Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Στο γνωστό μαγαζί κ να φουμάρουν?

Με μωρά μέσα?

Δεν πάμε καλά!

Συμφωνώ με λαέρτα. Δεν έχει καπνίσει κανείς ούτε μία φορά μέσα στο σπίτι από τότε που γέννησα!

Ποιός στην είπε ρε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σαν τα χιόνια!

Που είσαι ρεεεε???????????????????????????????????????????????????????

Τί κάνεις???????????????????????????????????????????????

Τα παιδιά???????????????????

Απαιτώ να μας ενοχλείς συνέχεια!!!!!

Το ακούς?????

Εντίτι: περαστικά!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζινι ακριβως αυτο!

αν δεν εχει βελτιωθει η κατασταση φοβαμαι για οταν θα πανε πχ παιδικο,ξερεις τα παιδια ειναι πολυ σκληρα μεταξυ τους.και γενικα φοβαμαι.

απο την μια σκεφτομαι οτι κανουμε οτι μπορουμε για να μην τα αγγιξει η ολη κατασταση αλλα ειναι δυνατον??

τα μικρακια μου μονο με νοιαζουν,τους αλλους εμαθα να τους γραφω κανονικα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Σημείωση

πράσινα καρεκλάκια από μοδερκαρε

προσφορά 35? έκαστο.

έχει και τραπεζάκι λευκό που ενσωματώνεται..

απλά λόγω καλλιτεχνίας το έβγαλα και τα άφησα σκέτα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Τζινι ακριβως αυτο!

αν δεν εχει βελτιωθει η κατασταση φοβαμαι για οταν θα πανε πχ παιδικο,ξερεις τα παιδια ειναι πολυ σκληρα μεταξυ τους.και γενικα φοβαμαι.

απο την μια σκεφτομαι οτι κανουμε οτι μπορουμε για να μην τα αγγιξει η ολη κατασταση αλλα ειναι δυνατον??

τα μικρακια μου μονο με νοιαζουν,τους αλλους εμαθα να τους γραφω κανονικα.

είναι....

όταν υπάρχει απέραντη αγάπη και διάθεση όπως εσύ/εσείς είναι..

όλα είναι μέσα στη ζωή - καλώς ή κακώς- και θα τα μάθουνε και θα στεναχωρηθούν και θα χαρούν..δε λέω τίποτα άλλο γιατί με έχει υπερ-καλύψει η Λαέρτα..(για άλλη μια φορά..)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Στο γνωστό μαγαζί κ να φουμάρουν?

Με μωρά μέσα?

Δεν πάμε καλά!

Συμφωνώ με λαέρτα. Δεν έχει καπνίσει κανείς ούτε μία φορά μέσα στο σπίτι από τότε που γέννησα!

Ποιός στην είπε ρε?

Τώρα τί να σου πω?????

να σου πώ ότι ο μπαμπάς της μίας νονάς που τυγχάνει να είναι και θείος μου

(εξ αγχιστείας.. ) στράβωσε τόσο που όταν έφτασε στο μαγαζί και ζήτησε τασάκι και δεν του δώσαν και τ ου είπαν για ποιο λόγο κτλ αυτός σηκώθηκε κι έφυγε???

(χωρίς να κάνει σκηνικό βέβαια και να τον πάρουν χαμπάρι, με την πρόφαση ότι πονούσε το κεφάλι του..)

όλοι οι υπόλοιποι το σεβάστηκαν.

και σήμερα η νουνά και ξαδέρφη ήθελε να μου πεί ότι να μην είμαι τόσο απόλυτη..κτλ

ακόμα και με το σπίτι..το σπίτι μ ου ρε φίλε..οκ εγώ δεν καπνίζω πια, αλλά και το ξωτικό έξω τη βγάζει με παντός καιρού καταστάσεις..

κι ότι εκείνη όταν καλεί καποιόν δε θα μπορούσε με τπτ να του πει να μην καπνίσει σπίτι της, γιατί δηλαδή όταν καλείς κάποιον κάπου πχ σπίτι σου, θέλεις να περάσει καλά και να τον ευχαριστήσεις..οπότε πχ θα μπορούσε αυτός ο κάποιος να καπνίσει σπίτι μου με αυτή τη λογική. Σα να μου λέει δηλ. ότι άμα καλώ να μην απαγαρεύω.. και τα πήρα και της είπα ότι πια δεν την ξανακαλώ χειμώνα, να μην περιμένει κάλεσμα, να έρχεται από μόνη της όποτε θέλει αυτή, γιατί κάλεσμα από εμένα δεν πρόκειται να ξανακούσει!!!!!!!!!

