Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πωπω ρε κορίτσια με αγχώσατε με όλα αυτά που διάβασα!!! Εμείς κάνουμε ορούς ρουφηχτηρη και μάσκες. Εγώ πέρνω και αντιβηχικό γιατί κόλλησα...και προσπαθώ να ανεχτώ την γκρίνια.

Πάντως ο δικός μας γιατρός είπε οπωσδήποτε το εμβόλιο γρίπης μόλις κυκλοφορήσει

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Αν και λίγο καθυστερημένα μπήκα να ευχηθώ στα γλυκά μας nunukakia...

Πολύχρονα να είστε, να σας χαίρονται η μαμάκα και ο μπαμπάκας και τα γίνετε πολύ καλοί και ευτυχισμένοι άνθρωποι!!!

32933-Happy-Boy-And-Girl-Twins-Smiling-While-Preparing-To-Blow-Out-Candles-On-Their-Birthday-Cake-Poster-Art-Print.jpg

RKdwp3.png

Μιας και μπήκα να καλωσορίσω και τις νέες μανούλες και μέλλουσες της παρέας!!!

Δεν καταφέρνω να μπω να διαβάσω πολλά αλλά ούτε και να γράψω. Τα μικρά έχουν ζωηρέψει πάρα πολύ και δεν τους προλαβαίνω.... Δεν έχω καθόλου βοήθεια, ο άντρας μου συνήθως λείπει όλη μέρα στην δουλειά και τα έχω δει όλα...

Τώρα του τα άφησα για καμιά ώρα και πετάχτηκα δουλειά. Παραπάνω δεν κάθεται...

Nunukaki βαφτιστήκατε ή ακόμα? Έχω χάσει επεισόδια.

Βρε κορίτσια αν έχει καμιά την ευγενή καλοσύνη ας με ενημερώσει αν έχουμε κανένα σημαντικό νέο να μπω λίγο στο κλίμα...

RKdwp3.png

Καλησπέρα και από εμένα. ΝΟΥΝΟΥΚΑΚΙΑ καθυστερημένα κι εγώ αλλά δεν κατάφερα χθες να μπω.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ!!!!:P:p

Διαφημίσεις

Στην μονάδα τους είχα ρωτήσει για τις απνοιες και μου είχαν πει, πως αφου δεν κάνανε στην αρχη δεν κάνουν μετα που μεγαλώνουν. Απ΄οτι κατάλαβα δεν ισχύει τελικα.

Λαερτα όπως τα είπε η Φροσω, αναβολή των εμβολιων.

Σέβη περαστικα και στα δυο.

Νουνου δε θυμαμαι αν ευχηθηκα :rolleyes: χρόνια τους πολλα, να τα εκατοστησουν και να σας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμενους!!!

p1Utp3.png

Οι άπνοιες που μου έκαναν ήταν μόνο σ'εκείνες τις 2 φάσεις που ήταν άρρωστα και ήταν τόσο αδύναμα που δεν άνοιγαν καν τα μάτια τους ούτε κουνιόντουσαν, δεν αντιδρούσαν δηλαδή με κανέναν τρόπο και σταματάγαν να αναπνέουν. Ήταν και με πυρετό 39,5. Από κλάμα δεν έχουν κάνει ποτέ, δεν ξέρω να σας πω. Φρόσω, αυτό με το φύσημα μού το είπε η παιδίατρος μετά ότι μπορούσα να το κάνω και αυτό.

Για τα εμβόλια δεν το συζητάω, δεν υπάρχει περίπτωση τώρα να τα κάνω άμεσα αλλά επίσης πρέπει να αλλάξω κι όλα τα σχέδια για τον παιδικό σταθμό.

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα!

Μόλις διάβασα την τελευταια σελίδα κι έχω σκασει που εχω χάσει τόσα επεισόδια (σελίδες) απ'ό,τι είπατε. Διάβασα και για τα εμβόλια που λέτε και προβληματίστικα, έτσι θα καθησω να διαβασω όλες τις σελίδες που έχετε γραψει αυτες τις 5 μερες που δεν εχω μπει (ουτε καν διαβασει) για να βγαλω άκρη. Να δούμε πότε θα το καταφερω :).

