Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερα! Ποσα γραψατε σημερα??

Σεβη περαστικά σας/...τι να πω! Ελπιζω η αποψινη νυχτα να κυλησει σαφως ομαλότερα...

jas εισαι μονη σου, που να προλαβεις να μπεις?

Η νουνου δε βαφτισε ακομα...την κυριακη ειναι.

φιλια στα αγορια σου;)

Για τα εμβολια κοριτσια δεν εχω ρωτησει το γιατρο τπτ....θα επρεπε μαλλον ε? Παντως ο γιατρος μας παει πολύ "συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις/ερευνες" και μ αρεσει αυτο. Παρακολουθω και καλά και κατι σαιτ του who και της αμερικανικης παιδιατρικης ακαδημιας (τελευταια βεβαια δεν προλαβαινω:rolleyes:) και ειναι οπως μου τα λεει ο γιατρος καπως... Θα ζητησω γνωμη την επομενη φορα και θα σας πω! Αυτισμο τρεμω κι εγω γμτ, εχουμε περιστατικο στο ευρυτερο σοι...αλλά δεν το πολυκουβεντιαζουν..

naki κατ αρχην respect για το θαρρος σου...και για την αντιμετωπιση σου.

Για τα μωρα με καλυψε η Laerta... τα παιδια σου οταν μεγαλωσουν αν δουνε και κρινουν οτι καποια στοιχεια του χαρακτηρα τους δεν τους βοηθανε, δεν τους πανε μπροστα, τοτε εκεινα θα το δουλεψουν και θα το αλλαξουν. Ποσο ομως μπορει να συμβει αυτο οταν εχουν παρει τοση αγαπη! Απο θετικα συναισθηματα νομιζω κανεις δεν επαθε τιποτα...

παπιτσα καλά ασχολεισαι με αυτο το πραγμα!!! Ρε αντε απο κει που εχουν και αποψη! Κι εγω φανατικοτατη καπνιστρια ημουν...ο αντρας μου δεν καπνιζει μεσα. Βασικα οχι επειδη του το εχω πει, αλλά επειδη δεν υπαρχει αλλη επιλογη πολύ απλα!! Ναι, εχει ντερτι ο καπνιστης οταν βγαινει να φουμαρει, αλλά οχι σε βαφτιση, ελεος! Και να στην πουνε κιολας Omg!!

tzini τι λες τωρα! 6 χρονων?? Απιστευτο μου φαινεται γμτ....

Για τον υδραργυρο με μπερδεψες...λες πρεπει να εχει φαει/εκτεθει σταδιακά, αλλά απαγορευεται τονος κτλ μεχρι τα 4? αρα πως θα εχει εκτεθει?? ειναι και περασμενη η ωρα... Α! Και για ποιο εμβολιο λετε? Αυτο το mmr?

Ωραια και η παροιμια;)

Το σπιτι σου εργοταξιο γινεται ή μου φαινεται:tongue: I hate μαστορες!!

Για το τηλ δεν ξερω...ειμαι παντελως ασχετη...

agorakia περαστικα και σε σας! Αν μπορειτε να τραβηξετε τις διακοπες παραπάνω why not?!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!!

lovemtwins καλημέρα!! μην ανησυχείς θα μας γνωρίσεις καλά γιατί δεν κρύβουμε τίποτα!!!

Gemini85 να πας να κάνεις εξετάσεις και να παίρνουμε σειρά. Μετά τη βάφτιση θέλουμε παιδίατρο, γυναικολόγο και εξετάσεις αίματος εγώ και ο σύζυξ.

Νάκι τα παιδιά σου θα γίνουν απίθανα παιδιά με δύναμη που θα πηγάζει από σένα και του συζύγου σου. Θα γνωρίζουν αξίες και θα είναι τόσο τρυφερά και θα νοιάζονται τους άλλους και πολλά πολλά άλλα χαρίσματα. Επίσης όλα θα γυρίσουν και θα γίνουν σούπερ!!!!

