Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λαέρτα το μμρ όπως είπα και νωρίτερα το κάναμε γύρω στις 12 του μήνα. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα και δεν μας ζήτησε να κάνουμε εξετάσεις. Για ανεμοβλογιά δεν αναφέρθηκε τίποτα.

Η αλήθεια είναι πως είχε πει οτι θα κάναμε αιματολογικές γύρω στον χρόνο αλλά μάλλον δεν υπάρχει κάποιος λόγος για την ώρα... Γιατροί είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί. Ή τα έχουν παίξει με τόσα παιδάκια που βλέπουν κάθε μέρα και ξεχνάνε τι πρέπει να γίνει και πρέπει να πηγαίνουμε εμείς συνεχώς και να τους τραβάμε το αφτί;

Με την ευκαιρία, θέλω να βάλω τίκερ αλλά όλο λέει ινβάλιντ φάιλ και δεν βγάζει τίποτα... Καμία γνώμη;

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Όχι, δεν θέλει να τα κάνει μαζί, αλλά τα θέλει και τα δύο σύντομα. Την ανεμοβλογιά άμεσα κιολας. Προς το παρόν δεν θα κάνω τίποτα, θα πάω πρώτα σε ανοσολόγο (αν υπάρχει τέτοια ειδικότητα) και μετά σε αιματολόγο. Αύριο θα κλείσω και για Παίδων. Διαβάζω κάτι παλαβά στο νετ και αγχώνομαι...

Περαστικά στη Σύλια και σε όλα τα μωράκια που είναι αρρωστούλια!!!

T;vρα τί να σου πώ? Να μην διαβάζεις? Θα διαβάσεις, όπως διάβαζα κ εγώ.

Πώς προέκυψαν οι εξετάσεις? Θύμησέ μου. (εντιτ: μόνο για τον επικείμενο εμβολιασμό, ή για άλλο λόγω πχ αρρωσταίνει συχνά?)

Πού τις κάνατε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Εμείς τα γδύσαμε ένα ένα. Ήταν πέρυσι το Πάσχα και είχε ψύχρα ακόμα. Αλλά με βοήθησε η αδερφή μου. Έγδυσα τον ένα, τον πήγα στον παπά (κρατούσε τον άλλο). Έγδυσε τον άλλο, τον πήγα στον παπά και έντυνε τον πρώτο για να δω και την βάφτιση του δεύτερου. Και μετά τους ντύσαμε και τους δύο μαζί - ΠΑΝΙΚ στο τραπεζάκι, βρακιά και πάμπερς και κάλτσες και πουκάμισα παντού... Μάλλον σε μπέρδεψα λίγο:oops::oops::oops:

ναι μπερδευτηκα να το πω! Ετσι κι αλιως οτι θελει ο παπας θα κανει οποτε οκ!

Για τικερακι δεν ξερω...

Εμάς θέλει να μας κάνει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και μας έγραψε εξετάσεις αίματος γιατί είναι ζωντανός ιός αυτό το εμβόλιο. Λοιπόν, σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα κι έχουμε πρόβλημα στις ανοσοσφαιρίνες Α και G. Πέραν του ότι έχω στενοχωρηθεί και περιμένω τη γιατρό να με πάρει, μάλλον θα πρέπει να αναζητήσω αιματολόγο. Καλά, δεν το συζητάω ότι δεν κάνω κανένα εμβόλιο πριν δω τι τρέχει, ούτε της ανεμοβλογιάς ούτε το ΜΜR. Εσείς κάνατε κάτι αντίστοιχο για τις ανοσοσφαιρίνες?

Ουτε που τα εχω ξανακουσει αυτα?? Τι το διαφορετικο εχουν αυτα τα εμβολια απο τα πρωτα που κανουμε κ περπει να κανεις εξετασεις? και τι προβλημα υπάρχει με τις ανοσοσφαιρίνες?? Δεν ξερω ρε κοριτσι τι να σου πω.... Παρε και γνωμη απο καναν αλλο γιατρο...

Σεμίν τί μικρόβιο είχε η πεθερά?

Πέρασα σκατ@ μέρα. Μαστόρους από πέμπτη στο σπίτι, η Σύλια αρχόμενη βρογχίτιδα. Θα τρελαθούμε!

Να φτιάξω φασολάκια για αύριο, ή να βάλω το αστράκι με φέτα?

σκεψου οτι μερα ηταν και περασε.!

Εγω φασολακια αυριο...πιο υγιεινο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

T;vρα τί να σου πώ? Να μην διαβάζεις? Θα διαβάσεις, όπως διάβαζα κ εγώ.

