Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ βρε Παπίτσα...αν καταφέρεις και τηρήσεις το πρόγραμμα με τις δουλειές, πες μου τα κατάφερες!!!! Γιατί εγώ..... άστα να πάνε! Και'γω μετά τη γενική είχα πει δε θα τα αφήνω αλλά... τα παραάφησα!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Συνταγή κέικ / μερέντας:

250γρ μερέντα / 2 αυγά / 10 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την μερέντα για 2-3 λεπτά να ενωθούν και να αφρατέψουν.

2. Προσθέτουμε μια μια τις κουταλιές το αλεύρι.

3. Μόλις ενωθούν τα υλικά μοιράζουμε από μια γεμάτη κουταλιά του μίγματος σε θήκες για κεκάκια στις οποίες έχουμε βάλει τα ειδικά χαρτάκια.

4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο μας).

Δεν την έχω κάνει... πολύ θα ήθελα να καταφέρω να την κάνω σύντομα... όμως είπα να σας την γράψω μιας και στο καφέ μας η Μερέντα έχει την τιμητική της!!!!!!! :tongue:

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Αχ βρε Παπίτσα...αν καταφέρεις και τηρήσεις το πρόγραμμα με τις δουλειές, πες μου τα κατάφερες!!!! Γιατί εγώ..... άστα να πάνε! Και'γω μετά τη γενική είχα πει δε θα τα αφήνω αλλά... τα παραάφησα!!!!

ναι..αλλά με τη διαφορά ότι εσύ δουλεύεις κιόλας!!

εγώ να δούμε τί θα κάνω.. με δουλειά.....δε σε πήρα κιόλας.... Είναι και κάποιοι νέοι παράγοντες μ\γμτ που δεν εξαρτώνται από εμένα και αυτό με αγχώνει αρκετά..

εν τω μεταξύ τη γουστάρω τη δουλειά μου και ξέρω ότι θα μου κάνει καλό να πάω..τις προάλλες είχα πάει να τους δω και να δώσω προσκλητήριο για τη βάφτιση..και ξελαμπίκαρα!!!!!

Άσε που "ζαχαρώνω" και τη λιανική..να σου εκμυστηρευτώ μια ενδόμυχη σκέψη μου..

με εξιτάρει...μηχανικός πωλήσεων..με κάνει να μη βαριέμαι λεπτό..

γιατί γενικά σαν άτομο βαριέμαι εύκολα..(και δυστυχώς και η Μαρίσα το έχει πάρει αυτό..το βλέπω με τα παιχνίδια κτλ κτλ)

αλήθεια είναι σίγουρα τσαμπέ ενδοομιλικά...? μη τους χρεώσω κιόλας..και κάθομαι κι από πάνω..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Ελένη καμπύλη σακχάρου έκανα 3 φορές! Ακόμα κι αν δεν είχα απολύτως κανένα θέμα!

Υπερπροστατευτικότητα του γιατρού μου..

κάτι ξέρει ...γιατί και η γυναίκα του είναι μια από τις καλύτερες διαβητολόγους..

οπότε..κάτι ήξερε που επέμενε κι ας είχα καλά αποτελέσματα...

Και πάντα ήταν οι 3ωρες.....

και το μακαρόνι πήρε κι έδωσε στην εγκυμοσύνη από πλευράς μου..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

όπως επίσης και η μπύρα χωρίς αλκόολ.....

μανίαααααααα!!!!!!!!!!!!!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

κι αφού τα κιτρίνισα όλα

γεμάτα παπιά τα ποστ της σελίδας..την κάνω..

πάω να μαζέψω κουζίνα και να προετοιμαστώ για το απογευματινό τους...

φιλάκια!

Καλή παρασκευούλα στις εργαζόμενες...

η τέλεια μέρα,...