Σέβη πως ήταν το βράδυ σας; πως είσαι εσύ;

Λαερτάκο κανένα νεότερο;

AGORAKIA κοπέλα μας γλυκειαααααααααααα ανυπομονώ να μπαίνεις και να διαβάζουμε τα γραφόμενα σου!!!

jasulini μιλήσαμε και στο τηλ, λέω κοίτα συγχρονισμός!! χαχα Παιδότοπο πάνε το μωρά σου; κάθονται; σκεφτόμουνα ότι η κουμπάρα μου επειδή δουλεύει και το απόγευμα αφήνει ένα δύωρο τη μικρή της σε παιδότοπο φύλαξη. Πιο λίγα λεφτά από σταθμό, πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά (αν κάθονται και τους αρέσει) μήπως να έψαχνες καμιά τέτοια λύση για να ξελασκάρεις λίγο;

Πάπια δεν έχω σχόλια για τον τύπο και την κόρη του (νέος άνθρωπος) να τον υποστηρίζει. Αλλά και στην τελική εσύ έκανες την επιλογή σου, πέρασε το δικό σου, έγινε το σωστό μη χαλάσεις τη σκέψη σου κ τη διάθεση σου. Στην τελική πες της εγώ επέλεξα αυτό για τα παιδιά μου, εσύ κάνε άλλη επιλογή.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα και απο μένα! Όπως και η Λόβ μαι τουίνς προσπαθώ να μπω στο κλίμα και να σας γνωρίσω όλες!

Παπάκι συμφωνώ με όλες για το κάπνισμα. Εγώ το έκοψα πολύ πριν μείνω έγκυος αλλά μπροστά στα παιδιά δεν επιτρέπω τσιγάρα. Μέχρι στιγμής το σέβονται όλοι (αν και είχα λίγες γκρίνιες αλλά δεν τους δίνω σημασία). Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς για κάποια πράγματα σχετικά με τα παιδιά μας δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανείς. Και αν θύμωσε ο θείος της νονάς ξύδι.

Νάκι μου δεν ξέρω τι έγινε και σε ανησυχεί αλλά ενώ συμφωνώ οτι γενικά τα παιδιά είναι πολύ σκληρά μεταξύ τους και το σκέφτομαι και εγώ πολύ για την ώρα που θα χρειαστεί να πάμε παιδικό (για τους δικούς μου λόγους βέβαια. Εγώ ανησυχώ οτι θα είναι λίγο πιο "πίσω" απο τα άλλα παιδάκια για αυτό δεν τους έστειλα απο φέτος) νομίζω οτι πρέπει να τα αφήνουμε και λίγο να "ψήνονται". Να μην τα προστατεύουμε απο όλους και απο όλα συνέχεια και νομίζω οτι αν δεν τα αγγίζει κανένας και τίποτα μπορεί να γίνουν λίγο γαιδούρια. Όσο για τον παιδοψυχολόγο δεν θεωρώ οτι είναι κακό, μπορεί να σου δώσει κάποια συμβουλή που θα σε βοηθήσει.

Βασικά έχω φρικάρει λίγο με το μμρ αν και κατόπιν εορτής... χμμμμ

Εμείς και πάλι απόψε κάνουμε τους βρικόλακες απο τις 3:30. Τελικά κοίμισα τον ένα στο παρκοκρέβατο στο σαλόνι γιατί βαρέθηκα να ξυπνάει με τις τσιρίδες του συνεχώς και τον άλλο.

Βαριέμαι να μαγειρέψω σήμερα...

Και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια! Και καλή δύναμη στην Τζίνι με τα μαστόρια! ΠΡιν απο λίγο καιρό ξεμπερδέψαμε και ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Πως ειναι σημερα οι μανουλες και τα μωρακια??