Πώς προέκυψαν οι εξετάσεις? Θύμησέ μου. (εντιτ: μόνο για τον επικείμενο εμβολιασμό, ή για άλλο λόγω πχ αρρωσταίνει συχνά?)

Πού τις κάνατε?

Και για τα δύο μαζί κάναμε. Μου είπαν στο Παιδων Πεντέλης να κάνω και η παιδίατρος μετά ήθελε ούτως ή αλλως να κάνω για την ανεμοβλογιά και το ΜΜΡ. Στη βιοιατρικη.

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπερα κοριτσια. Ειχαμε επισκεψεις τους νονους του μικρου και χαζεψα κι εγω κ φτιαχνω τωρα το φαγητο των μικρων. Θα ξενυχτισω μου φαινεται...

Εγω στη βαφτιση δεν ειδα δυστηχως τη βουτια του μικρου... Κλαψ. Θα το δω στο βιντεο λεει ο αντρας μου. Πρωτα βουτηξε η μιμκρη αλλα επειδη εκλαιγε ασταματητα απο την αρχη ως το τελος προσπαθουσα να την ηρεμησω και να την ντυσω και δεν τον ειδα ρε γαμωτο. Ολα ηταν κοινα εκτος απο κατι προσευχες στην αρχη και τα βουτηξε με σειρα γεννησης. Γενικα ετρεχα απο εδω κι απο κει σαν κοτοπουλο γιατι με τις φωνες της μικρης ειχα αποσυντονιστει. Αφου ο παπας μου ειπε να την παω βολτα στο προαυλιο της εκκλησιας μηπως και ηρεμησει. Αυτη τπτ απτοητη.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Και για τα δύο μαζί κάναμε. Μου είπαν στο Παιδων Πεντέλης να κάνω και η παιδίατρος μετά ήθελε ούτως ή αλλως να κάνω για την ανεμοβλογιά και το ΜΜΡ. Στη βιοιατρικη.

Kάπου πήρε το μάτι μου σε αυτά που γούγλαρα κ εγώ οτι σχετίζεται με μμρ κ ανεμοβλογιά.

Μπράβο στην παιδίατρο!!!!

Η βιο είναι πολύ καλή!

Πεντέλη πώς βρέθηκες???

υγ: το μόνο που θυμάμαι όταν είχαμε θέματα με κάποιες τιμές κ φρίκαρα, ήταν οτι διάβαζα στο νετ μακακί@ς κ του έλεγα του ντοκ: θα πάθει καρδιά το παιδί μου?????

Είναι από ίωση έλεγε κ είναι σε νέα ίωση, οπότε κ είναι λογικό να έχει τέτοιες τιμές.

Προσπάθησε όσο μπορείς να μην φρικάρεις.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα κοριτσια. Ειχαμε επισκεψεις τους νονους του μικρου και χαζεψα κι εγω κ φτιαχνω τωρα το φαγητο των μικρων. Θα ξενυχτισω μου φαινεται...

Εγω στη βαφτιση δεν ειδα δυστηχως τη βουτια του μικρου... Κλαψ. Θα το δω στο βιντεο λεει ο αντρας μου. Πρωτα βουτηξε η μιμκρη αλλα επειδη εκλαιγε ασταματητα απο την αρχη ως το τελος προσπαθουσα να την ηρεμησω και να την ντυσω και δεν τον ειδα ρε γαμωτο. Ολα ηταν κοινα εκτος απο κατι προσευχες στην αρχη και τα βουτηξε με σειρα γεννησης. Γενικα ετρεχα απο εδω κι απο κει σαν κοτοπουλο γιατι με τις φωνες της μικρης ειχα αποσυντονιστει. Αφου ο παπας μου ειπε να την παω βολτα στο προαυλιο της εκκλησιας μηπως και ηρεμησει. Αυτη τπτ απτοητη.

Μόνο μια κ μοναδική φορά τα κράτησα κ τα τρία για επίσκεψη μέχρι αργά (23.00) κ δεν το ξανακάνω. Σαλτάραν από την κούραση/ υπερένταση κ μαζί με αυτά σάλταραμε όοοοολοι!

Ωραίος ο πάτερ. Πώς κ δεν σου είπε να την πάς σπίτι?:tongue:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μόνο μια κ μοναδική φορά τα κράτησα κ τα τρία για επίσκεψη μέχρι αργά (23.00) κ δεν το ξανακάνω. Σαλτάραν από την κούραση/ υπερένταση κ μαζί με αυτά σάλταραμε όοοοολοι!

