Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κοπέλες!!

Eleni_sk θα λυσσάξεις στην πείνα, αυτό έχω να σου πω!

Γεια σας κοριτσια. Θελω τη βοηθεια σας. Εχω ακουσε οτι υπαρχει ενα διχτακι μαγειρεματος για το ψαρι. Βαζεις μεσα το ψαρι και το βαζεις στην κατσαρολα και δεν φευγουν τα κοκκαλα. Ξερετε κατι γι αυτο; που μπορω να το βρω;

Τούλι θα πας να πάρεις, κάνει για αυτή τη δουλειά. Τίποτα μπομπονιέρες δεν έχεις; έχω πολλές...χαχαχα

Anthi29 μπανιεράκι με καθισματάκι δεν έχεις; εμάς μας βολεύανε αρκετά. Ή βρες στο εμπόριο σκέτο καθισματάκι ξαπλωτό σχετικά που να βεντουζώνει στη μπανιέρα και να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα.

mpougos Τι κάνουν τα αγοράκια μας; πως πάτε;

Chemin πεθαίνω για πεθεροκουβέντες και μικρόβια; χα χα!! Πλησιάζει η βάφτιση chemin λες να την βουτήξω στην κολυμπήθρα;;;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!:D

evizorg.εγω χρησιμοποιουσα το δυχτι της χυτρας μου.τα εβραζα ακουμπησμενο εκει οποτε δεν ανοιγε και δεν γεμιζε κοκκαλακια!

ελιζα ,περαστικα!ελπιζω νασαι καλυτερα σημερα!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρες!

eleni δεν ειχα θεμα με το ζαχαρο, ομως νομιζω με διατροφη θα το ρυθμισεις. και απ οτι ειχα ακουσει οι διαβητολογοι δε λενε καθολου υδατανθρακες, αλλά λιγους και καλους... Δεν ειναι κατι να σε αγχωνει πάντως, περα της πεινας!!

ελιζα ακομα αρρωστουλα?

δε θελω να πω τπτ για το λινκ...με τα παιδακια παθαινω ενα σοκ...

σεμιν δεν καταλαβα και πολλά για τη δουλεια σου...ευχομαι ομως να πανε τα πραγματα οπως θελεις!:P

evizogr κι εγω για τουλι θα σου ελεγα!! Παρολα αυτα το διχτακι το βρισκεις σε μαγαζια τυπου cookshop νομιζω....

γκρινιαζουν..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα

Θέλω να πιστεύω πως βελτιώνομαι σιγά σιγά... Έχω ακόμα δρόμο βέβαια ... (δεν ακούω ρε κορίτσια...δεν Α-ΚΟΥ-Ω!!!! τι'ν'τούτου???)

Σας αφήνω να δουλέψω...ελπίζω να τα πούμε μετά!

ΥΓ> Tzini...λυπάμαι που σε έκανα να κλάψεις!! Σας το έγραψα γιατί με συγκλόνισε. Από εχθές όλο αυτό σκέφτομαι.... Υπάρχουν τόσα παιδάκια που δείχνουν την ίδια δύναμη... και τόσοι γονείς.... Και έχει δίκιο η μανούλα της... όταν τα σκέφτεσαι λες...εγώ δε θα άντεχα, θα πέθαινα... έλα όμως που αντέχεις τελικά....η αγάπη σε κάνει να αντέχεις...

Παναγία μου, έχε καλά όλα τα παιδάκια...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημέρα

Θέλω να πιστεύω πως βελτιώνομαι σιγά σιγά... Έχω ακόμα δρόμο βέβαια ... (δεν ακούω ρε κορίτσια...δεν Α-ΚΟΥ-Ω!!!! τι'ν'τούτου???)

Σας αφήνω να δουλέψω...ελπίζω να τα πούμε μετά!

ΥΓ> Tzini...λυπάμαι που σε έκανα να κλάψεις!! Σας το έγραψα γιατί με συγκλόνισε. Από εχθές όλο αυτό σκέφτομαι.... Υπάρχουν τόσα παιδάκια που δείχνουν την ίδια δύναμη... και τόσοι γονείς.... Και έχει δίκιο η μανούλα της... όταν τα σκέφτεσαι λες...εγώ δε θα άντεχα, θα πέθαινα... έλα όμως που αντέχεις τελικά....η αγάπη σε κάνει να αντέχεις...

Παναγία μου, έχε καλά όλα τα παιδάκια...

ναι ρε συ ειναι απιστευτοι... να ναι καλα το παιδακι. και ολα τα παιδακια.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Έχω ερώτηση (τί πρωτότυπο!)

