Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα σας.....δεν σχολιαζω,δεν αντεχω!!!

Πιο χαλια νυχτα δεν ξανα ειχαμε,οπου πηραμε τον μικρο στις 2 το βραδυ κ πηγαμε στο Παιδων,το μεγαλο το ιδιο χαλια αλλα κοιμοτανε απο τις 9.30.....

Το παιδι να μην μπορει να αναπνευσει κ να μην δεχεται να τον ξαπλωσουμε..οπου πεφτουμε σε εναν ντιγκινταγκα παιδιατρο!!!!!!:tongue:τι μας ειπε; απλα εχει μυξες κ γι'αυτο βηχει....συνεχεια ορο κ ρουφηκτηρι......

Τουλαχιστον δεν ειχε κοσμο κ σε 1 ωρα πισω....το παιδι καταφερε να κοιμηθει 5.30 με 7 το πρωι!

Τωρα με τα χιλια ζορια τον κοιμησα,δεν ξερω τι θα κανει μολις τον ξαπλωσω....

Μας εβαλαν κ χερι που δεν φεραμε τον μεγαλο....

Σέβ, επειδή αν θυμάσαι μου έχουν βαρέσει άπνοια και τα δύο από 2 φορές το καθένα, εγώ τα έβαζα σχεδόν σε καθιστή θέση να κοιμούνται. Η παιδίατρος μου το είχε πει. Πρέπει να κάνετε και μάσκες οπωσδήποτε αλλιώς μπορεί να χειροτερέψει. Ειδικά αν δεν μπορεί να ανασάνει μπορεί να χρειαστείτε και σταγόνες σολντεσανίλ για 1-2 μέρες. Θα περιμένω νέα σου!!!

Εγώ ψάχνω μια ειδική αλλεργιολόγο που μου σύστησε η παιδίατρος και θα πρέπει να πάω και σε ανοσολόγο όπως είχα φανταστεί...

120247mcv711uxx1.gif

Όσον αφορά τον γιατρό, η γνώμη μου είναι ότι τις νυχτερινές βάρδιες τις δίνουν σε ειδικευόμενους κι είναι ανίδεοι ή μόλις έχουν βγει από τη σχολή... Μην τους εμπιστεύεσαι... Με τους γιατρούς ο ένας πρέπει να τσεκάρει τον άλλον... Τι φάρα κι αυτή...

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα.

Εμείς εξετάσεις αίματος κάναμε στον χρόνο πάνω (τον Μάρτιο), το καλοκαίρι κάναμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και σε 2 εβδομάδες θα κάνουμε το MMR.... Δε μας ζήτησε εξετάσεις αίματος νέες.....

Κορίτσια... έχει γίνει ένας μικρός πανικός με το MMR στο διαδίκτυο (περι αυτισμού)...τα διάβασα και φρίκαρα! Όμως, ρώτησα την παιδίατρο και με καθησύχασε. Μας επανέλαβε και μια σειρά ερωτήσεων στα αγόρια που υποδεικνύουν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα επικοινωνίας, έκφρασης, εξωτερίκευσης συναισθημάτων κλπ και τώρα είμαστε πιο ήρεμοι με την ιδέα του MMR... Είμαστε βέβαια ήδη 18 μηνών...

μα αυτό είναι το ρίσκο με το ΜΜΡ, ότι σχετίζεται με τέτοιες περιπτώσεις. Ειδικά στην Αγγλία γινόταν χαμός θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια. Και η δικιά μου με καθησυχάζει και λέει οτι οι περιπτώσεις που παρουσίασαν εν τέλει αυτισμό είχαν τάσεις ούτως ή άλλως αλλά εμένα αυτό δεν μου λέει τίποτα...

120247mcv711uxx1.gif

Σέβ, επειδή αν θυμάσαι μου έχουν βαρέσει άπνοια και τα δύο από 2 φορές το καθένα, εγώ τα έβαζα σχεδόν σε καθιστή θέση να κοιμούνται. Η παιδίατρος μου το είχε πει. Πρέπει να κάνετε και μάσκες οπωσδήποτε αλλιώς μπορεί να χειροτερέψει. Ειδικά αν δεν μπορεί να ανασάνει μπορεί να χρειαστείτε και σταγόνες σολντεσανίλ για 1-2 μέρες. Θα περιμένω νέα σου!!!

Εγώ ψάχνω μια ειδική αλλεργιολόγο που μου σύστησε η παιδίατρος και θα πρέπει να πάω και σε ανοσολόγο όπως είχα φανταστεί...

Τί κάνεις αν το παιδί πάθει άπνοια???? :cry::cry::cry:

Θα πάθω ανακοπή εκείνη την ώρα μου φαίνεται....

Και πως κοιμίζεις ένα μωρό καθιστό???

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια και μπεμπάκια!!!