Εγω πηγα για αιμα κ εχω σηκωθει απ τι 6:30:shock::shock: Δεν την παλευω... Και πειναω! Κι εχω μαθημα το απογευμα. Κατα τα αλλα καλά. με γκρινιες βεβαια αλλά καλά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια...

δεν προλαβαινω να σας διαβαζω...

χθες εκανα την μικρη καμπυλη και εχω τσιμπημενο σαχαρο....

αυριο παω σε διαβητολογο να δουμε πως θα ρυθμιστει...

το κακο ειναι οτι τωρα ενα μηνα δεν τρωω μακαρονια, ρυζι και ψωμι γιατι κανω διατροφη του ανδρα μου και τρωω και γω τα ιδια...

δηλαδη αμα τα ετρωγα ποσο θα ειχα????

εσεις κανατε καθολου σαχαρο????

αν ναι πως το αντιμετωπισατε???? μονο με διατροφη η και με ινσουλινη??

καλημερα κοριτσια...

δεν προλαβαινω να σας διαβαζω...

χθες εκανα την μικρη καμπυλη και εχω τσιμπημενο σαχαρο....

αυριο παω σε διαβητολογο να δουμε πως θα ρυθμιστει...

το κακο ειναι οτι τωρα ενα μηνα δεν τρωω μακαρονια, ρυζι και ψωμι γιατι κανω διατροφη του ανδρα μου και τρωω και γω τα ιδια...

δηλαδη αμα τα ετρωγα ποσο θα ειχα????

εσεις κανατε καθολου σαχαρο????

αν ναι πως το αντιμετωπισατε???? μονο με διατροφη η και με ινσουλινη??

H αδερφή μου μετά από πολλούς κόπους είναι έγκυος.

Παρόλο που είχε μια παλίνδρομη παλιά κ είχε ζάκχαρο από την 8η βδομάδα, δεν το έβαλε κάτω.

Έκανε πρόσφατα καμπύλη πάλι κ ήταν στα ήψη.

Της επιτρέπεται η αναπνοή.

Δεν της είπε γαι κορτιζόνη προς το παρόν. Διατρόφή αυστηρή κ μηχανάκι για καταγραφή μέτρηση στη διάρκεια της ημέρας.

Τζεμ ο τόνος κ ο ξιφίας είναι από τα ψάρια που έχουν πάρα πολύ υδράργυρο κ θεωρητικά δημιουργούν πρόβλημα στον εγκέφαλο των βρεφών κ των νηπίων.(Από αμελητέα μέχρι πάρα πολύ σοβαρά, ανάλογα με το πως αποροφά ο αργανισμός τον υδράργυρο)

Γι αυτό κ στην αρχή οι παιδοντοκ λένε μπακαλιάρο. ¨Εχει χαμηλά ποσοστά υδράργυρου κ αποροφούνται πολύ εύκολα από τον αργανισμό.

Έφυγα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα....

Η ίωση καλά κρατεί.... Είμαι χειρότερα το πρωί και το απόγευμα βελτιώνομαι... πως γίνεται αυτό ρε γμτ????????

Επίσης, έχω χάσει μεγάλο μέρος της ακοής μου από το ένα αφτί. Να ανησυχήσω????????? :confused:

Παπίτσα μου, το μόνο για το οποίο λυπάμαι (και συγγνώμη για το θάρρος μου) είναι που η κοπέλα αυτή είναι μια από τις νονές σας... για τα παιδιά λυπάμαι, όχι γι' αυτή...Κατά τη γνώμη μου δεν αντιλαμβάνεται τον ρόλο και την τιμή που της κάνατε να είναι νονά...σορρυ και πάλι...

