Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Gemini... ήσουν το πρότυπό μου.... και είχα φτιάξει κάτι αντίστοιχο:

Δευτέρα: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ 2ου _ΠΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ

Τρίτη: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ 1ου _ΚΑΤΩ ΜΠΑΝΙΟ

Τετάρτη: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΙΔΕΡΟ

Πέμπτη: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ 2ου _ ΠΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ

Παρασκευή: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ 1ου _ ΚΑΤΩ ΜΠΑΝΙΟ

Σάββατο: ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ _ ΣΚΟΥΠΑ

Κυριακή: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ _ ΚΟΥΖΙΝΑ

Περιττό να σας πω πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα ασιδέρωτα έχουν καλύψει ένα διπλό κρεβάτι ενώ τον πάνω όροφο και τη σκάλα τα σκούπισε και σφουγγάρισε ο Θ προχθές το πρωί........

Είμαι νοικοκυρά για φάσκελα!!!! :oops:

αχαχαχα!! Πλακα εχει να το κοιταμε το προγραμμα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Anthi δεν το ήξερα για τις ορμονες... Δηλ ακόμα έχουμε επιρροή απο εγκυμοσύνη; Και θηλασμο ίσως.... Και ποτέ επανέρχομαστε υποτίθεται; Τα μωρα σου πόσο είναι; Κι εμείς έχουμε ένα πλαστικό καθίσματακι στη μπανιεριτσα. Το είχαμε πάρει χωριστά.

Δεν θήλασα καθόλου οπότε δεν ξέρω πόσο μπορεί να επηρεάζει αυτό. Ο δερματολόγος όμως μου είπε για την τριχόπτωση οτι όσο η γυναίκα είναι έγκυος επειδή οι ορμόνες της είναι πολύ αυξημένες δεν πέφτουν οι τρίχες που θα έπρεπε να πέσουν. Έτσι μετά την γέννα στο πρώτο εξάμηνο περίπου πέφτουν όλες μαζί.

Είμαστε 14 μηνών αλλά δεν μπορώ να βάλω τικεράκι, είμαι τζίνιους στους υπολογιστές όπως καταλαβαίνεις :oops::oops::oops:

Για καθισματάκι θα ψάξω όταν πάω στα τζάμπο. Μεγάλη τυράννια το μπάνιο τώρα που παλεύουμε...

δεν ξερω ποσο ειναι τα μικρα σου!!!!αλλα εμενα τωρα να δεις ξυλο που πεφτει!!!!ολη την μερα μαλλωνουν!!!την δευτερα ο μικρος την εσπρωξε απο το κρεββετι μας(επαιζαν) και εκτος απ οτι μαυρισε ολο της το μετωπο τρεχαμε στο νοσοκομειο γιατι εκανε εμετο!!!

ευτυχως δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο!!!την λαχταρα μας ομως την πηραμε!!!

Είναι 14 μηνών και έχουμε περίπου δύο μήνες που δαγκώνονται πολύ. Εντάξει έπεφτε καμία ψιλή μπάτσα στο πάρκο αλλά τώρα το πράγμα έχει παραγίνει. Βρίσκω δαγκωμένες κοιλιές, μάγουλα, χέρια, πόδια... σημάδια απο δοντάκια παντού. Προχθές ο μικρός δάγκωσε τον μεγάλό μέσα στην γλώσσα έπαθα σοκ. Το μωρό έκλαιγε και έτρεχαν αίματα απο το στόμα του, κόντεψα να πάθω καρδιακό. Μετά κατάλαβα απο τι ήταν. Το κακό είναι πως είναι ύπουλοι. Δεν δείχνουν τίποτα απο πριν, δεν μαλώνουν ας πούμε για να τους προσέξω. Απλά ακούω ένα δυνατό ΟΥΑ και ψάχνω να βρω την πληγή...

Και εμένα με δάγκωναν αλλά τους τραβούσα λίγο το αφτί και το έκοψαν. Τώρα όταν πάνε να με δαγκώσουν απλά τους πιάνω το αφτί για υπενθύμιση και σταματάνε αμέσως. Δεν ξέρω τι να κάνω όμως για να μην ορμάνε ο ένας στον άλλο...

ixhPp3.png

Οποια έχει απάντηση για τις δαγκωματιές, θα ήταν πολύ χρήσιμο...