Σεβάκι μου, τι ήταν κι αυτό απόψε? εύχομαι περαστικά σας και η παιδίατρος να έχει να προτείνει κάτι καλύτερο από απλό ρουφηχτήρι για τις μύξες...πυρετό δεν έχουν, έτσι? τα καημένα, όμως, υποφέρουν...τα βλέπεις σε αυτά τα χάλια και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...:(:(:(

Νουνούκα μου, πολύ χαίρομαι που τα περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες των γενεθλίων σας!!! και που ξεκλέψατε λίγο χρόνο οι δυό σας με τον αντρούλη σου και κάνατε και πάλι όνειρα για το μέλλον...σα νιόπαντροι!!! χεχεχε!!! το κατοικίδιο είναι πολύ καλός φίλος-φύλακας, αρκεί να έχεις χρόνο και χώρο να του διαθέσεις...

Τζίνι μου, περαστικά στη Σύλια...για δες μήπως την προλάβεις τη βρογχίτιδα με φυσιολογικό ορό ή εισπνοούλες...

Και μεις βγήκαμε χτες από το πρόγραμμα λόγω επισκέψεων...τα δικά μου μόλις δουν κόσμο στο σπίτι δε θέλουν να πάνε για ύπνο με τίποτα...ειδικά ο μικρός που είναι και πιο ζόρικος...με τα χίλια ζόρια τον έβαλα στις 10 για ύπνο, αλλά κάθε δέκα λεπτά γκρίνιαζε και έτρεχα στο δωμάτιο του να δω τι θέλει...τα νεύρα μου έσπασε...και το βράδυ που ακολούθησε ήταν πολύ χειρότερο...ξύπνησε στις 3.45 και έκατσε ξύπνιος μέχρι τις 6.15!!! 2,5 ώρες να κλαίει και να γκρινιάζει με το στομάχι του...έχει παραγίνει το κακό...αύριο έχουμε τον γαστρεντερολόγο και ελπίζω να μας δώσει κάποια λύση μπας και δούμε άσπρη μέρα! εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες από την κούραση και την αυπνία δεν έχω κουράγιο για τίποτα...ούτε δουλειές μπορώ να κάνω, ούτε βόλτα να πάω τα μικρά...ένα πτώμα όρθιο αισθάνομαι και κάθε απόγευμα ζαλίζομαι μέχρι το βράδυ που θα πέσω για ύπνο...και αν μου βρείτε μαμά με ένα μωρό που να περνάει τέτοια ζόρια, να μου γράψετε! όλες μου οι φίλες που έχουν ένα μωράκι, την περνάνε ζάχαρη...θηλάζουν κιόλας...τα μωρά τους από το μήνα και μετά κοιμούνται όλη νύχτα σερί, μέσα στη μέρα κλαίνε ελάχιστα μόνο όταν είναι να φάνε, κοιμούνται πολλές ώρες...και γω απορώ...δε μου φτάνει που έχω δύο, έπρεπε να είναι και τόσο ζόρικα? έλεος!!!:|:neutral::|

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

και συνεχίζω...

Λαέρτα, ανοσολόγο και αλλεργιολόγο γιατί?

Το μμρ τι εμβόλιο είναι? εγώ είχα ακούσει για αυτισμό από το εμβόλιο της ηπατίτιδας που ήταν να το κάνουμε πριν κανένα τρίμηνο και το καθυστερήσαμε και τελικά θα το κάνουμε τώρα τον Οκτώβρη...όλα τα έχουμε, αυτές οι φοβίες μας έλειπαν μόνο!!! μακριά από μας...

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω αν κάνατε εσείς οι ίδιες το εμβόλιο της γρίπης...το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω, μιας και έχω άσθμα (όχι σε επικίνδυνο βαθμό, αλλά ήπιο) και πέρσι που ήμουν έγκυος και αρρώστησα έβηχα συνέχεια επί 2 μήνες πολύ έντονα...φοβάμαι μήοως ξαναπάθω κάτι παρόμοιο ή μήπως κολλήσω τα μωρά...ξέρετε που πρέπει να απευθυνθώ για να το κάνω? ο παθολόγος το κάνει? ή σε νοσοκομείο?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Τί κάνεις αν το παιδί πάθει άπνοια???? :cry::cry::cry:

Θα πάθω ανακοπή εκείνη την ώρα μου φαίνεται....

Και πως κοιμίζεις ένα μωρό καθιστό???