Νάκι μου... δεν ξέρω τί είχε συμβεί πριν από ένα χρόνο (εκτός του ότι είχατε ένα ατύχημα). Ξέρω όμως πως ήσουν και είσαι πολύ δυνατή για τα άτομα που αγαπάς. Και όπως έκανες το καλύτερο για αυτά έως τώρα, έτσι θα πράξεις και στο μέλλον. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος (κάποιο συμβάν κλπ), δε βλέπω γιατί να πας τα παιδιά σε παιδοψυχολόγο. Εσύ είσαι ότι καλύτερο για αυτά τα παιδιά....Εσύ και ο μπαμπάς τους

Κορίτσια...μπείτε και δείτε την ιστορία της μικρής Ιωάννας.... Καμιά φορά τέτοιες ιστορίες επιβεβαιώνουν πόσο άδικοι είμαστε με τις δικές μας ζωές...

www.giatinioanna.com

Tzini...η παιδίατρος είναι στη Ν.Σμύρνη και όντως είναι πολύ καλή (εκτός από το ότι μωρά και δίδυμα τα βλέπει ΣΚ, είναι πολύ τρυφερή με τα παιδιά - αρχικά είχαμε ξεκινήσει με άλλη - πχ θέλει όταν είναι μωρά να τα ξεντύνει εκείνη για να έχει επαφή μαζί τους κλπ αλλά και πολύ καλή στο αντικείμενό της). Εάν θες στοιχεία (αν και είναι μακριά σας), πες μου

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλησπέρα!

Χτες μπήκα, έγραψα ένα κατεβατό, μετά μ@μηθηκε ο Δίας και το έχασα!

(με πήραν τηλ από τη δουλειά , τους είπα να πάρουν στο σταθερό, έσκυψα να το πιάσω, μου τινάχτηκε το γόνατο-ακόμη κουτσαίνω- τσίριξα από τον πόνο η μεγάλη τρόμαξε και άρχισε να ουρλιάζει και ξύπνησε και τη μικρή… ). Από τη δουλειά θέλανε να τους πω πού είναι κάτι που είχα φτιάξει πριν δύο χρόνια περίπου. Σελεστίν θυμάσαι που με είχες βοηθήσει, ε τώρα μου το ζήτησαν αυτό που είχαμε συζητήσει τότε!! Τε ςπα τέλος καλό)

'Εμαθα ότι έχουν πολλή δουλειά και μάλλον με χρειάζονται αλλά θα διερευνήσει η προϊσταμένη μου το κατά πόσο μπορούν να μου δώσουν άνευ αποδοχών.. Επίσης από άλλη πηγή έμαθα ότι προσέλαβαν κάποιον στη θέση μου και..παραιτήθηκε!! Τα βρήκε μπαστούνια! Και το άσχημο νέο ότι η προϊσταμένη μου παρουσίασε υποτροπή σε πρόβλημα υγείας που είχε πριν 5 χρόνια..μαμωτι!!! Εν αναμονή εξελίξεων γενικότερα..

Σέβη ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα! Κουράγιο!

Τζίνι η πεθερά δεν ξέρει (ή δεν λέει ) τι μικρόβιο είχε. Περιττό να πω σε τι πειρασμό χιλιάδων εμπνευσμένων απαντήσεων με βάζει η ερώτηση «Τι μικρόβιο έχει η πεθερά;» :lol::lol:. Μη μου το ξανακάνεις σε παρακαλώ :tongue:! Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι άκρως κολλητικό γιατί από τη μικρή της εγγονή το κόλλησαν όοοολοι (πεθερός μου, πεθερά, κουνιάδα, σύζυγος κουνιάδας και γονείς του… όλοι με βουλωμένα μάτια κυκλοφορούν).

Καλή τύχη με τα μαστόρια!!!