Πως κάνετε μπάνιο τα μωρά σας; Εμένα αγαπάνε το νερό - κλαίνε όταν τους βγάζουμε απο το μπάνιο όχι όταν τους βάζουμε - αλλά μου βγαίνει η ψυχή μέχρι να τα πλύνω. Γέμίζω την μπανιέρα και τους χώνω μέσα με την σειρά αλλά είμαι σαν τις επικίνδυνες αποστολές αφού συνέχεια πλατσουρίζουν και τσιρίζουν και γλιστράνε και θέλουν να σηκωθούν για να τα αρπάξουν όλα... Για ρίξτε ιδέες...

εμεις ανθη τα κανουμε 2 ατομα μπανιο γι αυτον τον λογο. επειδη εχουν γινει θηριακια και δεν στεκονται ησυχα και αλλες φορες παθαινουν φλασιες και κλαινε υστερικα. τα κραταει ο αντρας μου κι εγω τα πλενω ξεπλενω.

4o4op3.png

Καλημέρα!

Ελίζα χτες δεν είχα δει το μήνυμα σου. Είναι τόσο συγκλονιστικά όλα αυτά! Διαβάζω και την ιστορία της Λυδίας (δε βάζω λινκ όποια θέλει ας το γκουγκλάρει) και όντως βλέπεις τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος μέσα του και πόσο δεν πρέπει να χαλιομαστε για χαζομάρες. Το κακό είναι ότι πολύ συχνά το ξεχνάμε.. Α! και περαστικά! Πώς πάει η ακοή σήμερα;

Gemini δεν είναι και τίποτα να καταλάβεις για τη δουλειά μου. Ζήτησα άνευ αποδοχών, διαφορετικά πρέπει να επιστρέψω το Νοέμβριο. Περιμένω απάντηση (και προσεύχομαι).

Nunu μη με βάζεις σε πειρασμούς κι εσύ!! Αφού βλέπετε τι προσπάθεια κάνω να κρατήσω ένα επίπεδο :mrgreen: μη με τσιγκλάτε!! (κάτσε να πάρω απάντηση από τη δουλειά και θα δείτε τι έχει να γίνει). Καλή ιδέα για την κολυμπήθρα πάντως!

Σήμερα έχουμε μία βάφτιση στις 6 οπότε πρέπει να τρέξω το πρόγραμμα... Έχω χάσει το μπούσουλα με δουλειές σπίτι κ.λπ Ή μάλλον ποτέ δεν τον είχα... Ουφφφφ!! Αλλά είπαμε δεν στενοχωριόμαστε για βλακείες!! (Όποια μπορεί να μου στείλει πρόγραμμα οικιακών εργασιών μηνιαίο κατά προτίμηση, πολύ θα το εκτιμήσω :D. )

Φιλούρες!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Gemini δεν είναι και τίποτα να καταλάβεις για τη δουλειά μου. Ζήτησα άνευ αποδοχών, διαφορετικά πρέπει να επιστρέψω το Νοέμβριο. Περιμένω απάντηση (και προσεύχομαι).

Nunu μη με βάζεις σε πειρασμούς κι εσύ!! Αφού βλέπετε τι προσπάθεια κάνω να κρατήσω ένα επίπεδο :mrgreen: μη με τσιγκλάτε!! (κάτσε να πάρω απάντηση από τη δουλειά και θα δείτε τι έχει να γίνει). Καλή ιδέα για την κολυμπήθρα πάντως!

Σήμερα έχουμε μία βάφτιση στις 6 οπότε πρέπει να τρέξω το πρόγραμμα... Έχω χάσει το μπούσουλα με δουλειές σπίτι κ.λπ Ή μάλλον ποτέ δεν τον είχα... Ουφφφφ!! Αλλά είπαμε δεν στενοχωριόμαστε για βλακείες!! (Όποια μπορεί να μου στείλει πρόγραμμα οικιακών εργασιών μηνιαίο κατά προτίμηση, πολύ θα το εκτιμήσω :D. )

Φιλούρες!!!

αντε μακαρι να την πάρεις την αδεια τοτε!

Εγω θυμαστε που σας ειχα πει οτι εχω εβδομαδιαιο προγραμμα οικιακων εργασιών????? ε πάαααααει χάααααααααλασε!:cry::cry: Το εκανα το καλοκαιρι που ο αντρας μου ηταν ολο καπου εδω γυρω. Τωρα με τιποτα, κανω οτι να ναι οποτε τυχει. Δηλ το σπιτι ειναι συνηθως χαλια. Τα νευρα μου! Υπαρχουν και φορες που δεν μπορω ουτε να μαγειρεψω!!