Paulo Coelho

Σελεστιν μεγεια το μαλλι!!!!!! Την καλυτερη δουλεια εκανες!! Κι εγω θα τα βαψω οπωσδηποτε αυτη τη βδομαδα. εχουμε μια βαφτιση την Κυριακη, και δε θελω να τις βλεπω τις ασπρες μου:evil:

Για να δουμε πως θα παει ο μικρος με το αλλο σιροπι...μακαρι να ειναι πιο αποτελεσματικο! Το duphalac μη μου το θυμιζεις...το πηρα στην εγκυμοσυνη καποια στιγμη και μου εφερε το αντιθετο αποτελεσμα...Δηλ με φουσκωνε πολύ και τουαλετα τιποτα:shock: Και η πλακα ειναι που ο φαρμακοποιος μου ειπε αν δεν κανει δουλεια να παρω 2κουτ σουπας...εκει να δεις!! Βεβαια ημουν η εξαιρεση,ε! Μη σε φοβιζω...

Ελιζα αυτο το κεικ το εβλεπα σημερα!!! Ωραιο θα ναι, ολο μερεντα βασικά!

Αν το κανω θα σας πω...

Παπιτσα εμενα μου πεφτουν πααααρα πολύ. Εχω βεβαια μπολικο ακομα για να μεινω καραφλη αλλά σου λεω τουφες ολοκληρες. Μπορει να παρω καμια βιταμινουλα, θα δω. απ τη στιγμη παντως που εχω καλο σιδηρο δεν κανει να παρω αλλο.

Για τις δουλειες κι εγω που δε δουλευω αστα να πανε:? και σκεφτομαι πως θα ειναι οταν περπατανε-παιζουνε που θα ανακατευουν και τα ιδια τα παιδια τα πραγματα μας:shock:

Εγω στη δουλεια θα κοιταξω να παρω οσο περισσοτερη αδεια μπορω.. Δηλαδη θα διεκδικησω διακαστικα κι αλλο 9μηνο μπας και καταφερω να παρω κανα 4αρι μηνες ακομα δηλαδη γιατι για παραπανω με τιποτα δεν το βλεπω. Εχω ξενερωσει με τα χλμ γμτ, αν για να πας στη δουλεια ο μισος μισθος φευγει σε βενζινη με τι κεφι να πας να δουλεψεις??

Για τον υπνο εγω ακομα δεν εχω καταφερει να τους βαλω σε προγραμμα. Ή μπορει και να μην το εχω επιδιώξει αρκετα... Ειναι και ο θηλασμος που κανει καμια φορα το προγραμμα ανω κατω. Σας εχω πει οτι εδω κι ενα μηνα περιπου ξυπνανε 3 και 6 το βραδυ για γαλα κι ας εχω ταισει τελευταιο γευμα στις 11. Και πολλες φορες ξυπνανε και μαζι και πλεον δεν μπορω να τους θηλαζω ταυτοχρονα... Μ εχει κουρασει και ο θηλασμος νομιζω. Σκεφτομαι οταν μπουν οι τροφες να αποθηλασω...

Τεσπα, παω κι εγω γτ σημερα εχουμε την καθιερωμενη (ελπίζω) πλέον βολτα της Παρασκευης!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μια γρηγορη ματιά που έριξα σε όσα γράψατε και πήρα λίγο τα πάνω μου. Τελικά δεν είμαι η μονη που δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα από δουλειές. Είμαι ένα ρακος γιατί η μικρή μας χορευει. Οχι μόνο πέφτουν τα μαλλιά μου τουφιτσες αλλά και το γάλα κόβεται δυστυχώς. Θέλω να κάνω εξετάσεις αίματος να δω που βρίσκομαι.

Ελιζα ωραίο το κεικ και αν είχαμε και ένα κομμάτι θα ήταν ακόμα πιο ωραίο!!!

