜΡ μας το είπε. Μπορεί να κάνω λάθος. Είναι το ίδιο με αυτό που λέτε;

Τελικά αγχωνόμαστε όλοι με τα ίδια πράγματα. Κι εγώ τον τρέμω τον αυτισμό. Κάπου στο ιντερνετ διάβασα ότι η προδιάθεση υπάρχει κι οφείλεται σε νευρολογικούς παράγονες που προυπάρχουν εκ γενετης και δεν οφείλεται σε κάτι που κάνουν ή δεν κάνουν οι γονεις. Αυτό άραγε καλύπτει και τα φάρμακα /εμβόλια που δίνονται; Αλλού διάβασα ότι επηρρεάζουν στη δημιουργια του η χρήση ασύρματων μεσων κοντά στο παιδί... Αλλα γι 'άλλα! Τι ισχύει τελικά; Και γιατί το έχουμε όλοι στο μυαλό μας; Ας τα διάλα τι σκέψεις κάνω και τι κουβέντα άνοιξα! Το ξεχνάμε.

Νάκι τι εννοείς "Επίδομα παιδιών"; Αφορά στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ μηπως ή γενικώς;

Chemin, να ρωτήσω κάτι για την πεθερά που λες. Αν δε νιώθεις άνετα και σου τη σπάει γιατι δεν της λες ότι δε χρειάζεσαι βοήθεια και να μην έρθει; Ασκούνται πιέσεις από π.χ. σύζηγο για παρουσια της στο σπίτι; Ρωτάω γιατί έχω μια αντιστοιχη περιπου "επιβολή". Όχι ακριβώς επιβολή μάλλον, όσο "σπρώξιμο" προς αυτην την κατευθυνση.

P.S. Αυτό το μήνυμα ξεκίνησα να το γράφω στις 1 τη νύχτα.!!

Αποκλείεται να σου είπε μμρ. Την πρώτη δόση από το 13δύναμο/ prevenar κάνεις λογικά.

Στις 1:00???

Καλημέρα κορίτσια. Σας παρακολουθώ καιρό αλλά ποτέ δεν βρήκα το χρόνο να γράψω αν και το ήθελα. Τα αγοράκια μου είναι 14 μηνών τώρα και είναι στη φάση που σκαρφαλώνουν παντού και έχουν διαλύσει τελείως το σαλόνι. Βασικά όλο το σπίτι δείχνει σα βομβαρδισμένο. Ξυπνάνε συχνά τη νύχτα και ο ένας έρχεται πάντα στο κρεβάτι μας, θέλουν γάλα από νωρις (5-6) και γενικά δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε καθόλου. Προσπαθούμε τώρα να κόψουμε τα αλεσμένα με μικρή επιτυχία, ο ένας ούτε που να τα βλέπει δεν θέλει τα κομμάτια. Δεν περπατάνε ακόμα αλλά ο μικρός φαίνεται έτοιμος.

Με τον άντρα μου δουλεύουμε αντίθετες ώρες οπότε από την αρχή του μήνα που γύρισα στη δουλειά για μισή μέρα είμαστε ο καθένας μόνος του με τα παιδιά και τα 'χουμε δει όλα, ούτε στιγμή ξεκούρασης. Βοήθεια άλλη δεν είχαμε καθόλου από την αρχή, η μάνα μου έρχεται για 2 ώρες μια φορά τη βδομάδα αλλά αυτό είναι όλο, τίποτα άλλο. Ούτε που ξέρω πότε θα βρω χρόνο να ξαναγράψω αλλά μου κακοφαινόταν που σας διάβαζα και δεν έλεγα τίποτα. Μου έχετε δώσει ιδέες και μου έχετε λύσει απορίες πολλές τόσο καιρό, ελπίζω να μπορώ να συμμετέχω πιο ενεργά κι εγώ από τώρα.

Να μπαίνεις να μας τα λες να ξεδίνεις.

Καλώς ήρθες!