Εμάς δαγκώνει κυρίως ο Φιλ. Και όπως είπε η Ανθή, το κάνει ύπουλα. Εάν πάλι, την ώρα του εγκλήματος τον τσακώσουμε, δαγκώνει το χέρι του :rolleyes: !

Και ο Αιμιλ δαγκώνει όμως πολύ λιγότερο... Αυτός τις τρώει συνήθως και δυστυχώς, πολλές φορές, δε φωνάζει... απλώς ανοίγει το στόμα του από τον πόνο και του τρέχουν δάκρυα :cry: !!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Koρίτσια επειδή εδώ είστε από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, όσες διδυμανούλες είστε από Θεσσαλονίκη και περίχωρα Θεσσαλονίκης στείλτε τις απαντήσεις σας σε αυτό το θέμα http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=9618 για να μαζευτούμε όλες και να κάνουμε μια μεγάλη διδυμοσυνάντηση!!!!!!!!!

Ο Θανάσης μου και η Δημητρούλα μου είναι όλη μου η ζωή!!

anthi για τικερακι κανε κλικ πανω σ ενα δικό μας για να σε βγαλει στο αντιστοιχο σαιτ. Βαλε τις ημ/νιες που πρεπει και θα σου βγαλει το δικο σου. Μετα πατα copy στον "κωδικο"/λινκ που βγαζει και κανε επικολληση στην υπογραφη σου απο το προφιλ. αποθηκευση και τελος. ελπιζω να βοηθησα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

anthi για τικερακι κανε κλικ πανω σ ενα δικό μας για να σε βγαλει στο αντιστοιχο σαιτ. Βαλε τις ημ/νιες που πρεπει και θα σου βγαλει το δικο σου. Μετα πατα copy στον "κωδικο"/λινκ που βγαζει και κανε επικολληση στην υπογραφη σου απο το προφιλ. αποθηκευση και τελος. ελπιζω να βοηθησα...

Το κάνω και όλο βγάζει ινβάλιντ φάιλ. Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά...:(

ixhPp3.png

Tί κάνετε κορίτσια;

Περαστικά στα αρρωστούλια μας και στις μανούλες.

Παρασκευή σήμερα να ξεκουραστούμε....λέμε τώρα.

Ο Χριστ. μου έκοψε και τον μεσημεριανό ύπνο και αρχίζω να λαλώ λέμε...

Στον παιδικό όλα καλά! Μόνο ο Φίλ. κλαίει λίγο την ώρα που τον αφήνουμε.

Καλωσήλθατε και οι καινούργιες!

Σας φιλώ θα μπω άλλη στιγμή. Κομμάτιααααααααααααααα

γειά σας και από μένα!!!

τι μου κάνετε? δεν πρόλαβα να διαβάσω, αλλά θα το κάνω αμέσως μετά...εμείς πήγαμε στην παιδο-γαστρεντερολόγο και μας είπε να δοκιμάσουμε άλλο φάρμακο μιας και το epadoren δε μας πιάνει...σήμερα λοιπόν ξεκινήσαμε το laprazol...έχει κάμία παρόμοια εμπειρία από αυτό το φάρμακο? βελτίωση μας είπε να περιμένουμε από Δευτέρα ...μακάρι να βελτιωθούν τα πράγματα γιατί το παιδί δεν την παλεύει, κι εμείς μαζί με αυτό...χτες βράδυ ξύπνησε στις 1.30, στις 4 και στις 6!!! ευτυχώς είχε έρθει η μαμά μου και βοήθησε για να κοιμηθώ λίγες ώρες, γιατί τελευταία από την αυπνία είμαι σαν ζόμπι και ζαλίζομαι όλη μέρα...βέβαια, παίζει η έντονη ανησυχία του τις τελευταίες μέρες να οφείλεται και στα δόντια, μιας και χτες μου έκανε και λίγα δέκατα...