Ωραίος ο πάτερ. Πώς κ δεν σου είπε να την πάς σπίτι?:tongue:

καλημερα σε ολες!!!

τζινι οσες φορες τα εβγαλα απο το προγραμα (οταν ηταν πιο μικρα)μετα περνουσα μια κολαση!!!γιαυτο οι εξοδοι μας ηταν ελαχιστες και παντα μεσα στην ωρα τους!!!οχι τιποτα αλλο εμεις την πληρωνουμε μετα!!

και εμεις μπηκαμε με σειρα γεννησης στην κολυμπηθρα!τα χα ξεντυσει ομως και τα δυο και αφου βγηκε ο μικρος περιμενω αγκαλια στο νονο να βγει και η μικρη και τουε εντυσα μαζι!ετσι δεν εχασα τιποτα απο τα δυο μπλουμ!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ευχαριστώ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα για τις ευχές σας!!

Εγώ πέρασα δυο πολύ ωραίες μέρες παρόλο τις πολλές δουλειές και τα τρεξίματα είμαι πολύ happy και έτοιμοι για νέους ορίζοντες και σχέδια!!!!

Πάμε γι άλλα!!! χεχε!!!

Δευτέρα, στα γενέθλια μου βγήκαμε με τον καλό μου για ποτάκι και είπαμε πολλά πράγματα σε πολύ ωραίους ρυθμούς και παρόλο τη δύσκολη χρονιά που μας περιμένει κάναμε πολλά όνειρα και σχέδια!!! Μέχρι και πότε θα πάρουμε κατοικίδιο είπαμε που ήταν αρνητικός και ανένδοτος!!! ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!! του χρόνου τέτοια μέρα θα έχουμε και νέο μέλος στην οικογένεια!! Κατά τ άλλα το απόγευμα έβαψα και τις σβούρες των παιδιών με αυτήν την καταπληκτική θεία του Χρήστου που με έχει βοηθήσει στα πάντα!! Μα να υπάρχουν τόσο "όμορφοι" άνθρωποι;;;; Είχα πάει σκασμένη για το πως θα τα καταφέρουμε και βγήκαν σούπερ!! οχι άψογες, αλλά παιχνιδιάρικες!!!

Τρίτη έκανα τα τελευταία ψώνια και καθαρίσματα (λείπουν κάτι κουρτίνες και ριχτάρια) και το απόγευμα ήρθαν οι νονοί μας και οι γιαγιάδες μας και κόψαμε την τουρτίτσα μας!! Ναι γίναμε και εμείς 2!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Να ρωτήσω κάτι αυτές που είμαστε κοντά στην ηλικία. Γύρω στα δύο δηλαδή. Έχει κόψει τελικά καμία το παμπερς ή όχι? γιατί εμείς ακόμη όχι. να αγχωθώ? άλλοι μου λένε έτσι άλλοι αλλιώς. η παιδίατρος βέβαια μου είπε ότι οκ δεν υπάρχει πρόβλημα να πάει και λίγο αργότερα. στα 2 είναι μικρά ακόμη . Ανάλογα βέβαια και το παιδάκι. Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει. Εμείς πάντως όχι ακόμη.................κλαψ:cry:

Νομίζω τα δυο είναι νωρίς. Εκεί στα δυομιση έχω ακούσει και μετά αλλά μας πιάνει χειμώνας εμάς ρε συ. Έλεγα να έκανα άλλη μια προσπάθεια πριν βάλω χαλιά αλλά με τον βρεφικό τι γίνεται; θα βοηθήσουν άραγε;

Επιτέλους βρήκα ανθρώπους που τραβάνε τα ίδια με εμένα! Δεν ξέρω τι να πρωτορωτήσω! Αν περπατήσουν τον άλλο μήνα θα είμαστε πολύ τυχεροί. Ο μεγάλος είναι πιο άνετος. Στέκονται βέβαια όρθιοι και οι δύο και κάνουν βήματα αν κρατιούνται απο κάπου ή αν τους κρατάμε. Αλλά απο μόνοι τους τίποτα. Και φυσικά προτιμούν αν θέλουν να πάνε κάπου να πάνε μπουσουλώντας. Όσο για την ομιλία έχω απογοητευτεί εντελώς..

Μην απογοητεύεσαι κοπέλα και μένα κλείσαμε τα δυο και οι κουβεντούλες μας είναι ελάχιστες!!! ―Λαχταρώ να ακούσω το μπλά μπλά τους!! Αλλά θα ρθουν και αυτά απ ότι βλέπεις τα παιδιά θαύματα που μιλάνε περπατάνε 9 μηνών είναι λίγα!! Στο χρόνο σου καθαρίζουν και το σπίτι....