Επανέρχομαι τώρα που κάνουν διάλειμμα οι Ταλιμπάν να σας πω λίγα περισσότερα για τα μωρά μου. Γεννήθηκαν 34+3 εβδομάδες μετά από μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη από εξωσωματική, ο μεγάλος -ο Μίλτος- έμεινε μόνο μια μέρα στη θερμοκοιτίδα, ο μικρός -ο Αλέξανδρος- έμεινε στο Ιασώ συνολικά 15 μέρες για να πάρει βάρος και να μάθει να τρώει. Είναι και τα δύο τροφαντά τώρα και ο μικρός ειδικά είναι πανέξυπνος, και αγρίμι. Δαγκώνει πάρα πολύ, τον αδερφό του τον έχει διαλύσει εδώ και μήνες, δεν προλαβαίνουμε να τον σταματάμε. Ο Μίλτος είναι λίγο πιο μπουνταλάς και επίσης πάσχει απο οξεία αγκαλίτιδα, κάθε λίγο και λιγάκι κλαίει σπαρακτικά μέχρι να τον πάρουμε αγκαλιά.

Πίσω στον αγώνα, φεύγει ο άντρας μου για δουλειά και εγώ έχω να κάνω τάχα γενική, να μαγειρέψω για μας και τα παιδιά και να προετοιμαστώ για τα μαθήματα της εβδομάδας...

Καλά κ εγώ που έλεγα οτι μόνο τα δικά μου παιδιά εκεί που αγαπιούνται μισιούνται σε dt χρόνο???

Aλλά όταν το ένα χώσει καμιά ανάποδη στο άλλο κ αφού παρέμβω.... ανταλλάσουν φιλάκια κ αγκαλιές. Άβυσσος η ψυχή του μωρού!

Κ πού να δείτε τα ανήψια μου για τα ρούχα! Ξύλο? Βρίσιμο???

Καλά κ εγώ με την σίστερ δεν πήγαινα πίσω! Αλλά μου τα χάλαγε κ έπερνα ανάποδες! Να μην σας πώ για τα παπούτσια.

Να μην σας πώ για τα ρούχα που μου χαλάγαν τα ανήψια μου.

Γύρναγα από τη δουλειά κ ήταν χωμένα μες στην ντουλάπα μου.

Μπαίνω μια μέρα μέσα κ έχει βγάλει ο μεγάλος μια ζώνη με κρόσια (θυμάστε εκείνη την μόδα???) κ κάνει τη σερντάμπ, την λόκα λόκα (πως την λένε?) Κάτι τέτοιο!

Κ ο άλλος έχει πάρει τα μολύβια μου κ τα έχει διαλύσει γιατί βάφει τα μούτρα του αλα alice ψοοπερ.

Κ έγινε το σώωσε! Ραδιοτσιντι που με κόπο ξαχρέωνα?? Το σπάσαν !

Όποτε πάω τα παιδιά πάνω στην αδερφή μου τα δασκαλεύω: σπάστε τα όοοοοοολα!:mrgreen:

Α χτες δεν λέγαμε για δάγκωμα¨/?? Σήμερα η Σύλια δάγκωσε την ελπίδα στο δάχτυλο για κάτι κουζινικά που παίζαν. Της έριξα κ αυτής μια δαγκωνιά, έτσι να μαθαίνει πως πονάει πιό πολύ στα κόκαλα/ δάχτυλα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

MASH καλωσήρθες στην παρεα μας.Ολες καπως έτσι είμαστε με τα μωρα,εμενα δαγκωνει ο ενας τον αλλον,τον σπρωχνει και αναγκαστικα εκει που το κοροιδευα,αναγκαζομαι να παιρνω ακριβως τα ίδια πραγματα και στους δυο (και το ίδιο χρωμα σας παρακαλω!!) για να μην τσακωνοντε.. Ασε το σπιτι,εκει που πριν το είχα τζι τζι τωρα τρεχω να προλαβω,μαγειρευμα καθε 2 μερες και αν στειλει η μαμα φαγητο πεταω την σκουφια μου απο χαρα,σκουπισμα ..συνεχεια αφου το σπιτι είναι γεματο απο μπισκοτα,φρυγανιες,ψωμια...και τα υπολοιπα τα αφηνω όλα πισω για να μπορω τα απογευματα να ασχολουμαι με τα μωρα και τωρα που είναι ακομα καλος ο καιρος να είμαστε εξω

TZINI εμενα η γιατρος μου ειπε οτι τα αντιγριπικα μπορώ να τα κανω μαζί με τα εμβολια του μηνα.Εμεις πηγαμε χθες και καναμε το pentavac στον ένα και το engerix στον αλλο.Με τα χειρουργεια είχαμε μεινει πισω και τωρα καθε μηνα τα κανουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...