Σελεστιν και μένα το duphalac δε μου έκανε τίποτα στην εγκυμοσύνη, ελπίζω σε σας να κάνει δουλειά. Το laprazol είναι καλό και αποτελεσματικο φάρμακο για προβλημστα γαστροοισοφαγικα (σαν το losec, αν έχεις ακουστα)

Ελπίζω να προλάβω να μπω το βράδυ να διαβάσω με ησυχία.

p1Utp3.png

καλησπερα!

πω πω βρε ελιζα τι ηταν αυτο που μας εβαλες?το ειδα χθες και δεν εχει φυγει απο το μυαλο μου καθολου αυτο το μωρο.

πραγματικα βρε κοριτσια ,μην σου δωσει ο Θεος οσα μπορεις να αντεξεις.

Υποκλινομαι στην μανα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Έχω πήξει τρελά!

Ευτυχώς το αποτέλεσμα είναι τέλειο! Κ ξεμπερδέψαμε!

Μου βγήκε η πίστη ανάποδα έτσι? Μη με ρωτήσετε τί έκανε η γκολντ γούμαν?

Ένα θα σας πώ. Της είπε ο μάστορας, να είναι πιό προσεκτική, γιατί πήγε κ ακούμπησε πάνω σε τοίχο που μόλις είχε βάψει! ΝΑ το πουά στον τοίχο!

Ελίζα με άγγιξε τόσο πολύ η ιστορία της ιωάννας! Μακάρι να τα καταφέρουν!

Σεμιν, σελεστίν θέλω να πώ (άκατα μάκτα σούκουτου μπέ!) ντουφαλάκ έπερνα στην εγκυμοσύνη στη σύλια κ ελάχστα στα διδύμα. Είνα καλό, αλλά το παιδί θα έχει εκτοξέυσεις σαν την μπεμπέ λιλή!

Προύτς προύτς πριτς!

Κ κάνει πιό υδαρείς κενώσεις!

Το άλλο φάρμακο δεν το ξέρω.

(ωρε τί γράφω)!

Μπανάκι τα κάνω μόνη μου κ τα τρία μαζί κ περνάνε ζάχαρη, Κάτι τούμπες φάγανε μέχρι να μάθουν να μην χοροπηδάνε, αλλά τώρα είμαστε οκ από τούμπες. κ όταν βγαίνουν από το μπάνιο τινάζουν ποδαράκια πάνω στην πετσέρα δαπέτου, πρώτη η σύλια, δεύτερος ο άλεξ, τρίτη η σουσουράδα κ πάμε στη σειρά κ με ρυθμό: εν δυό εν δυό κ χτυπάμε κ ποδαράκια για το δωμάτιο. Έχει πολύ γέλιο!

Φρόσω πήρα σήμερα (έτσι για να έχω μια εικόνα) χρυσή ευκαιρία να δώ τί παίζει στην αγορά. Πόσο ζήταγε η άλλη?????? Καλά κρασά!

Κοίτα να δείς που θα βάλω κ εγώ μαγνητάκια στο πθυγείο σαν τον παλιό καλό καιρό!

Τζεμ να σου πώ, Ακόμα χάνω μαλλιά! Βέβεια δεν πέρνω/ ξεχνάω τα γνωστά χάπια κ μια σειρά σαμπουάν κοντίσιονερ + σταγόνες από τσουκνίδια, οπότε τί χαϊρι να δώ???

Δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι έπαιζε χάσιμο μαλλιών με κατάθλιψη.

Αν κ ο χασμπάνος είχε χάσει σε μια μέρα όλα του τα ματοτσίνορα, όταν χώρισαν οι γονείς του.

Μορίτσα λοζέκ? Κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει.

Έχεις λιγότερο γάλα?

Τί να σας κάνει η κλεοπάτρα καλέ?

Δεν θυμάμαι άλλα κ είμαι άυπνη (από μια ταινία στη νετ χτες κ δεν είδα κ το τέλος γμτ!)

Σέβ πώς είστε?

γιατί αρκουδάκι? Που είναι ο τουίτηθ?