για τη δυσκοιλιότητα του μεγάλου μας πρότεινε να δοκιμάσουμε για λίγο duphalac, μιας και τίποτε άλλο δε μας έχει πιάσει (φυτικές ίνες, ακτινίδιο και χαμομήλι έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει, χωρίς αποτέλεσμα)...σαν γιατρός μου φάνηκε πολύ καλή και προσιτή...όποια τη χρειαστεί (αχρείαστη να' ναι βέβαια), μου λέει...

σήμερα το πρωί ανανέωσα τις ανταύγιες μου και νιώθω πολύ σούπερ!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλησπέρα! Έχω ερώτηση (τί πρωτότυπο!)

Πως κάνετε μπάνιο τα μωρά σας; Εμένα αγαπάνε το νερό - κλαίνε όταν τους βγάζουμε απο το μπάνιο όχι όταν τους βάζουμε - αλλά μου βγαίνει η ψυχή μέχρι να τα πλύνω. Γέμίζω την μπανιέρα και τους χώνω μέσα με την σειρά αλλά είμαι σαν τις επικίνδυνες αποστολές αφού συνέχεια πλατσουρίζουν και τσιρίζουν και γλιστράνε και θέλουν να σηκωθούν για να τα αρπάξουν όλα... Για ρίξτε ιδέες...

τα δικά μου είναι μικρότερα και τα βάζουμε ένα ένα σε μπανάκι με καθσματάκι...όταν θα αρχίσουν να στηρίζονται στον πωπό τους, λέμε να τους βάλουμε σε αυτό το διπλό που έχει το mothercare, αν και έχω ακούσει ότι πολλές δεν τις έχει βολέψει...εσύ πως τους κάνεις? γεμίζεις μπανιέρα ή όρθια?

καλημερα κοριτσια...

δεν προλαβαινω να σας διαβαζω...

χθες εκανα την μικρη καμπυλη και εχω τσιμπημενο σαχαρο....

αυριο παω σε διαβητολογο να δουμε πως θα ρυθμιστει...

το κακο ειναι οτι τωρα ενα μηνα δεν τρωω μακαρονια, ρυζι και ψωμι γιατι κανω διατροφη του ανδρα μου και τρωω και γω τα ιδια...

δηλαδη αμα τα ετρωγα ποσο θα ειχα????

εσεις κανατε καθολου σαχαρο????

αν ναι πως το αντιμετωπισατε???? μονο με διατροφη η και με ινσουλινη??

ελένη μου, εγώ έκανα ζάχαρο στην εγκυμοσύνη...επειδή το ανακάλυψα πολύ νωρίς (ήδη από τον 2ο μήνα), πήρα το glucophage το πρώτο τριμηνο (μετα δεν επιτρέπεται), εν συνεχεία ειχα το μηχανάκι και τρυπιόμουν και φυσικά απέφευγα τα αμυλούχα και τα γλυκά...τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! μη σε αγχώνει το ζαχαρο...είναι κάτι που ρυθμίζεται...επιπλέον, δε θα σε αφήσεινα βάλεις πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη!

Διαφημίσεις

Το κάνω και όλο βγάζει ινβάλιντ φάιλ. Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά...:(

Ανθή μου, ίσως να το βάζεις εκεί που έχει χώρο για το url (τουλάχιστον εγώ αυτό το λάθος έκανα τότε). Πρέπει να το βάλεις στο κουτί που λέει "Επεξεργασία Υπογραφής" (το μεγάλο κουτί που δίπλα έχει τις φατσούλες) και μετά να πατήσεις προεπισκόπηση υπογραφής και μετά (εφόσον είναι αυτό που θες) Αποθήκευση υπογραφής

Ελπίζω να βοήθησα....

Φρόσω μου... εμείς μέχρι πριν από λίγες μέρες κοιμόμασταν 12 -13 και 16:30 - 18:00 όμως εδώ και 3 μέρες, δεν ήθελαν να κοιμηθούν το μεσημέρι. Οπότε από εχθές προσπαθούμε να μην κοιμηθούν το πρωί....Εχθές πέτυχε και κοιμήθηκαν 15:45 - 18:15!!! Και το βράδυ ξερά...

Όμως 12 - 13 πολύ γκρίνια!!!! (απ' ότι μου λένε βέβαια... ;)!!!)

