Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπηκα γρηγορα να ευχηθω στα νουνουκακια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ:D:D:D

celestine το χαλινο το ειδε ο παιδιατρος μας. Νομιζω το κοιτανε σε ολα τα μωρα... βασικα οπως μας επιβεβαιωσε και ο παιδωρλ δεν εχει φοβερο προβλημα -εχει δει λεει παιδια που σχεδον δεν μπορουν να κουνησουν τη γλωσσα- αρα λογικα δεν του δημιουργει και προβλημα στο θηλασμο. Απλά ενδεχομενως να του δημιουργησει θεματα αρθρωση αργοτερα.

Για το μαγειρεμα εγω νομιζω θα χωριζα το στηθος στη μεση και μετα καταψυξη. Γιατι και τωρα ετσι κανω πολλες φορες αν θελω πχ να φαω μονο εγω. Βεβαια και μαγειρεμενα στην καταψυξη δεν παθαινει τπτ το κρεας. Απλά λαχανικα ή ζυμαρικο οταν βαζεις να μην το βαζεις και αυτο καταψυξη.

σεμιν απολαυσε τις βολτες και ασε την πεθερα...μη χαλιέσαι!

anthi κι εγω ετσι ξερω για τη βαφτιση...αλλά εσυ τι λες, να τα γδυσουμε και τα δυο μαζι για να μην χασουμε το "επεισοδιο" απ τον αλλον? Γινεται αυτο? Ή κραταει πολύ ωρα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μπηκα γρηγορα να ευχηθω στα νουνουκακια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ:D:D:D

celestine το χαλινο το ειδε ο παιδιατρος μας. Νομιζω το κοιτανε σε ολα τα μωρα... βασικα οπως μας επιβεβαιωσε και ο παιδωρλ δεν εχει φοβερο προβλημα -εχει δει λεει παιδια που σχεδον δεν μπορουν να κουνησουν τη γλωσσα- αρα λογικα δεν του δημιουργει και προβλημα στο θηλασμο. Απλά ενδεχομενως να του δημιουργησει θεματα αρθρωση αργοτερα.

Για το μαγειρεμα εγω νομιζω θα χωριζα το στηθος στη μεση και μετα καταψυξη. Γιατι και τωρα ετσι κανω πολλες φορες αν θελω πχ να φαω μονο εγω. Βεβαια και μαγειρεμενα στην καταψυξη δεν παθαινει τπτ το κρεας. Απλά λαχανικα ή ζυμαρικο οταν βαζεις να μην το βαζεις και αυτο καταψυξη.

σεμιν απολαυσε τις βολτες και ασε την πεθερα...μη χαλιέσαι!

anthi κι εγω ετσι ξερω για τη βαφτιση...αλλά εσυ τι λες, να τα γδυσουμε και τα δυο μαζι για να μην χασουμε το "επεισοδιο" απ τον αλλον? Γινεται αυτο? Ή κραταει πολύ ωρα??

Εμείς τα γδύσαμε ένα ένα. Ήταν πέρυσι το Πάσχα και είχε ψύχρα ακόμα. Αλλά με βοήθησε η αδερφή μου. Έγδυσα τον ένα, τον πήγα στον παπά (κρατούσε τον άλλο). Έγδυσε τον άλλο, τον πήγα στον παπά και έντυνε τον πρώτο για να δω και την βάφτιση του δεύτερου. Και μετά τους ντύσαμε και τους δύο μαζί - ΠΑΝΙΚ στο τραπεζάκι, βρακιά και πάμπερς και κάλτσες και πουκάμισα παντού... Μάλλον σε μπέρδεψα λίγο:oops::oops::oops:

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εμάς θέλει να μας κάνει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και μας έγραψε εξετάσεις αίματος γιατί είναι ζωντανός ιός αυτό το εμβόλιο. Λοιπόν, σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα κι έχουμε πρόβλημα στις ανοσοσφαιρίνες Α και G. Πέραν του ότι έχω στενοχωρηθεί και περιμένω τη γιατρό να με πάρει, μάλλον θα πρέπει να αναζητήσω αιματολόγο. Καλά, δεν το συζητάω ότι δεν κάνω κανένα εμβόλιο πριν δω τι τρέχει, ούτε της ανεμοβλογιάς ούτε το ΜΜR. Εσείς κάνατε κάτι αντίστοιχο για τις ανοσοσφαιρίνες?

120247mcv711uxx1.gif

Τρελοκοριτσο ρωτησα πριν 2 εβδ την παιδιατρο κ μου ειπε οτι ειναι μικρα για εξετασεις.....Στα 2 χρονια!

Θα το πω στην αδερφη μου να ρωτησει την γιατρο(μικροβιολογο) να δω τι θα μας πει!αλλιως θα την βαλω να παρει αιμα στα μικρα!

Εμένα μου τις έγραψαν στο Παίδων Πεντέλης λόγω παρατεταμένης βρογχιολίτιδας το χειμώνα και όταν το είπα στην παιδίατρό μου μού είπε να τις κάνω οπωσδήποτε και για τα εμβόλια που θέλει να κάνουμε και με πήρε 3 τηλέφωνα για να με πείσει εν τέλει να πάω. Τώρα που βλέπω ότι υπάρχει κάποιο θέμα/πρόβλημα, σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχα πάει νωρίτερα.

120247mcv711uxx1.gif

γεια σας!

μπήκα να σας πώ ότι πήζω πολύ και να ξαναβγώ..