Πολλά φιλιά σε όλες!

P.S. Τι καύσωνας είναι αυτός;;;

jYwYp3.png

καλησπερα κοριτσια,

σημερα ειναι μια πολυ δυσκολη μερα για μενα μιας και συμπληρωνεται ενας χρονος απο το ατυχημα που μας εκανε τη ζωη ανω κατω.

ακομα μαζευουμε κομματια και δεν βλεπω φως στο τουνελ συντομα τουλαχιστον.

κοριτσια ερχονται στιγμες που με πιανει απελπισια,πως ειμασταν και πως γιναμε.με πιανει το παραπονο ρε γμτ,αυτο το κωλογιατι θα με φαει.

βεβαια προσπαθω να ειμαι κουκουρουκου για τα μωρα κυριως.

ενα χρονο μετα θα ηθελα να σας πω και ενα μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια σας και την σταση που ειχατε ολες.Μου σταθηκατε διακριτικα και ομορφα.

ευχαριστω που με κανετε και ξεχνιεμαι.

ΥΓ πιστευετε οτι πρεπει να απευθυνθω σε παιδοψυχολογο?το σκεφτομαι πολυ εντονα τωρα που μεγαλωνουν,θελω να τα θωρακισω ωστε να μην δινουν σημασια σε τιποτα και σε κανεναν.

εσεις θα πηγαινατε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ενα χρονο πριν περιπου τετοια ωρα με εβγαλε ο γιατρος απο το δωματιο και μου μιλησε και μου ηρθε ο ουρανος στο κεφαλι:cry: και μετα επιπλοκη και ξανα επιπλοκη και και και.........

να μην ζησει κανενας αλλος τετοιες στιγμες.

ΥΓΕΙΑ στις οικογενειες σας.

σας μαυρισα ,σορυ δειξτε μου λιγη κατανοηση σημερα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Ω ρε........

καλά σας πάει όλες βλέπω...

αυτό με το εμβόλιο με έχει προβληματίσει ήδη η φίλτατη τζίνι και το σκέφτομαι από όταν είμαστε 3-4μηνών.......

ελπίζω να έχω κατασταλάξει μέσα μου ως τότε..............

Σεβ..................................σεβ..........

πώς το αντιμετωπίζεις τώρα το θέμα? είσαι ακόμα φρικ αοθτ? τα μωρά καλύτερα με τη νέα αντιμετώπιση?

Ελίζα περαστικά σας..

κι εμάς "κάτι" μας περιτρυγυρίζει...υποψιάζομαι......μακάρι να φύγει.........και να μην "εκδηλωθεί"...

και το κορυφαίο της ημέρας..........

μου την είπαν σήμερα

που δεν άφησα στη βάφτιση στο μαγαζάκι ~50-60 τμ χωρίς δείγμα εξαερισμού..

που δεν άφησα να καπνίσουν μέσα..ενώ ήταν τα παπιά μου όλες τις ώρες εκεί καθώς και άλλα παιδάκια ηλικίας από 2,5-11 καθώς και μία έγκυος 30 εβδομάδων.....

πρέπει να είμαι πολύ υπερβολική, παρτάκιας,αυταρχική, χαζομαμά, υπερπροστατευτική και κωλοχαρακτήρας τελικά......

εξάλλου όταν καλείς κάποιον θέλεις να περάσει καλά,

κι εφόσον καυτός καπνίζει δεν μπορείς να του το απαγορεύσεις..

ούτε καν αυτή τη μέρα, ούτε καν 3-4 ώρες.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ρε δε μαμιώμαστε λέω εγώ????????????

ρε ουστττττττττττττττττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!

όχι, σοβαρά για πείτε γνώμες , ειλικρινά εεεεεε?

θέλω να δω τί γίνεται επιτέλους με αυτό το "γιαλό" :rolleyes:.......