επίσης μου είπε και τη λογική του ότι δεν μπορω να το απαγορεύω αυτό σε μέρες γιορτής.....:rolleyes:

και πολλά άλλα κουλά..:evil::evil:

Paulo Coelho

Duck, κατά βάθος νοιώθουν ενοχές που καπνίζουν και εκθέτουν τα παιδιά τους (αν έχουν) σε παθητικό κάπνισμα και δεν τους αρέσει να σε βλεπουν πιο σωστή και συνεπώς προσπαθούν να σε κάνουν κι εσένα να σφάλλεις έτσι ώστε να ξαναρχίσουν να νοιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Υπάρχει απλά βεβαια η περίπτωση να είναι στόκοι και συνεπώς μην ασχολείσαι. Εγώ πάντως θα τους την έλεγα σίγουρα του στυλ ότι "αντί να με μαλώσετε αν κάπνιζα μέσα στο σπίτι εσείς μου λέτε να το κάνω κιόλας? Δηλαδή τόσο λίγο σας ενδιαφέρει η υγεία των παιδιών μου????"

120247mcv711uxx1.gif

Απλά θα σου θυμήσω τον στίβεν χόκινγκ.

Κ ένα ινδικό ανέκδοτο: μια γριούλα είχε 2 κουβάδες για να κουβαλάει νερό στο σπίτι της, έναν γερό κ έναν ραγισμένο. Κάποια στιγμή ο ίδιος ο ραγισμένος ο καουβάς της είπε: πέταξε με! Είμαι άχρησος, δεν κάνω εγώ για εσένα, ταλαιπωρώ καθημερινά την οικογένεια!

Κ τότε η γριά γύρισε απλά κ του έδειξε τα δέντρα που κλάδευαν τα παιδιά της κ τα λουλούδια που είχαν ανθήσει στο πέρασμα του!;)

Λοιπόν σήμερα ήρθε υδραμπλεκός (γείτονας κ αυτός/ σώθηκα λέμε! κομμώτρια, υδ/κό κ ένα ηλεκτρολόγο θέλω να έχω) κ μου έφτιαξε την δική μου ηλεκτροβάνα ώστε να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα νέας εκροής νερού από αυτή την πλευρά, διότι προχτές που ήρθε καυστιριατζής για τον λένητα έσταξε λίγο κ φρίκαρα!!!!!

Το άλλο το αστροπελέκι που είχε έρθει κ είχε αλλάξει σε όλους του ορόφους κάτι λάστιχα δεν το είδε????

Κ θα φέρει κ μανόμετρο να μετρήσει κ να δεί αν έχω διαρροή νερού εγώ (αυτό για το διάδρομο), ή ο α. δίπλα μου!

Αύριο έρχεται ο μπογιατζής να ξύσει κ μεθάυριο θα βάψει!!!!!!!

Δουλειές με φούντες, οπότε θα είμαι με τσαρούχια!

Ρε παπί ποιό κάιθσμα?

Σήμερα ειδα ένα κάθισμα στα μάδερ σούπερ!

Σαν σκαλοπατάκια ήταν, αλλά δεν ήταν αυτόνομο λαέρτα.

Πήγα μαλλ κ εναπόθεσα το κινητό μου στον πάγκο του γερμάνόυ του.

Πήρα κ ενα usb για κάρτες κ έβγαλα τις φώτο.

Τα τηλέφωνα όμως δεν τα βρίσκω.

Καμιά βοήθεια για το πώς μπορεί να τα βρω???? file name klπο?

(εξακολουθώ κ είμαι σίγουρη πως τα είχα περάσει στη σιμ μετά το κάζο του νίκου ξαναλέω, αλλά δεν τα βρίσκω κ πάλι ο μπαζούκας που είμαναι!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Duck, κατά βάθος νοιώθουν ενοχές που καπνίζουν και εκθέτουν τα παιδιά τους (αν έχουν) σε παθητικό κάπνισμα και δεν τους αρέσει να σε βλεπουν πιο σωστή και συνεπώς προσπαθούν να σε κάνουν κι εσένα να σφάλλεις έτσι ώστε να ξαναρχίσουν να νοιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Υπάρχει απλά βεβαια η περίπτωση να είναι στόκοι και συνεπώς μην ασχολείσαι. Εγώ πάντως θα τους την έλεγα σίγουρα του στυλ ότι "αντί να με μαλώσετε αν κάπνιζα μέσα στο σπίτι εσείς μου λέτε να το κάνω κιόλας? Δηλαδή τόσο λίγο σας ενδιαφέρει η υγεία των παιδιών μου????"