Σελεστίν έχεις δίκιο σου έχουν βγει πολύ ζόρικα τα μπεμπάκια! Υπομονή θα στρώσουν πού θα πάει;

Νάκι δεν ξέρω τι ακριβώς σας συνέβη αν και θυμάμαι το μήνυμά σου τέτοιες μέρες πέρσι. Ήμουν στο κρεβάτι και μου είχε κάνει εντύπωση. Πόσο δίκιο έχεις. Για τον παιδοψυχολόγο δεν ξέρω να σου πω αφού δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά εγώ θα πήγαινα αν πίστευα ότι το είχαν ανάγκη τα παιδιά μου. Πάντως νομίζω πως τα παιδιά τα θωρακίζεις με το δικό σου παράδειγμα περισσότερο απ΄ όλα. Αν εσύ δεν δίνεις σημασία το ίδιο θα μάθουν σταδιακά να κάνουν και αυτά. Εύχομαι ό,τι κι αν είναι να καταφέρετε να το ξεπεράσετε σύντομα.

Ντακούλα ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια στις φώτο!! Καλά με το βίντεο γελάω ακόμα!! Φοβεροί καλλιτέχνες τα μικρά σου! Και πολύ το ευχαριστιόντουσαν!! Για τη νονά και τον μπαμπά της με κάλυψαν οι προλαλήσασες! Κάτσε να κάνει παιδιά και θα σου πω εγώ πώς θα τα ξεχάσει όλα αυτά που λέει τώρα. Πώς με νευριάζουν οι άνθρωποι που κάνουν το άσπρο μαύρο για να δικαιολογηθούν! Είναι δυνατόν να βάζεις στο ίδιο καζάνι το κρύο που θα φας έξω ή τη στέρηση που δεν θα καπνίσεις με τον κίνδυνο στον οποίο θέτεις ένα βρέφος όταν εισπνέει τον καπνό σου;; Έλεος!!

Αυτά για τώρα! Ξύπνησαν και πεινάνε τα πυραγχάκια μου!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Θελω τη βοηθεια σας. Εχω ακουσε οτι υπαρχει ενα διχτακι μαγειρεματος για το ψαρι. Βαζεις μεσα το ψαρι και το βαζεις στην κατσαρολα και δεν φευγουν τα κοκκαλα. Ξερετε κατι γι αυτο; που μπορω να το βρω;

4o4op3.png

ΤΖΙΝΙ πέρσυ που έκανα στα παιδια το εμβολιο της γρίπης την πρωτη δοση,όλο είμασταν άρρωστοι και μετα αλλα όταν έκανα την δευτερη δόση (αν και αργησα πολυ να την κανουμε λογω ιωσεων) απο εκει και μετα αρρωστησαν ελαχιστα.Εγω τα εχω παραγγείλει αλλα θα τα εχω αρχες Οκτωμβρη οποτε και θα τα κανουνε..σίγουρΑ!

Κορίτσια το γαλα κατα τις 4 αναγκαστηκα το δινω αλλιως ξυπναει τον αλλον,χαμομήλι ή νερο δεν θελει! ασε που ο ένας το βραδυ ξυπναει και θελει τον πατερα του,υστερα απο τις διακοπες όλα αυτα έτσι??? θα με τρελανουνε,σημερα πηρα και εγω τηλ.τον παιδικο και τους ειπα ότι τον αλλο μηνα θελω να μιλησω στον παιδοψυχολογο γιατι εχω μαζεψει αρκετα θεματακια...

Καλησπέρα! Έχω ερώτηση (τί πρωτότυπο!)

Πως κάνετε μπάνιο τα μωρά σας; Εμένα αγαπάνε το νερό - κλαίνε όταν τους βγάζουμε απο το μπάνιο όχι όταν τους βάζουμε - αλλά μου βγαίνει η ψυχή μέχρι να τα πλύνω. Γέμίζω την μπανιέρα και τους χώνω μέσα με την σειρά αλλά είμαι σαν τις επικίνδυνες αποστολές αφού συνέχεια πλατσουρίζουν και τσιρίζουν και γλιστράνε και θέλουν να σηκωθούν για να τα αρπάξουν όλα... Για ρίξτε ιδέες...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...