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Ένα θα σου πω: στο μαγαζί 300+ ατόμων ήμασταν 160 και δεν άφησα ΚΑΝΕΝΑΝ να καπνίσει και το έγραψα και στα ταμπελάκια με τα ονόματα!!! Πήγαν να μου την πουν κι εμένα αλλά τους τα έχωσα λέγοντας: "Πλάκα μου κάνεις? Στο σπίτι μου δεν καπνίζω και τη βγάζω στο μπαλκόνι, θα σας αφήσω να καπνίζετε στο μαγαζί??? Δεν είμαστε καλά!!! Βγείτε έξω και καπνίστε όσο θέλετε!!!" Και το σεβάστηκαν όλοι!!! Οπότε πέρνα στην αντεπίθεση αντί να απολογείσαι για τις επιλογές σου... Φακ δεμ, γιου νόου...

120247mcv711uxx1.gif

Νάκι, κουράγιο!!! Δοκιμάζεσαι αρκετά εσυ... Ωστόσο, ξέχνα τους παιδοψυχολόγους: θες στ'αληθεια να μεγαλώσεις παρτάκηδες? Δεν νομίζω... Το να αγαπάς και να σ'αγαπάνε είναι η μεγαλύτερη αρετή, οπότε γιατί να τη στερήσεις από τα παιδιά σου; Και ναι, όταν αγαπάς και πληγώνεις και πληγώνεσαι αλλα that's the way the cookie crumbles, my dear...

120247mcv711uxx1.gif

Sεβη τί πάθατε ρε γμτ?????

Περαστικά έυχομαι!!!!!

Ελίζα ακόμα σε κρατάει η ίωση?

Εμένα ευτυχώς με άφησε!

Στους 18 μήνες που στο κάνει το μμρ ο γιατρός σας είναι απλά πάρα πολύ καλός.

Στείλε πμ το όνομα κλπο, πού είναι, αν είναι κ σε νασοκομείο .....

Για της γρίπης τί σου είπε? (λογικά όχι γαιτί δεν πάνε σταθμό)

Σελεστίνο κ ο φαρμακοποιός εμβολιάζει ενήλικες.

Φρόσω πρεβεναρ αντί μμρ? Μάλλον λάθος κάνεις.

Κ εμένα ο παιδίατρός μου είχε πεί για περίπτωση άπνοιας ανάσκελα το παιδί κ τίναγμα στον αέρα κ αμέσως φύσημα στη μούρη δυνατά.

Στις 5 έχετε γεννέθλια?????/?????

Τζό κ εσείς άρρωστοι? Περαστικά κ σε εσάς!

Τί θα γίνει ρε παιδιά? Τί θα κάνουμε??? Ακόμα δεν ήρθε ο χειμώνας!

Ζίτα έκανες πέρυσι της γρίπης στα παιδιά?

Δηλ. σκέφτομαι αν πέρυσι ήταν τόσό χάλια τα πράγματα κ τα είχα εμβολιάσει, φέτος τί θα κάνω που σκέφτομαι σοβαρά να μην τους το κάνω? Να μην τους το κάνω? Να το κάνω? Να κάνω εξετάασεις ανοσοσφαιρίνης όπως η λαέρτα? Με έβαλε σε σκέψεις!

Λαέρτα περιμένω νέα σου για το θέμα των εξετάσεων.

Βρε τζας μου έλειψες!

Παιδιά προσωπικά πιστεύω πως το μμρ δεν είναι η πιθανή αφετηρία για όλα τα επίσης πιθανά προβλήματα.

Τα ίδια ακριβώς ποσοστά να πάθει οξεία εγκεφαλίτιδα έχει ένα παιδί, αν δεν εμβολιαστεί.

Οι δικοί μου χάσαν τον αδερφό μου σε ηλικία 6 ετών από ιλαρά- εγκαφαλίτιδα, δεν είχε εμβολιαστεί ο άλκης. Τραγικό, δεν το ξέχασαν κ δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Οπότε είχα πάντα ένα λόγο παραπάνω να μην περάσουν τα παιδιά μου τουλάχιστον ιλαρά.