Ευτυχως ειναι η πεθερα και δινει κανα φαι αλλά δε θελω και συνεχεια να μας ταιζει...

Πηρα και τα αποτελεσματα, μια χαρα σιδηρο και εξετασεις γενικώς. Γτ τοτε πεφτουν τοσο τα μαλλια οεο? Ο φαρμακοποιος μ ειπε να παρω καμια βιταμινη ή μπορει να εχω και καμια καταθλιψουλα! καλα αυτο το χω σιγουρα δηλαδη...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αυτό ακριβώς εννοώ! Κι εγώ δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Γυρνάω στα δωμάτια και βλέπω ένα πόντο σκόνη παντού. Τα ασιδέρωτα βουνό. Ντουλάπα πλέον δεν έχω.. Έχω μια πολυθρόνα που είναι πάνω ριγμένα τα ρούχα μου. Προλαβαίνω μόνο τα καθημερινά και να σφουγγαρίσω/σκουπίσω το χώρο που είναι τα μωρά. Σιδερώνω τα απαραίτητα. Να μη μιλήσω για την περίπτωση να πάω στη δουλειά. Ο μισός και πάνω μισθός θα πηγαίνει σε κοπέλα για τα παιδιά και ο υπόλοιπος σε βοήθεια για καθαριότητα. Και θα είμαι κουρασμένη, δεν θα είμαι εγώ με τα μωρά μου και έχω και την απειλή της πεθεράς να αιωρείται πάνω από το κεφάλι μου!!! Γι αυτό τα ΄χω παίξει γενικότερα!

Τέλος πάντων μην σας πρήζω υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις . Αλλά πρέπει να μάθω τι θα γίνει με τη δουλειά για να τα βάλω όλα σε σειρά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τζέμινι τα μαλλιά πέφτουν απο τις ορμόνες. Μόλις αρχίσει να επανέρχεται το σώμα σου απο την εγκυμοσύνη θα σταματήσει και η τριχόπτωση.

Σεμίν και το δικό μου σπίτι είναι σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Και τώρα με ενοχλεί ρε γμτ. Πριν κάνω τα μωρά, όταν είχα ελεύθερο χρόνο και μπορούσα να τα κάνω δεν με ενδιέφερε και τώρα τα βλέπω και τρελαίνομαι... Έχω να πιάσω σίδερο μήνες (εκτός απο κάποια απο τα ρουχαλάκια των μωρών), τα ασιδέρωτα κάνουν στοίβες στην κρεβατοκάμαρα (εγώ τα πετάω πάνω στην συρταριέρα μου) και μπορούμε να γράψουμε ολόκληρες ωδές στην σκόνη... Τα μόνα που προλαβαίνω είναι το μαγείρεμα και λίγο σκούπα μια φορά την μέρα... Αχχχχχ θέλω μια οικιακή βοηθό επειγόντως... Και μια νταντά τα βράδια κυρίως, απο την νύστα κουτουλάμε.

Μπαι δε γουέη η πεθερά σου το έχει ακόμα το μικρόβιο; Να στείλω και την δική μου να γνωριστούνε αν είναι... ;) Να έχει τουλάχιστον κάποιον λόγο που στέκει και δεν μας βοηθάει.

Απόψε αν και δεν ξύπνησαν μονοκόμματα ξυπνούσαν και κλαψούριζαν ανά μισάωρο μέσα στον ύπνο τους. Μάλλον κάτι θα πονούσε ή θα τους ενοχλούσε αλλά δεν ήθελα να τους δώσω παυσίπονο χωρίς σοβαρό λόγο και έτσι σηκωνόμουν κάθε τρείς και λίγο για να δω αν είχαν πάθει κάτι μόλις άκουγα το νιαρ...

Υπάρχει μπανιέρα με καθισματάκι; Αααα, είμαι πολύ πίσω! Εγώ είχα αγοράσει μια λεκάνη για μπανάκι και τώρα πια φυσικά δεν τους χωράει. Θα κοιτάξω και για τα καθισματάκια.