Συναντηση 05-06/10.....

Laerta

Duckface

Tzini

Sevi

Chemin

Evizorg

Nufi

Celestine

NUNUκαλέ και γω!!!

Για κανένα ποτάκι κεραμεικό ή πανόρμου;

Καλημερα!!

ελιζα ωραια η εικονα! Εισαι χαλια ομως,ε?:cry: Τα μικρα πως ειναι σημερα?

ειχαμε παει στον παιδωρλ με τον μικρο για το χαλινο.Ειπε οκ μαλλον καποια στιγμη θα χρειαστει να το κοψουμε, τωρα δεν επειγει. Και οτι ειναι στο χερι μου τι να κανουμε γτ καποιοι γονεις προτιμουν να ειναι πιο μεγαλο το παιδακι (πανω απο 1 ετος) και να κανει γενικη αναισθησια για να μην φοβηθει/τρομαξει/ αποκτησει παιδικα τραυματα το παιδι. Εμενα μου φαινεται χαζομαρα να σα πω την αληθεια να υποστει μωρο παιδι ολικη ναρκωση για 1 λεπτο υποθεση...ειμαι κακουργα μανα?? Δεν ξερω με αγχωσε καπως ο γιατρος ετσι που το ειπε. Τεσπα, εκλεισα ραντεβου Δευτερα να το κανουμε. Και ειπε και οτι θα ποναει λιγακι μεχρι να κλεισει η πληγουλα...

Λετε να το θυμαται και να μη μ αγαπαει μετα?????:oops:

Σίγουρα δε θα το θυμάται και νομίζω κάνεις την καλύτερη επιλογή. Τι αναισθησίες και τέτοια.

καλησπερα!

καλυτερα τα νεα απο το μετωπο,μαλλον δοντια ητανε αν και δεν εσκασε κανενα,θα δειξει,..θα τους παω και στο γιατρο εχουμε και εμβολιο παλι.

Τις προαλλες που πηγα να μου τα γραψει ,μου εγραψε 3 μεσα σε αυτα και το μμρ.

Νωρις δεν ειναι????????εγω λεω να τους το παω για αργοτερα,τι λετε??εσεις ποτε το κανατε??

νουνου να χαιρεσαι τα αστερια σου!!!πολυχρονα!!!!!!!!

ΥΓ.οσες δικαιουστε το επιδομα παιδιων κοιταξτε τις ημερονηνιες.Εχουν ξεκινησει και καταθετουν απο τι 3/9 και δεν ξερω μεχρι ποτε ισχυει για τα 2 παιδια.Ειναι περιπου 295 ευρω.Τωρα ποτε θα τα παρουμε αγνωστο αλλα λογικα μεχρι το τελος του χρονου.

Και γω δόντια πιστεύω ότι θα είναι, δε μπορεί τόσο κλάμα. Μην όμως λές τέτοια, είσαι σούπερ μάμα και θα τους περάσει.

Το mmr εγώ ξέρω ότι είναι γύρω στους 15. Εμένα η ομοιοπαθητικός υποστηρίζει να γίνει μετά τα δυο που θα είναι πιο ώριμο το νευρικό σύστημα.

Laerta τι κουλά είναι αυτά; Μην το βλέπεις όμως αρνητικά, ευτυχώς που τις κάνατε τις εξετάσεις και θα διορθώσετε το θέμα. Περιμένουμε νεότερα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα σε ολες!!!

τζινι οσες φορες τα εβγαλα απο το προγραμα (οταν ηταν πιο μικρα)μετα περνουσα μια κολαση!!!γιαυτο οι εξοδοι μας ηταν ελαχιστες και παντα μεσα στην ωρα τους!!!οχι τιποτα αλλο εμεις την πληρωνουμε μετα!!

και εμεις μπηκαμε με σειρα γεννησης στην κολυμπηθρα!τα χα ξεντυσει ομως και τα δυο και αφου βγηκε ο μικρος περιμενω αγκαλια στο νονο να βγει και η μικρη και τουε εντυσα μαζι!ετσι δεν εχασα τιποτα απο τα δυο μπλουμ!!

Καλημέρα!!

και γω έτσι θέλω να κάνω ελπίζω να μην πουν τίποτα!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας.....δεν σχολιαζω,δεν αντεχω!!!

Πιο χαλια νυχτα δεν ξανα ειχαμε,οπου πηραμε τον μικρο στις 2 το βραδυ κ πηγαμε στο Παιδων,το μεγαλο το ιδιο χαλια αλλα κοιμοτανε απο τις 9.30.....