έκανα ένα μίνι διάβασμα διαγώνια (άλα σεκρεταρυ) και είδα για γενέθλια στα νουκάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και κάτι για αιματολογικες.....λαέρτα όλα καλά? θες αιματολογο??????

θα διαβάσω άλλη στιγμή με ησυχία γιατί το έχω χάσει....................................

αν κανονισετε κατι

παρτε με τηλ γιατι μ[πορει να μην προλαβω να το διαβασωωωωωωω

φιλια!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εμάς θέλει να μας κάνει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και μας έγραψε εξετάσεις αίματος γιατί είναι ζωντανός ιός αυτό το εμβόλιο. Λοιπόν, σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα κι έχουμε πρόβλημα στις ανοσοσφαιρίνες Α και G. Πέραν του ότι έχω στενοχωρηθεί και περιμένω τη γιατρό να με πάρει, μάλλον θα πρέπει να αναζητήσω αιματολόγο. Καλά, δεν το συζητάω ότι δεν κάνω κανένα εμβόλιο πριν δω τι τρέχει, ούτε της ανεμοβλογιάς ούτε το ΜΜR. Εσείς κάνατε κάτι αντίστοιχο για τις ανοσοσφαιρίνες?

Είσαι σίγουρη οτι σου είπε κ της ανεμοβλογιάς κ το μμρ? βασικά δεν έχω ξανακούσει να τα κάνουν κ τα δύο αυτά μαζί, ακριβώς γιατί έχουν ζωντανό στέλεχος.

Δυνατή την βλέπω τα παιδίατρο, αλλά θα το αντέξουν τα μωρά? Είναι βαριά εμβόλια κ τα δύο. Γνώμη μου, μην τα κάνεις μαζί, αν κ βλέπω λογικά κ την παιδίατρό σας να μην σας τα κάνει τουλάχιστον μαζί.

Ανοσοσφαιρίνες δεν ξέρω τπτ. Σίγουρα το έχουμε δεί σε εξετάσεις, αλλά δεν μπορώ να σου πώ τώρα τιμές.

Μετά το χρόνο θυμάμαι είχε πεί για εξετάσεις ο παιδοντόκ μας, εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος.

Νάκι το μμρ το κάνουν νομίζω από τον 12ο κ μετά.

Εμείς το κάναμε μετά τους 14, βάση οδηγιών του ντοκ. Στους 14 ήθελε αυτός, αλλά εγώ τους το έκανα στους 15 περίπου.

Ποιό επίδομα παιδιών είναι αυτό?

Σεμίν τί μικρόβιο είχε η πεθερά?

Πέρασα σκατ@ μέρα. Μαστόρους από πέμπτη στο σπίτι, η Σύλια αρχόμενη βρογχίτιδα. Θα τρελαθούμε!

Να φτιάξω φασολάκια για αύριο, ή να βάλω το αστράκι με φέτα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Είσαι σίγουρη οτι σου είπε κ της ανεμοβλογιάς κ το μμρ? βασικά δεν έχω ξανακούσει να τα κάνουν κ τα δύο αυτά μαζί, ακριβώς γιατί έχουν ζωντανό στέλεχος.

Δυνατή την βλέπω τα παιδίατρο, αλλά θα το αντέξουν τα μωρά? Είναι βαριά εμβόλια κ τα δύο. Γνώμη μου, μην τα κάνεις μαζί, αν κ βλέπω λογικά κ την παιδίατρό σας να μην σας τα κάνει τουλάχιστον μαζί.

Ανοσοσφαιρίνες δεν ξέρω τπτ. Σίγουρα το έχουμε δεί σε εξετάσεις, αλλά δεν μπορώ να σου πώ τώρα τιμές.

Μετά το χρόνο θυμάμαι είχε πεί για εξετάσεις ο παιδοντόκ μας, εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος.

Νάκι το μμρ το κάνουν νομίζω από τον 12ο κ μετά.

Εμείς το κάναμε μετά τους 14, βάση οδηγιών του ντοκ. Στους 14 ήθελε αυτός, αλλά εγώ τους το έκανα στους 15 περίπου.

Ποιό επίδομα παιδιών είναι αυτό?

Σεμίν τί μικρόβιο είχε η πεθερά?

Πέρασα σκατ@ μέρα. Μαστόρους από πέμπτη στο σπίτι, η Σύλια αρχόμενη βρογχίτιδα. Θα τρελαθούμε!

Να φτιάξω φασολάκια για αύριο, ή να βάλω το αστράκι με φέτα?

Όχι, δεν θέλει να τα κάνει μαζί, αλλά τα θέλει και τα δύο σύντομα. Την ανεμοβλογιά άμεσα κιολας. Προς το παρόν δεν θα κάνω τίποτα, θα πάω πρώτα σε ανοσολόγο (αν υπάρχει τέτοια ειδικότητα) και μετά σε αιματολόγο. Αύριο θα κλείσω και για Παίδων. Διαβάζω κάτι παλαβά στο νετ και αγχώνομαι...

Περαστικά στη Σύλια και σε όλα τα μωράκια που είναι αρρωστούλια!!!

120247mcv711uxx1.gif

κοριτσια πηζω τρελα, μπηκα μονο να σας πω ενα γεια κ να ευχηθω στα νουνουκακια

χρονια πολλα υπεροχουλια νουνουκακια!!

να σας χαιρεται η φοβερη μαμα σας , να σας καμαρωνει παντα γιατι θα σας βλεπει πανω απ ολα ευτυχισμενα!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...