Ελίζα κοίταξε το με το αφτί. Μην το αφήνεις! Μακάρι να είναι περαστικό!

evizogr και εμείς τους κάνουμε μπάνιο συχνά και οι δύο αλλά ο καλός μου λείπει πολύ και δεν γίνεται έτσι συνέχεια. Οπότε παλεύω μόνη μου. Τα ψάρια τα μαγειρεύω με τούλι και εγώ. Δεν το είχα ακουστά το διχτάκι. Πόσο θα κρατάει όμως; Έχω κόλλημα με τα μικρά κόκκαλα απο τα ψάρια, τα μισώ...

Τζίνι ήρθαν τα μαστόρια σου;

Ελένη δεν είχα ζάχαρο στην εγκυμοσύνη, μόνο ταχυπαλμίες... Οπότε δεν έχω γνώμη. Καμπύλη ζαχάρου όμως αν δεν κάνω λάθος είχα κάνει στον έκτο μήνα...

Και άλλη ερώτηση. Δαγκώνονται τα μωρά σας; Εμένα δαγκώνονται σαν τα σκυλιά και τις περισσότερες φορές δεν τα προλαβαίνω. Είναι όλο σημάδια. Αν τα δει κανείς θα νομίζει οτι τα κακοποιούμε...

ixhPp3.png

Chemin & Gemini....μια από τα ίδια με τις δουλειές!!!!

Έχω αναρτήσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα "εργασιών" στο ψυγείο με μαγνητάκια και απλώς... το βλέπω!!!!!

Υποτίθεται πως κάθε απόγευμα για 1 - 1 1/2 ωρίτσα θα έκανα κάτι, όμως κάθε απόγευμα ο Θ. θέλει να καθόμαστε και οι 4 μαζί!!!! Και το βράδυ, όταν πέφτουν για ύπνο τα μωρά... απλά είμαι ένα πτώμα!!! Ούτε που μαγειρεύω...ότι είναι δίνω οδηγίες και τα μαγειρεύει ο Θ. το πρωί :?

Gemini... ήσουν το πρότυπό μου.... και είχα φτιάξει κάτι αντίστοιχο:

Δευτέρα: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ 2ου _ΠΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ

Τρίτη: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ 1ου _ΚΑΤΩ ΜΠΑΝΙΟ

Τετάρτη: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΙΔΕΡΟ

Πέμπτη: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ 2ου _ ΠΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ

Παρασκευή: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ 1ου _ ΚΑΤΩ ΜΠΑΝΙΟ

Σάββατο: ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ _ ΣΚΟΥΠΑ

Κυριακή: ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ _ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ _ ΚΟΥΖΙΝΑ

Περιττό να σας πω πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα ασιδέρωτα έχουν καλύψει ένα διπλό κρεβάτι ενώ τον πάνω όροφο και τη σκάλα τα σκούπισε και σφουγγάρισε ο Θ προχθές το πρωί........

Είμαι νοικοκυρά για φάσκελα!!!! :oops:

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη!!! Μεγάλο θέμα άνοιξα, ε;

Σιγά που είσαι για φάσκελα Ελίζα!! Άνθρωπος είσαι με αντοχές και όρια.

Ανθή, όχι, της πέρασε!! Εσύ έχεις και το ξενύχτι! Πωπω! Εγώ το έχω γλιτώσει αλλά κοιμούνται λίγο μες στη μέρα και αργούν το βράδυ (11.30 περίπου) οπότε πέφτουμε κι εμείς ξεροί.

Συντρόφισσες, κουράγιο!! Τρέχω να προλάβω!

Anthi δεν το ήξερα για τις ορμονες... Δηλ ακόμα έχουμε επιρροή απο εγκυμοσύνη; Και θηλασμο ίσως.... Και ποτέ επανέρχομαστε υποτίθεται; Τα μωρα σου πόσο είναι; Κι εμείς έχουμε ένα πλαστικό καθίσματακι στη μπανιεριτσα. Το είχαμε πάρει χωριστά.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

Και άλλη ερώτηση. Δαγκώνονται τα μωρά σας; Εμένα δαγκώνονται σαν τα σκυλιά και τις περισσότερες φορές δεν τα προλαβαίνω. Είναι όλο σημάδια. Αν τα δει κανείς θα νομίζει οτι τα κακοποιούμε...

δεν ξερω ποσο ειναι τα μικρα σου!!!!αλλα εμενα τωρα να δεις ξυλο που πεφτει!!!!ολη την μερα μαλλωνουν!!!την δευτερα ο μικρος την εσπρωξε απο το κρεββετι μας(επαιζαν) και εκτος απ οτι μαυρισε ολο της το μετωπο τρεχαμε στο νοσοκομειο γιατι εκανε εμετο!!!

ευτυχως δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο!!!την λαχταρα μας ομως την πηραμε!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...