Ο γυναικολόγος μου έχει ένα γιό με αυτίσμό. Κατηγορεί την ηλικία εμβολιασμού του παιδιού του κ όχι το ίδιο το εμβόλιο. Του το έκανε στους 14 μήνες. Μου ειχε φάει τα αυτιά να μην το κάνω πριν τους 18 μήνες. (στους 16 σχεδόν τους το έκανα εγώ νομίζω)

Ο κουνιάδος της αδερφής μου της γκαστρούλας επίσης το ίδιο.

Αυτό που θυμάμαι να μου έχει πεί ο παιδίατρός (ακριβώς γιατί είχα τρελό άγχος με το συγκεκριμένο εμβόλιο) είναι το θέμα της διατροφής του παιδιού πριν τον εμβολιασμό. Κατά την γνώμη του/ έρευνες σε ιαπωνία/ σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει κλπο ένα μωρό πρέπει να έχει φάει ψάρι με λίγο υδράργυρο πολλές φορές. Να έχει εκτεθεί σε υδράργυρο σταδιακά πρίν τον εμβολιασμό δηλ. Κ επίσης μου έχει απαγορέψει τουλάχιστον μέχρι τα 4 τον τόνο κ τον ξιφία στα παιδιά.

Κ στη εγκυμοσύνη αν θυμάστε μερικές, απαγορεύουν τον τόνο κ τον ξιφία.

Αν το βοφάστε, γιατί δεν σας κρύβω οτι με τα δίδυμα είχα ανησυχήσει πολύ περισσότερο από οτι στη σύλια, ρωτήστε κ απαιτήστε τον εμβολιασμό για αυτές τις ασθένειες με μεμονωμένο εμβόλιο (αν γίνεται).

Νάκι μου κορίτσι μου για ποιό λόγο να τα πας σε παιδοψυχολόγο?

Φοβάσαι μήπως τα αντιμετωπίσουν κάποιοι με μυαλό στα όρια της απόλυτης ιδιωτείας (της έλλειψης βασικής παιδίας κ ίσως διανοητικής καθυστέρυσης), ρατσιστικά λόγω αυτού που έχει συμβεί?

Προσπάθησε να μην δηλητηριάζεις/ βασανίζεις το μυαλό σου.

Σε αγαπώ! Στο είπα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλά μου, κοριτσόπουλα................... ΕΚΠΛΗΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Είμαστε ακόμη εξοχή, μπαίνω αστραπή από ασύρματο ιντερνέτ!

Σας αγαπώ πολύ, μου έχετε λείψει ανυπέρβλητα, έχουμε ίωση ή κρύωμα ( ;;; ) τον Μαριούλη από προχθές και από σήμερα και τον Στέφανο.... Μύξα, πυρετός, γκρίνια τρελή... Α, και βήχας! Τα νεύρα μου κουρελιασμένα. Άυπνη...

Είμαστε εδώ από 1η Ιουλίου (όλο τον Ιούλιο πηγαινοερχόμασταν, 2 μέρες εδώ, 3 εκεί, 5 ξανά εδώ και πάει λέγοντας) και από 7 Αυγούστου σερί εδώ... Κολυμπάμε ακατάπαυστα και χθες και σήμερα με τη ζέστη χάσαμε δύο ωραιότατα μπανάκια με τα παλιοκρυώματά μας :( Εγώ εδώ χωρίς βοήθεια, τουτέστιν τα έχω δει (και σκεφτεί) όόόλα..... Είπαμε, αφού δεν δουλεύω, να το εκμεταλλευθούμε, να ξεδώσουν και τα παιδιά! Και ξεδίνουν, η αλήθεια είναι! Λέμε να επιστρέψουμε Κυριακή. Βλέπουμε!

Σας φιλώ με τρυφερότητα! Μόλις γυρίσουμε με το καλό, θα σας γίνω ενοχλητικιά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...