Το παιδι να μην μπορει να αναπνευσει κ να μην δεχεται να τον ξαπλωσουμε..οπου πεφτουμε σε εναν ντιγκινταγκα παιδιατρο!!!!!!:tongue:τι μας ειπε; απλα εχει μυξες κ γι'αυτο βηχει....συνεχεια ορο κ ρουφηκτηρι......

Τουλαχιστον δεν ειχε κοσμο κ σε 1 ωρα πισω....το παιδι καταφερε να κοιμηθει 5.30 με 7 το πρωι!

Τωρα με τα χιλια ζορια τον κοιμησα,δεν ξερω τι θα κανει μολις τον ξαπλωσω....

Μας εβαλαν κ χερι που δεν φεραμε τον μεγαλο....

Καλημέρα.

Εμείς εξετάσεις αίματος κάναμε στον χρόνο πάνω (τον Μάρτιο), το καλοκαίρι κάναμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και σε 2 εβδομάδες θα κάνουμε το MMR.... Δε μας ζήτησε εξετάσεις αίματος νέες.....

Κορίτσια... έχει γίνει ένας μικρός πανικός με το MMR στο διαδίκτυο (περι αυτισμού)...τα διάβασα και φρίκαρα! Όμως, ρώτησα την παιδίατρο και με καθησύχασε. Μας επανέλαβε και μια σειρά ερωτήσεων στα αγόρια που υποδεικνύουν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα επικοινωνίας, έκφρασης, εξωτερίκευσης συναισθημάτων κλπ και τώρα είμαστε πιο ήρεμοι με την ιδέα του MMR... Είμαστε βέβαια ήδη 18 μηνών...

Εμείς στη βάφτιση την ώρα που βαφτιζόταν ο Α, ο Φ ντυνόταν... όμως τον είχε η αδερφή μου και έτσι είδα τη βουτιά του μικρού μας. Όμως...κλαίγαμε τόσο πολύ μετά τη βουτιά.... που εγώ πηγαινοερχόμουν από τον έναν στον άλλο σα χαμένη! δίχως να κάνω τίποτα απολύτως! απλώς... πηγαινοερχόμουν!!!!

- ο κόσμος θα πρέπει να διασκέδασε πολύ μαζί μου :tongue:!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Σεβούλα, περαστικά σας!!!!

Πω πω... και 'μεις στην ίδια περίπου φάση μόνο που δεν φτάσαμε στο σημείο να πάμε στο γιατρό! Την παλεύουμε με ορούς και ρουφηχτήρι....

Μα... πως θα γίνουν καλά μόνο με αυτά???

Πότε σταματάει να τρέχει η μύτη??? :confused:

Εγώ με χάπια και πάλι είμαι 6 μέρα χάλια!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημερα σας.....δεν σχολιαζω,δεν αντεχω!!!

Πιο χαλια νυχτα δεν ξανα ειχαμε,οπου πηραμε τον μικρο στις 2 το βραδυ κ πηγαμε στο Παιδων,το μεγαλο το ιδιο χαλια αλλα κοιμοτανε απο τις 9.30.....

Το παιδι να μην μπορει να αναπνευσει κ να μην δεχεται να τον ξαπλωσουμε..οπου πεφτουμε σε εναν ντιγκινταγκα παιδιατρο!!!!!!:tongue:τι μας ειπε; απλα εχει μυξες κ γι'αυτο βηχει....συνεχεια ορο κ ρουφηκτηρι......

Τουλαχιστον δεν ειχε κοσμο κ σε 1 ωρα πισω....το παιδι καταφερε να κοιμηθει 5.30 με 7 το πρωι!

Τωρα με τα χιλια ζορια τον κοιμησα,δεν ξερω τι θα κανει μολις τον ξαπλωσω....

Μας εβαλαν κ χερι που δεν φεραμε τον μεγαλο....

έλα ρε σεβούσκι τι κατάσταση είναι αυτή; καλέσατε τη δικιά σας τη παιδίατρο σήμερα;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα,

Εγώ να δεις που τη βαπτίσαμε πριν λίγες ημέρες. 6 μηνών παιδί, όχι πανικός με έπιασε που έκλαιγε, όχι άγχος είχα, όχι δεν κατάλαβα ότι έγινε η βάπτιση. 20 Λεπτά κρατησε και μου φάνηκε αιώνας.. Περιμένω το dvd για να συνειδητοποιήσω ότι βαπτίστηκε η νεραιδούλα μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...