Εύχομαι να μην το ζήσεις ποτέ!!! Εγώ τα βάρεσα 3-4 φορές δυνατά στην πλάτη μέχρι που πήραν ξανά μπρος κι έβαλαν τα κλάματα και έτσι πήραν ανάσα. Τους ταρακούνησα δυνατά και γενικώς δεν του άφηνα από τα χέρια μου. Ευτυχώς τα έπαθαν με 2 μέρες διαφορά αλλά ο Μάρτης 2012 είναι ένας μήνας που δεν θέλω να γυρίσει... Όταν λέμε καθιστό, εννοώ σε κλίση 60 μοιρών περίπου. Εγώ βάζω μαξιλάρι στα πόδια (που να κάνει αυτή την κλίση), ξαπλώνω το μωρό και κουνάω τα πόδια μου ρυθμικά μέχρι να αποκοιμηθεί. Και μετά καθόμουν με τις βάρδιες εγώ και η μάνα μου από πάνω μην τυχόν ξαναπάθουν άπνοια. Κι έτσι έμαθε ο μικρός να κοιμάται στο κρεβάτι μου...

και συνεχίζω...

Λαέρτα, ανοσολόγο και αλλεργιολόγο γιατί?

Το μμρ τι εμβόλιο είναι? εγώ είχα ακούσει για αυτισμό από το εμβόλιο της ηπατίτιδας που ήταν να το κάνουμε πριν κανένα τρίμηνο και το καθυστερήσαμε και τελικά θα το κάνουμε τώρα τον Οκτώβρη...όλα τα έχουμε, αυτές οι φοβίες μας έλειπαν μόνο!!! μακριά από μας...

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω αν κάνατε εσείς οι ίδιες το εμβόλιο της γρίπης...το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω, μιας και έχω άσθμα (όχι σε επικίνδυνο βαθμό, αλλά ήπιο) και πέρσι που ήμουν έγκυος και αρρώστησα έβηχα συνέχεια επί 2 μήνες πολύ έντονα...φοβάμαι μήοως ξαναπάθω κάτι παρόμοιο ή μήπως κολλήσω τα μωρά...ξέρετε που πρέπει να απευθυνθώ για να το κάνω? ο παθολόγος το κάνει? ή σε νοσοκομείο?

Γιατί μας βγήκαν οι δείκτες ανοσοσφαιρινών πολύ χαμηλοί και σε αυτό το σημείο θέλει ειδικούς γιατρούς. Η ηπατίτιδα ξέρω στάνταρ ευθύνεται για σάκχαρο, όχι αυτισμό. Ωστόσο κι αυτό δεν έχει αποδειχτεί 100%.

Για το εμβόλιο γρίπης έψαξα κι εγώ αλλά η παιδίατρός μου είναι εντελώς αρνητική και για μένα και για τα μωρά. Μου πρότεινε να αναζητήσω ομοιοπαθητικές μεθόδους για τη γρίπη γιατί αυτή αυτό κάνει... Θα ψάξω και θα το κάνω γιατί κι εγώ από'κει που δεν ήξερα τι πάει να πει γρίπη, όλο το χειμώνα φέτος και τώρα τον Αυγουστο πάλι άρρωστη ήμουν. Χάλια...

Περαστικά στο μωρό που ταλαιπωρείται με το στομάχι του. Δες μήπως φταίει η πρόσληψη γλουτένης αν δεν παίρνει βάρος που δεν στο εύχομαι με τίποτα. Αλλά ρώτα μια που θα πας...

120247mcv711uxx1.gif

Τι άγχη είναι αυτά ρε γμτ????????:(

Τι τραβάγανε οι μανάδες μας????

Ρε Ελισάβετ.... πως συνήρθες εσύ μετά αφού έκλαψαν τα παιδιά???? Δηλαδή...έλεος!!!!

Και όλα αυτά από ένα "απλό" κρύωμα... που όσοι έχουν μεγαλύτερα παιδιά λένε... έλα μωρέ, ένα κρύωμα / ίωση είναι, θα περάσει...... :mad:

Και 'κείνη την ώρα μου έρχεται να τους μπουφλίσω!!!!

Και τί??? επειδή είναι κρύωμα/ίωση πρέπει να μην στενοχωριέμαι ή αγχώνομαι για τα παιδιά????? πως γίνεται αυτό???? που είναι το off????

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημερα σας.....δεν σχολιαζω,δεν αντεχω!!!

Πιο χαλια νυχτα δεν ξανα ειχαμε,οπου πηραμε τον μικρο στις 2 το βραδυ κ πηγαμε στο Παιδων,το μεγαλο το ιδιο χαλια αλλα κοιμοτανε απο τις 9.30.....

Το παιδι να μην μπορει να αναπνευσει κ να μην δεχεται να τον ξαπλωσουμε..οπου πεφτουμε σε εναν ντιγκινταγκα παιδιατρο!!!!!!:tongue:τι μας ειπε; απλα εχει μυξες κ γι'αυτο βηχει....συνεχεια ορο κ ρουφηκτηρι......

Τουλαχιστον δεν ειχε κοσμο κ σε 1 ωρα πισω....το παιδι καταφερε να κοιμηθει 5.30 με 7 το πρωι!