Σελεστίν μου σε θαυμάζω...παρά την κούραση, είχες τη διάθεση και το κουράγιο για τις ανταύγιες! Εύγε.... (έχω 1 πόντο άσπρες!!! :mad:)

Νάκι.... ελπίζω να αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη!!!! Σε σκεφτόμουν από εχθές.... Να κοιτάς τα αγόρια σου και να χαμογελάς!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλησπέρες!

τί στο καλό?

ό,τι σκέφτομαι μπαίνω μετά και βλέπω ότι κάτι ανάλογο έχετε γράψει........

1) Σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό κι εγώ ότι έχουν γίνει ταλιμπανάκια τα παπάκια στο μπάνιο!

Τους αρέσει πολύ βεβαια, αλλά είναι επικύνδυνες αποστολές!!!

Κι έχω και καθισματάκι με βεντούζες και μπανάκι...

δηλαδή τί άλλο να πάρω?

Το 2πλό της μοδεκερ κι εγώ το ζαχαρώνω..εξάλλου καθόμαστε κανονικά,

αλλά αν στην πλειοψηφία δε βόλεψε τότε ίσως να μην το πάρω..!?

2) Εδώ και 5-6 μέρες πέφτουν κι εμένα πάρα πολύ τα μαλλιά μου........

τώρα μάλλον με έπιασε εμένα αυτή η φάση ε? Μέχρι τώρα δεν είχα δει τπτ από την τριχόπτωση της μετ'εγκυμοσύνης. Πήρα ενισχύσεις..οργανικό σίδηρο.

3) Κι εμένα ο μικρός κατάδαγκώνει τα χέρια του!! Κάνει σημάδια!! Κι εν΄΄ιοτε όταν βρει την ευκαιρία δαγκώνει κι εμάς..

4) Κι εγώ πρόγραμμα δουλειών έχω βγάλει και το έχω στο ψυγείο με μαγνητάκια.. ΠΣΚ όμως δεν έχω βάλει να γίνεται τπτ! Εννοείται ότι δεν είμαι πάντα μέσα..αλλά τώρα που κάναμε γενική και ξεπατωθήκαμε, έχω σκοπο να το τηρήσω και να τα συντηρήσω όσο περισσότερο είναι δυνατό.

Σήμερα πήρα από Smarket τη νέα μερέντα και τη δοκίμασα.

Πολύ κατώτερη των προσδοκιών μου..

Δε μου άρεσε..άσε που τη θεωρώ πολύ γλυκιά..

εμένα μου άρεσε κι αυτό το "κάψιμο" στο τέλος που ένιωθες με την απλή..

τώρα αυτή δεν το έχει.. ξενερουά..και περίμενα να τα σπάει..(κατά τα δικά μου γούστα πάντα εε?)

Πήρα και τα εμβόλια σήμερα. Θα τα κανουμε από Δευτέρα..λογικά. Να έχει έρθει και ο Ρίβις.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

τα έβαλα για ύπνο στις 4..

η μεγάλη κοιμήθηκε 4.10....

εδώ και ένα τέταρτο είναι ξύπνια ..τη ν ακούω και την βλέπω από την ενδοεπικοινωνία,.. ο μικρός..ξερός..ελπίζω να μην τον ξυπνήσει..δε θέλω και να την πάρω από εκεί βέβαια..

έχει αλλάξει τραγικά το πρόγραμμα.......

αλλά κι εγώ τα αφήνω λάσκα..μες την ημέρα..

μόνο το βράδυ προσπαθώ να είμαι αυστηρή..

ο μικρός μου έχει καθιερώσει εδώ και 2-3 μέρες και 6ο γεύμα.......... (+1 γαλα..) :rolleyes::rolleyes:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

:evil::evil::evil: μόλις την σήκωσε η γιαγιά τηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!! (η μαμά μου..)

Paulo Coelho

έχω και ένα Banner δίπλα μου...

υπολόγισε λέει το ιδανικό σου βάρος.....

αααιι σε καλό σου μεσημεριάτικο....

εντιτ: εγώ πιστεύω δεν πρέπει να χάσω βάρος..

λίγους πόντους να πάρω πρέπει και θα είμαι οκ!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...