Aυτό.

Κ μάλλον χωρίς παιδιά.

Η αν έχουν είναι μεγάλα κ τρανά!

Έλεος ρε παπί? Κ απολογήθηκες κιόλας?

Ούτε μια στο εκατομμύριο να μου το λέγαν αυτό.

Πολύ λάσκα τους έχεις? Μάζεψέ τους.

Ζήτα κ τη βοήθεια του ρίβι. Ο καψερός έξω την βγάζει!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Να της πείς να ξαναέρθει όποτε θέλει, αλλά τόνισε της οτι ρυθμιστής σε μια σχέση δεν είναι το εγώ μας, αλλά το ΄συνολο κ οι κανόνες.

Κ όταν σε αυτό τό σύνολο περιλαμβάνονται κ μωρά, ρυθριστές είναι τα μωρά κ η υγεία τους, οπότε ακολουθεί τους κανόνες που έχετε επιβάλει!

Ο ρίβις τί λέει?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σήμερα ήρθε η κομπάρα μου από την πεντέλη κ μου είπε για μια σκόνη που της δίνει ο παιδίατρος για βρογχοφλεματομυξο Σκατ@.

σινγκιουλαρ μου είπε. δηλ, singular.

Εγώ μόνο την γνωστή σινγκουλαρ λοτζικ βρίσκω.

Κ έχει κ καραμέλες λέει τέτοιες.

Τί στο δία μου είπε γιατί θα την ψάλω!

Το έχει ακούσει καμία?

Σκόνη λέει κ καραμέλες. Κ είναι εκτός από ακριβά σκευάσματα, πολύ αποτελεσματικά. 30 ευρώ οι 20 καραμέλες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ναι κορίτσια

όπως τα λέτε...

τζίνι θες λίγο για τα βαψίματα αυριο μεθαύριο?;);)

μου αρέσει που όταν είπα ότι τί θα πάθαινε για μία φορά το χρόνο για 3-4 ώρες εάν κάπνιζαν έξω και όχι μέσα..

η απάντηση ήταν..τί θα πάθαιναν τα μωρά τότε αν κάπνιζαν μέσα για 3-4ώρες..

μιλάμε τρελένομαι και μόνο που το ξανασκέφτομαι!

πρέπει να έχω ανεβάσει πίεση λέμε.

επίσης άκουσα και το άλλο....

ότι εγώ λέει σε σπίτι καπνιστών μεγάλωσα και καπνίζανε και χαίρω άκρας υγείας..

μιλάμε τρελένομαι

τζίνι θα το πω στο ρίβι όταν έρθει σίγουρα.

θα τα πάρει στην κράνα σίγουρα κι αυτός!

Αν του το έλεγα σήμερα από τηλέφωνο ήταν ικανός να ήταν εφ\δώ από Χανιά, παρόλη τη γενική απεργία..διότι θα είχε γίνει πύραυλος.

Ειλικρινά, τα έχω πάρει τόσο πολύ

που σε ~2 μήνες που θα γιορτάσω της Μαρίσα (21 Νοέ) αλλά και στα γενέθλια των παιδιών, σκέφτομαι να μην τους καλέσω με ιδιαίτερο τρόπο..

μιλάμε μου έχει στοιχίσει..

και λυπάμαι πολύ......γιατί είναι νέα κοπέλα....

(χωρίς γάμο και παιδιά ακόμα...ι επομένως και χωρίς εγγόνι αυτός) αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

επίσης άκουσα και το άλλο...

ένα ένα τα θυμάμαι..

ότι για το χειμώνα και το κρύο και το τσιγάρο έξω..

μου λέει δηλ. κι εγώ κρίμα δεν είμαι να κρυώσω εάν βγαίνω έξω στο μπαλκόνι να καπνίζω??? ντόινγκκκκκκκκ!!!!!!!!

Paulo Coelho

έφυγα.......

'εχω ταραχτεί και είναι κρίμα να είμαι τέτοια ώρα ξύπνια για αυτό το λόγο

ενώ έχω τόση κούραση και μια ευκαιρία να πέσω νωρίτερα για ύπνο......

σας ευχαριστώ

λαέρτα πολύ σε χαίρομαι!!!!!! γνήσιο λιοντάρι!

εγώ το καταπίεσα....φαίνεται.....

φιλάκια!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...