Τωρα με τα χιλια ζορια τον κοιμησα,δεν ξερω τι θα κανει μολις τον ξαπλωσω....

Μας εβαλαν κ χερι που δεν φεραμε τον μεγαλο....

περαστικα σας!!!ειναι πολυ χαλια φαση!!!!οταν μας ειχα πιασει και εμας..τρελα!!!απο τον πολυ βηχα εκαναν και εμετο....

:(

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα! Δεν εχω διαβάσει τπτ γιατι μια δεν εχω Ίντερνετ και μια έχουμε γκρίνια. Η μικρη δλδ, εδω και 3 μέρες γκρινιαζει χωρίς εμφανή αιτία.

Κατι πηρε το μάτι μου για απνοιες, μακρυα απ΄ολους! Ειναι η μεγαλύτερη φοβία μου. Το είχε πάθει η βαφτηστηρα μου, πήγα στον άλλον κόσμο και γυρισα.

Λαερτα πόσο ήταν τα μωρα?

Περαστικα σε όλα τα μωρακια που ταλαιπωρούνται με μυξες και ιωσεις.

p1Utp3.png

Και να σου πω ρε συ Λαέρτα, και στα δυο μωρά;

Πότε έχετε ραντεβού; την παλεύεις εσύ;

Αποφάσισα να κρατήσω την ψυχραιμία μου μέχρι να το ψάξω εκτενώς. Νουνού, στείλε αν μπορείς και θες με πμ το τηλ της ομοιοπαθητικού σου...

Καλημέρα και απο μένα! Δεν εχω διαβάσει τπτ γιατι μια δεν εχω Ίντερνετ και μια έχουμε γκρίνια. Η μικρη δλδ, εδω και 3 μέρες γκρινιαζει χωρίς εμφανή αιτία.

Κατι πηρε το μάτι μου για απνοιες, μακρυα απ΄ολους! Ειναι η μεγαλύτερη φοβία μου. Το είχε πάθει η βαφτηστηρα μου, πήγα στον άλλον κόσμο και γυρισα.

Λαερτα πόσο ήταν τα μωρα?

Περαστικα σε όλα τα μωρακια που ταλαιπωρούνται με μυξες και ιωσεις.

Τα μωρά ήταν τότε 7 μηνών..

120247mcv711uxx1.gif

Σόρυ γράφω γρήγορα.

Λαέρτα μην φοβάσαι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο Χριστ. έχει υψηλές λόγω αλλεργιών. Αν έχουν χαμηλές σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό δεν είναι πολύ δυνατό και ίσως θα ήταν καλό να αναβάλεις λίγο κάποια εμβόλιο.

Το μμρ δεν το κάνουν πια το αντικατέστησαν με το πρεβενάρ (αν θυμάμαι καλά).

Άπνοιες κι εμένα κάνανε και τα φυσούσα στο στόμα και στο πρόσωπο. Μπακαλίστικο αλλά αμέσως έκλαιγαν.

Νουνού χρόνια πολλά σε όλους σας. Γιόρταζα κι εγώ χθες :rolleyes:

5 Οκτώβρη έχουμε γενέθλια οπότε δεν θα μπορέσω. Άλλη μέρα αν γίνεται.

Φιλιά, θα επανέλθω.

Γυρισαμε κ εμεις!!!!

Τρελοκοριτσο εχεις δικιο απολυτο......αυτο μου ειπε η παιδιατρος οτι στα νοσοκομεια το βραδυ ειναι ειδικευομενοι κ αφου εκλαψε το μωρο δεν μπορεσε να το ακροαστει σωστα!!!!!!

Τελικα ωτιτιδα κ βρογχιολιτιδα στην αρχη για το μικρο κ ο μεγαλος που τον κολλησε απλα ιωση!!!

Ο μεγαλος otrivin κ σταγονες xozal κ ο μικρος εισπνεομενα,αντιβιωση,otrivin,zoxal....αυτα τα υπεροχα!!!!!

Celestine μονο μεχρι 37.2 κανανε που δεν θεωρειται πυρετος!!!

Να μας πεις τα νεα σου απο τον γαστρεντερολογο....

Εμβολιο κανω εδω κ 6 χρονια....εχω σωθει λεμε.....εγω θα κολλαγα τα μωρα,παθαινω ευκολα βρογχιτιδες!!!!!!!!

Lovemtwins ευτυχως εμετο δεν μου κανουν!!!!!!

Μονο βγαζουν σαλια πηχτα κ μετα ηρεμουν!!!

Μοριτσα απνοιες απο το κλαμα μας εκανε ο μικρος μεχρι 6 μηνων....μας ειχε πει η παιδιατρος οτι θα το σταματησει καποια στιγμη,οπως κ εγινε!!!!!

Εχθες μου ειχε δυσπνοια.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...