Τρελοκόριτσο?

Δάγκωμα? Όχι. Με εξάρεση μια φλασιά του άλεξ που με δάγωνε στο λαιμό όταν τον έπερνα αγκαλιά για πλάκα (εποχή μετά το νοσοκομείο πέρυσι). Κ μιά φορά που δάγκωσε τη σύλια ο μαλέας γυφταρέας πρόσφατα!

Τον δάγκωσα κ εγώ κ έπαθε πλάκα!!!!

υγ: έχει ακόμα μύξες λιγότερες βέβαια, αλλά αρκετές κ πάλι.

Τα νέυρα μου τσατάλια! κ έχει μπαγιατέψει κ εκείνο το νερό από τη θάλασσα!

Λέτε να είναι οκ? Το έβαλα κατευθείαν ψυγείο. Από 28 αυγούστου το μπουκαλάκι με το θαλασσινό νερό (είναι μισό τώρα πιά, γιατί ο στόκος έδωε μια φορά στη σύλια κ το έφτυσε στο πάτωμα! Κ έχω κάτι γράμματα πάνω ΝΑ:

θαλασσινό νερό για μύξες!!!!!

άλλα? άλλα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

πραγματικα βρε κοριτσια ,μην σου δωσει ο Θεος οσα μπορεις να αντεξεις.

Η μάνα μου ειδικά δεν το έχει ξεπεράσει κ δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει, όσο κ αν θέλει να προσπαθήσει... κ ειδικά εκείνη την μέρα δεν σηκώνεται καθόλου από το κρεβάτι!

Ήμουν πάρα πολύ μεγάλη όταν πήγαμε 1η φορά οικογενειακά στο χωριό για πασχαλινές διακοπές.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Epίσης ρώτησα ντοκ για βασιλικό πολτό στα παιδιά κ έδωσε το οκ!!!!

Κ επιμένει να κάνουμε της γρίπης. Το θέμα είναι πως πέφτει με επανάληψη στο 13δύναμο κ είναι βαριά κ τα δυό. Μάλοον θα πάμε πιό πίσω το 13 δύναμο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η χύτρα έχει καλαθάκι με τρίποδο, οπότε δεν κατέχω τα των παραγαδιών κ διχτυών.

Δεν κατάλαβα ανοίξε καινούργιο υποκατάστημα θεσσαλονίκη?

Αυξάνουμε κ πληθαίνουμε!

Misό να δώ ένα θεματάκι που παρακολουθάω δίπλα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Elisa πως είσαι,εισαι καλύτερα?

Συγκλονιστική η ιστορία της Ιωάννας. Μακάρι να τα καταφέρουν. μακάρι να μην υπήρχαν τέτοιες καταστάσεις για κανενα, μα κανενα παιδι.

Σεμιν ποτε θα σου απαντήσουν για το άνευ αποδοχών? μακάρι να το πάρεις.

Τζεμινι μαδας και συ?? λένε πως είναι εποχη της τιχοπτωσης, αλλα επειδη πέφτουν παραπολυ θέλω να δω τον θυροειδη. Και στην εγκυμοσύνη έπεφταν εξαιτίας υπερθυροειδισμου χωρίς να είχα ποτε πρόβλημα.

ΤΖΙΝΙ μεγειες! Μανίκι το βάψιμο ε?

Η κλεοπατρα δεν στέκεται χωρίς να γκρινιαζει ή να κλαιει όταν είναι ξυπνια, ιδιαιτερα μετα το μπανακι που υποτιθεται χαλαρωνει. Για να κοιμηθεί πρέπει να την βάζω μπρουμυτα πανω μου. Θελει μόνο αγκαλια και σε όρθια στάση, ούτε ρηλαξ,ούτε κουνια, ούτε τίποτα. Δεν πονάει απ΄οτι δειχνει απλα μας χορεύει. Ελπίζω νάναι φάση που θα περάσει γρήγορα.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...